• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Doğum günümde asıl hedefimi göremem muhtemelen ama en azından 5li rakamlara düşmüş olsam muhteşem olur :21: :21: Sen kesin olursun zaten, ona hiç şüphem yok.
Balım 🍯
66 dan sonrası zor gider.
Ama hep birlikte hep destek tam destek.
Benim doğum günüm e de az kaldı.
26 Nisan.

Bu arada ben de kilomu bildireyim. Gecen haftayı falan hatırlamıyorum şu an, zaten cumartesi tartılmamıştım sonraki günlerde tartılmıştım. Bugün 70.2'yim. Hepimiz neden olduğunu biliyoruz ama kilo da aldım tabiki, bir hafta daha çok düzenli yapamam ama haftaya tamamen başlamış olacağım inşallah.
Balım sen isteyince kısa zamanda çok harika sonuçlar alıyorsun ❤️ Sırası gelsin yeter ki 😘

Ya simit dünyası 😋işimiz gücümüz boğaz 🤭 Songül sizin bölüm metro çıkısi demi?
Giyim bölümünde arkadaşlar vardı.
Oraya da bir kaç kez geldim ben.
ESEF ve Mesleki eğitimle aynı bahçedeydik biz canım, metro azıcık ötede kalıyordu galiba. Biz de sizin büyük kampüse gelirdik orası daha güzeldi :KK48: :KK48:

ESEF ve Mesleki eğitimle aynı bahçedeydik biz canım, metro azıcık ötede kalıyordu galiba. Biz de sizin büyük kampüse gelirdik orası daha güzeldi :KK48: :KK48:
Bizim kampüsün yemekhane yemekleri bazen çok güzel olurdu 😍
İki tane de kafe vardı.
Kütüphane ye çok giderdik ya 🤪

Bizim kampüsün yemekhane yemekleri bazen çok güzel olurdu 😍
İki tane de kafe vardı.
Kütüphane ye çok giderdik ya 🤪
Teknik eğitimin ordaki yemekhane vardı bilirsin, onun üst katı hocaların yemekhanesiydi, ben orda çalışıyordum, hocalara çıkan yemeklerden yerdik biz, muhteşem olurdu. Kafelere pek takılamazdım vaktim olmazdı. Kütüphaneye de gitmezdim. öğrencilik günlerimizi özlemişiz :KK48: :KK54:

Teknik eğitimin ordaki yemekhane vardı bilirsin, onun üst katı hocaların yemekhanesiydi, ben orda çalışıyordum, hocalara çıkan yemeklerden yerdik biz, muhteşem olurdu. Kafelere pek takılamazdım vaktim olmazdı. Kütüphaneye de gitmezdim. öğrencilik günlerimizi özlemişiz :KK48: :KK54:
Hemde nasıl özlemek 😍en güzel zamanlar lise ve ünv

Songül um 😍
Chese cake in boy 164
Yaş 31
Hedef 50-56 diye biliyorum
Mesajı görmemiş gelince net bilgi verir .

Tabloyu düzenleyecek sen şimdilik bu rakamlar i girebilirsin🤗
Canım herdef 54-57 aslında 50yi boşverdim yaa 😆😆😆
Bel 74, göbek 93,kalça 100, üst bacak 53 cnm

Menü :kk77:

İf 18/6

12.10

Çeri domates 🍅,kapya biber 🌶️, yeşil biber, salatalık,5 yeşil,2 siyah zeytin,1.5 yumurtadan peynirli omlet 🍳,az eski kaşar,1 çk kekikli labne,1 çk tereyağ,yarım dilim beyaz peynir,1 dlm tbe.2 ince dilim piliç füme.

15.30

1 yemek kaşığı sütlaç,1 avuç dolusu çekirdek,1 greyfurt (cheat meal)

18.00

3 yk yeşil mercimekli bulgur pilavı,6 yk etli patlıcan 🍆 yemeği,1 kase salata 🥗,1 kupa ayran 🥛

Spor 45 dk Leslie aha videosu.(4487 adım içinde)

Uyanınca duble Türk kahvesi
3 kupa limonlu 🍋 ılık su.
5 bardak çay.☕

Amin kuzum amin, ne güzel dua etmişsin. Allah kabul etsin inşallah. Eve gitmen gecikecekse yeseydin keşke, o kadar zaman aç kalman iyi olmaz. Antalya çok güzel bir yer bence :KK68:
İnşaallah Boncuğum 😍
Şimdi döndüm eve ve pert oldum:ruh:
Gelirken bir şeyler de yedik. Suyu da dayadım gitti arkasından, sabah da misafirlerimiz geliyor, olmazsa sabah tartılayım.

Kuzum senle ben aynı kişiyiz bence :KK48: :KK48: Yapmadığım şey kalmamış, nerelerden bulup gelirmiş beni çocuk halimle.

Merhaba aramıza hoşgeldin.

Ahh balım ahh yine çalışıyorum, yarın için bir kongreye katılmıştım, sunum hazırlıyorum, bildiri sunacağım, neyse ki online olacak. Ama ben sizden kopup hazırlamaya gidemiyorum. çooookkk özledim.

Ah benim ankara sevdam. Üniversite yıllarım orda geçti, çok seviyorum. Ankaraya selamlar benden.

Bu destek o kadar güzel ki balım, iyi ki varsınız.
:KK60:
ay ay ay sudem34 sudem34 zere aslım da aslım deyip duruyor branş da aynıymış meğer :KK8:

hoşbuldum cnm ❤️ aleykümselam bağırayım mı camdan 🤣

he valla :KK70: ama en azından plan yapayım dedim aslıöğretmen gazlayınca :KK70:
valla gözümde canlandın başarılı bir tasvir oldu :KK70: ayy ela gözlülere de bayılırım benimki kahve olunca gri bile güzel bir renk gibi :KK70: :KK70: :KK70:

senin de canım :rolleyes:

inşallah başarılı olursun kuzum ❤️ odaklanabildin mi?

evliymiş evliiii bana talip lazım :KK70: :KK70: :KK70:
Evet, branşımız aynı canım ❤️
Buzluğa at kesin baklava fılan gelir şimdi 😁

Kapisalim sahalara döndüm madem kapışmadan olmaz 🤪

Sağol balım 🍯
Desteğin yeter bal 🍯 boğam 💕

Komik insan seni 🤭
Ben mekik aletim diyorum 🤪kızlar da çok komik 😁 gülmekten karnıma ağrı giriyordu bir ara 🤪 mekik çekmiş gibi 🤭

Bende gizemli sarı mı kahve mi ne yaptım koyu oldu geçen 🤪

Doktor civanım doktor doktor civanım 😍

Bende yaptım eşim sütle bişey yap dedi 🤭 ama fırın değil 🤣 kendi canım çekse farklı olabilir idi 😁
Aynen balım 🍯 kafamda net değil herşey Pandemi vs . hayırlısı olsun 😁
Kilo vermek beni mutlu ediyor 🤪 ona odaklanınca rahatlıyorum 🤗

Hangi ünv.balim 🍯
Bende Gazi mezunuyum

Kolay gelsin mavi boncuğum 💕

Dün 3 tatlı kaşığı yedi bugün 1 kilo vermiş uyanmış 😁 boğa min metosu farklı çalışıyor 😁

He kız branş burç Aslı çok vefalidir💕 tanıştığımız günden beri her yerde hep beraberiz balım 🍯 Aslım ile 🤗

Felicio Felicio ile 10 ay olacak 🧿
Teşekkür ederim balım, layık olabilmek dileğiyle ❤️
Ben de gazi mezunuyum canım, çok güzel günlerdi ankara zamanları, insan özlüyor. Yurtta falan mı kaldın sen, ben iki sene yurt, sonra iki sene ev, sonra 3 sene de yüksek lisansta ev derken bayağı vakit geçirdim. çok uzun zaman oldu gitmeyeli çok değişmiştir.
bende Gazi, Kastamonu Eğitim mezunuyum ❤️ 3 Gazi mezunu, vay be 😍
ya lisedeyken istiyodum gerçekten ama staj yapınca yok dedim ben depresyon ilacı verip sen yanlış düşünüyosun deyip göndermek istemiyorum
danışmanlık eğitimi istiyorum bakalım cnm :) ilaç istemiyorum da
benim gibi ilaca karşısın galiba canım :confused:
İyi yolculuklar balım ❤️ Bizim yerimize de temiz hava al ❤️
Çok güzel geçti canım, az önce bitti. Yapılacaklar listemin ilkine tik atmış oldum böylece.
Tebriklerrrr SonGÜLüm, harikasın :KK9: :KK68:

Zaten o yüzden ilk günden beri herkes tam, istikrarlı , kararlı, vefalı,hep birlikte 😍

kk birinci noteri kk birinci noteri balım 🍯
Bugundu sınavın Allah hayırlı sonuçlar getirsin.🤗
İnşallah istediklerin olur 🤩

Nasıl geçti sınav ?

Kızlar kandiliniz mübarek olsun 💐

Sabah uyanıp kahvemi icip 45 dk Leslie 3 mil AHA yaptım 🤗

Felicio Felicio balım 🍯
Dediğin gibi adım çok yapmıyor bende 3900 bile olmadı 🤣 3800 filandi galiba 😁 esneme soğuma uzun ya 🤪 boosted gibi değil 😁

sudem😍😍
sınavı geçtim 😁

eve gidince başlıyorum diyete yeniden. sizleri de çok özledim. hepinize sabrıniz, desteğiniz, dualarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 😍

hepimizin kandili mübarek olsun 😍

Biz de sabancının diğer tarafındaydık canım köprüyü geçince, iktisadın karşısında. 2002-2009 arası ankaradaydım ben. Biz de çok giderdik kızılaya, sakarya caddesini çok severdim. Sabancıya kaçak girmişliğim bile var. Ne günlerdi gerçekten.

ben de Gazi mezunuyum 😁😁

Back
X