Gelirim canımGüzel kalpli, güzel minnoşum benim.
dinlenebildim miİnşallah hafta sonu bir tanem. Umudum var.
inadınızı koruyun ama sağlıkla koruyun ve aceleci olmayın. Hedefimiz belliyse ve biz o yola çıktıysak illa ki ulaşacağız.
hayırlı kandiller negoocuğum, arada böyle gel olur mu?
Amln balım benim, ne güzel dualar ettin sen öyleHayırlı kandiller
Bende fotoğrafı göremedim canım
Bugünü sayma 2 gün kaldı ha gayret aslım hafta sonu senindirGüzel kalpli, güzel minnoşum benim.
dinlenebildim miİnşallah hafta sonu bir tanem. Umudum var.
inadınızı koruyun ama sağlıkla koruyun ve aceleci olmayın. Hedefimiz belliyse ve biz o yola çıktıysak illa ki ulaşacağız.
hayırlı kandiller negoocuğum, arada böyle gel olur mu?
Amln balım benim, ne güzel dualar ettin sen öyleHayırlı kandiller
Bende fotoğrafı göremedim canım
Cook güzelmiş negomİstediğin foto olsun caaanım
Eki Görüntüle 2798686
işte yapmıyorum bi başlıyorum sonra bırakıyorum, asla düzenli değilim.Spor yapiyo musun? Ondan kaynakli veremiyo da olabilirsin. Suyu az iciyo olabilirsin ondan olabilir her sey olabilir..
Bence de sagliksiz bu
Bence mantiken zaten yavas vermen normal.. ideal kilosuna yakin olan insan genelde ( ödemi falan yoksa ) agir agir verir vucut kendini koruyo çünkü..
Normal beslen ama yaninda dukan birasi kürunu falan dene mesela.. böyle hicbi sey yemeden vücudun iflas eder kilo verecek enerjiyi hic bulamaz
Önden söylüyüm kilo verdiren bisey değil zaten kürler kilo verdirmez deişte yapmıyorum bi başlıyorum sonra bırakıyorum, asla düzenli değilim.
şimdi pilates salonunun açılmasını bekliyorum
dukan birası kürü nedir acaba? :/
Önden söylüyüm kilo verdiren bisey değil zaten kürler kilo verdirmez de
Sadece ödemin varsa atiyo dukan birasi.
3 bardak kaynamis suda 2 poset yesilcayi demliyosun üzerine 1 sise maden suyu ve yarim limon sıkıyosun. Bunu gün içinde su gibi iciyosun. Günlük yapiliyo o gün bitiyo. 15 Gün tekrarlaniyomus galiba ama ben hic 15 gün yapmadim. Cok siskin hissedersem 1 gün yapip içiyorum
yok ben zaten gün icinde ofiste hep limonlu ılık su içerim:))
Bizde zayıflamayı kafaya taktık ama daha kafayı sıyırma şeyine ulaşamadıkmerhaba :) sanırım zayıflamakla kafayı yedim, inat ettim, bizim göçmenlerin inadı meşhurdur :))
cok ağır kilo veriyorum, hedefim 51-52 kg ama beni cok zorluyor :/
o sebepten biraz vücuduma şaşırtma yaptım. bugün 3. gün :)
cumartesi 57 kg cıkmıstım tartıda, bakalım neler olacak :)
Göcmen kizlari cok güzel oluyo valla resmen at gibiBizde zayıflamayı kafaya taktık ama daha kafayı sıyırma şeyine ulaşamadık
Aaa canım sen göçmen miydinİnat dediğin bu meşhur Arnavut inadı olmasın
Nickin gibi sarışın olduğunu varsayarsak
Bulgarlar az daha kızıl kahve oluyor galiba. En azından gördüklerim öyleydi.
Canım senin boy kaç, yaş kaç, çalışıyor musun, bekar mısın, nenelerin dedelerin Kosovalı mı? sanki oğluma kız bakıyorum ha, korkma çocuğum yok, biraz tanımak istedim
Sporsuzda sıkılaşma az olur, yemeği kıssan bile spor şart. Çünkü sen kısmaya başladıkça vücutta fonksiyonlarını kısıyor, enerji tasarrufuna geçiyor. Az yediğini bile depolama çabasına giriyor, bilinçaltı stres diyelim
Günaydın kızlar
İyi akşamlar Ballarım BademlerimGünaydın
ballarım
Kuzum maşaallah beslenme uzmanı gibi yazmışsınSpor yapiyo musun? Ondan kaynakli veremiyo da olabilirsin. Suyu az iciyo olabilirsin ondan olabilir her sey olabilir..
Bence de sagliksiz bu
Bence mantiken zaten yavas vermen normal.. ideal kilosuna yakin olan insan genelde ( ödemi falan yoksa ) agir agir verir vucut kendini koruyo çünkü..
Normal beslen ama yaninda dukan birasi kürunu falan dene mesela.. böyle hicbi sey yemeden vücudun iflas eder kilo verecek enerjiyi hic bulamaz
Çok doğru bir noktaya parmak bastın BalımmA ha habende seni seviyorum enerjicim
Onlar bildirim de yok genelde sinsi takılıyorlar,en sevmediğim insan tipi olur kendileri
Hayırlı Kandiller Negoomm
Hayırlı Kandiller KuşumCümleten kandilimiz mübarek olsun kızlar dua eder dua beklerim❤ Kimin ne derdi varsa Rabbim bi kapı acsin dermanı olsun inşallah bugünün hürmetineÖlmüşlerimize rahmet eylesin onların günahlarini affetsin
Sende hiç yok mu bakim göçüp konma durumlarıGöcmen kizlari cok güzel oluyo valla resmen at gibi
Enistem göcmen benim de. Yegenlerim tam birer göcmen kizlari sari sari fizikleri de hep ayni tip cok minnoslar
Bende yok be kuzum ben oricinal kastamonuSende hiç yok mu bakim göçüp konma durumları
Sende çok minnoşsun ama onu ne yapacaz
Seni sarı civcivimdiye boşuna sevmiyorumdur, illa bir sarılık vardır, hadi itiraf et bebeğim burada başbaşayız
Benim de ana tarafım Türkmen. Nenelerimden, dedelerimden başla, annem, teyzem, dayılarım hep beyaz ten, sarı saç-tüy, yeşil-mavi göz
Seri güzel gidiyormuş da bana ve kuzenlerime gelince genler bozulmuş sanki
Aha aynı ben,gel bir sarılam sanaBende yok be kuzum ben oricinal kastamonuaslinda annem sarı renkli gozlu da canim babam esmer onun genler karisinca ben kumral olmuşum
Ayy hic gülcegim yoktu bize gelince bozulmus genler diyobende de öyle iste gel sarilalim
sonngulen asliogretmen Saricivcivcikcik Felicio birmuhendisanne sudem34
inci-tepik Nego kk birinci noteri Bonus
Mysonismysun blondeblond
BallarımCanlarım❤
Miraç Kandilimiz kutlu olsun
Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın, gönlümüzden geçen, olmasını çokça istediğimiz ne varsa en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin
Hepimizin hayırlara ulaştığı güzel bir gece olması dileğimle
Haha sorma sorma bizim minikler de karamele calar artikAha aynı ben,gel bir sarılam sana
Vah benim kaderdaşım
Ne zaman babalar devreye girmiş, o zaman o minnoş genler, mini mini sarı, yeşil mi yeşil, mavi mi mavi güzel genler kahrından bozarmış (tam kararamamış) olmalı
Gidip biraz daha koli hazırlayayım kimse yokkenHepimize dua eder yatarım sonra
Canım su gibi akmıyor ama bitmek zorunda, buraya girersem psikolojik olarak da kendimi kötü hissediyorum, sanki vaktimi sadece teze ayırmalıyım gibi düşünüyorum. İnşallah yakında bitecek ve hep sizle olacağım canım, çok özledim sizi.sonngulen canim 2 gundur yoksun inşallah iyisindir. Kolayliklar diliyorum insallah su an su gibi akiyodur tezin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?