70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İnaniyorum bu hafta fazla fazla telafi edicem
Sen benim biriciğimsin ya. Senin mesajlarını okuyunca karşına geçip yanaklarını sıka sıka sevesim geliyo yaaa. Dişlerim acıyo sana yazarken, seni sıkamayıp dişlerimi sıktığım için

Bir ara muhteşem yüzyıla takmıştım canım, sürekli zinhar diyesim geliyordu ama bıraktım, şimdiki bahsettiğim Aramızda Kalsın isimli eski bir dizi. Binnur kaya, uğur yücel, caner cindoruk ve gökçe bahadır oynuyor. Antepli ve eğinli bir aile, sürekli yemek yiyorlar, kahvaltıda kıymalı yumurtalar ve pişiler, akşam yemeklerinde içli köfteler ve lahmacunlar eksik olmuyor Gel de dayan bunlara.

Çocuk Kalbi isimli kitabı okuyorduk canım. İlkokul ücüncü sınıfa giden (İtalyada) bir çocuk günlük tutmuş, babası da bunu kitaba çevirmiş araya bağlama cümleleri, edebi anlatım koyarak. Ben çocukken okumuştum oğlum da okusun istedim. Bölümün birinde birinci sınıf cocuğuna araba çarpmasın diye daha büyük bir çocuk atlayıp onu kurtarıyor ama büyük çocuğun ayağı teker altında eziliyor (eski at arabaları). Hem kurtarılan çocuğun hem de kurtaran çocuğun anneleri ağlıyor birbirlerine destek olmaya çalışıyor falan, öyle bir anlatım yapılmış, orayı okuyunca dayanamadı ağladı, neden ağlıyorsun diyince de bu sadece roman değil ki, gerçekler anlatılmış çocuğa çok üzüldüm dedi. Benim gibi aşırı duygusal oğlum da.

Senin bünye şahsına münhasır canım Beni kimseyle diyaloga sokma diyor sana

Sen benim biriciğimsin ya. Senin mesajlarını okuyunca karşına geçip yanaklarını sıka sıka sevesim geliyo yaaa. Dişlerim acıyo sana yazarken, seni sıkamayıp dişlerimi sıktığım için
Yaa ama bu cok güzel bi mesaj ben de seni yerim asliiimm
Yi beni asli öp beni asli
Maşallah hayris daha ne olsun 250 gram sapmis sadece secret o kadar da olsun artik o da nazar cikti diyelim
Tebrikler

Neşemm aynı şeyleri aynı şekilde mi seviyoruz acep
Bazen bende Civcivimizi böyle hırpalaya hırpalaya hoyratça sevesim geliyor, hem öpeyim hem sıkıştırayım

Aslım, bu haşinlik, bizde biraz psikopatlık yok di mi

Secret bacı, Secret bacı, sana sesleniyorum. Sebatkar bir psikolog gönder bize, lütfen, nolur nolurr

Yaa o diziyi biliyorum oturup ozellikle izlemesem de daha önce tekrarlari yayinlaninca öylesine bakmisligim var güzeldi evet bayagi güzel yemekler var
Yaa kitap cok güzelmis üstelik gerçek hikaye ❤
Evet canim minnos bünyem bana kafa tutuyo

Yaaa utandim ama o sizin tatlisliginiz ballar

Ayy bigün gerçekten sayfaya psikolog gelirse ne gülerim ama varya söyleye söyleye getircez valla

Maşaallah kuzuya be hem akıllı hem duygusal, hem tatlı Tam anasının kuzusu
Boncuğum aferim hiç malzemeden kaçmamışsınız
O kitabı bende okuyayım bir bakim. Bende Küçük Prens'i okumuştum. O da çok hoşuma gitmişti. Bir çocuk gözünden yazılıp çizilmiş ama gayet başarılıydı.

Şubat Ayı Yüzdeleri ve Dereceler

1. asliogretmen 4,016
2. enerji_kusagi 3,333
3. birmuhendisanne 3,287

Ballarım öncelikle sizi çok tebrik ediyorum, bir ay boyunca çok muhteşem devam edip güzel kilolar verdiniz. Vücudunuzdan güzel yüzdeler attınız

Diğer ballarımı ve kendimi de tebrik ediyorum geriden gelsek de, bir alıp bir versek de, kilomuzu korusak da hepimiz başarılıyız bence, bu ay çok daha güzel olacak inşallah, yürekten inanıyorum hepimize.

Farkedildiği üzere yine bilgisayardayım ve yukarıdaki emojiden başka kutlama emojisi bulamadım, işi bilenler bir el atsın kutlamalara. Hepinizi çok seviyoreeee

Ellerine saglik balim
Kizlar ben de hepimizi tebrik ediyorum iyi mücadele ettik bu ay bence iyi iş çıkardık

Tamam ölçüleri yarin sabah alirim songülüm ❤

Ayy ben kahvalti yaptim ama ölçülerimi almayi unuttum ya
Simdi alsam olur mu ama şu an tokum karnim şiş . Yarin sabah aliyim mi bence olur sonngulen
Olur balım, yarın unutma ama olur mu, liste işi yarına kaldı, kimse bildirmedi bugün.
Günaydın

Kilom 67,4

Ölçülerim

Boyun 35 cm
Kollar 28 cm
Göğüs 90 cm
Bel 75 cm
Karın 95 cm
Kalça 98 cm
Basen 98 cm
Üst bacak 57 cm
Alt bacak 37 cm
Geçen haftaya göre güzel kilo vermişsin canım, bu arada ölçüleri yarın yazacağım, sen ve benim dışımda ölçüler yok şu an.
Sanırım yarış strese de sokuyor civcivimizi, bundan sonra güzel rakamlarla gelecek bence kuzum.
Oooo, bu çok güzel oldu, fevkalade
Boncuğum bu ayarda gidersen 14 Mayıs a da yetişir
Çok tebrik eder Çok severim seni
Her hafta bir kilo veremezsem bu verdiğim fazlalıklar onları dengeler diye düşündüm canım, inşallah 25 mayısa yetişsin de doğum günü hediyem olsun.
Kuzum bundan sonra senle rakiplik değil ortilik var öyleyse, minnak vücudunu strese sokmayalım boş yere
Tebrikler songülüm cok iyisin
Hedefe hizla kosuyosun hadi bakalim
Sağol balım, kendime geldim artık.
Günaydın ballarım
öncelikli kilo bildirimi yapayım 49 olmak vardı
Geçen hafta Cumartesi 51
Şimdi 50,2
-800 gram %1,569
Gayet iyisin sen canım, eminim haftaya da 49 görürsün ama artık durmalısın bence
Çok teşekkür ederim canım, asıl hedefime bu sefer duraklamadan gideceğim inşallah.
Günaydın
Ballarımmmm
Günaydın balım
Regl mutlaka etkilemiştir canım, öncesinden başlıyor zaten şişkinliği, haftaya güzel bir rakam gelir öyleyse senden. Bahceye çıkıp baktım ama henüz çıkmamış, birazdan da çıkıp otları temizleyeceğiz. Çok büyümüş yaban otları.
27 Şubat Kilo Bildirimi

Geçen Hafta : 74,600

Bugün : 74,100

Fark : 500 gram

Yüzdelik : 0,670 gram
Tebrik ederim balım.
Maşallah canım benim, yine çok güzel vermişsin. Ölçüleri yarın bekliyorum kuzum.
20.02.21 Cumartesi 65.2
27.02.21 Cumartesi 63.8

Fark -1.400 gr
Heyyy maşallah kuzum, sen bu hafta beni yendin, tebrik ediyorum balım

Ayy bigün gerçekten sayfaya psikolog gelirse ne gülerim ama varya söyleye söyleye getircez valla
Söyleye söyleye onu da yapacağız bence
Sağol bitanem, bazen keşke bu kadar duygusal olmasaydı diyorum.

Küçük Prens'i nedense sevemedim ben bir türlü. Şeker Portakalı ve Bir Şeftali Bin Şeftaliyi de çok severim, onlar da çocuk kitapları. Şeker Portakalındaki Zeze ye çok üzülürdüm hep.

Ellerine saglik balim
Kizlar ben de hepimizi tebrik ediyorum iyi mücadele ettik bu ay bence iyi iş çıkardık

Mart ayına daha sıkı asılalım balım, eski gücümüzü ortaya çıkaralım bence, geç kaldık diye düşünüyorum

Bitanem benim, çok güzel yazmış açıklamışsın Başarısızlık korkusu gibiymiş demek ki, kötüye alışayımda sürpriz olmasın gibi... Neyseki olumlu bakmaya karar vermişsin O zaman sen böyle olumlamaya devam et. Yine yarışırız, yarışa yarışa bu stres de kırılır belki. Zihnen bu düşünceye alışırsın. Belki de fazla aşar ortalığı yıkar geçersin Çok şeyler bekliyorum senden, potansiyel var ki ondan bekliyorum, kuru kuru beklenti değil yani
Günaydın ballarım
öncelikli kilo bildirimi yapayım 49 olmak vardı
Geçen hafta Cumartesi 51
Şimdi 50,2
-800 gram %1,569
Leylam ❤ Tünaydın Balım
Tebrik ederim yine çok güzel eksiyle geldin
Çok şükür Leylam, olmasında inşaallah❤
Teşekkür ederim Neşem
27 Şubat Kilo Bildirimi

Geçen Hafta : 74,600

Bugün : 74,100

Fark : 500 gram

Yüzdelik : 0,670 gram
Tebrik ederimNeşemm, daima eksiyle geliyorsun
İnaniyorum bu hafta fazla fazla telafi edicem
Hadi bakalım hodri meydan Kuşum
Mühendis Balım tebrikler 250 gr sapmaya can kurban Bir wc ye bakar
Yaa ama bu cok güzel bi mesaj ben de seni yerim asliiimm
Yi beni asli öp beni asli

Maşallah hayris daha ne olsun 250 gram sapmis sadece secret o kadar da olsun artik o da nazar cikti diyelim
Tebrikler
Çok hoşsun ya, nazar çıktı diyor

Mıncıklayamadan bile kızardı mı yanakların

Ziyaretçilerden umutluydum ama
Söylemeye devam edersek gelir belki

Ballarım ben şimdilik çıkıyorum, bahçe işine gidip biraz kalori yakayım. Akşama görüşürüz, öpüldünüz
Kolay gelsinnn Boncuğum Balım, hepsi için ellerine sağlık
Biraz benimde işlerim var, gelince güzel mesajlarına tek tek yazacağım
Kutlamalar içinde hareketli gifler indirmiştim, onları da denerim bir.

Sana hep mor kalp koyuyorum. Neden?
Çünkü sen her zaman 'güçlüsün'

Ellerine saglik balim

Hepimize tebrikler Balım
Bu ay 2 kiloya yakın verdin
Isınmaları da yaptık Civcivim
Kesinlikle Mart ayını hep beraber çok verimli geçireceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…