- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Tebrikler aslim güzel eksi27 Şubat Kilo Bildirimi
Geçen Hafta : 74,600
Bugün : 74,100
Fark : 500 gram
Yüzdelik : 0,670 gram
Sen benim biriciğimsin ya. Senin mesajlarını okuyunca karşına geçip yanaklarını sıka sıka sevesim geliyo yaaa. Dişlerim acıyo sana yazarken, seni sıkamayıp dişlerimi sıktığım içinİnaniyorum bu hafta fazla fazla telafi edicem
Bir ara muhteşem yüzyıla takmıştım canım, sürekli zinhar diyesim geliyordu ama bıraktım, şimdiki bahsettiğim Aramızda Kalsın isimli eski bir dizi. Binnur kaya, uğur yücel, caner cindoruk ve gökçe bahadır oynuyor. Antepli ve eğinli bir aile, sürekli yemek yiyorlar, kahvaltıda kıymalı yumurtalar ve pişiler, akşam yemeklerinde içli köfteler ve lahmacunlar eksik olmuyorHangi dizi kiz o neden diyette tehlikeli. Muhtesem yuzyildan bahsetmiyo musunuz ben zinhar falan diyince o sandimAllahim insallah dogru anlamisimdir
Bu arada oglusun hangi kitaba duygulanip agladi kiz yerim onuu hele minnoş
Valla aynen denendi onaylandi senelerdir bu böyle ben yaris diyince vücut sen orda dur diyokesin haftaya güzel eksiyle gelirim artik yaris bittiğine göre
Eskiden de cuma günleri yerine hep pazartesi günleri eksi geliyodum niye böyleyim ben ya
Yaa ama bu cok güzel bi mesajSen benim biriciğimsin ya. Senin mesajlarını okuyunca karşına geçip yanaklarını sıka sıka sevesim geliyo yaaa. Dişlerim acıyo sana yazarken, seni sıkamayıp dişlerimi sıktığım için
Maşallah hayris daha ne olsun 250 gram sapmis sadece secretKızlar gunaydinnn
Geçen hafta 63,95 kg
Bu cumartesi 63,25 kg
Fark: -700 Gr
63 hedefini tabi ki tutturamadim, secret boşa gitti...
Ölçülerimi almayı unuttum kizlar, timurdan teli kaciramadim diye fotoda çekemedim ama yarın sabahtan eklerim en kotu.
NeşemmSen benim biriciğimsin ya. Senin mesajlarını okuyunca karşına geçip yanaklarını sıka sıka sevesim geliyo yaaa. Dişlerim acıyo sana yazarken, seni sıkamayıp dişlerimi sıktığım için
Yaa o diziyi biliyorum oturup ozellikle izlemesem de daha önce tekrarlari yayinlaninca öylesine bakmisligim var güzeldiBir ara muhteşem yüzyıla takmıştım canım, sürekli zinhar diyesim geliyordu ama bıraktım, şimdiki bahsettiğim Aramızda Kalsın isimli eski bir dizi. Binnur kaya, uğur yücel, caner cindoruk ve gökçe bahadır oynuyor. Antepli ve eğinli bir aile, sürekli yemek yiyorlar, kahvaltıda kıymalı yumurtalar ve pişiler, akşam yemeklerinde içli köfteler ve lahmacunlar eksik olmuyorGel de dayan bunlara.
Çocuk Kalbi isimli kitabı okuyorduk canım. İlkokul ücüncü sınıfa giden (İtalyada) bir çocuk günlük tutmuş, babası da bunu kitaba çevirmiş araya bağlama cümleleri, edebi anlatım koyarak. Ben çocukken okumuştum oğlum da okusun istedim. Bölümün birinde birinci sınıf cocuğuna araba çarpmasın diye daha büyük bir çocuk atlayıp onu kurtarıyor ama büyük çocuğun ayağı teker altında eziliyor (eski at arabaları). Hem kurtarılan çocuğun hem de kurtaran çocuğun anneleri ağlıyor birbirlerine destek olmaya çalışıyor falan, öyle bir anlatım yapılmış, orayı okuyunca dayanamadı ağladı, neden ağlıyorsun diyince de bu sadece roman değil ki, gerçekler anlatılmış çocuğa çok üzüldüm dedi. Benim gibi aşırı duygusal oğlum da.
Senin bünye şahsına münhasır canımBeni kimseyle diyaloga sokma diyor sana
Yaaa utandim amaNeşemmaynı şeyleri aynı şekilde mi seviyoruz acep
Bazen bende Civcivimizi böyle hırpalaya hırpalaya hoyratça sevesim geliyor, hem öpeyim hem sıkıştırayım
Aslım, bu haşinlik, bizde biraz psikopatlık yok di mi
Secret bacı, Secret bacı, sana sesleniyorum. Sebatkar bir psikolog gönder bize, lütfen, nolur nolurr
BALLARRRRR | Yaş | Boy | Hedef | 30 Ocak | 06 Şubat | 13 Şubat | 20 Şubat | 27 Şubat | Verilen Yüzde |
| 35 | 171 | 62 | 67.9 | 66.3 | 66.2 | 68.5 | 67.4 | 0,736 |
| 36 | 160 | 55 | 67.9 | 67.8 | 68.5 | 68.2 | 66.7 | 1,767 |
| 27 | 160 | 49.9 | 50.3 | 50.4 | 50.3 | 51.0 | 50.2 | 0,199 |
| 31 | 159 | 52 | 66.0 | 64.8 | 64.5 | 65.2 | 63.8 | 3,333 |
| 26 | 157 | 55 | 69.3 | 68.6 | 68.6 | 67.6 | 67.5 | 2,597 |
| 160 | 65.4 | 64.9 | 64.85 | 63.95 | 63.25 | 3,287 | ||
| 29 | 152 | 65 | 81.9 | 82.05 | 80.80 | 1,343 | ||
| 40 | 169 | 68 | 77.2 | 75.65 | 75.25 | 74.6 | 74.1 | 4,016 |
Maşaallah kuzuya beBir ara muhteşem yüzyıla takmıştım canım, sürekli zinhar diyesim geliyordu ama bıraktım, şimdiki bahsettiğim Aramızda Kalsın isimli eski bir dizi. Binnur kaya, uğur yücel, caner cindoruk ve gökçe bahadır oynuyor. Antepli ve eğinli bir aile, sürekli yemek yiyorlar, kahvaltıda kıymalı yumurtalar ve pişiler, akşam yemeklerinde içli köfteler ve lahmacunlar eksik olmuyorGel de dayan bunlara.
Çocuk Kalbi isimli kitabı okuyorduk canım. İlkokul ücüncü sınıfa giden (İtalyada) bir çocuk günlük tutmuş, babası da bunu kitaba çevirmiş araya bağlama cümleleri, edebi anlatım koyarak. Ben çocukken okumuştum oğlum da okusun istedim. Bölümün birinde birinci sınıf cocuğuna araba çarpmasın diye daha büyük bir çocuk atlayıp onu kurtarıyor ama büyük çocuğun ayağı teker altında eziliyor (eski at arabaları). Hem kurtarılan çocuğun hem de kurtaran çocuğun anneleri ağlıyor birbirlerine destek olmaya çalışıyor falan, öyle bir anlatım yapılmış, orayı okuyunca dayanamadı ağladı, neden ağlıyorsun diyince de bu sadece roman değil ki, gerçekler anlatılmış çocuğa çok üzüldüm dedi. Benim gibi aşırı duygusal oğlum da.
Senin bünye şahsına münhasır canımBeni kimseyle diyaloga sokma diyor sana
Ellerine saglik balimŞubat Ayı Yüzdeleri ve Dereceler
1.asliogretmen 4,016
2.enerji_kusagi 3,333
3.birmuhendisanne 3,287
Ballarım öncelikle sizi çok tebrik ediyorum, bir ay boyunca çok muhteşem devam edip güzel kilolar verdiniz. Vücudunuzdan güzel yüzdeler attınız
Diğer ballarımı ve kendimi de tebrik ediyorumgeriden gelsek de, bir alıp bir versek de, kilomuzu korusak da hepimiz başarılıyız bence, bu ay çok daha güzel olacak inşallah, yürekten inanıyorum hepimize.
Farkedildiği üzere yine bilgisayardayım ve yukarıdaki emojiden başka kutlama emojisi bulamadım, işi bilenler bir el atsın kutlamalara. Hepinizi çok seviyoreeee
Olur balım, yarın unutma ama olur mu, liste işi yarına kaldı, kimse bildirmedi bugün.Ayy ben kahvalti yaptim ama ölçülerimi almayi unuttum ya
Simdi alsam olur mu ama şu an tokum karnim şiş. Yarin sabah aliyim mi bence olur sonngulen
Geçen haftaya göre güzel kilo vermişsin canım, bu arada ölçüleri yarın yazacağım, sen ve benim dışımda ölçüler yok şu an.Günaydın
Kilom 67,4
Ölçülerim
Boyun 35 cm
Kollar 28 cm
Göğüs 90 cm
Bel 75 cm
Karın 95 cm
Kalça 98 cm
Basen 98 cm
Üst bacak 57 cm
Alt bacak 37 cm
Sanırım yarış strese de sokuyor civcivimizi, bundan sonra güzel rakamlarla gelecek bence kuzum.Kuşum 100 gr dahi eksi gelmen çok iyi ama üzüldüm. Çünkü ne kadar iyi kilolar verebildiğini biliyorum. Seni 66lı bir rakamla bekliyordum. Acaba neden ters tepiyor ki bunu bir çözseydik. Vücudun yarışı duyunca niye böyle stres yaşıyor.
Yani bilinçaltı fazla özgüvenden mi, amann zaten istediğim an her türlü çok iyi verebiliyorum rahatlığından mı yoksa yine bilinçaltı ne yapsamda kazanamam ben kırıklığı mı var? Bu stresin kaynağını bir çözelim derim bence.
Mesela bende de vardı benzer bir şey. En, en zayıf olduğum zaman çok kötü bir zamandı. Çünkü aşırı sıkıntıdan zayıflamıştım. Psikolojik olarak sanki çok zayıflayınca yine o günlere mi gideceğim korkusunu yakaladım beynimde. Kendiğimden biraz zayıfladığımı anlasam tok olsam dahi bir şeyler yeme gereği duyuyordum ama bana sebepsiz gibi geliyordu. Vücutta birşey eksik ondan mı diyordum ama değilmiş. Demek ki bilinçaltı bu duygu oluşmuş. Bunu bilip yüzleşince işim kolaylaştı. Böyle işte bebeğim. Bir kurcala bakalım ne olabilir?
Her hafta bir kilo veremezsem bu verdiğim fazlalıklar onları dengeler diye düşündüm canım, inşallah 25 mayısa yetişsin de doğum günü hediyem olsun.Oooo, bu çok güzel oldu, fevkalade
Boncuğum bu ayarda gidersen 14 Mayıs a da yetişir
Çok tebrik ederÇok severim seni
Kuzum bundan sonra senle rakiplik değil ortilik var öyleyse, minnak vücudunu strese sokmayalım boş yereEnercim galiba nedenini az cok biliyorum kendimceemin olmamakla beraber
Ben her konuda böyleyimdir mesela sinavlar.. bi arkadaşım gelip hadi yarisalim hangimiz yüksek alcak dese yok ben yarismiyim der kacarim hepkendimle yaris halindeyim hep. Ama yarismayinca genelde iyi de derece yaparim okul hayatimda da hep böyle oldu bu. Galiba iddiali olmayi sevmiyorum yapıma ters. Belki de kaybederim kendi kendime moralimi bozarim diye yarisa girmiyorum bilmiyorum ki bu sebeplerden biri muhtemelen
Hani okulda kesin 100 aldim diyip 60 alan tipler olurduya..Ben hic onlardan olmadim hep annem sinav nasildi diye sorunca idare eder derdim 100 alırdım. Sanirim biraz da kötüyü düsünüp iyi olunca sevinmek benim yaptığım. Hayal kirikligi yasamamak icin en kötü ihtimali düşünürüm.
Düsünürdum yani artik bu sene karar verdim olumlama yapiyorum secret a o yüzden taktim zatenyanlis yaptigimi düşünüyorum çünkü her zaman olumlu dusunmek lazım
Nerden nereye bağladım valla 40 yillik psikolog böyle analiz edecek bi soru soramazdi enercim tebrik ediyorum
Sağol balım, kendime geldim artık.Tebrikler songülüm cok iyisin
Hedefe hizla kosuyosun hadi bakalim
Gayet iyisin sen canım, eminim haftaya da 49 görürsün ama artık durmalısın benceGünaydın ballarım
öncelikli kilo bildirimi yapayım 49 olmak vardı
Geçen hafta Cumartesi 51
Şimdi 50,2
-800 gram %1,569
Çok teşekkür ederim canım, asıl hedefime bu sefer duraklamadan gideceğim inşallah.Balım sende korumuşsun hiç öyle düşünme haftaya çok vereceksin
Fazla bir hastalığım yok balım hafif seyirli hepsi kronik olarak sinüzit, gizli şeker ve allerji ve semptomları var balım
Ahh keşke çıksak Aslım
Günaydın çalışkan Civcivim
Süper kilo vermişsinhedefine ulaşmanı tebrik ederim balım
Günaydın balımGünaydın
Ballarımmmm
Regl mutlaka etkilemiştir canım, öncesinden başlıyor zaten şişkinliği, haftaya güzel bir rakam gelir öyleyse senden. Bahceye çıkıp baktım ama henüz çıkmamış, birazdan da çıkıp otları temizleyeceğiz. Çok büyümüş yaban otları.
Afiyet olsun şiiirm, çok hafif bir menü olmuş.
Günaydın minnoşum, haftaya daha güzel olacak. Hadi inanalım.
Günaydın Songül Balım, dün tartı bildirimini yaptıktan hemen sonra regl oldum. Onun da etkisi oldu sanırım. Ama daha dikkatli olacağım.Semizotu, mis gibi inşallah bahçenizde çıkmıştır, pazarcı ıspanaklar bitince semiz çıkar, daha erken dedi ama nasip
Tebrikler balım, harikasınnnnn
Minnoşum bir ara senin çocukluğuna inelim
Balım, aile hekiminden tam kan tahlili isteyeceğim ama sanırım bir gün öncesi açılıyor. Sen yazınca tekrar sisteme baktım. Henüz açılmamıştı. Teşekkür ederim
yediklerime de daha dikkat edeceğim.
harikasın Leylammmm.
Keşke Leylam keşke
Tebrik ederim balım.27 Şubat Kilo Bildirimi
Maşallah canım benim, yine çok güzel vermişsin. Ölçüleri yarın bekliyorum kuzum.Kızlar gunaydinnn
Geçen hafta 63,95 kg
Bu cumartesi 63,25 kg
Ölçülerimi almayı unuttum kizlar, timurdan teli kaciramadim diye fotoda çekemedim ama yarın sabahtan eklerim en kotu.
Heyyy maşallah kuzum, sen bu hafta beni yendin, tebrik ediyorum balım20.02.21 Cumartesi 65.2
27.02.21 Cumartesi 63.8
Fark -1.400 gr
Söyleye söyleye onu da yapacağız benceYaaa utandim amao sizin tatlisliginiz ballar
Ayy bigün gerçekten sayfaya psikolog gelirse ne gülerim ama varyasöyleye söyleye getircez valla
Sağol bitanem, bazen keşke bu kadar duygusal olmasaydı diyorum.Maşaallah kuzuya behem akıllı hem duygusal, hem tatlı Tam anasının kuzusu
Boncuğum aferim hiç malzemeden kaçmamışsınız
O kitabı bende okuyayım bir bakim. Bende Küçük Prens'i okumuştum. O da çok hoşuma gitmişti. Bir çocuk gözünden yazılıp çizilmiş ama gayet başarılıydı.
Mart ayına daha sıkı asılalım balım, eski gücümüzü ortaya çıkaralım bence, geç kaldık diye düşünüyorumEllerine saglik balim
Kizlar ben de hepimizi tebrik ediyorum iyi mücadele ettik bu ay bence iyi iş çıkardık
Tamam ölçüleri yarin sabah alirim songülüm ❤
Bitanem benim, çok güzel yazmış açıklamışsınEnercim galiba nedenini az cok biliyorum kendimceemin olmamakla beraber
Ben her konuda böyleyimdir mesela sinavlar.. bi arkadaşım gelip hadi yarisalim hangimiz yüksek alcak dese yok ben yarismiyim der kacarim hepkendimle yaris halindeyim hep. Ama yarismayinca genelde iyi de derece yaparim okul hayatimda da hep böyle oldu bu. Galiba iddiali olmayi sevmiyorum yapıma ters. Belki de kaybederim kendi kendime moralimi bozarim diye yarisa girmiyorum bilmiyorum ki bu sebeplerden biri muhtemelen
Hani okulda kesin 100 aldim diyip 60 alan tipler olurduya..Ben hic onlardan olmadim hep annem sinav nasildi diye sorunca idare eder derdim 100 alırdım. Sanirim biraz da kötüyü düsünüp iyi olunca sevinmek benim yaptığım. Hayal kirikligi yasamamak icin en kötü ihtimali düşünürüm.
Düsünürdum yani artik bu sene karar verdim olumlama yapiyorum secret a o yüzden taktim zatenyanlis yaptigimi düşünüyorum çünkü her zaman olumlu dusunmek lazım
Nerden nereye bağladım valla 40 yillik psikolog böyle analiz edecek bi soru soramazdi enercim tebrik ediyorum
Leylam ❤ Tünaydın BalımGünaydın ballarım
öncelikli kilo bildirimi yapayım 49 olmak vardı
Geçen hafta Cumartesi 51
Şimdi 50,2
-800 gram %1,569
Çok şükür Leylam, olmasında inşaallah❤Balım sende korumuşsun hiç öyle düşünme haftaya çok vereceksin
Fazla bir hastalığım yok balım hafif seyirli hepsi kronik olarak sinüzit, gizli şeker ve allerji ve semptomları var balım
Ahh keşke çıksak Aslım
Günaydın çalışkan Civcivim
Süper kilo vermişsinhedefine ulaşmanı tebrik ederim balım
Teşekkür ederim Neşem
Afiyet olsun şiiirm, çok hafif bir menü olmuş.
Günaydın minnoşum, haftaya daha güzel olacak. Hadi inanalım.
Günaydın Songül Balım, dün tartı bildirimini yaptıktan hemen sonra regl oldum. Onun da etkisi oldu sanırım. Ama daha dikkatli olacağım.Semizotu, mis gibi inşallah bahçenizde çıkmıştır, pazarcı ıspanaklar bitince semiz çıkar, daha erken dedi ama nasip
Tebrikler balım, harikasınnnnn
Minnoşum bir ara senin çocukluğuna inelim
Balım, aile hekiminden tam kan tahlili isteyeceğim ama sanırım bir gün öncesi açılıyor. Sen yazınca tekrar sisteme baktım. Henüz açılmamıştı. Teşekkür ederim
yediklerime de daha dikkat edeceğim.
harikasın Leylammmm.
Keşke Leylam keşke
Tebrik ederim27 Şubat Kilo Bildirimi
Hadi bakalım hodri meydan Kuşumİnaniyorum bu hafta fazla fazla telafi edicem
Mühendis BalımKızlar gunaydinnn
Geçen hafta 63,95 kg
Bu cumartesi 63,25 kg
Çok hoşsun ya, nazar çıktı diyorYaa ama bu cok güzel bi mesajben de seni yerim asliiimm
Yi beni asli öp beni asli
Maşallah hayris daha ne olsun 250 gram sapmis sadece secreto kadar da olsun artik o da nazar cikti diyelim
Tebrikler
Mıncıklayamadan bile kızardı mı yanaklarınYaaa utandim amao sizin tatlisliginiz ballar
Ayy bigün gerçekten sayfaya psikolog gelirse ne gülerim ama varyasöyleye söyleye getircez valla
Kolay gelsinnn BoncuğumBallarım ben şimdilik çıkıyorum, bahçe işine gidip biraz kalori yakayım. Akşama görüşürüz, öpüldünüz
Hepimize tebrikler BalımEllerine saglik balim
Kizlar ben de hepimizi tebrik ediyorum iyi mücadele ettik bu ay bence iyi iş çıkardık
Tamam ölçüleri yarin sabah alirim songülüm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?