- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248

Neşemm

Şubat ayını 3,1 kg eksiyle kapattın

Belki malum dönemde olmasan 3,5 da olurdu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mart ayına daha sıkı asılalım balım, eski gücümüzü ortaya çıkaralım bence, geç kaldık diye düşünüyorum![]()
![]()
Katiliyorum kizlar mart ayi daha da guzel olcak bizim icin inaniyorum potansiyel varBitanem benim, çok güzel yazmış açıklamışsınBaşarısızlık korkusu gibiymiş demek ki, kötüye alışayımda sürpriz olmasın gibi... Neyseki olumlu bakmaya karar vermişsin
O zaman sen böyle olumlamaya devam et. Yine yarışırız, yarışa yarışa bu stres de kırılır belki. Zihnen bu düşünceye alışırsın. Belki de fazla aşar ortalığı yıkar geçersin
Çok şeyler bekliyorum senden, potansiyel var ki ondan bekliyorum, kuru kuru beklenti değil yani
Leylam ❤ Tünaydın Balım
Tebrik ederim yine çok güzel eksiyle geldin
Çok şükür Leylam, olmasında inşaallah❤
Teşekkür ederim Neşem
Tebrik ederimNeşemm, daima eksiyle geliyorsun
Hadi bakalım hodri meydan Kuşum
Mühendis Balımtebrikler
250 gr sapmaya can kurban
Bir wc ye bakar
Çok hoşsun ya, nazar çıktı diyor
Mıncıklayamadan bile kızardı mı yanakların
Ziyaretçilerden umutluydum ama
Söylemeye devam edersek gelir belki![]()
Eline sağlık balımŞubat Ayı Yüzdeleri ve Dereceler
1.asliogretmen 4,016
2.enerji_kusagi 3,333
3.birmuhendisanne 3,287
Ballarım öncelikle sizi çok tebrik ediyorum, bir ay boyunca çok muhteşem devam edip güzel kilolar verdiniz. Vücudunuzdan güzel yüzdeler attınız
Diğer ballarımı ve kendimi de tebrik ediyorumgeriden gelsek de, bir alıp bir versek de, kilomuzu korusak da hepimiz başarılıyız bence, bu ay çok daha güzel olacak inşallah, yürekten inanıyorum hepimize.
Farkedildiği üzere yine bilgisayardayım ve yukarıdaki emojiden başka kutlama emojisi bulamadım, işi bilenler bir el atsın kutlamalara. Hepinizi çok seviyoreeee![]()
İyi dersler Çalışkan CivcivimKimseler yok su an. Ben de gidip ders calisiyim sonra spor. Sarjim da dolsun aksam gelirim![]()
Sağol balımGünaydın balım kilon çok güzelölçülerinde
![]()
İhmal etme balım![]()
Afiyet olsun şiiirm, çok hafif bir menü olmuş.
Günaydın minnoşum, haftaya daha güzel olacak. Hadi inanalım.
Günaydın Songül Balım, dün tartı bildirimini yaptıktan hemen sonra regl oldum. Onun da etkisi oldu sanırım. Ama daha dikkatli olacağım.Semizotu, mis gibi inşallah bahçenizde çıkmıştır, pazarcı ıspanaklar bitince semiz çıkar, daha erken dedi ama nasip
Tebrikler balım, harikasınnnnn
Minnoşum bir ara senin çocukluğuna inelim
Balım, aile hekiminden tam kan tahlili isteyeceğim ama sanırım bir gün öncesi açılıyor. Sen yazınca tekrar sisteme baktım. Henüz açılmamıştı. Teşekkür ederim
yediklerime de daha dikkat edeceğim.
harikasın Leylammmm.
Keşke Leylam keşke![]()
Eline emeğine sağlık .
BALLARRRRR Yaş Boy Hedef 30
Ocak06
Şubat13
Şubat20
Şubat27
ŞubatVerilen Yüzde sudem34
35 171 62 67.9 66.3 66.2 68.5 67.4 0,736 sonngulen
36 160 55 67.9 67.8 68.5 68.2 66.7 1,767 Felicio
27 160 49.9 50.3 50.4 50.3 51.0 50.2 0,199 enerji_kusagi
31 159 52 66.0 64.8 64.5 65.2 63.8 3,333 Saricivcivcikcik
26 157 55 69.3 68.6 68.6 67.6 67.5 2,597 birmuhendisanne
160 65.4 64.9 64.85 63.95 63.25 3,287 @inci-tepik 29 152 65 81.9 82.05 80.80 1,343 asliogretmen
40 169 68 77.2 75.65 75.25 74.6 74.1 4,016
Eline emeğine sağlık .Şubat Ayı Yüzdeleri ve Dereceler
1.asliogretmen 4,016
2.enerji_kusagi 3,333
3.birmuhendisanne 3,287
Ballarım öncelikle sizi çok tebrik ediyorum, bir ay boyunca çok muhteşem devam edip güzel kilolar verdiniz. Vücudunuzdan güzel yüzdeler attınız
Diğer ballarımı ve kendimi de tebrik ediyorumgeriden gelsek de, bir alıp bir versek de, kilomuzu korusak da hepimiz başarılıyız bence, bu ay çok daha güzel olacak inşallah, yürekten inanıyorum hepimize.
Farkedildiği üzere yine bilgisayardayım ve yukarıdaki emojiden başka kutlama emojisi bulamadım, işi bilenler bir el atsın kutlamalara. Hepinizi çok seviyoreeee![]()
Tamam sorun değil.Olur balım, yarın unutma ama olur mu, liste işi yarına kaldı, kimse bildirmedi bugün.
Geçen haftaya göre güzel kilo vermişsin canım, bu arada ölçüleri yarın yazacağım, sen ve benim dışımda ölçüler yok şu an.
Sanırım yarış strese de sokuyor civcivimizi, bundan sonra güzel rakamlarla gelecek bence kuzum.
Her hafta bir kilo veremezsem bu verdiğim fazlalıklar onları dengeler diye düşündüm canım, inşallah 25 mayısa yetişsin de doğum günü hediyem olsun.
Kuzum bundan sonra senle rakiplik değil ortilik var öyleyse, minnak vücudunu strese sokmayalım boş yere
Sağol balım, kendime geldim artık.
Gayet iyisin sen canım, eminim haftaya da 49 görürsün ama artık durmalısın bence
Çok teşekkür ederim canım, asıl hedefime bu sefer duraklamadan gideceğim inşallah.
Günaydın balım
Regl mutlaka etkilemiştir canım, öncesinden başlıyor zaten şişkinliği, haftaya güzel bir rakam gelir öyleyse senden. Bahceye çıkıp baktım ama henüz çıkmamış, birazdan da çıkıp otları temizleyeceğiz. Çok büyümüş yaban otları.
Tebrik ederim balım.
Maşallah canım benim, yine çok güzel vermişsin. Ölçüleri yarın bekliyorum kuzum.
Heyyy maşallah kuzum, sen bu hafta beni yendin, tebrik ediyorum balım
Söyleye söyleye onu da yapacağız bence
Sağol bitanem, bazen keşke bu kadar duygusal olmasaydı diyorum.
Küçük Prens'i nedense sevemedim ben bir türlü. Şeker Portakalı ve Bir Şeftali Bin Şeftaliyi de çok severim, onlar da çocuk kitapları. Şeker Portakalındaki Zeze ye çok üzülürdüm hep.
Balimmm mor kalbini severim seninKolay gelsinnn BoncuğumBalım, hepsi için ellerine sağlık
Biraz benimde işlerim var, gelince güzel mesajlarına tek tek yazacağım
Kutlamalar içinde hareketli gifler indirmiştim, onları da denerim bir.
Sana hep mor kalp koyuyorum. Neden?
Çünkü sen her zaman 'güçlüsün'![]()
Afiyet olsun canım menün çok güzel, suyu biraz daha içersen iyi olur, yatana kadar vakit var27 Şubat Menüm
Sabah 10.00 4 kasik menemen 1.5 dilim ekmek sekersiz cay
Ara 11.30 sütlü kahve 1 muz
Ara 16.00 filtre kahve
Akşam 17.45 Yarim kase corba 2 kaşik yumurtali yesil fasulye kavurmasi 1 kucuk kase salata
Spor yok (birazdan yapmayi planliyorum)
Su 1.5 litre
İyi dersler canım benimKimseler yok su an. Ben de gidip ders calisiyim sonra spor. Sarjim da dolsun aksam gelirim![]()
Teşekkür ederim Sudemasliogretmen hem ayda 3 kilo hem yüzde 4 hedefin tutmuş tebrik ederim.
enerji_kusagi yüzde 3 hedefin tutmuş iyi bir ivme kazandin tebrikler
birmuhendisanne yüzde 3 hedefin tutmuş tebrik ederim her ay derece yapıyorsun başarı istikrar dir her ay başarıyorsun
![]()
Yoktur şiirim, biz sadece sevgimizi böyle gösteriyoruzNeşemmaynı şeyleri aynı şekilde mi seviyoruz acep
Bazen bende Civcivimizi böyle hırpalaya hırpalaya hoyratça sevesim geliyor, hem öpeyim hem sıkıştırayım
Aslım, bu haşinlik, bizde biraz psikopatlık yok di mi
Secret bacı, Secret bacı, sana sesleniyorum. Sebatkar bir psikolog gönder bize, lütfen, nolur nolurr![]()
hadi inşallahhhhYaaa utandim amao sizin tatlisliginiz ballar
Ayy bigün gerçekten sayfaya psikolog gelirse ne gülerim ama varya![]()
söyleye söyleye getircez valla
![]()
ellerine sağlık biriciğim
BALLARRRRR Yaş Boy Hedef 30
Ocak06
Şubat13
Şubat20
Şubat27
ŞubatVerilen Yüzde sudem34
35 171 62 67.9 66.3 66.2 68.5 67.4 0,736 sonngulen
36 160 55 67.9 67.8 68.5 68.2 66.7 1,767 Felicio
27 160 49.9 50.3 50.4 50.3 51.0 50.2 0,199 enerji_kusagi
31 159 52 66.0 64.8 64.5 65.2 63.8 3,333 Saricivcivcikcik
26 157 55 69.3 68.6 68.6 67.6 67.5 2,597 birmuhendisanne
160 65.4 64.9 64.85 63.95 63.25 3,287 @inci-tepik 29 152 65 81.9 82.05 80.80 1,343 asliogretmen
40 169 68 77.2 75.65 75.25 74.6 74.1 4,016
Ne kadar da mutluyumŞubat Ayı Yüzdeleri ve Dereceler
1.asliogretmen 4,016
2.enerji_kusagi 3,333
3.birmuhendisanne 3,287
teşekkür ederim her şey için canımın içiOlur balım, yarın unutma ama olur mu, liste işi yarına kaldı, kimse bildirmedi bugün.
Geçen haftaya göre güzel kilo vermişsin canım, bu arada ölçüleri yarın yazacağım, sen ve benim dışımda ölçüler yok şu an.
Sanırım yarış strese de sokuyor civcivimizi, bundan sonra güzel rakamlarla gelecek bence kuzum.
Her hafta bir kilo veremezsem bu verdiğim fazlalıklar onları dengeler diye düşündüm canım, inşallah 25 mayısa yetişsin de doğum günü hediyem olsun.
Kuzum bundan sonra senle rakiplik değil ortilik var öyleyse, minnak vücudunu strese sokmayalım boş yere
Sağol balım, kendime geldim artık.
Gayet iyisin sen canım, eminim haftaya da 49 görürsün ama artık durmalısın bence
Çok teşekkür ederim canım, asıl hedefime bu sefer duraklamadan gideceğim inşallah.
Günaydın balım
Regl mutlaka etkilemiştir canım, öncesinden başlıyor zaten şişkinliği, haftaya güzel bir rakam gelir öyleyse senden. Bahceye çıkıp baktım ama henüz çıkmamış, birazdan da çıkıp otları temizleyeceğiz. Çok büyümüş yaban otları.
Tebrik ederim balım.
Maşallah canım benim, yine çok güzel vermişsin. Ölçüleri yarın bekliyorum kuzum.
Heyyy maşallah kuzum, sen bu hafta beni yendin, tebrik ediyorum balım
Söyleye söyleye onu da yapacağız bence
Sağol bitanem, bazen keşke bu kadar duygusal olmasaydı diyorum.
Küçük Prens'i nedense sevemedim ben bir türlü. Şeker Portakalı ve Bir Şeftali Bin Şeftaliyi de çok severim, onlar da çocuk kitapları. Şeker Portakalındaki Zeze ye çok üzülürdüm hep.
En güzel şiiirimmmBitanem benim, çok güzel yazmış açıklamışsınBaşarısızlık korkusu gibiymiş demek ki, kötüye alışayımda sürpriz olmasın gibi... Neyseki olumlu bakmaya karar vermişsin
O zaman sen böyle olumlamaya devam et. Yine yarışırız, yarışa yarışa bu stres de kırılır belki. Zihnen bu düşünceye alışırsın. Belki de fazla aşar ortalığı yıkar geçersin
Çok şeyler bekliyorum senden, potansiyel var ki ondan bekliyorum, kuru kuru beklenti değil yani
Leylam ❤ Tünaydın Balım
Tebrik ederim yine çok güzel eksiyle geldin
Çok şükür Leylam, olmasında inşaallah❤
Teşekkür ederim Neşem
Tebrik ederimNeşemm, daima eksiyle geliyorsun
Hadi bakalım hodri meydan Kuşum
Mühendis Balımtebrikler
250 gr sapmaya can kurban
Bir wc ye bakar
Çok hoşsun ya, nazar çıktı diyor
Mıncıklayamadan bile kızardı mı yanakların
Ziyaretçilerden umutluydum ama
Söylemeye devam edersek gelir belki![]()
teşekkür ederim canımın içinin içiasliogretmen
NeşemmÇok tebrik ederim
Şubat ayını 3,1 kg eksiyle kapattın
Belki malum dönemde olmasan 3,5 da olurdu![]()
teşekkür ederim güzel LeylammmmmEline sağlık balım
Derece alan arkadaşlarımasliogretmen
enerji_kusagi
birmuhendisanne tebrik ederim
süpersiniz canlarım
![]()
pazartesi günü saat 9’a aldım randevumu. Teşekkür ederim balımSağol balım
O kadar yemeye yine zuurt tesellisi iştebenimki
İhmal etme balım
Önce kendimiz eğer biz iyi olursak herkes iyi olur
Eline emeğine sağlık .
Eline emeğine sağlık .
Tamam sorun değil.
asliogretmen hem ayda 3 kilo hem yüzde 4 hedefin tutmuş tebrik ederim.
enerji_kusagi yüzde 3 hedefin tutmuş iyi bir ivme kazandin tebrikler
birmuhendisanne yüzde 3 hedefin tutmuş tebrik ederim her ay derece yapıyorsun başarı istikrar dir her ay başarıyorsun
![]()
Balimmm mor kalbini severim senin![]()
Balımm afiyet olsun27 Şubat cumartesi menüsü
11.30 kahvaltı
3 kaşık menemen, 2 dilim peynir, 5 zeytin, 3 kaşık yumurta salatası, 2 dilim esmer ekmek.
18.45 akşam
2 tavuk pirzola mangal, 3 kaşık patlıcan salatası, 4 kaşık çoban salata, 4 adet fırında kaşarlı mantar, 2 dilim ekmek ve haydari.
3 lt su
2.5 saat bahçe işi (topuklarim bile ağrıyor)
Rica ederim NeşemmYoktur şiirim, biz sadece sevgimizi böyle gösteriyoruz![]()
hadi inşallahhhh
ellerine sağlık biriciğim
Ne kadar da mutluyum
teşekkür ederim her şey için canımın içi
En güzel şiiirimmmteşekkür ederim.
teşekkür ederim canımın içinin içi
teşekkür ederim güzel Leylammmmm
pazartesi günü saat 9’a aldım randevumu. Teşekkür ederim balım
![]()
![]()
enerji_kusagi şiirim benim kalbim ne renk ?
![]()
YaaaaaaaaaRica ederim Neşemm
Aaa nasıl unutursun![]()
Yeşilinde kaybolayım NeşemmYaaaaaaaaa
Gel, seni içime sokacağım şiiirimmmm,
Gel gel korkmaaaa
kalbimin en derininde saklayacağım seniii![]()