- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Balım rica ederimYoktur şiirim, biz sadece sevgimizi böyle gösteriyoruz
hadi inşallahhhh
ellerine sağlık biriciğim
Ne kadar da mutluyum
teşekkür ederim her şey için canımın içi
En güzel şiiirimmmteşekkür ederim.
teşekkür ederim canımın içinin içi
teşekkür ederim güzel Leylammmmm
pazartesi günü saat 9’a aldım randevumu. Teşekkür ederim balım
enerji_kusagi şiirim benim kalbim ne renk ?
Bahçede pişti evde yendi canımBalımm afiyet olsunAkşam da mangal bahçedeydi galiba, ohh
O kadar ot temizledin,bahçeyi düzenledin, güzel iş yaptın
Afiyet olsun canım, çok güzel olmuş bugün menünBallarım
Bugün Ne Yedim?
12.30 1 yumurta, 1 domates, 7 zeytin, 3 biber, 5 kaju, 5 badem, 5 Antep fıstığı, 1 tk bal
16.30 1 portakal
18.30 Balık ve yeşil salata, 3 gün kurusu kayısı
3 litre su
Afiyet olsun balımmmmBahçede pişti evde yendi canımdışarıya masa kuracak halim kalmamıştı, bahçe mis gibi oldu bu arada
Afiyet olsun canım, çok güzel olmuş bugün menün
Kelimeler kıyafetsiz kaldı yine, utandı,Ben sana hep gökkuşağı
En yakın zamanda dinleyeceğim şiirim, hiç duymadımKelimeler kıyafetsiz kaldı yine, utandı,
Boyanayım her rengine Neşem
Bu arada tek dinlediğim metal türü bir şarkının adıdır gökkuşağı. Normalde metali hiç sevmem ama o şarkıda sertlik içinde büyük bir hüzün ve duygusallalık alıyorum. Değişik...
Ohh, afiyet olsunnn, fazlasıyla hakettinBahçede pişti evde yendi canımdışarıya masa kuracak halim kalmamıştı, bahçe mis gibi oldu bu arada
Afiyet olsun canım, çok güzel olmuş bugün menün
Sağ ol enercim bugün yaklasik 3 saat calismis oldum iyi olduİyi dersler Çalışkan Civcivim
Menün de gözümden kaçmadı, çok güzel, afiyet olsun
Afiyet olsun canim cok güzel olmus menün bahce icin de ellerine saglik27 Şubat cumartesi menüsü
11.30 kahvaltı
3 kaşık menemen, 2 dilim peynir, 5 zeytin, 3 kaşık yumurta salatası, 2 dilim esmer ekmek.
18.45 akşam
2 tavuk pirzola mangal, 3 kaşık patlıcan salatası, 4 kaşık çoban salata, 4 adet fırında kaşarlı mantar, 2 dilim ekmek ve haydari.
3 lt su
2.5 saat bahçe işi (topuklarim bile ağrıyor)
Afiyet olsun aslim dengeli bi menü dun bayagi azdi bugün daha iyi olmuş benceBallarım
Bugün Ne Yedim?
12.30 1 yumurta, 1 domates, 7 zeytin, 3 biber, 5 kaju, 5 badem, 5 Antep fıstığı, 1 tk bal
16.30 1 portakal
18.30 Balık ve yeşil salata, 3 gün kurusu kayısı
3 litre su
Beseech - Rainbow ManEn yakın zamanda dinleyeceğim şiirim, hiç duymadım
Ooo, çok iyi olmuş balımSağ ol enercim bugün yaklasik 3 saat calismis oldum iyi olduama spor kaynadi biseye konsantre olunca diger seyler sarkıyo işte sinav dönemi neden kilo aldigimi anliyorum cok net neyse hatayi görmek de biseydir. Calisirken bikac tane leblebiyle limonlu zencefil cayi ictim ufaktan abur cubur aradim ama eskisi gibi degildi. Alisiyorum galiba
Afiyet olsun canim cok güzel olmus menün bahce icin de ellerine saglik
Afiyet olsun aslim dengeli bi menü dun bayagi azdi bugün daha iyi olmuş bence
Bu arada yesil salata demisken yeni tekrar yaptim geldimyesil salata ayri yesilfasulye yesilzeytin birlesik yaziliyomus yesille ne dertleri varsa bunlarin buraya da yazdim daha da unutmam öğrendiklerini uygulama desen var
Evet enercim kesinlikle öyle akilda kalici oluyoOoo, çok iyi olmuş balım
Sayende bende eksiklerimi öğreniyorum. Yeşilçay da birleşik bildiğim kadarıyla. Bir bakayım.
Mesela 'de' lerde takılıyordum bir ara. Eskiden o kadar çalıştığım halde bazen yazarken tereddüt ediyordum. Ayrı mı birleşik mi diye.
Biri dedi ki; da/de'yi cümleden çıkarınca anlam bozuluyorsa birleşik, cümlenin anlamı değişmiyorsa ayrı yazılır. O oldu, bir daha unutmadım
Aslım da heceleme için tüyo verdi
Her hecede bir ünlü harf olacak, tren bir hece. Böyle tüyolar iyi kalıcı oluyor.
Aferin benim minnoşuma yine aydınlattı biziSağ ol enercim bugün yaklasik 3 saat calismis oldum iyi olduama spor kaynadi biseye konsantre olunca diger seyler sarkıyo işte sinav dönemi neden kilo aldigimi anliyorum cok net neyse hatayi görmek de biseydir. Calisirken bikac tane leblebiyle limonlu zencefil cayi ictim ufaktan abur cubur aradim ama eskisi gibi degildi. Alisiyorum galiba
Afiyet olsun canim cok güzel olmus menün bahce icin de ellerine saglik
Afiyet olsun aslim dengeli bi menü dun bayagi azdi bugün daha iyi olmuş bence
Bu arada yesil salata demisken yeni tekrar yaptim geldimyesil salata ayri yesilfasulye yesilzeytin birlesik yaziliyomus yesille ne dertleri varsa bunlarin buraya da yazdim daha da unutmam öğrendiklerini uygulama desen var
Beseech - Rainbow Man
Biriciğim, kim demişse -de bağlacı için doğru demişOoo, çok iyi olmuş balım
Sayende bende eksiklerimi öğreniyorum. Yeşilçay da birleşik bildiğim kadarıyla. Bir bakayım.
Mesela 'de' lerde takılıyordum bir ara. Eskiden o kadar çalıştığım halde bazen yazarken tereddüt ediyordum. Ayrı mı birleşik mi diye.
Biri dedi ki; da/de'yi cümleden çıkarınca anlam bozuluyorsa birleşik, cümlenin anlamı değişmiyorsa ayrı yazılır. O oldu, bir daha unutmadım
Aslım da heceleme için tüyo verdi
Her hecede bir ünlü harf olacak, tren bir hece. Böyle tüyolar iyi kalıcı oluyor.
Sağol Sevgisudem34
1 haftada 1.1 kg güzel vermişsin
İyi kilo alıp verdin bu ay. Ocak ayının sonuna göre de 400 gr daha eksiyle kapatmışsın bu ayı. Tebrik ederim
İyi yapmışsınYoktur şiirim, biz sadece sevgimizi böyle gösteriyoruz
hadi inşallahhhh
ellerine sağlık biriciğim
Ne kadar da mutluyum
teşekkür ederim her şey için canımın içi
En güzel şiiirimmmteşekkür ederim.
teşekkür ederim canımın içinin içi
teşekkür ederim güzel Leylammmmm
pazartesi günü saat 9’a aldım randevumu. Teşekkür ederim balım
enerji_kusagi şiirim benim kalbim ne renk ?
Unutmam ki hiçSağol Sevgi
İyi yapmışsın
Haber et sonuçları unutma emi
Su gibi Aziz ol CivcivimKahve mi içsekamaan bugün de 2 tane ictim. Bitki cayi da ictim iccek bisey kalmadi iyi mi su icelim en iyisi damacanayla dagitayim gruba da
Yeşilçay ı Tdk sözlükte bulamadım yaEvet enercim kesinlikle öyle akilda kalici oluyodogru yesilcay birleşik
Bu aralar favorim kesme isaretiyle ayrilan ayrilmayan eklerbu ara onlarda takiliyorum cümlenin icinde gecince iki türlü de olur gibi geliyo
Ben bi cikiyim benimki kime yaziyosun demeye basladi yine
Afiyet olsun en güzel şiirimmm27 Şubat Menüm
Sabah
1 peynirli poğaça, 1 yeşilbiber, 2 yumurta,
1 yk tulum peyniri, 1/2 domates-salatalık
Ara
1 ince dilim ananas, 2 kivi,1 bardak süt
Akşam
1 antrikot ızgara, Bolca yeşillik
1 dilim ekmek, 1/2 kase yoğurt
2 yk zeytinyağlı pırasa
Su; 2,5 lt
1 yeşilçay sade
1 duble Türk Kahvesi sade
6 kupa çay şekersiz
Spor yok,
1000 adım ve temizlik
Haha oyle oldu birazSu gibi Aziz ol Civcivim
Yeşilçay ı Tdk sözlükte bulamadım ya
Ama yeşilbiber de bitişik yazılıyormuş
Şöyle diyor;
Renk adlarıyla kurulan bitki, hayvan veya hastalık adları bitişik yazılır:
akağaç, alacamenekşe, karadut, sarıçiçek;
alabalık, beyazsinek, bozayı;
aksu, akbasma, mavihastalık, maviküf vb.
Bayağı ders çalışıyoruz sankim
Cok güzel enercim afiyet olsun27 Şubat Menüm
Sabah
1 peynirli poğaça, 1 yeşilbiber, 2 yumurta,
1 yk tulum peyniri, 1/2 domates-salatalık
Ara
1 ince dilim ananas, 2 kivi,1 bardak süt
Akşam
1 antrikot ızgara, Bolca yeşillik
1 dilim ekmek, 1/2 kase yoğurt
2 yk zeytinyağlı pırasa
Su; 2,5 lt
1 yeşilçay sade
1 duble Türk Kahvesi sade
6 kupa çay şekersiz
Spor yok,
1000 adım ve temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?