- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Çorba kasigi şu buyuk tahta kasik mi oluyoAfiyet olsun OrtimmBu kaşıklar çorba kaşığı mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çorba kasigi şu buyuk tahta kasik mi oluyoAfiyet olsun OrtimmBu kaşıklar çorba kaşığı mı?
Yemek kaşığı deyince bende senin anladığını anlıyorum da bazen gözüme az gelince acaba diyorum tencerede kullandığımız yemeğin kaşığı mı?Çorba kasigi şu buyuk tahta kasik mi oluyoyoksa yemek yedigimiz normal kasik mi? Miktarlar yemek kaşığı canim tatli kasiginin abisi olan
![]()
yani az
![]()
Valla biliyorum desem yalan olur bilen varsa bizi bi aydınlatsın sevabinaYemek kaşığı deyince bende senin anladığını anlıyorum da bazen gözüme az gelince acaba diyorum tencerede kullandığımız yemeğin kaşığı mı?
Hakikaten onun ayrı bir adı var mı ya?![]()
Mantıken yemek yediğimiz çorba kaşığı, diğeri yemek kaşığı olmalıValla biliyorum desem yalan olur bilen varsa bizi bi aydınlatsın sevabina![]()
![]()
Ben çok gevezeyim galiba,çok yazdığım için çok bildirim geliyorBakalım bu bildirimleri de görmeyecek misin
Güzel yürekli Negoomun geldiği hemen belli oluyorgelişiyle çiçekler açıyor ❤
Afiyet olsun balımm, günün güzel geçmiş
Neşemm, akşam güzel olmuş ama ne kadar az yemişsin. O kadar yoğundun demekKıyamam ki hiççç ❤
Çok sevildiğin için olmasın BalımBen çok gevezeyim galiba,çok yazdığım için çok bildirim geliyor![]()
Sen güzel bakıyorsun da ondanÇok sevildiğin için olmasın Balım![]()
Çorba kasigi şu buyuk tahta kasik mi oluyoyoksa yemek yedigimiz normal kasik mi? Miktarlar yemek kaşığı canim tatli kasiginin abisi olan
![]()
yani az
![]()
Yemek kaşığı deyince bende senin anladığını anlıyorum da bazen gözüme az gelince acaba diyorum tencerede kullandığımız yemeğin kaşığı mı?
Hakikaten onun ayrı bir adı var mı ya?![]()
Valla biliyorum desem yalan olur bilen varsa bizi bi aydınlatsın sevabina![]()
![]()
Çorba kaşığı yemek yediğimiz kaşık,diğeri servis kaşığı olarak geçiyorMantıken yemek yediğimiz çorba kaşığı, diğeri yemek kaşığı olmalı
Aa bak şimdi ne hatırladım, İngilizce'nin faydalarına gelİngilizce de bize göre yemek kaşığına onlar da çorba kaşığı diyor
Adamlar mantıklı yani, nasıl olsa formülize bir dil
Sevgili ürkek ziyaretçiler, bilipte susuyorsanız, uyuz uyuz okuyup kaçıyorsanız teessüf ederiz![]()
Aha buldumValla biliyorum desem yalan olur bilen varsa bizi bi aydınlatsın sevabina![]()
![]()
Çorba kaşığınında yemek kaşığından farkı varmışÇorba kaşığı yemek yediğimiz kaşık,diğeri servis kaşığı olarak geçiyor![]()
Beni ilgilendiren kısmı seni sevmem, seni ilgilendiren kısmı sevilmen❤ Bu durumda seni sevmeyene yer yok Negoom, onlar işine baksın, bildirimde kalabalık yapmasınlarSen güzel bakıyorsun da ondansevmeyenim de çok
![]()
Ayy hic gülcegim yoktuMantıken yemek yediğimiz çorba kaşığı, diğeri yemek kaşığı olmalı
Aa bak şimdi ne hatırladım, İngilizce'nin faydalarına gelİngilizce de bize göre yemek kaşığına onlar da çorba kaşığı diyor
Adamlar mantıklı yani, nasıl olsa formülize bir dil
Sevgili ürkek ziyaretçiler, bilipte susuyorsanız, uyuz uyuz okuyup kaçıyorsanız teessüf ederiz![]()
Hay Allah razi olsunÇorba kaşığı yemek yediğimiz kaşık,diğeri servis kaşığı olarak geçiyor![]()
Haydaaa bi de servis kasigi cikti eseledikce yeni seyler cikiyoAha buldumBizim tahta kaşık ayarındakilere servis kaşığı deniyormuş.
Biricik şiirimmm, ilk öncelikle kocaman bir maşallah sanaOy oy oyyy minnoşlarıma bakın siz
Saricivcivcikcik
asliogretmen
Tek tek yazamadım vaktim yok pek. Benimde canımı çektirdiniz
Aslım, Canımın içi❤ çok kısa bir şeyler yazayım kahve hakkında şimdi kafana tam oturacak
+Granül dedikleri çözünebilir şişirme kahvedir. Nescafe gibi.
+Espresso; ince çekilmiş kahve çekirdeğinin yüksek basınçla demlenip süzülmesi. Bu acı oluyor. kahveye süt eklersen latte oluyor. Süt ve köpük eklersen cappuccino oluyor. Çikolata eklersen mocha veya Americano oluyor. Frappuccino var bir de o da 2 farklı hazırlanmış kahvenin(biri cappuccino, diğerini tam bilmiyorum) birbirine eklenmesiyle oluşuyor. Karamelli, meyveli, krem şantili vs gibi olabiliyor.
+Filtre Kahve; espressoya göre kahve çekirdeği daha iri çekiliyor. Kaynama noktasına yakın bir derece ile demlenip süzülüyor. Bu espressoya göre yumuşak içimli oluyor. Çünkü kahveye acılık katacak yağlar suya daha az geçiyor. Yüksek basınç vs yokya. Filtrede çeşitlerin sebebi kahve çekirdeği türüne, kavrulup kavrulmadığına veya kaç kere kavrulduğuna, içinde farklı aromaya sahip başka kahve türü katılıp katılmadığına, hangi bölgenin kahvesi olduğuna göre değişiyor. Mesela üzerinde Mind yazanlar yumuşak içimli, Brazil yazanlar sert içimli oluyor. Brazil Mind yazıyorsa orta sertlikte gibi.
Civcivim Colombian içiyor. Onunki kavrulmuş ve tadı biraz kakaoya çalıyordur muhtemelen. Kimi acı der kimi yumuşak.
Bu isimler kahvenin geldiği yere göre değişiyor. Bak aradaki farkı şöyle Türk Kahvesi ile anlatayım. Genellikle Mehmet Efendi'nin kahveleri Brazil, Abdullah Efendi'nin Arabic. Abdullah Efendi bayağı acı oluyor. Rengi bile koyu kahvenin. Mehmet Efendi yumuşak, rengi daha açık.
Allah Allah..40 yıllık kahveci gibi yazdımBunlar hep meraktan oluyor, o ne, bu ne, şu nasıl diye diye
Yandex beni yanıltmıyorsa durumun özeti bu
Artık ticarete bir kahve dükkanı açarak başlayabiliriz Civcivim, ortim olur musun![]()
Bebişlerimle zevklerimiz bile aynı
Belki bir gün hep birlikte buluşup ormana yürüyüşe gideriz, dağlara çıkarız, piknik yaparız
Aslımm, sen yinede cesaret edeme, bir hayvan çıkar, hayvansılar çıkar, Allah korusun, ne olacağı belli olmazGeç buldum zaten seni ❤
Kizlar geçenlerde deneyip icine bile giremedigim bütün moralimi bozan 38 beden bi kıyafetimi denedim simdi. Olduuu olduu olduuu
Ayy cok mutluyumama tabi tam oturdu. Bikac kiloya daha dokümlü durmaya başlar. Sonra ver elini 36
Bu gazla gidip sporumu yapiyim simdi.
Bi tane de 36 gorunumlu ama aslinda 34 beden olan bi kiyafetim var aldigimdan beri asla giyemedim çünkü cook dar kaliponu giyme challenge yapcam bu yaza
Hadi bakalim dolaptaki giyilemeyen kiyafetler geri geliyor![]()
Afiyet olsun minnakımmm, tatlım9 Mart Menüm
Sabah 08.30 iki dilim kepekli ekmek 1 dilim kasarla yağsiz tost yarim dilim ezine peyniri cherry domates salatalik
Ara 09.30 sütlü nescafe+1 kivi
Öğlen 13.00 2 kasik mantarli et sote
Ara 14.00 filtre kahve+yarim muz
Akşam 18.00 1 kase tarhana çorbası 2 kasik yogurtlu yağsiz makarna(makarna planda yoktu yemek bitince pratik diye direkt bunu yaptim)
Spor;
Leslie boosted=30 dk
İp atlama=100 tane
Pilates=10 dk
Su; 2 litre
Hem bal hem balcıSaricivcivcikcik ve şiirim ne tatlısınız siz öyle, bal mısınız, balcı mısınız?
tamam şiirim ben dikkat ederim.Çokkk teşekkür ederim.
![]()
Afiyet olsun aslim cok güzelBallarımm
Bugün Ne Yedim?
10.00 6 yk Menemen, 1 gün kurusu kayısı
14.00 1 küçük muz, 1 elma
17.45 6 yk yoğurtlu semizotu salatası, 2 hurma
2,5 litre su
Evet miniğim ya, koltukta uyuyakalmışım. DonmuşumHem bal hem balcı
Ayy su an o kadar krizim var ki bal dedin diye aklima bal geldi petekli petekli citir citirbi haftadir canimin cekmeleri bitmedi zaten gozumun önünden neler geciyo
Ama yemiyorum
Afiyet olsun aslim cok güzel
Sen uyuyo muydun cok mu yoruldun kiyamam![]()
Yaa kıyamamEvet miniğim ya, koltukta uyuyakalmışım. Donmuşumeşim de mesaideydi. Yeni geldi. Neyse ki sonradan Beyza üzerimi örtmüşte, ısınmışım.
bugünlerde fazla yoruluyorum biriciğim, haftaya daha iyi olur inşallah. Haftaya haftaya derken ömür geçiyor.![]()