Amin canım, amin kuzum.sonngulen asliogretmen Saricivcivcikcik @Felicio @birmuhendisanne @sudem34
@inci-tepik @Negoo @samdan @Bonus
@Mysonismysun @blondeblond
BallarımCanlarım❤
Miraç Kandilimiz kutlu olsun
Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın, gönlümüzden geçen, olmasını çokça istediğimiz ne varsa en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin
Hepimizin hayırlara ulaştığı güzel bir gece olması dileğimle
Sen hallet kuşum aklin burda kalmasin. Coook haklisin tez yazarken 2 dk bile önemli. Zaman alan bisey. Tüm planini ona göre yapman gerek. Burda vakit gecirmek tabi zaman kaybi olur. Biz seni özlemeye katlaniriz sen hallet de icin rahat etsinCanım su gibi akmıyor ama bitmek zorunda, buraya girersem psikolojik olarak da kendimi kötü hissediyorum, sanki vaktimi sadece teze ayırmalıyım gibi düşünüyorum. İnşallah yakında bitecek ve hep sizle olacağım canım, çok özledim sizi.
Çok sağol kuzum, içim rahat rahat sizle muhabbete geleceğim inşallah.Sen hallet kuşum aklin burda kalmasin. Coook haklisin tez yazarken 2 dk bile önemli. Zaman alan bisey. Tüm planini ona göre yapman gerek. Burda vakit gecirmek tabi zaman kaybi olur. Biz seni özlemeye katlaniriz sen hallet de icin rahat etsin
Günaydın günaydınnnn kuzumGünaydın kızlar
Günaydınnnnn KıymetlimmYağmurlu
Bir
Sakarya
Sabahından
Günaydın
Ballarımmmmm
Senin İStAnbuL diyen dillerindeGünaydınnnnn Kıymetlimm
Selamını yağmurlu bir İStAnbuL'dan karşılıyorum Canımın içii
Tatlımmmm benimSenin İStAnbuL diyen dillerinde
Oh mis gibi kokusu geldi, ellerine sağlık şiirim.Taze çay var, buyrun ballarım
Saricivcivcikcik kuzum buradaki rüzgar
orada da var mı acaba? Bu sefer bizim camları zorluyor galiba
Afiyet olsun NeşemmmOh mis gibi kokusu geldi, ellerine sağlık şiirim.
Oohh en zor isi almissin ellerine saglik artik manzaralarımız da camurlu değilGünaydın günaydınnnn kuzum
Camları da ben sileyimm
Günaydın aslimmYağmurlu
Bir
Sakarya
Sabahından
Günaydın
Ballarımmmmm
Enercim burasi sabahtan güneşliydi ama simdi bayağı kapadi yagacak sanirim. Su an cok bi ruzgar yok firtina kadar. Ama bu aksam firtina cikacak görüyorumTaze çay var, buyrun ballarım
Saricivcivcikcik kuzum buradaki rüzgar
orada da var mı acaba? Bu sefer bizim camları zorluyor galiba
Bak camları sildik fırtına çıkacağını bile görür oldunOohh en zor isi almissin ellerine saglik artik manzaralarımız da camurlu değil
Günaydın aslimm
Enercim burasi sabahtan güneşliydi ama simdi bayağı kapadi yagacak sanirim. Su an cok bi ruzgar yok firtina kadar. Ama bu aksam firtina cikacak görüyorum
Allahim hayallere gellBak camları sildik fırtına çıkacağını bile görür oldun
Demin epeyce üfledim o tarafa, akşama ancak gelir
Hz.Süleyman olsaydım(haşa) rüzgarlara emrederdim, gidin o kızı bana getirin derdim
Ayyy ne güzel hayal, senin gelmene bile gerek kalmadan ben atlar gelirdim. Önce Aslım'a uğrar onu alırdım yanımaOradan birlikte Songülüme uğrar bir şoklardık onu (çünkü teze dalmıştır) sonra da hep birlikte sana gelirdik. Az daha zorlarsam bir animasyon filmi çıkar bundan
Ama çok güzel kiiiiBak camları sildik fırtına çıkacağını bile görür oldun
Demin epeyce üfledim o tarafa, akşama ancak gelir
Hz.Süleyman olsaydım(haşa) rüzgarlara emrederdim, gidin o kızı bana getirin derdim
Ayyy ne güzel hayal, senin gelmene bile gerek kalmadan ben atlar gelirdim. Önce Aslım'a uğrar onu alırdım yanımaOradan birlikte Songülüme uğrar bir şoklardık onu (çünkü teze dalmıştır) sonra da hep birlikte sana gelirdik. Az daha zorlarsam bir animasyon filmi çıkar bundan
Allahim hayallere gell
Yalniz hakkaten şu ışınlanmayi bulsunlar artik isvicreli bilim adamlari duyun sesimizi
Ayy ya da dur vazgeçtim simdi en azindan evin kapısını calip geliyo gelen. Işinlanma olsa her dk evime damlicak insanlar var aman aman durun sakın bulmayin cağrımı geri aliyorum
Yanlislikla secret mecret bisey olur
Afiyet olsun aslim❤ ben de spor yapsam mi yapmasam mi derken simdi yaptim dusumu aldim geldim hemen menu yazmaya gidiyorumİyi Akşamlar Ballarımmmm
Bugün Ne Yedim ?
09.00 2 bardak limonlu su
12.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol maydanoz, 2 gün kurusu kayısı
15.00 1 elma
17.15 6 yk kabak yemeği ( pirinçsiz ), 4 yk yoğurt , 1 hurma
3 litre su
Korkma bebeğim, İsveçliler bulsaydı benim aleni işleyişini yazdığım zayıflama çipini bulurlardıAllahim hayallere gell
Yalniz hakkaten şu ışınlanmayi bulsunlar artik isvicreli bilim adamlari duyun sesimizi
Ayy ya da dur vazgeçtim simdi en azindan evin kapısını calip geliyo gelen. Işinlanma olsa her dk evime damlicak insanlar var aman aman durun sakın bulmayin cağrımı geri aliyorum
Yanlislikla secret mecret bisey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?