Tebrik ediyorum canım yine güzel bir eksiyle gelmişsin.Ballarım köye geçiyorum . Geçmeden kilo bildirimimi yapayım. Akşam evimde ve sizlerle olurumSizi seviyorum
27 Şubat : 74,100
6 Mart : 73,500
Fark : 600 gram
Yüzdeliği : 0,809 gram
Bu kiloları korumak bile büyük başarı canım, üzme kendini.Günaydın ballarım
kilo bildirimim geçen hafta 50,2
Bu Cumartesi kilom 50,7
Fark +500 gram % 0,996 + maalesef
sonngulen
Canım sabit olmak da iyidir, yorgunluk ve yolculuk hemen geçmiyor, muhtemelen pazartesi asıl kilonu görürsün.Geçen Cumartesi 63.8
Pazartesi 63.3
Dün 64.4
Bugün 63.8
Şimdilik sabitim.
Fark, farksızlık gibi oldu. Yarına biraz daha düşer mi acaba. Hala yorgunum ama şiş olabilir miyim bilmiyorum.
700 gr çok iyi zaten canım ama düzen bozulunca elbette etkiliyor. Haftaya çok iyi bir rakam gelecek senden.Kilo Bildirimi
Gecen hafta: 67.5
Bugün:66.8
Fark: 700 gr
**İtiraf edeyim hedefim 65.9 u görmekti cok rahat görüyodum çünkü 66.8 i bikac gün önce de görmüstüm. Ama 2 gün yatili misafirin gelmesi tüm duzenimi bozdu spor hak getire zaten ama ne yedigimi de bilmiyorum ayak üstü atıştırdım sadece.
Cook daha iyi olabilirdi kisacasi sansim yaver gitmedi. Acikliyim dedim
Uzun süredir kilonu koruyor olman bile büyük başarı, haftaya yine depoları boşaltip eksi göreceğine eminim ben.Günaydın balım
Sosyalleşmek iyi geldi balım
Sağlıkla inşallahgider geliriz
Havalar ısındıkça yürüyüşler artar
Sabah erken kalkmak biraz zor geliyor
Akşam erkenden uykum geliyor
Bazen 10.30 da bile yatıyorum
Kilon iyi balım
Artı eksi gidecek artık
9.ay bitiyor ikimizde de
Çok şükür koruma kilomuzu geçmedik
4.5 aydır koruyoruz
Günaydın güzeller
Kilom 68.2
Geçen hafta 67.4 diye hatırlıyorum.
Fark +800
İşlerim bitince ben de lesliye döneyim canım, ölçü tablosu çok iyi oldu bence, ne halde olduğumuzu görebiliyoruz. Belli birinin pilates programını mı yapıyorsun canım.Leslie sayesinde ama şu arkasina yaptigim 10-20 dk pilates varya inanılmaz sıkılaştıriyo sekillendiriyo gercekten
Cok mutlu oldum bu gazla bu haftayi da cikaririm artik
Yok bitanem ne kusuru, bazen insan fırsat bulamıyor. En azından mart ayı için de takip yapmış oluruz böylece.Boncuğumbugün ölçüp yazıp paylaşayım. Gittiğim yerde ölçüp atarım dedim ama atamadım tabi. Birde şişkinlik sorunu yaşadım orada, ondan da ölçmeye cesaret edemedim, fırsatımda pek olmadı. Kusura bakma olur mu?
Afiyet olsun BebişimEnercim ben abant kahvecisi diye bi kahveciden aldim. 5 farkli cesidinden aldim brazil colombian falan diye farkli farkli denemek istedim 100er gram. Taze cekip gonderiyolar güzeldi beğendim
O zaman seninkini ben bulamam size afiyet olsun bacım
Kahve cok güzel bi buluş degil mi ya güzel ve faydali nadir şeylerden
Teşekkür ederiz balım başarılarCanlarım burası için bugünlük yapmam gerekenleri yaptığım için artık çıkıyorum. Hemen teze dönmem lazım. Akşam uğramaya çalışacağım, hepimize kolay gelsin, öpüldünüz
Süpersin CivcivimLeslie sayesinde ama şu arkasina yaptigim 10-20 dk pilates varya inanılmaz sıkılaştıriyo sekillendiriyo gercekten
Cok mutlu oldum bu gazla bu haftayi da cikaririm artik
Balım rüzgar olunca alerjim artıyor ödem yapıyorum hiç iyi gelmiyor bana rüzgarRüzgardan nasil şiştin kız
Olabilir canim su bile fazla icince hemen arti gelebiliyo insan cok takilma keske ben de o kiloda olsam
Teşekkür ederim enerjimSaricivcivcikcik Bebişim ne güzel eksiyle gelmişsin, tebrik ederim Bencede misafirin olmasa 1,5 kiloya kadar eksiyle gelirdin Olsun bu hafta hallederiz beraber
Felicio Leylamm❤ o kadar artı-eksi normal bence. 1 kilo bile almıyorsun hiç. Gayet de güzel koruyorsun İmreniyoruz bilesin
sudem34 Leylam için yazdıklarım senin içinde geçerli. Gerçi sen 2-3 kilo oynuyorsun bazen ama haftasında toparlıyorsun Gayet iyi gidiyorsun
Sağol SevgiSaricivcivcikcik Bebişim ne güzel eksiyle gelmişsin, tebrik ederim Bencede misafirin olmasa 1,5 kiloya kadar eksiyle gelirdin Olsun bu hafta hallederiz beraber
Felicio Leylamm❤ o kadar artı-eksi normal bence. 1 kilo bile almıyorsun hiç. Gayet de güzel koruyorsun İmreniyoruz bilesin
sudem34 Leylam için yazdıklarım senin içinde geçerli. Gerçi sen 2-3 kilo oynuyorsun bazen ama haftasında toparlıyorsun Gayet iyi gidiyorsun
İnşallahTebrik ediyorum canım yine güzel bir eksiyle gelmişsin.
Bu kiloları korumak bile büyük başarı canım, üzme kendini.
Canım sabit olmak da iyidir, yorgunluk ve yolculuk hemen geçmiyor, muhtemelen pazartesi asıl kilonu görürsün.
700 gr çok iyi zaten canım ama düzen bozulunca elbette etkiliyor. Haftaya çok iyi bir rakam gelecek senden.
Uzun süredir kilonu koruyor olman bile büyük başarı, haftaya yine depoları boşaltip eksi göreceğine eminim ben.
İşlerim bitince ben de lesliye döneyim canım, ölçü tablosu çok iyi oldu bence, ne halde olduğumuzu görebiliyoruz. Belli birinin pilates programını mı yapıyorsun canım.
Cnm kusura bakma ancak girebildim.Ballar kilo tablomuzu da Mart ayı için güncelledim,birmuhendisanne kuzum müsait olunca ve tartıldaysan kilonu bildir ekleyeyim, inci-tepik kaçak nerelerdesin günlerdir gelmemişssin, umarım iyisindir canım. Sen de kilonu bildirince ekleyeceğim.
Songülüm yaşımı da ekler misin?
BALLARRRRR Yaş Boy Hedef 27
Şubat06
Mart13
Mart20
Mart27
MartVerilen Yüzde sudem34 35 171 62 67.4 68.2 sonngulen 36 160 55 66.7 66.5 Felicio 27 160 49.9 50.2 50.7 enerji_kusagi 31 159 52 63.8 63.8 Saricivcivcikcik 26 157 55 67.5 66.8 birmuhendisanne 160 55 63.25 inci-tepik 29 152 65 81.3 asliogretmen 40 169 68 74.1 73.5
Bence de tablo iyi oldu beyin bazi seyleri net bi sekilde görmeyince ikna olmuyo çünkü ❤Tebrik ediyorum canım yine güzel bir eksiyle gelmişsin.
Bu kiloları korumak bile büyük başarı canım, üzme kendini.
Canım sabit olmak da iyidir, yorgunluk ve yolculuk hemen geçmiyor, muhtemelen pazartesi asıl kilonu görürsün.
700 gr çok iyi zaten canım ama düzen bozulunca elbette etkiliyor. Haftaya çok iyi bir rakam gelecek senden.
Uzun süredir kilonu koruyor olman bile büyük başarı, haftaya yine depoları boşaltip eksi göreceğine eminim ben.
İşlerim bitince ben de lesliye döneyim canım, ölçü tablosu çok iyi oldu bence, ne halde olduğumuzu görebiliyoruz. Belli birinin pilates programını mı yapıyorsun canım.
Ben de seni severim enercimAfiyet olsun Bebişim
Abant ı severim. Kahvesini de severim. Seni daha çok severim
Bana ne gelecek bilmiyorum sürpriz bakalımBelki bilindik veya bulunabilir bir marka gelir
Gecmis olsun canimBalım rüzgar olunca alerjim artıyor ödem yapıyorum hiç iyi gelmiyor bana rüzgar
Teşekkür ederim enerjim
Ya varya durup durup öyle bi konusuyosun ki kendimi gülmekten alamiyorumSongülüm yaşımı da ekler misin?
Yaş 35, Dante gibi ortasındayız ömrün
Spor diyeti desteklemek için çok önemli ama sanırım hepimiz tekrar bir yoğunluk içine girince bıraktık gibi. Civcivim yapıyor maşallah. Yoğunluk geçince ben de spora çok ağırlık vereceğim.Sağol Sevgidarısı sana olsun
Senin haftalık kilo takibini revize edelim istersen .
Hedef kiloya göre haftada belli bir limit koyalım.
Mesela en az 500 gram olsa ayda 2 kilo yapar önemli olan iddiayı tutturmakbir de kalıcı olması
Doğum gününe yetişir mi ?
Planlaman nasıl su an?
Çok seyahat ettin üst üste hepte uzun yol misafir bir yandan agirladin sık sık.
Yavaştan korumuş da olursun bir yandan da sıkılaşirsin.
İnşallahSongül.
Yemeyi bırakamadım da en azından sporu arttırsam iyi olacak.
Bu hafta sadece iki gün yürüdüm 13 er bin üstü oldu ancak.26-27 bin arası oda yetmedi tabi depolar nasıl boşalsin.
İlaçların tekrar mı başladın?
Tedavi ne kadar sürecek ?
Kontrolün ne zaman?
Oğlun okula gidiyor mu?
İnşallahbir an önce sağlığına kavuşursun
Haklısın aslında listeler çok iyi geliyor ama bu hafta liste takibi yapamam gibi duruyor yoğunluktan. Bu haftayı atlatınca bir dahaki hafta belki ketojenik denerim kısa bir süre, çok merak ediyorum. Benim gibi kh düşkünü biri becerebilir mi bilmiyorum ama deneyeceğim sanırımKızlar hepinizi tebrik ederim
Herkes çok güzel kilo vermiş
Sevgi sendeki yol ödemi zaten.Yoksa iyi gidiyorsunHaftaya daha da iyi olur kesin.
Civcivincelmen için ayrıca tebrikler
Leyla'm sen le ben bir ileri iki geri artık idare edicezAslında 59.9 olmak istiyorum ama ne yazık ki şu an sadece 68 koruyorum
Songül liste uygulayinca güzel gidiyor senden bu hafta liste uygularsan 65 göreceğinden şüphem yoklisteler için eline emeğine sağlık
BALLARRRRR | Yaş | Boy | Hedef | 27 Şubat | 06 Mart | 13 Mart | 20 Mart | 27 Mart | Verilen Yüzde |
| 35 | 171 | 62 | 67.4 | 68.2 | ||||
| 36 | 160 | 55 | 66.7 | 66.5 | ||||
| 27 | 160 | 49.9 | 50.2 | 50.7 | ||||
| 31 | 159 | 52 | 63.8 | 63.8 | ||||
| 26 | 157 | 55 | 67.5 | 66.8 | ||||
| 35 | 160 | 55 | 63.25 | 64.05 | ||||
| 29 | 152 | 65 | 81.3 | |||||
| 40 | 169 | 68 | 74.1 | 73.5 | ||||
Estağfurullah canım ne kusuru, hem kiloyu hem de yaşını ekledim. Bu hafta işler iyi gitmemiş hiçbirimiz içinCnm kusura bakma ancak girebildim.
Geçen hafta 63,25 kg
Bu cumartesi 64,05 kg
Fark: +800 Gr
Neşemmher türlü eksiyle geliyorsun, Maşaallah sana
Bizde seni seviyoruz
Güle güle git gel.Bakalım bu sefer kilon için nasıl tepkiler gelecek
Tebrikler aslim cok güzel
Tebrikler bir tanemKilo Bildirimi
Gecen hafta: 67.5
Bugün:66.8
Fark: 700 gr
**İtiraf edeyim hedefim 65.9 u görmekti cok rahat görüyodum çünkü 66.8 i bikac gün önce de görmüstüm. Ama 2 gün yatili misafirin gelmesi tüm duzenimi bozdu spor hak getire zaten ama ne yedigimi de bilmiyorum ayak üstü atıştırdım sadece.
Cook daha iyi olabilirdi kisacasi sansim yaver gitmedi. Acikliyim dedim
Ellerine sağlık Songül Balım
BALLARRRRR Yaş Boy Hedef 27
Şubat06
Mart13
Mart20
Mart27
MartVerilen Yüzde sudem34 35 171 62 67.4 68.2 sonngulen 36 160 55 66.7 66.5 Felicio 27 160 49.9 50.2 50.7 enerji_kusagi 31 159 52 63.8 63.8 Saricivcivcikcik 26 157 55 67.5 66.8 birmuhendisanne 160 55 63.25 inci-tepik 29 152 65 81.3 asliogretmen 40 169 68 74.1 73.5
Sağol canım benimÇok zayıfladın diyorlar, hatta dün katıldığım bir programla ilgili fotoğraf paylaşmıştım, beni tanıyamamışlar
Şiirimmmm her şeyimmm
Güzel minnoşum benimmmm
Tebrikler bir taneme
Ellerine sağlık Songül Balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?