- 8 Mart 2019
- 7.207
- 34.357
- 548
- 39
Rica ederim bi tanemGünaydın bal hemsehrim
Cook teşekkür ederim aslım
Eskimeyen bir etkileyici bir şarkı bende severim balım
Dil bilgisi ile felsefe yapan ballarım hiç unutulmaz sizin anlattığınız konular
Ben yüz kere öğrensem yüzbir kere unutanlardanım şu dilbilgisi olaylarını aleste sözelde çok yüksek puan yapmıştım ben girersem oradan sorsunlar bana
Balım kolaylıklar dilerim biran önce bitirBaşarılar
28 Şubat Menüm
Sabah 10.30 2 haslanmis yumurta ve yesillikle yumurta salatası 3 zeytin yarim dilim peynir 1 dilim ekmek 1 portakal
Ara 11.30 sütlü nescafe
Ara 14.30 filtre kahve
Akşam 16.50 5 kasik corba 3 kasik firin et tava 1 bardak ayran 1 kase salata yarim dilim ekmek
Spor; leslie 3 mil 30 dk
Su az ictim arttiririm.
** Sabah esim buzluktaki misafir böreklerime göz koydu ona ısıttım ev mis gibi koktu ama kendim yemedim bana bi alkış olsun muolsun olsun
Bende çay içiyorum canım.Kizlar napiyosunuz
Canım menü çok güzel olmakla birlikte bence az . Bir ara bende çok az yiyordum ama kilo vermem yedigim miktarla aynı paralelde gitmiyordu. Vücut kendini korumaya alıyor bir şekilde..Ballarım
Bugün Ne Yedim?
12.00 3 yk sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 2 biber, 3 zeytin, 1 tk bal
16.00 1 portakal
18.30 8 yk karnıbahar yemeği, 4 yk yoğurt
3 litre su
Teşekkür ederim uyarı için biriciğim. Daha dikkatli olacağımCanım menü çok güzel olmakla birlikte bence az . Bir ara bende çok az yiyordum ama kilo vermem yedigim miktarla aynı paralelde gitmiyordu. Vücut kendini korumaya alıyor bir şekilde..
Rica ederim bi tanem
Benden üç alkış olsun. Harikasın benim canım minnoşum
Bende çay içiyorum canım.
Afiyet olsun aslimBallarım
Bugün Ne Yedim?
12.00 3 yk sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 2 biber, 3 zeytin, 1 tk bal
16.00 1 portakal
18.30 8 yk karnıbahar yemeği, 4 yk yoğurt
3 litre su
Bugün senlen bas basayiz niye böyle oldu kiTeşekkür ederim minnoşummm
Bilmiyorum ki minnoşumBugün senlen bas basayiz niye böyle oldu kigel mum yakalim madem romantizm cok severim mum ışığını bi ara mum yakip ders calisirdim yaninda bi de kahve ooff. Yarin yapiyim
Şiirin yesin seniBilmiyorum ki minnoşumSongülüm teziyle ilgileniyor, şiiirim yolculuk için hazırlık yapıyor, ben oğlumu uyutmaya çalışıyorum. Muhtemelen Hayrişim de öyle yapıyordur. Sen mumları yak, ben sana eşlik ederim.
Teşekkürler SudemSelam ballar
Geçmiş bitti neysekisonngulen tezine başlamana çok sevindim 2021 senin yılın olacak
Fit bir vücut
Bitmiş tez
Alınmış ehliyet
Belki yeni bir ev
@Felicio balım
Ölçüler arası oynama oluyor illa
Sebahat in detoksu yapıp o hafta spor yapınca ölçü muazzam oluyor
Ama Kh li normal diyet az spor olunca hemen değişiyor
Ben şu an diyette değilmiş gibi normal kalorili ama sevdiğim şeyleri yiyerek bir yol deniyorum bilmiyorumne olacak sonum
Deneye yanila bulucaz bir şeyler
enerji_kusagi iyi yolculuklar sanada
Güzel güzel dinlen şiirim, bizi habersiz bırakma. Buradan geçerken bir selam et, hissederim benŞiirin yesin seni❤
Kolay gelsin Neşemmm
Yatmaya gidiyordum bir uğrayayım dedim ballarımın yanına
Menü güzel olmus afiyet olsun enercim28 Şubat Menüm
Sabah
2 yumurta, 1 biber,1salatalık,bol maydanoz, 1 kk peynir
2 dilim ekmek
Ara
1 kivi
1 mandalina
Akşam
1/2 tabak pırasa yemeği
2 yk et kavurma, 1/2 kase yoğurt
Bol maydanoz
1 kupa filtre kahve
5 fincan çay şekersiz
Su 1,5 az olmuş ama..
Spor 1600 adım, buna da şükür
Uyudu mu oğlun aslimBilmiyorum ki minnoşumSongülüm teziyle ilgileniyor, şiiirim yolculuk için hazırlık yapıyor, ben oğlumu uyutmaya çalışıyorum. Muhtemelen Hayrişim de öyle yapıyordur. Sen mumları yak, ben sana eşlik ederim.
Evet minnoşum sonunda uyuduUyudu mu oğlun aslim
Büyük bir zevkle ve sevgiyle Canımın İçisiiiiGüzel güzel dinlen şiirim, bizi habersiz bırakma. Buradan geçerken bir selam et, hissederim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?