- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Hay Maşaallah, at gibi hatunsun yani
Civcivimle bende tay gibiyiz diyelim
Tebrikler süpersin canımmmmKizlar günaydın
67,95 başlangıç
04.01.2020 güncel 67,05 kg, fark -900 Gr
Kolay gelsin canım, bol eksilerBen spora kaçar ballarım bitince yazarımm sizi seviyoreeee
O midiillimi ben yirim, yir
Evet canim saclari sari diye onu sectimTebrikler süpersin canımmmm
Kolay gelsin canım, bol eksiler
O midiillimi ben yirim, yir
Canimmm çok güzel bir eksi bu tebrik ediyorum, ne güzel başladık böyle.Kizlar günaydın
67,95 başlangıç
04.01.2020 güncel 67,05 kg, fark -900 Gr
Kolay gelsin canım, biz de seni seviyoruzBen spora kaçar ballarım bitince yazarımm sizi seviyoreeee
Ama bu çok tatlı, senin kadar olmasa da
Hii 'Balımm' ne diyosun!
Yawrum sen naptın 2 günde yıktın geçirdin ortalığı
Vaaavvvv arkandayim songül yakalicam seni
Vaavvv cok iyi fark üstelik dün aksamki kucuk pogacaya ragmen02.01.2020 --- 67.8 kg
04.01.2020 --- 66.9 kg
Fark --- 900 gr
Allah'ım bu ne güzel fark, hala birbirimizle aynı gidiyoruz canım02.01.2020 --- 67.8 kg
04.01.2020 --- 66.9 kg
Fark --- 900 gr
Bu konuya parmak basacam birazdan
Leylam sayesinde oldu canım, verdiği liste zor olsa da çok güzel sonuç getirdi. Asıl direnmeye şimdi geldim, 66 görünce son hız tekrar yukarı çıkıyor. Şimdi ona engel olmam lazım balım.Yawrum sen naptın 2 günde yıktın geçirdin ortalığı
Senin kilolar pek direnememiş
Sağol canimm, hadi kovalamaca oynayalımVaaavvvv arkandayim songül yakalicam senitebrikler canim
Vaavvv cok iyi fark üstelik dün aksamki kucuk pogacaya ragmen
Enerciyle ikiniz basbasa gidiyosunuz araniza gircem ben de ücüncünuz olcamLeylam sayesinde oldu canım, verdiği liste zor olsa da çok güzel sonuç getirdi. Asıl direnmeye şimdi geldim, 66 görünce son hız tekrar yukarı çıkıyor. Şimdi ona engel olmam lazım balım.
Sağol canimm, hadi kovalamaca oynayalım
Aramızdaki şey herşeyden güzelAllah'ım bu ne güzel fark, hala birbirimizle aynı gidiyoruz canım
Benim de gitmem lazim da ev tepede ve market en az 20 dakika suruyo sonra o yokuslari geri cikmasi var falan cok üşendimGaza geldim markete gidiyorum.
Hemen gelirim.
Çoğunuzun kilosunu henüz göremedim Canım'larım ❤
7 günlük listenin eksiklerini alayım.
Ha bir de tartı pili
Songül’üm maşallah
Hadi Saricivcivim diyet bizi beklerBenim de gitmem lazim da ev tepede ve market en az 20 dakika suruyo sonra o yokuslari geri cikmasi var falan cok üşendim