• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Çok sevindim 🥰
Git tabi yine görüşmeye şartlar daha iyi olursa her ihtimale göre kenarda dursun 😁

Bı de yakın filan olursa tadından yenmez🤓

Güzeldi 😍
Çalışanlar, veliler , öğretmenler kilo muhabbeti yaptı 😁
Güzel oldun filan dediler 🤓
Ama sağlık insanı korkutuyor 🧐
İnşallah çok güzel bir dönem olur cnm, hem sana hem öğrencilerine hayırlı uğurlu olsun 🤲🤲🤲 sıkıntısız geçsin ♥️ korona belasi da hepimizden uzak olsun...

Çok sevindim 🥰
Git tabi yine görüşmeye şartlar daha iyi olursa her ihtimale göre kenarda dursun 😁

Bı de yakın filan olursa tadından yenmez🤓

Güzeldi 😍
Çalışanlar, veliler , öğretmenler kilo muhabbeti yaptı 😁
Güzel oldun filan dediler 🤓
Ama sağlık insanı korkutuyor 🧐
Zayıflama muhabbeti bizi mutlu ediyor artık 🥰
İnşallah çok güzel bir dönem olur cnm, hem sana hem öğrencilerine hayırlı uğurlu olsun 🤲🤲🤲 sıkıntısız geçsin ♥️ korona belasi da hepimizden uzak olsun...
amin Hayrişim 🤲🏻❤️
Günaydın Canım'larım 💕💕💕
Şiirimmmmmmm, özlemim 🥺❤️
Amin canım inşallah 🥰

Selam ballar 🍯

Dersler yeni bitti 😁

Herkes iyidir inşallah 🧿
Çok şükür, çok yoğun geçiyor bu günler :KK64:

Ballarımmm
🍯
Bugün Ne Yedim?
11.00 2 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, yeşillik ( roka ve tere ) , 2 biber, 3 gün kurusu kayısı

19.00 2 dilim balık, 2 yk bulgur pilavı ve bol yeşil salata

3 litre su

02 Mart Menüm

Sabah
2 yumurtalı omlet,1/2 domates
3 dilim eski kaşar,1 kk beyaz peynir
1 simit, 5 zeytin

Ara
2 kivi

Akşam
1 kase mercimek çorbası
4 yk et kavurma
4 yk pirinç pilavı
1 küçük kase salata

Spor: 3856 adım
Su: 2,5 lt
1 yeşilçay
1 sade Türk Kahvesi

Son düzenleme:
03 Mart Menüm

Sabah
1 simit, 5 zeytin, 3 dilim kaşar, 2 yumurta
1/2 domates, 1 tk bal, 1 çk tereyağı

Ara
1 küçük elma
1/2 muz

Akşam
1 kıymalı pide
1 kase çoban salata
1 bardak ayran

Spor: 3500 adım
Su: 3 lt

Selam ballar 🍯

Herkes iyidir inşallah 🧿

Ben bugün yüz yüze eğitim için okula gittim 🤓
Umarım sağlıklı bir sürec geçiririz 🤗

@inci-tepik hayırlı olsun bakıcılık yoğun geçiyor sanırım Allah kolaylık versin.🤗

birmuhendisanne birmuhendisanne yeni müdür hayırlı olsun canım 🤗
Umarım çok iyi biri çıkar 🤗
Nasıldı ilk iki gün izlenimlerin neler?

Felicio Felicio m neler yapıyorsun? 🤗

asliogretmen asliogretmen hangi kitaba geçtin balım?🍯
Merhaba Sudem balım iyiyim ben keyfim çok yerinde şöyle restaurantlar açıldı gözümüz gönlümüz açıldı 😍
Leylam, Güzelliğim ❤ ne yazacağımı unutmuşum, bak bende de unutkanlık var demek ki 😂

Petibörüm Canım 💙 bence de saatten dolayı artı geldin. Yeterince dinlenemeyince de vücut suyu tutuyor. Cumartesiye sen 62leri de çok rahat göreceksin. Sana belli olmaz, 61i bile görebilirsin 😍

Teşeklürler Balım 😘

İncimm Balım ❤ altından kalktın yani bayağı, kolay gelsin 😊

Seni paylaştığını sanıyor galiba minnoş, bakalım alışabilecek mi? Ne yapıyor küsüyor mu sana?

Boncuğum💜 çok kolay gelsin sana da, çook 💋 O yoğunluk arasında buraya da vakit ayırmaya çalışıyorsun, elinden geldikçe ilgilenip yazıyorsun. Emeğine sağlık 🙏

Bebişimm💛 mükemmelll👌
Göbek ve belin popodan daha fazla incelmiş, basenler de sıkılaşmış 😍

Ballarım da yoğun demek ki 😟

Geldim Leylamm 😍 Çok meşgulüm aslında ama otoparkta mesaj molası verdim ❤ Ballarımı ilgisiz bırakamam, sizden de uzakta duramam 😟

Hoşgeldiniz🌺 2 kg da güzel rakam😊 Kaç kilo fazlalığınız vardı?

Bugün hesapladığım kadar boşluklarım olmadı Neşem💚 Yarın veya akşam daha rahat olma ihtimalim var 😘

Korumak senin uzmanlık alanın :nazar:
İyi dersler Balımm 😍 Ben 2 gündür ara verdim çalışmaya.

Çok sevindim, iyi olmuş Balımm 🌹 Artık daha çok görüşebileceğiz 💕

Kastamonu hanımlarında popo meşhur galiba😍 Ha Kastamonu ha Brezilya 😜
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik

Kolay gelsin Civcivimm 💛
Yeme canım yemee 😑
Canım Aslımın telkinlerini hatırla,
Secret Bacıyı hatırla,
Benim hesap kitabı hatırla,
Rakibimiz Boncuğumuzu hatırla,
Güzel örneğimiz Leylamı hatırla,
Alacağın elbiseyi hatırla, seçtin mi bakim güzel bir elbise 😍
Enerjim Balım muhteşemim ❤️ İngilizce full çalışıyorum arada bir iki gün eksiğim vardı sana yetiştim o halde 🤩🤩🤩
Görev tamam kızlar yaptim dolaba koydum yarina kadar dinlensin sadece tadina baktim olmuş. Gönül rahatlığıyla dolapta unutabilirim pastayi yarin misafir gelene kadar:KK70:
Leylam beklediğin icin sağ ol psikolojik olarak hissettim bekleyisini 😂😍
Enercim iltifatlarin icin sag ol😍
Geldi mi misafirin civcivim 🐥 yemedin değil mi💕
Cnm çok teşekkür ederim 😍 çok tatlı bir adam gerçekten... Güzel günler yakın olabilir ama yinede iş görüşmesine gideceğim 🤭🤭🤭
Tebrik ederim balım ❤️ İlk izlenim önemlidir 💕 diğer müdürden en kötüsü bile daha iyidir 🙏🙏🙏
İyi akşamlar Ballarım 💐
Nasılsınız bakim görüşmeyeli?
Herkesler iyi mi?
Özledim hepinizi 💕
Bende çok özledim ❤️❤️❤️

Merhaba Sudem balım iyiyim ben keyfim çok yerinde şöyle restaurantlar açıldı gözümüz gönlümüz açıldı 😍

Enerjim Balım muhteşemim ❤️ İngilizce full çalışıyorum arada bir iki gün eksiğim vardı sana yetiştim o halde 🤩🤩🤩

Tebrik ederim balım ❤️ İlk izlenim önemlidir 💕 diğer müdürden en kötüsü bile daha iyidir 🙏🙏🙏

Bende çok özledim ❤️❤️❤️
Afiyet bal 🍯 olsun ye ye şifa olsun 😁hak ettin 9 aydır dikkat ediyoruz😎az buz bir zaman değil 😁 ama yine de yemek dene sen bol bol 🤪

Ballar iyi geceler, neler yapıyorsunuz diye bir bakayım dedim yatmadan önce. Benim günler çok yoğun geçiyor, belli ki sizinkiler de öyle. İnşallah yakında yine coşturacağız buraları :KK76::KK76:Hepinizi çok öpüyorum, her gün bir doz almaya gelirim, öpüldünüz :KK60:

Afiyet bal 🍯 olsun ye ye şifa olsun 😁hak ettin 9 aydır dikkat ediyoruz😎az buz bir zaman değil 😁 ama yine de yemek dene sen bol bol 🤪
Sudem balım yemesinde değil gitmesindeyim 😁 çok sıkıldım ev iş ev iş 😊 arada da vücudu şaşırtmak lazım 🤣🤣🤣
Ballar iyi geceler, neler yapıyorsunuz diye bir bakayım dedim yatmadan önce. Benim günler çok yoğun geçiyor, belli ki sizinkiler de öyle. İnşallah yakında yine coşturacağız buraları :KK76::KK76:Hepinizi çok öpüyorum, her gün bir doz almaya gelirim, öpüldünüz :KK60:
Kolay gelsin Songül balım 😍 çabuk bitir balım bu tez işini çok fena özleniyorsun ❤️

Sudem balım yemesinde değil gitmesindeyim 😁 çok sıkıldım ev iş ev iş 😊 arada da vücudu şaşırtmak lazım 🤣🤣🤣

Kolay gelsin Songül balım 😍 çabuk bitir balım bu tez işini çok fena özleniyorsun ❤️
Canım sürem çok az ve ben yetiştiremeyeceğim diye çok korkuyorum, bir yandan dersler bir yandan ev işleri derken yeterince vaktim kalmıyor. İnşallah sıkıntı çıkmadan biter. Sen napıyosun nasılsın.

Bende çok özledim ❤️❤️❤️
Geldi canim evet yemedim💕🤗

Bende çok özledim ❤️❤️❤️
Güzelliğim Leylamm ❤ çok iyi gidiyorsun o zaman 😍 Ben buraya geldiğimden beri sadece yeni öğrendiğim kelimelere göz ucuyla bakabiliyorum. Gidince artık doğru düzgün çalışırım.
İyi geceler Boncuğum 💜 Hakikaten aynı anda hepimizin bir yoğunluğu var. Kimse çok bir şey kaçırmıyor bu durumda 😜 Kısa zamanda rahata çıkıp coşmak,kutlamak dahil koyu muhabbete devam inşaallah 😍

Güzelliğim Leylamm ❤ çok iyi gidiyorsun o zaman 😍 Ben buraya geldiğimden beri sadece yeni öğrendiğim kelimelere göz ucuyla bakabiliyorum. Gidince artık doğru düzgün çalışırım.

İyi geceler Boncuğum 💜 Hakikaten aynı anda hepimizin bir yoğunluğu var. Kimse çok bir şey kaçırmıyor bu durumda 😜 Kısa zamanda rahata çıkıp coşmak,kutlamak dahil koyu muhabbete devam inşaallah 😍
Güzel günler yakındır balım inşallah hepimiz için. Çok muhabbet kaçırmadığım için mutluyum bir yandan :KK76: :KK70::KK70:

Back