Muhteşemsin civcivim çok güzel bir farkKilo bildirimi
Cumartesi:69.9 kg
Pazartesi:68.4 kg
Fark: 1.5 kg
![]()
Allahim cok mutluyum direnci kirabilmem icin harika takim arkadaslarina ihtiyacim varmis meğer![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhteşemsin civcivim çok güzel bir farkKilo bildirimi
![]()
Allahim cok mutluyum direnci kirabilmem icin harika takim arkadaslarina ihtiyacim varmis meğer![]()
Maşallah Leyla Balım, harikasınnnnKilo bildirimim canlarım
52.1 geldim bugün cumartasi 52,6 idim -500 gitmiş telafi listesiyle![]()
Teşekkür ederim Tüm ödemler gitti güzel listeymiş ben Songül’ün tartı sonucunu merak ediyorum o ne kadar verdi acaba?Maşallah Leyla Balım, harikasınnnn![]()
Aslım balım birtanem sen paylaştın mı kuzumMaşallah Leyla Balım, harikasınnnn![]()
Şimdi paylaştım balım, + 200 gramAslım balım birtanem sen paylaştın mı kuzum![]()
Tebrikler canim cok iyisinKilo bildirimim canlarım
Olsun canim azcik bisey fark var arada. Ondan bisey olmazBallarım oğlumu okula bıraktım, sonra 3 km açık havada yürüdüm. Şimdi kahvaltı zamanı ...
Malum sebepten dolayı artı çıktım ama 7 günlük programımızaaaa an itibariyle başlıyorum.
4 Ocak Kilo Bildirimi
2 Ocak 79.9
4 Ocak 80.1
Eki Görüntüle 2753454
Olsun canim halledicez![]()
Haftaya bugün sonuçlarımız çok şaşırtıcı olacak, İnanEki Görüntüle 2753461 +100 ile basladımm![]()
İnşallahh canımmm. Azim sabıt ile başaracagızz. Tani ballatım sayesindeHaftaya bugün sonuçlarımız çok şaşırtıcı olacak, İnan![]()
Günaydın balımm saglıklı mutlu huzurlu sabahlarrGünaydın bal arıları![]()
Hay Maşaallah, at gibi hatunsun yaniAslı'm boyum 1.71 benim .
Bu muhteşem bir rakam canım, cikiletalar işe yaramışKilo bildirimi
![]()
Muhteşemsin canım, bu nasıl güzel bir eksi, tebrik ediyorum balımKilo bildirimim canlarım
Liste çok güzelmiş canım, ben daha yeni uyandım, toparlanıp hemen tartilacagim.Teşekkür ederim Tüm ödemler gitti güzel listeymiş ben Songül’ün tartı sonucunu merak ediyorum o ne kadar verdi acaba?
Malum sebebe göre iyi bile canım, hiç sıkma o güzel canınıBallarım oğlumu okula bıraktım, sonra 3 km açık havada yürüdüm. Şimdi kahvaltı zamanı ...
Malum sebepten dolayı artı çıktım ama 7 günlük programımızaaaa an itibariyle başlıyorum.
4 Ocak Kilo Bildirimi
2 Ocak 79.9
4 Ocak 80.1
Eki Görüntüle 2753454
Cumartesinin etkisidir canım, merak etme haftaya güzel olacakEki Görüntüle 2753461 +100 ile basladımm![]()