- 21 Haziran 2020
- 4.934
- 28.089
Kıskansam mı yok kıskanmadım Nereye giderseniz peşinizden bizde geliriz bizden kurtuluş yok kısacaAramızdaki şey herşeyden güzel
Götür beni gittiğin yere Boncuğum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıskansam mı yok kıskanmadım Nereye giderseniz peşinizden bizde geliriz bizden kurtuluş yok kısacaAramızdaki şey herşeyden güzel
Öğleden sonraBiz gece kuşu olduğumuz için
Yarın dersin erken değildir umarım
VooovTebrik ederim canım çok güzel ben sadece Leslie yaptım.
Öğretmenliği bırakıp mankenlik yapacaksan neden olmasın balım o kilo bende bile muhteşem durur, seni hiç düşünemiyorum afet olursun
Seratonin kalbe yağ hücrelerini yakmaya hepsine iyi gelirKilo bildirimi
Cumartesi:69.9 kg
Pazartesi:68.4 kg
Fark: 1.5 kg
Allahim cok mutluyum direnci kirabilmem icin harika takim arkadaslarina ihtiyacim varmis meğer
Vooov Leyla gram değil yarım kilo balım sendeki azim motivasyon ile en fit sensinKilo bildirimim canlarım
52.1 geldim bugün cumartasi 52,6 idim -500 gitmiş telafi listesiyle
Kas şişi ospordan merak etme eksin bolBallarım oğlumu okula bıraktım, sonra 3 km açık havada yürüdüm. Şimdi kahvaltı zamanı ...
Malum sebepten dolayı artı çıktım ama 7 günlük programımızaaaa an itibariyle başlıyorum.
4 Ocak Kilo Bildirimi
2 Ocak 79.9
4 Ocak 80.1
Eki Görüntüle 2753454
Ama at gözlüğü kullanmayan atHay Maşaallah, at gibi hatunsun yani
Civcivimle bende tay gibiyiz diyelim
Vooov bu nasıl güzel bir sayıKizlar günaydın
67,95 başlangıç
04.01.2020 güncel 67,05 kg, fark -900 Gr
Ama en tatlısida senEki Görüntüle 2753517
Grubun en kisasi benim olmam peki
Huyu da huyuna öyle tatlısın benceEvet canim saclari sari diye onu sectim boyu boyuma
Ben demedim mi 1.4 kilo ödem
Poğaça dan daha +500 ödemin kalmış02.01.2020 --- 67.8 kg
04.01.2020 --- 66.9 kg
Fark --- 900 gr
Birazdan gideyim mademHadi Saricivcivim diyet bizi bekler
İnşallah canım,yarın kan tahlili vericem,ona göre devam edicemHaha zamanla düzene girer canim hemen olmuyo tabi yillarin alışkanlığı
Canım çok teşekkür ederim
Hoş buldumHoşgeldin
Sabah ki kahvaltı çok sağlamdı ben 1 yumurta yedim sadeceSongül ve Leyla nin artık açlığı geçtiğine göre ödem tutan bol karbonhidrat dolu menümü paylaşayim
13.45
16.40
Krep arası çiğ köfte
Lavaş kalmamıştı
19.50
Kola
Evet bugün diyete hazırım
Klasik haftasonu ödemimi tuttuğuma göre
Hoşgeldiniz konuyu bilmiyorum ama geçmiş olsun, umarım sonuçlar tam istediğiniz gibi çıkarİnşallah canım,yarın kan tahlili vericem,ona göre devam edicem
Hoş buldum
Gel kuzum gel, yerin hazırEnerciyle ikiniz basbasa gidiyosunuz araniza gircem ben de ücüncünuz olcam
Her zaman canımAramızdaki şey herşeyden güzel
Ne güzel spor olur işte, ben de pazara gideceğim, ağırlıklı yürüyüş olacakBenim de gitmem lazim da ev tepede ve market en az 20 dakika suruyo sonra o yokuslari geri cikmasi var falan cok üşendim
Senin sayende canım çok teşekkür ederimSongül’üm maşallah süpersin tebrik ederim o nasıl güzel eksi öyle
Tamamen kendi başarın maşallah benim içi dışı güzel arkadaşıma çok mutlu oldumGel kuzum gel, yerin hazır
Her zaman canım
Ne güzel spor olur işte, ben de pazara gideceğim, ağırlıklı yürüyüş olacak
Senin sayende canım çok teşekkür ederim
İnşallah iyi cikar sonuclarin canim şu eksiklikler beni de bitirdi vitamin kullanmaktan bıktım artikİnşallah canım,yarın kan tahlili vericem,ona göre devam edicem
Hoş buldum
Çok uzun rafda kalınca bitiyor demek ki ekstra spor yazalım balım sanaCanımlar yeni pil aldım L0 yazıyor
Eski pil hiç değilse günde 1 kere ölçüyor.
Gidip değiştireyim yine
Ayy kahkaha tufanıÇok uzun rafda kalınca bitiyor demek ki ekstra spor yazalım balım sana
Enerjinin pil sporu
Gülüm ne enerji var sende pil takmadan ölüyorCanımlar yeni pil aldım L0 yazıyor
Eski pil hiç değilse günde 1 kere ölçüyor.
Gidip değiştireyim yine
Koptum ben şu an Allah'tan evde kimse yokLeylam kara buğday veya chia yerine ne kullanabiliz.
Pili aldığım kız pil bitse Lo yazmazki ekranda dedi
En pahalı pili almış bulunmaktayım şuan
Aynen bu konuşma geçti aramızda.Çok uzun rafda kalınca bitiyor demek ki ekstra spor yazalım balım sana
Enerjinin pil sporu
Mekik sporu tamamdırAynen bu konuşma geçti aramızda.
Ötekini vereyim dedi.
Aynı süre beklemediler mi piller dedim
Hiç durmaz bunlar satılır çok dedi. En son bitmemiştir yoksa Lo yazmaz dedi.
Sen en pahalı pili ver o zaman bana dedim