70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydın kızlar
Günaydın Bebeğimmm

7den beri ayaktayım
Sabah senden önce gelip yazayım, karşılayayım dedim ama benimki sabah sabah dilli düdük gibi bırakmadı bir türlü

Şimdi çaydı kahveydi kahvaltıydı derken yol hazırlıklarını tamamlayayım. Bir iki ortalığı toplayıp fırsat bulursam gelir arada yazarım. Erken yatarım zaten bugün.

Bak bu sefer kesin olacak senin bu iş. Çok inanıyorum Kırbaçla bebeğim onu, haketti, hiç acıma, o sana acımadı sende ona acıma

Aynen hepimizin bilmesi gereken şeyler. Öyle nokta atışı tüyolar görür duyarsam yazarımda sana, sende bana yaz

Akşamki ekmek de evet fazla oldu
Yemesemde olurdu yani.

Ooo erkenciymissin balim bilirim birakmazlar
Yarin mi yola cikcaksiniz enercim ona mi hazirlik var? Tamam islerini hallet erkenden biraz da dinlenirsin buraya gelip

Ben de inaniyorum enercim 5 sene sonra kendimi cok fena yerlerde görüyorum hemi de fistik gibi incecik
Hepimiz inşallah

Ohh, afiyet olsunnn, fazlasıyla hakettin

İzmir sarmaşığını ne zaman alıp dikeceksin Boncuğum

Birde direksiyon kursu ne oldu?
Tatlım şu an her şey rafa kalktı, görüşmelerin sonuçlanmasını bekliyoruz. Gitme ihtimalimiz yüksek o yüzden sarmaşık ekmeyeceğim. Direksiyon kursu da tezden sonraya kaldı. Bu sabah teze başladım, size bakıp tekrar döneceğim. Birkaç hafta mümkün olduğunca teze ağırlık verip bitirmem lazım, daha az gelirim buraya. Sonra burda kutlamalar yaparız bitince

Afiyet olsun canım, bugün benim gibi kh batağına düşmek üzereymişsin
Günaydın kızlar
Günaydın kuzum
Günaydın balım. Kolay gelsin ve şimdiden iyi yolculuklar
Ben de inaniyorum enercim 5 sene sonra kendimi cok fena yerlerde görüyorum hemi de fistik gibi incecik
Hepimiz inşallah
5 seneye kalmadan çok iyi yerlerde olacaksın inşallah balım, bu kpss derdinden de kurtulacaksın

Saricivcivcikcik senin için buldum minnoşummmm

Boyun: 32.5
Göğüs:87
Bel: 73
Karin:78
Kalça:102
Basen:99
Üst sag bacak:56
Üst sol bacak:54
Sağ kol:29
Sol kol:28

sonngulen balım istersen direkt kendim de yazabilirim sana zahmet olmasin
Ama önce tablonun son halini arayip bulmam lazim

Ya da ben hic dokunmuyum. Karisiklik olmasin diye sen ben yazarim demistin gecen ay. O zaman ölcüler bunlar sonngulen kolay gelsin tezin icin de canim

Beseech - Rainbow Man
Eskimeyen bir etkileyici bir şarkı bende severim balım
Dil bilgisi ile felsefe yapan ballarım hiç unutulmaz sizin anlattığınız konular

Ben yüz kere öğrensem yüzbir kere unutanlardanım şu dilbilgisi olaylarını aleste sözelde çok yüksek puan yapmıştım ben girersem oradan sorsunlar bana
Balım kolaylıklar dilerim biran önce bitir Başarılar

Ballarım dün ben ölçü almayı unutmuştum bu sabah aldım biraz genişleme gördüm kendimde spora daha çok ağırlık vereceğim bu ay
Ölçülerim
28.02.21 Boyun: 29 Göğüs: 85 Bel:64 alt Karın:85 Kalça:96 Basen:90 Üst Sağ Bacak:48 Üst Sol Bacak:47 Sağ kol:25 Sol kol:24

Selam ballar

Geçmiş bitti neyseki sonngulen tezine başlamana çok sevindim 2021 senin yılın olacak

Fit bir vücut
Bitmiş tez
Alınmış ehliyet
Belki yeni bir ev

Felicio balım
Ölçüler arası oynama oluyor illa
Sebahat in detoksu yapıp o hafta spor yapınca ölçü muazzam oluyor

Ama Kh li normal diyet az spor olunca hemen değişiyor

Ben şu an diyette değilmiş gibi normal kalorili ama sevdiğim şeyleri yiyerek bir yol deniyorum bilmiyorum ne olacak sonum

Deneye yanila bulucaz bir şeyler

enerji_kusagi iyi yolculuklar sanada

28 Şubat Menüm
Sabah 10.30 2 haslanmis yumurta ve yesillikle yumurta salatası 3 zeytin yarim dilim peynir 1 dilim ekmek 1 portakal

Ara 11.30 sütlü nescafe
Ara 14.30 filtre kahve

Akşam 16.50 5 kasik corba 3 kasik firin et tava 1 bardak ayran 1 kase salata yarim dilim ekmek

Spor; leslie 3 mil 30 dk
Su az ictim arttiririm.

** Sabah esim buzluktaki misafir böreklerime göz koydu ona ısıttım ev mis gibi koktu ama kendim yemedim bana bi alkış olsun mu olsun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…