- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
Hosgeldin bu aradaBen de bugünkü kilomla başlayım burda 62.4 beybiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin bu aradaBen de bugünkü kilomla başlayım burda 62.4 beybiler
bende son tatlimi yedim. Sabaha cevizli su hazirladimSana da hayırlı olsun
Akşam çay yanına kek yemedim bana da bir alkış
Sana övgüler yakisirrrrHa bide bugün ovduler beni zayıflamış sin dediler hafta ici ödemlerin kraliçesi olarak 73.5 a kadar görmüştüm de
Aferin pekiyibende son tatlimi yedim. Sabaha cevizli su hazirladim
Kibris tatlisiydii adet söylemiyim bereketi kacmasinAferin pekiyi
Son tatlı ne ola ki
Yaa bir kere yedim tadı kötüydü yapan kötü yapmış kendim de yapmayı denemedim tadını kötü bildiğim için de hiç canım çekmediKibris tatlisiydii adet söylemiyim bereketi kacmasin
Aslinda tadi cok guzel canim yapan kotu yapmistir onu ama sen iyisin o zaman aslinda bende pek aramamda benim esimle oglusum tam tatli koliklerYaa bir kere yedim tadı kötüydü yapan kötü yapmış kendim de yapmayı denemedim tadını kötü bildiğim için de hiç canım çekmedi
Benim masallahim var ya tatlı çekmiyor canım
İkinip duruyorlar da keyfim bilir dün puding yaptım sadece yeter hazır kek de yetti.Aslinda tadi cok guzel canim yapan kotu yapmistir onu ama sen iyisin o zaman aslinda bende pek aramamda benim esimle oglusum tam tatli kolikler
Hamarat olmakta suc desene. valla hep kendimize zarar yapmican aslinda da oglusuma kiyamiyorum. Ahh biz analarrİkinip duruyorlar da keyfim bilir dün puding yaptım sadece yeter hazır kek de yetti.
Bugün oğlan puding biz de hiç bir şey eşim kek dedi canım istemedi diye çıkarmadım
Suan annemlerin zeytini bitti. Sira kayinvalidemlerinkinde. Avakado agacinin cama degen dallarini kendim kestiminci-tepik bahçe işleri ne alemde ?
Meyvelerden hangisi hasat yapılıyor şu anda ?
Avakodo ağacıniz nasıl oldu ev sahibinin senin balkona kadar uzanan ağacı
Sağol aşkom :)Sana da hayırlı olsun
Akşam çay yanına kek yemedim bana da bir alkış
Sağol bebişim hbHosgeldin bu arada
Ne bereketli topraklardasiniz ne güzel meyveleriniz var ama işte çok olunca ne yapican burda su andaki fiyatı bilmiyor ama en son pazar yaptığımda epey pahalıydı ve aldığım guzel çıkmamıştı.Suan annemlerin zeytini bitti. Sira kayinvalidemlerinkinde. Avakado agacinin cama degen dallarini kendim kestim
Su an portakal ve mandalina hasadi var canim annemlerin ama fiyatlar cok duauk olunca toplanmaya degmiyor yani.
Citlek bende sivilce yapıyor sanki ya bide biz manyak gibi paketi açınca 400 gram bitene kadar sabahlayip yiyozSağol aşkom :)
çekirdek çıtlattım az önce yatıyorum
Sağol bebişim hb
O yüzden de olabilir heheNe bereketli topraklardasiniz ne güzel meyveleriniz var ama işte çok olunca ne yapican burda su andaki fiyatı bilmiyor ama en son pazar yaptığımda epey pahalıydı ve aldığım guzel çıkmamıştı.
Portakali çok severim ya.
Hele portakal kabugu reçelini, kabuğunu aşureye koymaya bayılırım
Ama yine de en favori meyvem Trabzon hurması ve kiraz.
İnci avakado şu anda var ise tam diyetlik meyve yağı vs her açıdan bol bol yersin.
Yazık demek bide pencereye girmesin diye garibin dalını kestin he
Citlek bende sivilce yapıyor sanki ya bide biz manyak gibi paketi açınca 400 gram bitene kadar sabahlayip yiyoz
Avakado var canim olgunlasmasini bekliyprum. Yagmur yaginca dallari cama vuruyor ruzgardan kestim gitti bende trabzon hurmasini kurutuyoruz biz kislik o daha da guzel oluyorNe bereketli topraklardasiniz ne güzel meyveleriniz var ama işte çok olunca ne yapican burda su andaki fiyatı bilmiyor ama en son pazar yaptığımda epey pahalıydı ve aldığım guzel çıkmamıştı.
Portakali çok severim ya.
Hele portakal kabugu reçelini, kabuğunu aşureye koymaya bayılırım
Ama yine de en favori meyvem Trabzon hurması ve kiraz.
İnci avakado şu anda var ise tam diyetlik meyve yağı vs her açıdan bol bol yersin.
Yazık demek bide pencereye girmesin diye garibin dalını kestin he
Citlek bende sivilce yapıyor sanki ya bide biz manyak gibi paketi açınca 400 gram bitene kadar sabahlayip yiyoz
Canim bahceler cok olunca burada toptanci hallerine veriyorsun oyle yerler zaten ya kendi bahcelrinden goturuyor yada halden aliyorlar.O yüzden de olabilir hehe
inci-tepik canım toptan satabilirsiniz meyve suyu sıkan dükkanlara markete hiç bulaşmayın canım
Canım kurutup internetten satabilirsiniz ya da taze , kargoyla otobüs bagajında filan tanıdığaysa yani imkan çok aslındaCanim bahceler cok olunca burada toptanci hallerine veriyorsun oyle yerler zaten ya kendi bahcelrinden goturuyor yada halden aliyorlar.
Korku filmi gibi kaçıncı kat cama vuran avakado dalları iyi ki ev sahibi görmemiş ağacın dalını kestiğiniAvakado var canim olgunlasmasini bekliyprum. Yagmur yaginca dallari cama vuruyor ruzgardan kestim gitti bende trabzon hurmasini kurutuyoruz biz kislik o daha da guzel oluyor