• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydın kızlar :KK36:
Günaydın Bebeğimmm :KK16:

7den beri ayaktayım :confused:
Sabah senden önce gelip yazayım, karşılayayım dedim ama benimki sabah sabah dilli düdük gibi bırakmadı bir türlü :D

Şimdi çaydı kahveydi kahvaltıydı derken yol hazırlıklarını tamamlayayım. Bir iki ortalığı toplayıp fırsat bulursam gelir arada yazarım. Erken yatarım zaten bugün.

Haha oyle oldu biraz:KK70: isleyen demir pas tutmaz devamm:KK76: O kpss benim olcak vurcam kirbaci vurcam kirbaci :KK8:
Hicbi sey olmasa bile günlük dilimizi öğrenmis oluruz enercim genel kulturum ciddi anlamda artti benim gecen seneden beri calisirken birsuru sey ögrendim aslinda her vatandasin bilmesi gereken seyler:KK4:

Cok güzel enercim afiyet olsun😍 sadece sabah poğaca oldugu icin aksam ekmek olmayabilirdi ama onu da neyse ki az yemissin😘
Bak bu sefer kesin olacak senin bu iş. Çok inanıyorum 😍 Kırbaçla bebeğim onu, haketti, hiç acıma, o sana acımadı sende ona acıma :D

Aynen hepimizin bilmesi gereken şeyler. Öyle nokta atışı tüyolar görür duyarsam yazarımda sana, sende bana yaz :KK8:

Akşamki ekmek de evet fazla olduHoppa
Yemesemde olurdu yani.

Sabah senden önce gelip yazayım, karşılayayım dedim ama benimki sabah sabah dilli düdük gibi bırakmadı bir türlü :KK70:

Şimdi çaydı kahveydi kahvaltıydı derken yol hazırlıklarını tamamlayayım. Bir iki ortalığı toplayıp fırsat bulursam gelir arada yazarım. Erken yatarım zaten bugün.
Ooo erkenciymissin balim🥰 bilirim birakmazlar :D
Yarin mi yola cikcaksiniz enercim ona mi hazirlik var? Tamam islerini hallet erkenden biraz da dinlenirsin buraya gelip:KK60:

Bak bu sefer kesin olacak senin bu iş. Çok inanıyorum 😍 Kırbaçla bebeğim onu, haketti, hiç acıma, o sana acımadı sende ona acıma :KK70:

Aynen hepimizin bilmesi gereken şeyler. Öyle nokta atışı tüyolar görür duyarsam yazarımda sana, sende bana yaz :KK8:

Akşamki ekmek de evet fazla olduHoppa
Yemesemde olurdu yani.
Ben de inaniyorum enercim 5 sene sonra kendimi cok fena yerlerde görüyorum hemi de fistik gibi incecik:KK8::KK76:
Hepimiz inşallah:KK56:

Ohh, afiyet olsunnn, fazlasıyla hakettin😘

İzmir sarmaşığını ne zaman alıp dikeceksin Boncuğum😍

Birde direksiyon kursu ne oldu?
Tatlım şu an her şey rafa kalktı, görüşmelerin sonuçlanmasını bekliyoruz. Gitme ihtimalimiz yüksek o yüzden sarmaşık ekmeyeceğim. Direksiyon kursu da tezden sonraya kaldı. Bu sabah teze başladım, size bakıp tekrar döneceğim. Birkaç hafta mümkün olduğunca teze ağırlık verip bitirmem lazım, daha az gelirim buraya. Sonra burda kutlamalar yaparız bitince :KK60:

27 Şubat Menüm

Sabah
1 peynirli poğaça, 1 yeşilbiber, 2 yumurta,
1 yk tulum peyniri, 1/2 domates-salatalık

Ara
1 ince dilim ananas, 2 kivi,1 bardak süt

Akşam
1 antrikot ızgara, Bolca yeşillik
1 dilim ekmek, 1/2 kase yoğurt
2 yk zeytinyağlı pırasa

Su; 2,5 lt
1 yeşilçay sade
1 duble Türk Kahvesi sade
6 kupa çay şekersiz

Spor yok,
1000 adım ve temizlik
Afiyet olsun canım, bugün benim gibi kh batağına düşmek üzereymişsin :KK70: :KK70:
Günaydın kızlar :KK36:
Günaydın kuzum :KK60:

Sabah senden önce gelip yazayım, karşılayayım dedim ama benimki sabah sabah dilli düdük gibi bırakmadı bir türlü :KK70:

Günaydın balım. Kolay gelsin ve şimdiden iyi yolculuklar :KK200::KK60:
Ben de inaniyorum enercim 5 sene sonra kendimi cok fena yerlerde görüyorum hemi de fistik gibi incecik:KK8::KK76:
Hepimiz inşallah:KK56:
5 seneye kalmadan çok iyi yerlerde olacaksın inşallah balım, bu kpss derdinden de kurtulacaksın :KK60:

1 ŞUBAT ÖLÇÜLER

BALIMLAR :KK200:BoyunGöğüsBel Karın Kalça BasenÜst sağ
bacak
Üst sol
bacak
Sağ kolSol kol
sudem34 sudem34 359281951009958582828
sonngulen sonngulen 3495759510710463633131
Felicio Felicio 29846484959048472523,5
enerji_kusagi enerji_kusagi 33,5102759310458582827
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 339676861039962633031
@birmuhendisanne9278891036161
@inci-tepik
asliogretmen asliogretmen 3398829311310668683131
@Negoo351028610010810362633435
@samdan
@Mysonismysun

27 ŞUBAT ÖLÇÜLER
bacak
Üst sol
bacak
Sağ kolSol kol
sudem34 sudem34
sonngulen sonngulen
Felicio Felicio
enerji_kusagi enerji_kusagi
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
@birmuhendisanne
@inci-tepik
asliogretmen asliogretmen
@Negoo
@samdan
@Mysonismysun
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik senin için buldum minnoşummmm ❤️

1 ŞUBAT ÖLÇÜLER

bacak
Üst sol
bacak
Sağ kolSol kol
sudem34 sudem34
sonngulen sonngulen
Felicio Felicio
@birmuhendisanne
@inci-tepik
@Negoo
@samdan
@Mysonismysun

27 ŞUBAT ÖLÇÜLER
bacak
Üst sol
bacak
Sağ kolSol kol
sudem34 sudem34
sonngulen sonngulen
Felicio Felicio
@birmuhendisanne
@inci-tepik
@Negoo
@samdan
@Mysonismysun
Boyun: 32.5
Göğüs:87
Bel: 73
Karin:78
Kalça:102
Basen:99
Üst sag bacak:56
Üst sol bacak:54
Sağ kol:29
Sol kol:28

sonngulen sonngulen balım istersen direkt kendim de yazabilirim sana zahmet olmasin💚
Ama önce tablonun son halini arayip bulmam lazim :rolleyes: :KK4:

Boyun: 32.5
Göğüs:87
Bel: 73
Karin:78
Kalça:102
Basen:99
Üst sag bacak:56
Üst sol bacak:54
Sağ kol:29
Sol kol:28

sonngulen sonngulen balım istersen direkt kendim de yazabilirim sana zahmet olmasin💚
Ama önce tablonun son halini arayip bulmam lazim :rolleyes: :KK4:
Ya da ben hic dokunmuyum. Karisiklik olmasin diye sen ben yazarim demistin gecen ay. O zaman ölcüler bunlar sonngulen sonngulen kolay gelsin tezin icin de canim🤩

Beseech - Rainbow Man 💋
Eskimeyen bir etkileyici bir şarkı bende severim balım ❤️
Aferin benim minnoşuma yine aydınlattı bizi 🥰❤️😘

:KK68: :KK60:

Biriciğim, kim demişse -de bağlacı için doğru demiş ❤️
Beni hayatından çıkardığında anlamın bozulmuyorsa bundan böyle ayrı yazılalım 😉 demiş bir düşünürde, ben demem dlyemem. Yüreğim dayanmaz
Dil bilgisi ile felsefe yapan ballarım hiç unutulmaz sizin anlattığınız konular 😘😘😘

Su gibi Aziz ol Civcivim 😍

Yeşilçay ı Tdk sözlükte bulamadım ya 😂

Ama yeşilbiber de bitişik yazılıyormuş😂

Şöyle diyor;
Renk adlarıyla kurulan bitki, hayvan veya hastalık adları bitişik yazılır:
akağaç, alacamenekşe, karadut, sarıçiçek;
alabalık, beyazsinek, bozayı;
aksu, akbasma, mavihastalık, maviküf
vb.

Bayağı ders çalışıyoruz sankim :rolleyes:
Ben yüz kere öğrensem yüzbir kere unutanlardanım şu dilbilgisi olaylarını aleste sözelde çok yüksek puan yapmıştım ben girersem oradan sorsunlar bana 😂😂😂
Tatlım şu an her şey rafa kalktı, görüşmelerin sonuçlanmasını bekliyoruz. Gitme ihtimalimiz yüksek o yüzden sarmaşık ekmeyeceğim. Direksiyon kursu da tezden sonraya kaldı. Bu sabah teze başladım, size bakıp tekrar döneceğim. Birkaç hafta mümkün olduğunca teze ağırlık verip bitirmem lazım, daha az gelirim buraya. Sonra burda kutlamalar yaparız bitince :KK60:
Balım kolaylıklar dilerim biran önce bitir ❤️ Başarılar 🧿🧿🧿

Ballarım dün ben ölçü almayı unutmuştum bu sabah aldım biraz genişleme gördüm kendimde spora daha çok ağırlık vereceğim bu ay
Ölçülerim 🌸🌸🌸
28.02.21 Boyun: 29 Göğüs: 85 Bel:64 alt Karın:85 Kalça:96 Basen:90 Üst Sağ Bacak:48 Üst Sol Bacak:47 Sağ kol:25 Sol kol:24

Selam ballar 🍯

Geçmiş bitti neyseki sonngulen sonngulen tezine başlamana çok sevindim 2021 senin yılın olacak 🤩

Fit bir vücut 🎯
Bitmiş tez🎯
Alınmış ehliyet 🎯
Belki yeni bir ev 🏠

Felicio Felicio balım 🍯🐝
Ölçüler arası oynama oluyor illa 🤩
Sebahat in detoksu yapıp o hafta spor yapınca ölçü muazzam oluyor 😁

Ama Kh li normal diyet az spor olunca hemen değişiyor 🤪

Ben şu an diyette değilmiş gibi normal kalorili ama sevdiğim şeyleri yiyerek bir yol deniyorum bilmiyorum 🤭 ne olacak sonum🤪

Deneye yanila bulucaz bir şeyler 🤓

enerji_kusagi enerji_kusagi iyi yolculuklar sanada 🎯

28 Şubat Menüm
Sabah 10.30 2 haslanmis yumurta ve yesillikle yumurta salatası 3 zeytin yarim dilim peynir 1 dilim ekmek 1 portakal

Ara 11.30 sütlü nescafe
Ara 14.30 filtre kahve

Akşam 16.50 5 kasik corba 3 kasik firin et tava 1 bardak ayran 1 kase salata yarim dilim ekmek

Spor; leslie 3 mil 30 dk
Su az ictim arttiririm.

** Sabah esim buzluktaki misafir böreklerime göz koydu ona ısıttım ev mis gibi koktu ama kendim yemedim bana bi alkış olsun mu :KK8: olsun olsun:KK73::KK9:

Back