70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım geçmiş olsun, tansiyon sonradan da çıkan bir şey olabilir, evde alet varsa biraz takip et. Limon ve sarımsak düşürür diye biliyorum ama emin de değilim, genelde yüksek tansiyon baş ağrısı yapar. Seni bugün açık hava çarpmış olmasın.

Valla benim umutlarim bitti ben sizinle bas edemem herkes yarisalim diye bekliyomus meğer icinden canavar cikti grubun bende hep ters teper inadina ama bakalim cumartesi kac görcem
Hafta içi hiç bakmadın mı minnakım kilom kaç diye,ben senden de güzel rakamlar bekliyorum ama enerjiden çok korkuyorum

Tansiyon aletim yok canim ama ilgilencem bu konuyla acik hava da olabilir bayagi terledim yürürken ama bilmiyorum
Hafta içi hiç bakmadın mı minnakım kilom kaç diye,ben senden de güzel rakamlar bekliyorum ama enerjiden çok korkuyorum
Bi ara baktim sabitti canim sonra da korkudan tartilmadim ama bakalım hayırlısı

Aslımm, troit hapı çarpıntı yapıyorsa dozu fazla geliyor demektir. Azaltmak lazım.
Kaç mg ve ne kullanıyordun?
Şiirim levotiron 25 mg kullanıyordum. Biliyorum bebeğim az çekmedim ben bu haşimatodan
Çok geçmiş olsun minnoşum, temiz hava mı çarptı ki
Menüler çok çok iddialı , harikasın balım
Üzülme biriciğim, çok güzel kahvaltı yapmıştım bugün, hiç acıktırmadı beni

Kuşum yükselince genelde ense ve şakaklarda ağrı olur ve damarlarda gerilme olur gibi. Başın tepesinde de sıcaklık olabilir yanma gibi.

Düşükte fazla ağrı olmaz sersemlik,dönme, gözlerde kararma, kulaklarda çınlama, uğultu gibi olur.

Sende nasıl bir ağrı var?

Tansiyon aletim yok canim ama ilgilencem bu konuyla acik hava da olabilir bayagi terledim yürürken ama bilmiyorum

Bi ara baktim sabitti canim sonra da korkudan tartilmadim ama bakalım hayırlısı
Bence cumartesi güzel rakam gelecek canım, korkuya hiç gerek yok
Tamam canım öyleyse

Olabilir canim hic bilmiyorum
İlk söylediklerin daha uygun gibi canim.
Belki de tansiyon degil ben süphelendim kendimce öyle bi sürekli tekrarlaninca

Balım çok geçmiş olsun ben ne zaman rüzgar yesem sinüzitten ağrır başım

Balım afiyet olsun çok güzel bir menü, sanırım -500 getiren bu

Listeyi mi yaptın canim

Aman Allah'ım kimse yarışı unutmamiş ben de gizliden sizi yenerim diye umut ediyordum
Aynen balım sadece ekstradan öğlen kefir içtim Bakalım yarışta bende varım

Neşemm senin doz zaten azmış, en düşük miktarı yazmış. Hastalığın otoimmün kaynaklı olduğu için bitmemiştir ama haşimato şikayetleri beslenmeye göre de çok azalıp artabiliyor. Demek ki bu tarz beslenmeye ve spora devam edersen ilaca hiç ihtiyacın kalmayacak gibi

Ben bi agri kesici alip uyuyum kizlar iyi geceler❤
İyi uykular minnoşum, sabaha hiç bir ağrın kalmasın inşallah
İnşallahhhhhhh şiirim, yarın sabah çok doluydu, pazartesi gününe alacağım randevuyu, bakalım son durumum ne?

Bence cumartesi güzel rakam gelecek canım, korkuya hiç gerek yok

Tamam canım öyleyse
Boncuğum sen benden korktun mu bakimm
Yarışa devam di mi ama, yoldan çıkmadın di miii
Bende iyi ki bir yola gidecem, neredeyse herkes yoldan çıkacaktı
Yine de Afyon a randevulaşabiliriz hani

Malum tesisin önünde buluşuruz

Bugün yürüyüsten sonra yarim saat oturdum hafif esmeye başlamıştı belki de ondan oldu. Sinüzitten agriyo olabilir
Çok geçmiş olsun Canımm, bence de sinüzit çok mantıklı Uyku iyi gelir inşaallah. İyi geceler Fıstığım

25 Şubat Menüm

Sabah
1,5 dilim ekmek, 2 kk peynir, 1/2 salatalık,
1/2 domates, yeşillik, 1 dilim ananas

Ara:
1/2 muz, 1 mandalina, 1/2 kivi
1 büyük bardak süt

Akşam
1 tabak kıymalı bezelye
1 dilim ekmek
Bolca yeşillik

1 filtre, 1 Türk Kahvesi
6 fincan şekersiz çay
Su 1,5 zorla içiyorum adeta, 2yi geçecem

Spor: 5320 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…