- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Kokay gelsin, gözüm yollarda balım, heyecanla bekliyorum seni. Yok yok, sen sporda iyisin, yeterki başlaEhh iste oldugu kadar dikat edicem balim su misafir koy isi falan bitsin azimle hirsla sehvetlee basliyalimm
Sen boyle soyleyince daha da bi gaza geldim bu hafta boyle gecsinde spor yarislari falan yapalimKokay gelsin, gözüm yollarda balım, heyecanla bekliyorum seni. Yok yok, sen sporda iyisin, yeterki başla
Ya bana bildirim gelmemis tesadüfen girdim de gördümGünaydın, Tünaydın Ballarımmm
Hava yağmurlu, güneş yok, içimiz karardı...
Şu an az yağıyor, ahmak ıslatan mı diyorlardı böyle az ve sürekli yağmasına?
Birazdan dışarı çıkmam lazım, normalde araba ile gitmeliyim ama artık yeni mottomuz 'tabana kuvvet', mecburiyetleri spora dönüştürmezsem Mart ayını zor görürüm. Gerçi mesafeyi pek kestiremiyorum ama... Eve dolmuş da yok, gidince mecbur yürüyerek geri dönecemNeden ahmak ıslatan demişlerki, çok teessüf ediyorum bu deyimi bulana
Hadi minnoşlarım, bizim bahanelerin sonu yok, ilk fırsatta sporlarınızı yapın, vakit yoksa da arada 3-5 zıplayın, 3-5 squat yapın, hareket berekettir
Bende gidip işlerimi halledeyim.
Ayy ben seni etiketlemeyi düşünüyordum unutmuşummm, bildirim gitmemiştir belki demiştim aynende öyle olmuşYa bana bildirim gelmemis tesadüfen girdim de gördüm
İyi ki girmisim
Balim pazartesi ve sali spor yapmadim yarin kesin yapmaliyim.
Bugün evde hareket halinde olmaya calistim 4000 adim birikti cok az ama eskiden o da yoktu diyelim
Balım òncelikle seni tebrik ediyorum bisiklet falan cok iyiAyy ben seni etiketlemeyi düşünüyordum unutmuşummm, bildirim gitmemiştir belki demiştim aynende öyle olmuş
Balım iyi işte hareket olmuş buna da şükürBende 2 gündür yürümeye gayret ediyorum. Bugün yarın bisikleti devreye sokarım. Tamda regl oldum, hava kasvetli, hiç enerji bulamadım bugün.
Ee sen bugün yaptın mı peki spor
Cümleten kandilimiz mübarek olsun❤Regaip Kandilimiz mübarek olsun Canlarr
Misafir isini hallettim cnmm
Gecmis olsun diyeyim o zaman canimMisafir isini hallettim cnmm
Ablamin kizi malesef her yeri dagitiyor ablamda saolsun hem hic toplamaz hemde elini vallahi 2 gun hic birseye surmedi sofrayi bile kaldirmadi dusunun yani cocuga verdigi cikolatanin kabugunu bile actigi yerde birakiyor dusunun. Bugun sabahtan anneme gittik orda da hic oturmadan eve geldim diyebilirim tabi ablam yine cocukla hic biseyi ellemedisimdi uzandim size yaziyorum iste. Yarin buyuuuk temizlik yapicam bide spora basliycam hayirlisi bakalim yoksa benim koca kosu bandini satacak
Hey masallah daha ne olsun kızGunaydin ballarim
Kilo bildirimi
Pazartesi 92.45
Cuma 91.05
Fark -1.400
Sporsuz bu kadar oldu
Saol balimm sorun yok yarin tartilirsinGecmis olsun diyeyim o zaman canim
Maalesef bazi insanlarda sorumluluk duygusu hic yokAllah sabir versin bir de en yakınında olunca daha bi zor oluyo.
Hey masallah daha ne olsun kız
Kizlar cok cok özür dilerim vallahi unuttum tartilmayi yabilerek degil gercekten unuttum sabahtan acele acele kahvalti hazirladim esim gitmeden yesin diye o sırs tartiliyim dedim sonra baska biseye daldim tartilamadim
Ama tartilcam en kisa zmanda.
Of of offff diyorum İncim, sporsuz bişeysiz 1,4 kilo, daha ne olsunGunaydin ballarim
Kilo bildirimi
Pazartesi 92.45
Cuma 91.05
Fark -1.400
Sporsuz bu kadar oldu
Balım üzülme, bende unuttum tartılmayı, erkenden kahvaltı da yapmış bulundum, sabah tartılıp yazacam mecbur.Gecmis olsun diyeyim o zaman canim
Maalesef bazi insanlarda sorumluluk duygusu hic yokAllah sabir versin bir de en yakınında olunca daha bi zor oluyo.
Hey masallah daha ne olsun kız
Kizlar cok cok özür dilerim vallahi unuttum tartilmayi yabilerek degil gercekten unuttum sabahtan acele acele kahvalti hazirladim esim gitmeden yesin diye o sırs tartiliyim dedim sonra baska biseye daldim tartilamadim
Ama tartilcam en kisa zmanda.
Galiba onlar yaktirdi cnm cunku hic durmadim bugunde full ev temizligi daha da devam ediyorOf of offff diyorum İncim, sporsuz bişeysiz 1,4 kilo, daha ne olsun
Ablanlar mı sana bu kadar yağ yaktırdı acaba balım
O da ayrı bir can sıkıntısı gerçi ama.. hiçbir şeye el sürmemesi, ye iç ohh, nasılsa yapan biri var, içi nasıl rahat ediyorsa, neyse...
Balım koşu bandı elden gitmeden bir an önce spora başla
Yani şimdi onlara kızalım mııı kızmayalım mıııı, pek bilemedim napsakGaliba onlar yaktirdi cnm cunku hic durmadim bugunde full ev temizligi daha da devam ediyorbasliycam en kisa surede
kizsakta yapacak bisey yok cnmmYani şimdi onlara kızalım mııı kızmayalım mıııı, pek bilemedim napsak
Kolay gelsin balım diyecem belki çoktan yorgunluktan yatmışsındır
Ballarım menüleri yazmaya başlayacak mıyız?
Saricivcivcikcik