Canım geçmiş olsun, tansiyon sonradan da çıkan bir şey olabilir, evde alet varsa biraz takip et. Limon ve sarımsak düşürür diye biliyorum ama emin de değilim, genelde yüksek tansiyon baş ağrısı yapar. Seni bugün açık hava çarpmış olmasın.Kizlar yine bas agrim tutturegl de yakın degil.
Aksam yemeginde çorbayı bol limonlu ictim taratorun icinde de sarımsak vardi bunlar etkilemis olabilir mi acabaenerji_kusagi enercim? Tansiyon mu var ki ama bu sene basladi bas agrisi olayi önceden hic olmazdi.. eger varsa neden 27 yildir yoktu da simdi basladi
Hafta içi hiç bakmadın mı minnakım kilom kaç diye,ben senden de güzel rakamlar bekliyorum ama enerjiden çok korkuyorumValla benim umutlarim bitti ben sizinle bas edemem herkes yarisalim diye bekliyomus meğericinden canavar cikti grubun bende hep ters teper inadina ama bakalim cumartesi kac görcem
Tansiyon aletim yok canim ama ilgilencem bu konuylaCanım geçmiş olsun, tansiyon sonradan da çıkan bir şey olabilir, evde alet varsa biraz takip et. Limon ve sarımsak düşürür diye biliyorum ama emin de değilim, genelde yüksek tansiyon baş ağrısı yapar. Seni bugün açık hava çarpmış olmasın.
Bi ara baktim sabitti canim sonra da korkudan tartilmadim ama bakalım hayırlısıHafta içi hiç bakmadın mı minnakım kilom kaç diye,ben senden de güzel rakamlar bekliyorum ama enerjiden çok korkuyorum
Şiirim levotiron 25 mg kullanıyordum. Biliyorum bebeğim az çekmedim ben bu haşimatodanAslımm, troit hapı çarpıntı yapıyorsa dozu fazla geliyor demektir. Azaltmak lazım.
Kaç mg ve ne kullanıyordun?
Çok geçmiş olsun minnoşum, temiz hava mı çarptı kiKizlar yine bas agrim tutturegl de yakın degil.
Aksam yemeginde çorbayı bol limonlu ictim taratorun icinde de sarımsak vardi bunlar etkilemis olabilir mi acabaenerji_kusagi enercim? Tansiyon mu var ki ama bu sene basladi bas agrisi olayi önceden hic olmazdi.. eger varsa neden 27 yildir yoktu da simdi basladi
Menüler çok çok iddialı , harikasın balım25 Şubat Perşembe menüsü
11.15 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 3 kaşık yoğurtlu biber kavurması, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 2 dilim ekmek.
14.00 ara
1 orta boy muz
16.00 akşam
Yarım tabak pazı kavurması, 2 dilim ekmek, yarım limon.
16.15 ara
3 kuru kayısı, 2 ceviz.
Su 3 lt
Üzülme biriciğim, çok güzel kahvaltı yapmıştım bugün, hiç acıktırmadı beniAfiyet olsun balım, maşallah pek azimli gördüm seni
Sen çok fenasin
Offf offf diyorum, minnakın yerine ben yoldan çıkacağım
Sen bı de beni sor kuzum, Afyon da pek yakın
Bu sevda da yanan ben oldum kuzum
Geçmiş olsun canım ihmal etme lütfen
Akşam yine çok az olmuş kuzum, üzülüyorum yemek vaktini kaçırdığın zaman
Kuşum yükselince genelde ense ve şakaklarda ağrı olur ve damarlarda gerilme olur gibi. Başın tepesinde de sıcaklık olabilir yanma gibi.Kizlar yine bas agrim tutturegl de yakın degil.
Bence cumartesi güzel rakam gelecek canım, korkuya hiç gerek yokTansiyon aletim yok canim ama ilgilencem bu konuylaacik hava da olabilir bayagi terledim yürürken ama bilmiyorum
Bi ara baktim sabitti canim sonra da korkudan tartilmadim ama bakalım hayırlısı
Tamam canım öyleyseŞiirim levotiron 25 mg kullanıyordum. Biliyorum bebeğim az çekmedim ben bu haşimatodan
Çok geçmiş olsun minnoşum, temiz hava mı çarptı ki
Menüler çok çok iddialı , harikasın balım
Üzülme biriciğim, çok güzel kahvaltı yapmıştım bugün, hiç acıktırmadı beni
Olabilir canim hic bilmiyorumŞiirim levotiron 25 mg kullanıyordum. Biliyorum bebeğim az çekmedim ben bu haşimatodan
İlk söylediklerin daha uygun gibi canim.Kuşum yükselince genelde ense ve şakaklarda ağrı olur ve damarlarda gerilme olur gibi. Başın tepesinde de sıcaklık olabilir yanma gibi.
Düşükte fazla ağrı olmaz sersemlik,dönme, gözlerde kararma, kulaklarda çınlama, uğultu gibi olur.
Sende nasıl bir ağrı var?
Balım çok geçmiş olsun ben ne zaman rüzgar yesem sinüzitten ağrır başımKizlar yine bas agrim tutturegl de yakın degil.
Bugün yürüyüsten sonra yarim saat oturdum hafif esmeye başlamıştı belki de ondan oldu. Sinüzitten agriyo olabilirBalım çok geçmiş olsun ben ne zaman rüzgar yesem sinüzitten ağrır başım
Aynen balım sadece ekstradan öğlen kefir içtimBalım afiyet olsun çok güzel bir menü, sanırım -500 getiren bu
Listeyi mi yaptın canim
Aman Allah'ım kimse yarışı unutmamişben de gizliden sizi yenerim diye umut ediyordum
Aynı yaştayız ben de neden herşey erken çıktıBugün yürüyüsten sonra yarim saat oturdum hafif esmeye başlamıştı belki de ondan oldu. Sinüzitten agriyo olabilir
Geçmiş olsun iyi gecelerBen bi agri kesici alip uyuyum kizlar iyi geceler❤
Neşemm senin doz zaten azmış, en düşük miktarı yazmış. Hastalığın otoimmün kaynaklı olduğu için bitmemiştir ama haşimato şikayetleri beslenmeye göre de çok azalıp artabiliyor. Demek ki bu tarz beslenmeye ve spora devam edersen ilaca hiç ihtiyacın kalmayacak gibiŞiirim levotiron 25 mg kullanıyordum. Biliyorum bebeğim az çekmedim ben bu haşimatodan
İyi uykular minnoşum, sabaha hiç bir ağrın kalmasın inşallahBen bi agri kesici alip uyuyum kizlar iyi geceler❤
İnşallahhhhhhh şiirim, yarın sabah çok doluydu, pazartesi gününe alacağım randevuyu, bakalım son durumum ne?Neşemm senin doz zaten azmış, en düşük miktarı yazmış. Hastalığın otoimmün kaynaklı olduğu için bitmemiştir ama haşimato şikayetleri beslenmeye göre de çok azalıp artabiliyor. Demek ki bu tarz beslenmeye ve spora devam edersen ilaca hiç ihtiyacın kalmayacak gibi
Boncuğum sen benden korktun mu bakimmBence cumartesi güzel rakam gelecek canım, korkuya hiç gerek yok
Tamam canım öyleyse
Çok geçmiş olsun Canımm, bence de sinüzit çok mantıklıBugün yürüyüsten sonra yarim saat oturdum hafif esmeye başlamıştı belki de ondan oldu. Sinüzitten agriyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?