- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın BebeğimmmGünaydın kızlar![]()
Bakarım birazdan bavul yerleştirirken dinlerimenerji_kusagi Bu arada podcast tavsiyesi istemistimya. Bu podcast degil ama daha güzeli. Youtube da mistik yol diye bi kanal var hep onu dinliyorum ben bulasik yikarken falan cok guzel tavsiye ederim
![]()
Bak bu sefer kesin olacak senin bu iş. Çok inanıyorumHaha oyle oldu birazisleyen demir pas tutmaz devamm
O kpss benim olcak vurcam kirbaci vurcam kirbaci
Hicbi sey olmasa bile günlük dilimizi öğrenmis oluruz enercim genel kulturum ciddi anlamda artti benim gecen seneden beri calisirken birsuru sey ögrendim aslinda her vatandasin bilmesi gereken seyler
Cok güzel enercim afiyet olsunsadece sabah poğaca oldugu icin aksam ekmek olmayabilirdi ama onu da neyse ki az yemissin
![]()
Ooo erkenciymissin balimGünaydın Bebeğimmm
7den beri ayaktayım
Sabah senden önce gelip yazayım, karşılayayım dedim ama benimki sabah sabah dilli düdük gibi bırakmadı bir türlü
Şimdi çaydı kahveydi kahvaltıydı derken yol hazırlıklarını tamamlayayım. Bir iki ortalığı toplayıp fırsat bulursam gelir arada yazarım. Erken yatarım zaten bugün.
Ben de inaniyorum enercim 5 sene sonra kendimi cok fena yerlerde görüyorum hemi de fistik gibi incecikBak bu sefer kesin olacak senin bu iş. Çok inanıyorumKırbaçla bebeğim onu, haketti, hiç acıma, o sana acımadı sende ona acıma
Aynen hepimizin bilmesi gereken şeyler. Öyle nokta atışı tüyolar görür duyarsam yazarımda sana, sende bana yaz
Akşamki ekmek de evet fazla oldu
Yemesemde olurdu yani.
Tatlım şu an her şey rafa kalktı, görüşmelerin sonuçlanmasını bekliyoruz. Gitme ihtimalimiz yüksek o yüzden sarmaşık ekmeyeceğim. Direksiyon kursu da tezden sonraya kaldı. Bu sabah teze başladım, size bakıp tekrar döneceğim. Birkaç hafta mümkün olduğunca teze ağırlık verip bitirmem lazım, daha az gelirim buraya. Sonra burda kutlamalar yaparız bitinceOhh, afiyet olsunnn, fazlasıyla hakettin
İzmir sarmaşığını ne zaman alıp dikeceksin Boncuğum
Birde direksiyon kursu ne oldu?
Afiyet olsun canım, bugün benim gibi kh batağına düşmek üzereymişsin27 Şubat Menüm
Sabah
1 peynirli poğaça, 1 yeşilbiber, 2 yumurta,
1 yk tulum peyniri, 1/2 domates-salatalık
Ara
1 ince dilim ananas, 2 kivi,1 bardak süt
Akşam
1 antrikot ızgara, Bolca yeşillik
1 dilim ekmek, 1/2 kase yoğurt
2 yk zeytinyağlı pırasa
Su; 2,5 lt
1 yeşilçay sade
1 duble Türk Kahvesi sade
6 kupa çay şekersiz
Spor yok,
1000 adım ve temizlik
Günaydın kuzumGünaydın kızlar![]()
Günaydın balım. Kolay gelsin ve şimdiden iyi yolculuklarGünaydın Bebeğimmm
7den beri ayaktayım
Sabah senden önce gelip yazayım, karşılayayım dedim ama benimki sabah sabah dilli düdük gibi bırakmadı bir türlü
Şimdi çaydı kahveydi kahvaltıydı derken yol hazırlıklarını tamamlayayım. Bir iki ortalığı toplayıp fırsat bulursam gelir arada yazarım. Erken yatarım zaten bugün.
5 seneye kalmadan çok iyi yerlerde olacaksın inşallah balım, bu kpss derdinden de kurtulacaksınBen de inaniyorum enercim 5 sene sonra kendimi cok fena yerlerde görüyorum hemi de fistik gibi incecik
Hepimiz inşallah![]()
Aha buldum buldumTablo burda dursun nerelerimin olcusunu alcagima bakcam
Kizlar ben ölcü tablosunu kaybettim bulamiyorum ya kaydeden varsa beni etiketleyebilir mi
Simdi tekrar aramaya gidiyorum ona göre nerelerimizin olcülerini yaziyoduk bakcam. Ben her yerimi aldim da![]()
1 ŞUBAT ÖLÇÜLER
BALIMLAR Boyun Göğüs Bel Karın Kalça Basen Üst sağ
bacakÜst sol
bacakSağ kol Sol kol sudem34
35 92 81 95 100 99 58 58 28 28 sonngulen
34 95 75 95 107 104 63 63 31 31 Felicio
29 84 64 84 95 90 48 47 25 23,5 enerji_kusagi
33,5 102 75 93 104 58 58 28 27 Saricivcivcikcik
33 96 76 86 103 99 62 63 30 31 @birmuhendisanne 92 78 89 103 61 61 @inci-tepik asliogretmen
33 98 82 93 113 106 68 68 31 31 @Negoo 35 102 86 100 108 103 62 63 34 35 @samdan @Mysonismysun
27 ŞUBAT ÖLÇÜLER
bacakÜst sol
sonngulen
Felicio
enerji_kusagi
Saricivcivcikcik
@birmuhendisanne @inci-tepik asliogretmen
@Negoo @samdan @Mysonismysun
Boyun: 32.51 ŞUBAT ÖLÇÜLER
bacakÜst sol
sonngulen
Felicio
enerji_kusagi
Saricivcivcikcik
27 ŞUBAT ÖLÇÜLER
bacakÜst sol
sonngulen
Felicio
enerji_kusagi
Saricivcivcikcik
Günaydın bal hemsehrimGünaydın
Ballarımmm![]()
Cook teşekkür ederim aslım
Ya da ben hic dokunmuyum. Karisiklik olmasin diye sen ben yazarim demistin gecen ay. O zaman ölcüler bunlarBoyun: 32.5
Göğüs:87
Bel: 73
Karin:78
Kalça:102
Basen:99
Üst sag bacak:56
Üst sol bacak:54
Sağ kol:29
Sol kol:28
sonngulen balım istersen direkt kendim de yazabilirim sana zahmet olmasin
Ama önce tablonun son halini arayip bulmam lazim![]()
![]()
Eskimeyen bir etkileyici bir şarkı bende severim balımBeseech - Rainbow Man![]()
Dil bilgisi ile felsefe yapan ballarım hiç unutulmaz sizin anlattığınız konularAferin benim minnoşuma yine aydınlattı bizi
![]()
Biriciğim, kim demişse -de bağlacı için doğru demiş
Beni hayatından çıkardığında anlamın bozulmuyorsa bundan böyle ayrı yazılalımdemiş bir düşünürde, ben demem dlyemem. Yüreğim dayanmaz
Ben yüz kere öğrensem yüzbir kere unutanlardanım şu dilbilgisi olaylarını aleste sözelde çok yüksek puan yapmıştım ben girersem oradan sorsunlar banaSu gibi Aziz ol Civcivim
Yeşilçay ı Tdk sözlükte bulamadım ya
Ama yeşilbiber de bitişik yazılıyormuş
Şöyle diyor;
Renk adlarıyla kurulan bitki, hayvan veya hastalık adları bitişik yazılır:
akağaç, alacamenekşe, karadut, sarıçiçek;
alabalık, beyazsinek, bozayı;
aksu, akbasma, mavihastalık, maviküf vb.
Bayağı ders çalışıyoruz sankim![]()
Balım kolaylıklar dilerim biran önce bitirTatlım şu an her şey rafa kalktı, görüşmelerin sonuçlanmasını bekliyoruz. Gitme ihtimalimiz yüksek o yüzden sarmaşık ekmeyeceğim. Direksiyon kursu da tezden sonraya kaldı. Bu sabah teze başladım, size bakıp tekrar döneceğim. Birkaç hafta mümkün olduğunca teze ağırlık verip bitirmem lazım, daha az gelirim buraya. Sonra burda kutlamalar yaparız bitince![]()