İyi olan kazansın LeylamAynen balım sadece ekstradan öğlen kefir içtimBakalım yarışta bende varım
Yarışa devam tabiBoncuğum sen benden korktun mu bakimm
Yarışa devam di mi ama, yoldan çıkmadın di miii
Bende iyi ki bir yola gidecem, neredeyse herkes yoldan çıkacaktı
Yine de Afyon a randevulaşabiliriz hani
Malum tesisin önünde buluşuruz
Afiyet olsun canım menün çok güzel25 Şubat Menüm
Sabah
1,5 dilim ekmek, 2 kk peynir, 1/2 salatalık,
1/2 domates, yeşillik, 1 dilim ananas
Ara:
1/2 muz, 1 mandalina, 1/2 kivi
1 büyük bardak süt
Akşam
1 tabak kıymalı bezelye
1 dilim ekmek
Bolca yeşillik
1 filtre, 1 Türk Kahvesi
6 fincan şekersiz çay
Su 1,5 zorla içiyorum adeta, 2yi geçecem
Spor: 5320 adım
Aynı yaştayız ben de neden herşey erken çıktışansa bak
Geçmiş olsun iyi geceler
Cok sag olun kizlar agri kesici alip uyumak iyi geldiÇok geçmiş olsun Canımm, bence de sinüzit çok mantıklıUyku iyi gelir inşaallah. İyi geceler Fıstığım
Günaydın songülüm ne güzel seyler hazirlamissin en bastakiler kruvasan ve pankek mi neGünaydın ballarımçok erken uyandım bugün. Minnakimin başı ağrıyordu bugün temizliği ben yapayım
Dur çayı da koyayım
Birkaç da kahvaltılık koyayım da hep beraber yapalım
Haydin kalkın artık çalışkan bal arıları
İyi olmana sevindim balımCok sag olun kizlar agri kesici alip uyumak iyi geldi
Günaydın songülüm ne güzel seyler hazirlamissin en bastakiler kruvasan ve pankek mi neben son üc siradakinden yicem omlet peynir ve salata digerleri size afiyet olsun
Sen de kahveleri yaparsın kuzum evin küçüğü olarakGünaydın kızlar
Songül balim temizligi yapmis kahvaltıyı hazırlamış madem ben de oturuyum. bosluga düştüm bi an
Kahve sayısı arttı balım, bugün tartı günümüz değildi dimi10 ziyaretçicekinmeyin guzuuuum gelin kahve icelim
Aa ben o ayrintiyi atladim dogru bugün cuma herkesin tarti günü bizim cumartesi olunca hatlar karisti demek. Yarin bekleriz misafir guzuulariimİyi olmana sevindim balım
bastakileri size hazırladım, sabah sabah taze taze elceğizlerimle yaptımyemezseniz küserim
Sen de kahveleri yaparsın kuzum evin küçüğü olarak
Kahve sayısı arttı balım, bugün tartı günümüz değildi dimi
Afiyet olsun güzellikAa ben o ayrintiyi atladim dogru bugün cuma herkesin tarti günü bizim cumartesi olunca hatlar karisti demek. Yarin bekleriz misafir guzuulariim
Ben omletimi yedim mutluyum simdi kahvemi iccemellerine saglik omlt guzeldi
Ofisteyim cnm, çok şükür bu haftada 4 gün geldik ofise
Aslımmm çok geçmiş olsun, sakın ihmal etmeAfiyet olsun minnoşum, harika menü
ASLInda çok haklısın, ben kürtajdan sonra da hiç kan testi yaptırmadım. Geçen hafta bir iki gün tiroit hapımı kullanayım dedim, çarpıntım oldu, bıraktım. Belki de hızlı çalışmaya başladı, ben zayıfladıkçaBen yarına randevu alayım şimdi. Hatırlattığın için teşekkür ederim balım.
Ben hep kendime geç kalırım zaten
.
Bende artı gelmekten korkuyorum civcivimmm, akşamları pek bir rahat takıldımTansiyon aletim yok canim ama ilgilencem bu konuylaacik hava da olabilir bayagi terledim yürürken ama bilmiyorum
Bi ara baktim sabitti canim sonra da korkudan tartilmadim ama bakalım hayırlısı
Eyyvaaahh sen imam ben cemaat olarak düşünürsekBende artı gelmekten korkuyorum civcivimmm, akşamları pek bir rahat takıldım
Secret yapıyorumEyyvaaahh sen imam ben cemaat olarak düşünürsekimam arti gelirse cemaat
Secret bu saatten sonra isler mi acaba
Ben de arttiriyorum bu hafta 66 gelcemSecret yapıyorumbu hafta 63 kilo gelicem
Ellerine sağlık balım, mis gibi olmuş her yer, her şeyGünaydın ballarımçok erken uyandım bugün. Minnakimin başı ağrıyordu bugün temizliği ben yapayım
Dur çayı da koyayım
bizim olsun Leylam, hepimizinGünaydın güzel bir gün sizin olsun
çok haklısın biriciğim, pazartesi gününe alacağım randevumu.Aslımmm çok geçmiş olsun, sakın ihmal etmeen çok kendimize dikkat etmemiz gerekiyor ama biz kadınlar hep son sıraya koyuyoruz kendimizi. Biz iyi olalım ki ailedeki herkes iyi olsun
Hani kitap atmıştımya Leylamm, orada da bunların genlerimizden kaynaklandığı, şikayetletimizi azaltmak için güzel beslenip kilo vermeyi anlatıyorduÇok geçmiş olsun bir de bana kilo alma demişti doktorHer tür formumuzu korumamız gerekiyor balım bol su içmek de iyi geliyor alerji semptomlarını azaltmaya
Balım afiyet olsun. Bu menüne sporuna bayıldımmm25 Şubat Menüm
Sabah 09.30 2 haslanmis yumurta+bol maydanoz+ bol taze soğanla yumurta salatasi cherry domates 1 dilim ezine peyniri sekersiz cay
Ara 11.00 filtre kahve
Ara 14.00 türk kahvesi+2 dilim kivi+5 leblebi
Akşam 17.40 1 kase bol limonlu çorba 1 kücük kase mor lahana tarator
Spor; 1 saat hizli tempo(bayagi hizli) yürüyüş + Gün icinde toplam 10 bin adimi geçtim uyuyana kadar da eklenir net bilmiyorum.
Su; 2 litre
Neşem afiyet olsun, oldukça hafif bir gün geçirmişsinBallarımmmm08.45 2 bardak kayısılı su ( geceden 2 gün kurusu kayısı ile bekletilmiş )
Bugün Ne Yedim ?
11.00 4 yk menemen, 5 badem, 5 kaju, 5 Antep fıstığı, 2 gün kurusu kayısı, 1 küçük muz
19.10 6 yk yoğurt, 4 gün kurusu kayısı
( 18’de e sınav görevim vardı. Geç saatte yemek yemek istemediğim için böyle oldu.
3 litre su
Boncuğum ekmesiz doymuyorduuu25 Şubat Perşembe menüsü
11.15 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 3 kaşık yoğurtlu biber kavurması, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 2 dilim ekmek.
14.00 ara
1 orta boy muz
16.00 akşam
Yarım tabak pazı kavurması, 2 dilim ekmek, yarım limon.
16.15 ara
3 kuru kayısı, 2 ceviz.
Su 3 lt
Anammm, olamazzValla benim umutlarim bitti ben sizinle bas edemem herkes yarisalim diye bekliyomus meğericinden canavar cikti grubun bende hep ters teper inadina ama bakalim cumartesi kac görcem
Leylam❤ neden öyle dedinAynı yaştayız ben de neden herşey erken çıktışansa bak
Bu nasıl güzel bir Günaydınn böyleGünaydın ballarımçok erken uyandım bugün. Minnakimin başı ağrıyordu bugün temizliği ben yapayım
Dur çayı da koyayım
Hala yarıştığımıza sevindim, tarihler tutacak gibi o zamanİyi olan kazansın Leylam
Yarışa devam tabiçıkmadım balım çıkmadım o güzel yollardan tesisin önünde k buluşup verdiğimiz 2 gramı da geri mi alalım diyorsun
Afiyet olsun canım menün çok güzel
Kuşum Songüle ayıp değil mi, sen sabahın köründe kalk, kaç çeşit hazırla, birde yenilmesinCok sag olun kizlar agri kesici alip uyumak iyi geldi
Günaydın songülüm ne güzel seyler hazirlamissin en bastakiler kruvasan ve pankek mi neben son üc siradakinden yicem omlet peynir ve salata digerleri size afiyet olsun
Tünaydın bebeğimGünaydın kızlar
Songül balim temizligi yapmis kahvaltıyı hazırlamış madem ben de oturuyum. bosluga düştüm bi an
Hepsini yedim Balım amann küsmeİyi olmana sevindim balım
bastakileri size hazırladım, sabah sabah taze taze elceğizlerimle yaptımyemezseniz küserim
Sen de kahveleri yaparsın kuzum evin küçüğü olarak
Kahve sayısı arttı balım, bugün tartı günümüz değildi dimi
Tünaydın güzellik ❤ Ne kadar güzel olursa artık temizlik yaparkenGünaydın güzel bir gün sizin olsun
Kolay gelsin BalımmOfisteyim cnm, çok şükür bu haftada 4 gün geldik ofise
Böyle diyosun ama eksiyle de gelmeyi iyi biliyorsun BalımmBende artı gelmekten korkuyorum civcivimmm, akşamları pek bir rahat takıldım
Kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz olmasın da kuşumEyyvaaahh sen imam ben cemaat olarak düşünürsekimam arti gelirse cemaat
Secret bu saatten sonra isler mi acaba
Ooo, Secret yine iş başındaSecret yapıyorumbu hafta 63 kilo gelicem
Allah Allahhh, yarış iyice kızıştı ben yazana kadarBen de arttiriyorum bu hafta 66 gelcemhadi bakalim secret göster kendini
Tünaydın Canımın İçiiiiiGünaydın
Ballarımmmmm
Yuvarlan da gel madem pankekler dokunmuştur simdi seneHani kitap atmıştımya Leylamm, orada da bunların genlerimizden kaynaklandığı, şikayetletimizi azaltmak için güzel beslenip kilo vermeyi anlatıyorduBu hasta genler bizi güzel yaşamaya iten bir avantaj, şikayetlerden kurtulmak için sağlıklı beslenip, spor yaparak sürekli formda kalmamız lazım diyordu
Balım afiyet olsun. Bu menüne sporuna bayıldımmm
Neşem afiyet olsun, oldukça hafif bir gün geçirmişsin1 ay böyle beslensem benim kilo işi çokan tamamdı
Boncuğum ekmesiz doymuyorduuu
Menün her birisiyle pek dengeli, çok beğendim, afiyet olsun
Anammm, olamazz
Ettiğimiz büyük sözleri düşün bebişim , sözünden döneni biliyorsun çok fena
Böyle desende çok umutluyum senden
Leylam❤ neden öyle dedinalerji dışında başka şeylerde mi var
Bu nasıl güzel bir Günaydınn böyle
Bayağı dip köşe tamamdır Boncuğum
Her türlü güzel kokudan yıkılıyor ortalık
Ellerine, yüreğine sağlık
Hala yarıştığımıza sevindim, tarihler tutacak gibi o zaman
Civcivi de sıkıştıralım sözümüzden dönmek yokYoldan çıkanı vururum dedim. Gençliğimin baharında, sakın ha
Formda sevgiyle kalalım
Kuşum Songüle ayıp değil mi, sen sabahın köründe kalk, kaç çeşit hazırla, birde yenilmesin
Tünaydın bebeğim
Allah seni
Hepsini yedim Balım amann küsmeHayali bile ağırlık yaptı, biraz yuvarlanayım
Tünaydın güzellik ❤ Ne kadar güzel olursa artık temizlik yaparken
Kolay gelsin BalımmMart'ın ilk pazartesisi yeni mesaide yeni başlangıçlar olacak mı aceba
Böyle diyosun ama eksiyle de gelmeyi iyi biliyorsun Balımm
Zaten hep piskevitli pastalar yemedik diye biz böyle olduk
Kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz olmasın da kuşumSecret da sıtkını sıyıracak bizden, az kaldı
Ooo, Secret yine iş başında
Bende öyle düşünüyorum hadi bakalım
Allah Allahhh, yarış iyice kızıştı ben yazana kadar
Tünaydın Canımın İçiiiii
Hayırlısı olsun canim inşallah anlasirsiniz ne güzel olur fazla maaşenerji_kusagi cnm 1 Mart itibari ile yeni müdürüm geliyor, aynı zamanda haftaya bir iş görüşmem olabilir başvururken oldukça yüksek bir rakam yazmama rağmen aradıkları için gidebilirim. Tamamen duygusal bir dönemdeyim
Ben şu piskevitli pastalari yemeyip azcik totomu kaldirsam biraz daha iyi olabilirdi balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?