70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ayy hic gülcegim yoktu

Hay Allah razi olsun o benim kalbimin en kuytu yerinde yemek kasigi

Haydaaa bi de servis kasigi cikti eseledikce yeni seyler cikiyo
O zaman yemek kasigi yok siliyorum hafizadan bak son karar mi
Eminim ama son kararım değil balım dursun belki lazım olur
Rica ederim pek değerlimm ❤ Yeter ki sen iste, hemen güzel bir yorgunluk kahvesi hazırlıyorummm
Ballarımm

Bugün Ne Yedim?

10.00 6 yk Menemen, 1 gün kurusu kayısı

14.00 1 küçük muz, 1 elma

17.45 6 yk yoğurtlu semizotu salatası, 2 hurma

2,5 litre su
Afiyet olsun Canımın içi, bugün meyveye ağırlık vermişsin o da lazım, şifa olsun
Yakında o krizlerinde azalır bebişim, vücudun alışıyor artıkkk
Günaydın Canımın içisi Yoruluyorsun tabi koştur koştur durmuyorsun ki, kıyamam ki hiççç

Duş aldim agirlik cöktü ballar ben uyuyorum artık iyi geceler midemin seslerinden uyuyabilirsem tabi sanki 40 yıldır ac birakiyorum seni yaziklar olsun
Sıhatler olsun kuzum iyi geceler ❤

Beyin işte, eskiden bol bol yiyip içtiklerime sayayım demiyor

Teşekkür ederimmmm şiiirimm, çok makbule geçti.
biraz öyle oluyor biriciğim, biraz fazla koşturmaca geçiyor ama buna da şükür .
Sen nasılsın şiiirim? Dinlenebildin mi iyice ?

Teşekkür ederimmmm şiiirimm, çok makbule geçti.
biraz öyle oluyor biriciğim, biraz fazla koşturmaca geçiyor ama buna da şükür .
Sen nasılsın şiiirim? Dinlenebildin mi iyice ?
Canımsınn

Yok be Bitanem ayakta uyur gezer gibiyim. 2 gündür çok geç yatıp erken kalkıyorum, yetmiyor dinlenmeye. Yarında evi toplamaya başlıyorum. Marketten kutu almaya çıkacağım varsa Galiba Mart buradaki son ayımız. Yarın veya sonraki gün evlerden haber gelir.

Ah biz de bir hafta sonu İStAnbuL’a geçeceğiz ama bu hafta sonumu bilmiyorum. Seni görmeden taşınmanı istemiyorum

merhaba :) sanırım zayıflamakla kafayı yedim, inat ettim, bizim göçmenlerin inadı meşhurdur :))
cok ağır kilo veriyorum, hedefim 51-52 kg ama beni cok zorluyor :/
o sebepten biraz vücuduma şaşırtma yaptım. bugün 3. gün :)
cumartesi 57 kg cıkmıstım tartıda, bakalım neler olacak :)

Spor yapiyo musun? Ondan kaynakli veremiyo da olabilirsin. Suyu az iciyo olabilirsin ondan olabilir her sey olabilir..
Bence de sagliksiz bu
Bence mantiken zaten yavas vermen normal.. ideal kilosuna yakin olan insan genelde ( ödemi falan yoksa ) agir agir verir vucut kendini koruyo çünkü..
Normal beslen ama yaninda dukan birasi kürunu falan dene mesela.. böyle hicbi sey yemeden vücudun iflas eder kilo verecek enerjiyi hic bulamaz

Beni ilgilendiren kısmı seni sevmem, seni ilgilendiren kısmı sevilmen❤ Bu durumda seni sevmeyene yer yok Negoom, onlar işine baksın, bildirimde kalabalık yapmasınlar
A ha ha bende seni seviyorum enerjicim
Onlar bildirim de yok genelde sinsi takılıyorlar,en sevmediğim insan tipi olur kendileri

Dinlenebildin mi aslim daha iyisin inşallah❤
Güzel kalpli, güzel minnoşum benim.
dinlenebildim mi İnşallah hafta sonu bir tanem. Umudum var.
inadınızı koruyun ama sağlıkla koruyun ve aceleci olmayın. Hedefimiz belliyse ve biz o yola çıktıysak illa ki ulaşacağız.
Hayırlı sabahlar,hayırlı kandiller

Eki Görüntüle 2798678
hayırlı kandiller negoocuğum, arada böyle gel olur mu?
Amln balım benim, ne güzel dualar ettin sen öyle Hayırlı kandiller
Bu sefer foto gorunmuyo canim iznin yok diyo bene
Bazen ben paylasinca da öyle oluyo niyeyse. İyi saatte olsunlar geliyo herhalde
Bende fotoğrafı göremedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…