70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Teşekkür ederim Kendimden bahseteyim 1,62 boyundayım Kilom 105 uzun zamandır buradayım 20 kilo verdim Sonra aldım verdim En son 98 oldu Tekrar aldım Aslında iradeli biriyim fakat sıkıntılı dönem geçirdik Baktım olmuyor diyetisyene başladım Diyetisyenin ve sizlerin desteği ile kilolarımı daha rahat vereceğimi düşünüyorum
Tekrar hosgeldiniz o zaman😊 diyetisyene yeni mi basladiniz?
Memnun oldum. Evlilik+pandemi mahvetti valla benide. Kpssde başarılar. İnşallah hep beraber başarabiliriz. ❤️
Evet pandemi zaten hepimizin basina bela oldu eve kapaninca ekstra bi kilo aldik. Bir de işin kötüsü ben iyice alistim eve 🤭

Tekrar hosgeldiniz o zaman😊 diyetisyene yeni mi basladiniz?

Evet pandemi zaten hepimizin basina bela oldu eve kapaninca ekstra bi kilo aldik. Bir de işin kötüsü ben iyice alistim eve 🤭
Günaydın arkadaşlar Bu gün üçüncü günüm akşam diyette uymadım sadece
Çarşamba : 105,4
Bugün :105,1
Fark : - 300 gr

Kilo bildirimi
Cuma: 68.6
Bugün 69.2
Fark +600 gr

Son 2 gün iyi gecmemisti maalesef. Pisman olmuyorum 🤣🤣🤣 ama biraz yikildim tabi🙈 halledicem.

🥺🥺🥺🥺
:KK42::KK42:
Kuşum üzülmeee, annen neler yedirdi şimdi sana kim bilir, pazartesiye eksi olur o 💛 Tartıyı ne yaptın balım hala bir öyle bir böyle mi ölçüyor?

Kuşum üzülmeee, annen neler yedirdi şimdi sana kim bilir, pazartesiye eksi olur o 💛 Tartıyı ne yaptın balım hala bir öyle bir böyle mi ölçüyor?
Sevgim tarti ne durumda henüz bilmiyorum. Anlayamadim yani... su an icin fazla tartmasi normal kacamaklardan dolayi.. bu sefer dogru gibi geldi ama dur bakalim bu hafta netlestircem inşallah🤣

Gecen sefer de sanirim kuru fasulyeden dolayi fazla tartti ya çünkü ertesi gun bayagi dusuk çıkmıştı..

İlk menü
Sabah 8:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik domates salatalık biber
3 zeytin
1,5 dilim esmer ekmek

Ara 11:00
3 kaşık yoğurt

Öğle 13:00
6 kaşık mantar ( yağsız az tuzlu biberle birlikte pişirdim ızgara gibi)
3 kaşık yoğurt
1 dilim esmer ekmek

Ara 16:00
2 kaşık yoğurt
1 portakal
5 fındık
1 fincan türk kahvesi (sade)

Akşam 20:00 ( geç oldu)
8 kaşık menemen (az tuzlu)
3 kaşık yoğurt
1 dilim esmer ekmek

Ara 21:00