• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bu sefer foto gorunmuyo canim iznin yok diyo bene:KK12:
Bazen ben paylasinca da öyle oluyo niyeyse. İyi saatte olsunlar geliyo herhalde:KK53:
İstediğin foto olsun caaanım
dc09786ca55909f26ef8338bf1200af8.webp

Güzel kalpli, güzel minnoşum benim. ❤️
dinlenebildim mi :KK43: İnşallah hafta sonu bir tanem. Umudum var.:KK60:

inadınızı koruyun ama sağlıkla koruyun ve aceleci olmayın. Hedefimiz belliyse ve biz o yola çıktıysak illa ki ulaşacağız. 🥰

hayırlı kandiller negoocuğum, arada böyle gel olur mu? :KK36:

Amln balım benim, ne güzel dualar ettin sen öyle ❤️ Hayırlı kandiller ❤️

Bende fotoğrafı göremedim canım :cool:
Gelirim canım💜🤗

Güzel kalpli, güzel minnoşum benim. ❤️
dinlenebildim mi :KK43: İnşallah hafta sonu bir tanem. Umudum var.:KK60:

inadınızı koruyun ama sağlıkla koruyun ve aceleci olmayın. Hedefimiz belliyse ve biz o yola çıktıysak illa ki ulaşacağız. 🥰

hayırlı kandiller negoocuğum, arada böyle gel olur mu? :KK36:

Amln balım benim, ne güzel dualar ettin sen öyle ❤️ Hayırlı kandiller ❤️

Bende fotoğrafı göremedim canım :cool:
Bugünü sayma 2 gün kaldı ha gayret aslım hafta sonu senindir:KK68:
Cook güzelmiş negom😍

Spor yapiyo musun? Ondan kaynakli veremiyo da olabilirsin. Suyu az iciyo olabilirsin ondan olabilir her sey olabilir..
Bence de sagliksiz bu :KK43:
Bence mantiken zaten yavas vermen normal.. ideal kilosuna yakin olan insan genelde ( ödemi falan yoksa ) agir agir verir vucut kendini koruyo çünkü..
Normal beslen ama yaninda dukan birasi kürunu falan dene mesela.. böyle hicbi sey yemeden vücudun iflas eder kilo verecek enerjiyi hic bulamaz:KK43:
işte yapmıyorum bi başlıyorum sonra bırakıyorum, asla düzenli değilim.
şimdi pilates salonunun açılmasını bekliyorum :(
dukan birası kürü nedir acaba? :/

işte yapmıyorum bi başlıyorum sonra bırakıyorum, asla düzenli değilim.
şimdi pilates salonunun açılmasını bekliyorum :KK43:
dukan birası kürü nedir acaba? :/
Önden söylüyüm kilo verdiren bisey değil zaten kürler kilo verdirmez de😬
Sadece ödemin varsa atiyo dukan birasi.

3 bardak kaynamis suda 2 poset yesilcayi demliyosun üzerine 1 sise maden suyu ve yarim limon sıkıyosun. Bunu gün içinde su gibi iciyosun. Günlük yapiliyo o gün bitiyo. 15 Gün tekrarlaniyomus galiba ama ben hic 15 gün yapmadim. Cok siskin hissedersem 1 gün yapip içiyorum 😊

Önden söylüyüm kilo verdiren bisey değil zaten kürler kilo verdirmez de😬
Sadece ödemin varsa atiyo dukan birasi.

3 bardak kaynamis suda 2 poset yesilcayi demliyosun üzerine 1 sise maden suyu ve yarim limon sıkıyosun. Bunu gün içinde su gibi iciyosun. Günlük yapiliyo o gün bitiyo. 15 Gün tekrarlaniyomus galiba ama ben hic 15 gün yapmadim. Cok siskin hissedersem 1 gün yapip içiyorum 😊
blondeblond blondeblond bide tansiyon falan varsa icinde limon var dikkat😁

blondeblond blondeblond bide tansiyon falan varsa icinde limon var dikkat😁
yok ben zaten gün icinde ofiste hep limonlu ılık su içerim:))
ya zaten hicbir sey insanı zayıflatmıyor ki, bazen görüyorum sağda solda yok kilo verdiren kür bilmem ne:)
bu anlamda sadece spor insanın vücudunu sekle sokuyor daraltıyor, onun dısında boğazımızı tutmak her seyin başı:))
yaparım ben onu tesekkurlerrr:)

merhaba :) sanırım zayıflamakla kafayı yedim, inat ettim, bizim göçmenlerin inadı meşhurdur :))
cok ağır kilo veriyorum, hedefim 51-52 kg ama beni cok zorluyor :/
o sebepten biraz vücuduma şaşırtma yaptım. bugün 3. gün :)
cumartesi 57 kg cıkmıstım tartıda, bakalım neler olacak :)
Bizde zayıflamayı kafaya taktık ama daha kafayı sıyırma şeyine ulaşamadık 😂

Aaa canım sen göçmen miydin 😍 İnat dediğin bu meşhur Arnavut inadı olmasın 😂
Nickin gibi sarışın olduğunu varsayarsak 😜
Bulgarlar az daha kızıl kahve oluyor galiba. En azından gördüklerim öyleydi.

Canım senin boy kaç, yaş kaç, çalışıyor musun, bekar mısın, nenelerin dedelerin Kosovalı mı? sanki oğluma kız bakıyorum ha, korkma çocuğum yok, biraz tanımak istedim😂

Sporsuzda sıkılaşma az olur, yemeği kıssan bile spor şart. Çünkü sen kısmaya başladıkça vücutta fonksiyonlarını kısıyor, enerji tasarrufuna geçiyor. Az yediğini bile depolama çabasına giriyor, bilinçaltı stres diyelim 😉

Bizde zayıflamayı kafaya taktık ama daha kafayı sıyırma şeyine ulaşamadık 😂

Aaa canım sen göçmen miydin 😍 İnat dediğin bu meşhur Arnavut inadı olmasın 😂
Nickin gibi sarışın olduğunu varsayarsak 😜
Bulgarlar az daha kızıl kahve oluyor galiba. En azından gördüklerim öyleydi.

Canım senin boy kaç, yaş kaç, çalışıyor musun, bekar mısın, nenelerin dedelerin Kosovalı mı? sanki oğluma kız bakıyorum ha, korkma çocuğum yok, biraz tanımak istedim😂

Sporsuzda sıkılaşma az olur, yemeği kıssan bile spor şart. Çünkü sen kısmaya başladıkça vücutta fonksiyonlarını kısıyor, enerji tasarrufuna geçiyor. Az yediğini bile depolama çabasına giriyor, bilinçaltı stres diyelim 😉
Göcmen kizlari cok güzel oluyo valla resmen at gibi:D
Enistem göcmen benim de. Yegenlerim tam birer göcmen kizlari sari sari fizikleri de hep ayni tip cok minnoslar:D

Günaydın kızlar :KK76:
Günaydın ☀️

ballarım 🍯
İyi akşamlar Ballarım Bademlerim 💕 ancak fırsat buldum😬
Spor yapiyo musun? Ondan kaynakli veremiyo da olabilirsin. Suyu az iciyo olabilirsin ondan olabilir her sey olabilir..
Bence de sagliksiz bu :KK43:
Bence mantiken zaten yavas vermen normal.. ideal kilosuna yakin olan insan genelde ( ödemi falan yoksa ) agir agir verir vucut kendini koruyo çünkü..
Normal beslen ama yaninda dukan birasi kürunu falan dene mesela.. böyle hicbi sey yemeden vücudun iflas eder kilo verecek enerjiyi hic bulamaz:KK43:
Kuzum maşaallah beslenme uzmanı gibi yazmışsın 😍
A ha ha🤣 bende seni seviyorum enerjicim💜
Onlar bildirim de yok genelde sinsi takılıyorlar,en sevmediğim insan tipi olur kendileri😅
Çok doğru bir noktaya parmak bastın Balımm😍 Bende sevmem o tipleri 😂
Hayırlı sabahlar,hayırlı kandiller

Eki Görüntüle 2798678
Hayırlı Kandiller Negoomm💕🌷
Cümleten kandilimiz mübarek olsun kızlar dua eder dua beklerim❤ Kimin ne derdi varsa Rabbim bi kapı acsin dermanı olsun inşallah bugünün hürmetine🤲🌹🌹🌹 Ölmüşlerimize rahmet eylesin onların günahlarini affetsin🤲
Hayırlı Kandiller Kuşum 💕🌷
Aminnnn, Güzel duaların için Allah razı olsun🙏

10 Mart Menüm
Sabah 08.00 yarim patates 1 yumurta ile omlet cherry domates salatalik yarim dilim ezine peyniri
Ara 09.30 sütlü kahve+yarim muz+1 kivi

Öğlen 14.00 3 kaşık pirasa yemeği+1 dilim kepekli ekmek

Akşam 17.50 1 lahmacun(kendim yaptim, boyutu normal lahmacundan bi tik küçüktü) 1 bardak ayran bol yesillik
Yemeğin üstüne 1 dilim helva yedim olmadi bu biliyorum🤦🏼‍♀️

Spor; 40 dk hızlı tempo yokuslu inisli yürüyüş (helvanin acisini çıkarmaya calistim😂)
Evde de 2000 adım atmisim ama daha fazladir.

Su; 2 litre uyuyana kadar artar.

Göcmen kizlari cok güzel oluyo valla resmen at gibi:KK70:
Enistem göcmen benim de. Yegenlerim tam birer göcmen kizlari sari sari fizikleri de hep ayni tip cok minnoslar:KK70:
Sende hiç yok mu bakim göçüp konma durumları :KK8:
Sende çok minnoşsun ama onu ne yapacaz :kk77:
Seni sarı civcivim💛 diye boşuna sevmiyorumdur, illa bir sarılık vardır, hadi itiraf et bebeğim burada başbaşayız :KK8:

Benim de ana tarafım Türkmen. Nenelerimden, dedelerimden başla, annem, teyzem, dayılarım hep beyaz ten, sarı saç-tüy, yeşil-mavi göz 😬
Seri güzel gidiyormuş da bana ve kuzenlerime gelince genler bozulmuş sanki :D

Sende hiç yok mu bakim göçüp konma durumları :KK8:
Sende çok minnoşsun ama onu ne yapacaz :kk77:
Seni sarı civcivim💛 diye boşuna sevmiyorumdur, illa bir sarılık vardır, hadi itiraf et bebeğim burada başbaşayız :KK8:

Benim de ana tarafım Türkmen. Nenelerimden, dedelerimden başla, annem, teyzem, dayılarım hep beyaz ten, sarı saç-tüy, yeşil-mavi göz 😬
Seri güzel gidiyormuş da bana ve kuzenlerime gelince genler bozulmuş sanki :KK70:
Bende yok be kuzum ben oricinal kastamonu :D aslinda annem sarı renkli gozlu da canim babam esmer onun genler karisinca ben kumral olmuşum :KK53:

Ayy hic gülcegim yoktu bize gelince bozulmus genler diyo :D bende de öyle iste gel sarilalim :D

Bende yok be kuzum ben oricinal kastamonu :KK70: aslinda annem sarı renkli gozlu da canim babam esmer onun genler karisinca ben kumral olmuşum :KK53:

Ayy hic gülcegim yoktu bize gelince bozulmus genler diyo :KK70: bende de öyle iste gel sarilalim :KK70:
Aha aynı ben,gel bir sarılam sana:KK74:
Vah benim kaderdaşım :D

Ne zaman babalar devreye girmiş, o zaman o minnoş genler, mini mini sarı, yeşil mi yeşil, mavi mi mavi güzel genler kahrından bozarmış (tam kararamamış) olmalı :D

Gidip biraz daha koli hazırlayayım kimse yokken 😬 Hepimize dua eder yatarım sonra 😊

sonngulen sonngulen asliogretmen asliogretmen Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik Felicio Felicio birmuhendisanne birmuhendisanne sudem34 sudem34
inci-tepik inci-tepik Nego Nego kk birinci noteri kk birinci noteri Bonus Bonus
Mysonismysun Mysonismysun blondeblond blondeblond

Ballarım 🍯🐝 Canlarım❤

🌹💕Miraç Kandilimiz kutlu olsun 💕🌹

Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın, gönlümüzden geçen, olmasını çokça istediğimiz ne varsa en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin 🙏

Hepimizin hayırlara ulaştığı güzel bir gece olması dileğimle :KK68:

Amiiin çok teşekkür ederim 🍀 Hepinizin kandili mübarek olsun

Aha aynı ben,gel bir sarılam sana:KK74:
Vah benim kaderdaşım :KK70:

Ne zaman babalar devreye girmiş, o zaman o minnoş genler, mini mini sarı, yeşil mi yeşil, mavi mi mavi güzel genler kahrından bozarmış (tam kararamamış) olmalı :KK70:

Gidip biraz daha koli hazırlayayım kimse yokken 😬 Hepimize dua eder yatarım sonra 😊
Haha sorma sorma bizim minikler de karamele calar artik :D
Kolay gelsin canim kendini yormadan yavas yavas yap💚

Ballarım
🍯
Bugün Ne Yedim ?
10.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, 1 elma

15.00 2 gün kurusu kayısı

19.00 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 4 parça fırında tavuk, 4 yk yoğurt , 1 hurma

3 litre su

sonngulen sonngulen canim 2 gundur yoksun inşallah iyisindir. Kolayliklar diliyorum insallah su an su gibi akiyodur tezin😬😁
Canım su gibi akmıyor ama bitmek zorunda, buraya girersem psikolojik olarak da kendimi kötü hissediyorum, sanki vaktimi sadece teze ayırmalıyım gibi düşünüyorum. İnşallah yakında bitecek ve hep sizle olacağım canım, çok özledim sizi.

Back