70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aynen balım sadece ekstradan öğlen kefir içtim Bakalım yarışta bende varım
İyi olan kazansın Leylam
Yarışa devam tabi çıkmadım balım çıkmadım o güzel yollardan tesisin önünde k buluşup verdiğimiz 2 gramı da geri mi alalım diyorsun
Afiyet olsun canım menün çok güzel

Aynı yaştayız ben de neden herşey erken çıktı şansa bak

Geçmiş olsun iyi geceler

Çok geçmiş olsun Canımm, bence de sinüzit çok mantıklı Uyku iyi gelir inşaallah. İyi geceler Fıstığım
Cok sag olun kizlar agri kesici alip uyumak iyi geldi
Günaydın songülüm ne güzel seyler hazirlamissin en bastakiler kruvasan ve pankek mi neben son üc siradakinden yicem omlet peynir ve salata digerleri size afiyet olsun

Günaydın songülüm ne güzel seyler hazirlamissin en bastakiler kruvasan ve pankek mi neben son üc siradakinden yicem omlet peynir ve salata digerleri size afiyet olsun
İyi olmana sevindim balım

bastakileri size hazırladım, sabah sabah taze taze elceğizlerimle yaptım yemezseniz küserim

Günaydın kızlar
Songül balim temizligi yapmis kahvaltıyı hazırlamış madem ben de oturuyum. bosluga düştüm bi an
Sen de kahveleri yaparsın kuzum evin küçüğü olarak
10 ziyaretçi cekinmeyin guzuuuum gelin kahve icelim
Kahve sayısı arttı balım, bugün tartı günümüz değildi dimi

Aa ben o ayrintiyi atladim dogru bugün cuma herkesin tarti günü bizim cumartesi olunca hatlar karisti demek. Yarin bekleriz misafir guzuulariim
Ben omletimi yedim mutluyum simdi kahvemi iccem ellerine saglik omlt guzeldi

Aa ben o ayrintiyi atladim dogru bugün cuma herkesin tarti günü bizim cumartesi olunca hatlar karisti demek. Yarin bekleriz misafir guzuulariim
Ben omletimi yedim mutluyum simdi kahvemi iccem ellerine saglik omlt guzeldi
Afiyet olsun güzellik

Aslımmm çok geçmiş olsun, sakın ihmal etme en çok kendimize dikkat etmemiz gerekiyor ama biz kadınlar hep son sıraya koyuyoruz kendimizi. Biz iyi olalım ki ailedeki herkes iyi olsun

Tansiyon aletim yok canim ama ilgilencem bu konuyla acik hava da olabilir bayagi terledim yürürken ama bilmiyorum

Bi ara baktim sabitti canim sonra da korkudan tartilmadim ama bakalım hayırlısı
Bende artı gelmekten korkuyorum civcivimmm, akşamları pek bir rahat takıldım

Ellerine sağlık balım, mis gibi olmuş her yer, her şey
Günaydın güzel bir gün sizin olsun
bizim olsun Leylam, hepimizin
Aslımmm çok geçmiş olsun, sakın ihmal etme en çok kendimize dikkat etmemiz gerekiyor ama biz kadınlar hep son sıraya koyuyoruz kendimizi. Biz iyi olalım ki ailedeki herkes iyi olsun
çok haklısın biriciğim, pazartesi gününe alacağım randevumu. Çok teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun bir de bana kilo alma demişti doktor Her tür formumuzu korumamız gerekiyor balım bol su içmek de iyi geliyor alerji semptomlarını azaltmaya
Hani kitap atmıştımya Leylamm, orada da bunların genlerimizden kaynaklandığı, şikayetletimizi azaltmak için güzel beslenip kilo vermeyi anlatıyordu Bu hasta genler bizi güzel yaşamaya iten bir avantaj, şikayetlerden kurtulmak için sağlıklı beslenip, spor yaparak sürekli formda kalmamız lazım diyordu
Balım afiyet olsun. Bu menüne sporuna bayıldımmm
Neşem afiyet olsun, oldukça hafif bir gün geçirmişsin 1 ay böyle beslensem benim kilo işi çokan tamamdı
Boncuğum ekmesiz doymuyorduuu
Menün her birisiyle pek dengeli, çok beğendim, afiyet olsun
Valla benim umutlarim bitti ben sizinle bas edemem herkes yarisalim diye bekliyomus meğer icinden canavar cikti grubun bende hep ters teper inadina ama bakalim cumartesi kac görcem
Anammm, olamazz
Ettiğimiz büyük sözleri düşün bebişim , sözünden döneni biliyorsun çok fena
Böyle desende çok umutluyum senden
Aynı yaştayız ben de neden herşey erken çıktı şansa bak
Leylam❤ neden öyle dedin alerji dışında başka şeylerde mi var
Bu nasıl güzel bir Günaydınn böyle
Bayağı dip köşe tamamdır Boncuğum
Her türlü güzel kokudan yıkılıyor ortalık
Ellerine, yüreğine sağlık
Hala yarıştığımıza sevindim, tarihler tutacak gibi o zaman
Civcivi de sıkıştıralım sözümüzden dönmek yok Yoldan çıkanı vururum dedim. Gençliğimin baharında, sakın ha
Formda sevgiyle kalalım

Kuşum Songüle ayıp değil mi, sen sabahın köründe kalk, kaç çeşit hazırla, birde yenilmesin
Günaydın kızlar
Songül balim temizligi yapmis kahvaltıyı hazırlamış madem ben de oturuyum. bosluga düştüm bi an
Tünaydın bebeğim
Allah seni
Hepsini yedim Balım amann küsme Hayali bile ağırlık yaptı, biraz yuvarlanayım
Günaydın güzel bir gün sizin olsun
Tünaydın güzellik ❤ Ne kadar güzel olursa artık temizlik yaparken
Ofisteyim cnm, çok şükür bu haftada 4 gün geldik ofise
Kolay gelsin Balımm Mart'ın ilk pazartesisi yeni mesaide yeni başlangıçlar olacak mı aceba
Bende artı gelmekten korkuyorum civcivimmm, akşamları pek bir rahat takıldım
Böyle diyosun ama eksiyle de gelmeyi iyi biliyorsun Balımm
Zaten hep piskevitli pastalar yemedik diye biz böyle olduk
Eyyvaaahh sen imam ben cemaat olarak düşünürsek imam arti gelirse cemaat
Secret bu saatten sonra isler mi acaba
Kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz olmasın da kuşum Secret da sıtkını sıyıracak bizden, az kaldı
Secret yapıyorum bu hafta 63 kilo gelicem
Ooo, Secret yine iş başında
Bende öyle düşünüyorum hadi bakalım
Ben de arttiriyorum bu hafta 66 gelcem hadi bakalim secret göster kendini
Allah Allahhh, yarış iyice kızıştı ben yazana kadar
Günaydın
Ballarımmmmm
Tünaydın Canımın İçiiiii

enerji_kusagi cnm 1 Mart itibari ile yeni müdürüm geliyor, aynı zamanda haftaya bir iş görüşmem olabilir başvururken oldukça yüksek bir rakam yazmama rağmen aradıkları için gidebilirim. Tamamen duygusal bir dönemdeyim

Ben şu piskevitli pastalari yemeyip azcik totomu kaldirsam biraz daha iyi olabilirdi balım

Yuvarlan da gel madem pankekler dokunmuştur simdi sene

Hayırlısı olsun canim inşallah anlasirsiniz ne güzel olur fazla maaş ben senden daha duygusalim gordugun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…