- 21 Haziran 2020
- 4.934
- 28.089
Muhteşemsin civcivim çok güzel bir farkKilo bildirimi
Cumartesi:69.9 kg
Pazartesi:68.4 kg
Fark: 1.5 kg
Allahim cok mutluyum direnci kirabilmem icin harika takim arkadaslarina ihtiyacim varmis meğer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhteşemsin civcivim çok güzel bir farkKilo bildirimi
Allahim cok mutluyum direnci kirabilmem icin harika takim arkadaslarina ihtiyacim varmis meğer
Maşallah Leyla Balım, harikasınnnnKilo bildirimim canlarım
52.1 geldim bugün cumartasi 52,6 idim -500 gitmiş telafi listesiyle
Teşekkür ederim Tüm ödemler gitti güzel listeymiş ben Songül’ün tartı sonucunu merak ediyorum o ne kadar verdi acaba?Maşallah Leyla Balım, harikasınnnn
Aslım balım birtanem sen paylaştın mı kuzumMaşallah Leyla Balım, harikasınnnn
Şimdi paylaştım balım, + 200 gramAslım balım birtanem sen paylaştın mı kuzum
Tebrikler canim cok iyisinKilo bildirimim canlarım
Olsun canim azcik bisey fark var arada. Ondan bisey olmazBallarım oğlumu okula bıraktım, sonra 3 km açık havada yürüdüm. Şimdi kahvaltı zamanı ...
Malum sebepten dolayı artı çıktım ama 7 günlük programımızaaaa an itibariyle başlıyorum.
4 Ocak Kilo Bildirimi
2 Ocak 79.9
4 Ocak 80.1
Eki Görüntüle 2753454
Olsun canim halledicezEki Görüntüle 2753461 +100 ile basladımm
Olsun canim halledicez
Haftaya bugün sonuçlarımız çok şaşırtıcı olacak, İnanEki Görüntüle 2753461 +100 ile basladımm
İnşallahh canımmm. Azim sabıt ile başaracagızz. Tani ballatım sayesindeHaftaya bugün sonuçlarımız çok şaşırtıcı olacak, İnan
Günaydın balımm saglıklı mutlu huzurlu sabahlarrGünaydın bal arıları
Hay Maşaallah, at gibi hatunsun yaniAslı'm boyum 1.71 benim .
Günaydınnn BoncuğumGünaydın bal arıları
Bu muhteşem bir rakam canım, cikiletalar işe yaramış çok tebrik ediyorum seni, arkası gelecek bununKilo bildirimi
Muhteşemsin canım, bu nasıl güzel bir eksi, tebrik ediyorum balımKilo bildirimim canlarım
Liste çok güzelmiş canım, ben daha yeni uyandım, toparlanıp hemen tartilacagim.Teşekkür ederim Tüm ödemler gitti güzel listeymiş ben Songül’ün tartı sonucunu merak ediyorum o ne kadar verdi acaba?
Malum sebebe göre iyi bile canım, hiç sıkma o güzel canınıBallarım oğlumu okula bıraktım, sonra 3 km açık havada yürüdüm. Şimdi kahvaltı zamanı ...
Malum sebepten dolayı artı çıktım ama 7 günlük programımızaaaa an itibariyle başlıyorum.
4 Ocak Kilo Bildirimi
2 Ocak 79.9
4 Ocak 80.1
Eki Görüntüle 2753454
Cumartesinin etkisidir canım, merak etme haftaya güzel olacakEki Görüntüle 2753461 +100 ile basladımm