Kuşum asıl parti bu cumartesi olacak buyur gel
O çok yediğim gün dışarıdayık çok seçme lüksüm olmayan durumlar oldu, bir kaç farklı yere gittik ikramlar gırlaydı yine ben iyi yırttım ucundan kıyısından
Dağ bayır bayağı gezdim bence yanmıştır
Kurabiyeleri yedik bitti şükür, buzluğa atmak da kurtaramadı bu sefer
Tamam mesaj alındı doğru aldım mesajı hiç endişelenme
Ne yaptın balım sen yaa tam damarıma bastın, tahinli ve haşhaşlı hamur işine bende hastayım, seninle damak zevkimiz o kadar çok benziyor ki, iyi ki bu açıdan yakın değiliz
Hep de aynı zamanlarda aynı şeyleri yiyecek oluyoruz, bugünde eşim seviyorum diye illa dondurma alayım çok seversin dedi yook dedim direkt geçip gidelim, bir kaç kere de ısrar etti, reddettim düşünebiliyor musun
Oo senin hayaller de hep milyonluk hayaller
Tabi ben hiçbir şeyi imkansız görmeyen biri olduğum için neden olmasın diyorum, inşaallah bir gün nasip olur balım, hem de senin için çok sevinirim
Bi porche hikayemiz vardı anlatmıştım di mi, arkadaşımızın birisi evrene msj yoluyordu kafası güzelken, dili dönmüyor porşş diyemiyor borçç gibi borşşş diyordu
Doğru korumadasın afiyet olsun ne diyeyim
Yine de sen çok şey etme e mi, vur deyince öldürebiliriz çünkü
Yani bir açıdan bende korumadayım, sonuçta verdiğimi almıyorum ama fazla da veremiyorum neyse oraya girmeyeyim
Yok balım korku olmuyor, öncede pek bu sorunu yaşamadım. Tek bildiğim soğukkanlı olmayı öğrenmen lazım yoksa çok hata yaparsın, bilmediğin için değil sadece stresten, panikten. Bunun ilk başı sakinlik, dikkat ve güven, temeli de bilgi ki sen sürüyorsun, zamanla süre süre kavrayacağın şeyler hariç hemen her şeyi biliyorsun. Ama oturduğun koltukta rahat etmeye bak, bu da çook önemli, gerekirse altına ve sırtına ince bir minder ayarla veya hazır al, veya sırf araba sürerken kullanacağın rahat bir ayakkabın olsun, direksiyona ve pedallara rahat ulaş, ayağın kolun yeterince uzanamazsa da hakimiyette zorlanırsın. Aynalarını çok güzel ayarla, her açıdan yanları arkanı geniş ve güzel gör, gerekirse yavaş sür illa gaza çok basma, bazen 5 ile gideceğine 4 ile git ki stresin azalsın, hem deneye deneye kendinde sürüşünü geliştirirsin rahatlayana kadar bol bol her türlü yolda sürmeye çalış, genel olarak bunları tavsiye edebilirim. Yani evet muhtemelen %100 ben oldum diyemediğin için de geriliyorsundur çünkü bazı insanlar her detaya tam hakim olmak ister (mükemmelliyetçilik) ama olacak balım biliyorum, biraz sabır
Afiyet olsun balım, dondurmayı söylemiştim
Güzel bir gün geçirmişsin, sporunu da yaptıysan Maşaallah