- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.743
Canım sizim baya iyi.Evet canım çağan sayesinde öğrenmiş oldum ben de bu soruları. Bazısı kafa yakıyor gerçekten.
Akşamları bir saat etütleri var, o etüt saatinde eğer öğrenci bir derste gerideyse o dersin öğretmeni alıyor ve özel çalıştırıyor. Çağan ilk dönemin yarısına kadar nerdeyse İngilizce etütüne alınıyordu çünkü ingilizcede kötüydü. Sonra toparladı. Ama genel olarak etütlerde ödevlerini yapıyorlar canım.
Bizimkinde de kurs yok canım. daha çok sportif faaliyetler için kurslar var, onlara katılmıyor.
70-90 soru bu yaş grubu için çok fazla değil mi canım yaa. Cağanın az önce bahsettiğim sınavlarının hepsi 45 soruluktu, bursluluk da 45 soruydu. Denemelerde çağanın ya 1 yanlışı oluyordu ya da hiç olmuyordu, sınavda 3 taneydi. Sınav haliyle daha zor sorulardan oluşuyormuş. Sınav sorularını da görme şansımız olmadı sonrasında.
Kırmızı beyazı hiç duymadım, okulistik duydum ama denemedim. Okulun öğrencileri morpayı kullanabiliyor, ordan da hocası ödev yüklemesi yaparsa onu yapıyoruz. Zaten okulu yoğun diye ben evde ödev haricinde pek bir şey yaptırmıyorum.
Bu dönem dagis sınavı olunca sana sorularını bir göndereyim istersen. Ben başka sınavları görmediğim için karşılaştırma yapamıyorum ama okul bu sınava önem veriyor ve her ay mutlaka yapıyor.
Karşılastirma yapmak haksizlik olur.
Eğitim seviyesi dusuk bir semtte çalışıyorum.Okul da basarili bir okul değil.Turkiye ortalamasinin altinda kalıyor no derece.
Morpa bende öğrencileri me gunluk odev atıyorum.Dersi okulda ondan isliyorum.