- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı ise olsun cnmHayırlısı olsun canim inşallah anlasirsiniz ne güzel olur fazla maaşben senden daha duygusalim gordugun gibi
![]()
Tabi ki canim benim şaka bi yana en önemlisi o. Nefret ettigin bi işe her sabah gitmek iskence oluyo gerçektenHayırlısı ise olsun cnmduygusallık önemli ama huzurda önemli
![]()
Beni de unutmuş olabilirler AslımmBallarım nerelerdesiniz?
Hepiniz toplanıp tatile mi çıktınız? Madem çıktınız, beni niye buralarda yalnız bıraktınız?![]()
Ballarım nerelerdesiniz?
Hepiniz toplanıp tatile mi çıktınız? Madem çıktınız, beni niye buralarda yalnız bıraktınız?![]()
Ben film izliyorum şu an ballar ondan gelemiyorumBeni de unutmuş olabilirler Aslımm
Gel biz beraber takılalım![]()
Neşemmİyi Akşamlar Ballarım
Bugün Ne Yedim?
11.00 tb ekmeğiyle yapılmış peynirli tost, 1 domates, 5 badem, 5 kaju, 5 Antep fıstığı, 1 tk bal
18.30 8 yk yoğurtlu semizotu salatası
3 litre su
İyi seyirler balımmBen film izliyorum şu an ballar ondan gelemiyorum![]()
Karayip korsanları enercimİyi seyirler balımmNe izliyorsun bakim?
Olur şiirimBeni de unutmuş olabilirler Aslımm
Gel biz beraber takılalım![]()
İyi seyirler minnoş hemşehrim benimBen film izliyorum şu an ballar ondan gelemiyorum![]()
şiirim, pazara gittim bugün, keşke daha fazla alsaydım, ama yeni çıkıyormuş, sadece bir tezgahta vardı. Çok seviyorum şiirim, her akşam semizotu salatası yiyebilirim.Neşemmsen akşamları ne kadar hafif beslenmeye başladın
Dün kayısı, bugün semizotu
Meyve de yok, bal var. Afiyet olsunn.
Atarken soğuk yeşilçay diye hayal etmiştimOlur şiirimcuma cuma
soda ama di me bunlar? Sodadır soda
İyi seyirler minnoş hemşehrim benim
şiirim, pazara gittim bugün, keşke daha fazla alsaydım, ama yeni çıkıyormuş, sadece bir tezgahta vardı. Çok seviyorum şiirim, her akşam semizotu salatası yiyebilirim.![]()
Güya esnek çalışmaya geçtinizOfisteyim cnm, çok şükür bu haftada 4 gün geldik ofise![]()
Sen o halinle de eksi gelirsin balımBende artı gelmekten korkuyorum civcivimmm, akşamları pek bir rahat takıldım![]()
Sen de bahane arıyorsun kendine civcivimEyyvaaahh sen imam ben cemaat olarak düşünürsekimam arti gelirse cemaat
Secret bu saatten sonra isler mi acaba![]()
Ayy hadi inşallahSecret yapıyorumbu hafta 63 kilo gelicem
![]()
Göstersin valla,ballarım istedikleri kiloyu görsünBen de arttiriyorum bu hafta 66 gelcemhadi bakalim secret göster kendini
![]()
Ben yarışı hiç bırakmadım kuzumHani kitap atmıştımya Leylamm, orada da bunların genlerimizden kaynaklandığı, şikayetletimizi azaltmak için güzel beslenip kilo vermeyi anlatıyorduBu hasta genler bizi güzel yaşamaya iten bir avantaj, şikayetlerden kurtulmak için sağlıklı beslenip, spor yaparak sürekli formda kalmamız lazım diyordu
Balım afiyet olsun. Bu menüne sporuna bayıldımmm
Neşem afiyet olsun, oldukça hafif bir gün geçirmişsin1 ay böyle beslensem benim kilo işi çokan tamamdı
Boncuğum ekmesiz doymuyorduuu
Menün her birisiyle pek dengeli, çok beğendim, afiyet olsun
Anammm, olamazz
Ettiğimiz büyük sözleri düşün bebişim , sözünden döneni biliyorsun çok fena
Böyle desende çok umutluyum senden
Leylam❤ neden öyle dedinalerji dışında başka şeylerde mi var
Bu nasıl güzel bir Günaydınn böyle
Bayağı dip köşe tamamdır Boncuğum
Her türlü güzel kokudan yıkılıyor ortalık
Ellerine, yüreğine sağlık
Hala yarıştığımıza sevindim, tarihler tutacak gibi o zaman
Civcivi de sıkıştıralım sözümüzden dönmek yokYoldan çıkanı vururum dedim. Gençliğimin baharında, sakın ha
Formda sevgiyle kalalım
Kuşum Songüle ayıp değil mi, sen sabahın köründe kalk, kaç çeşit hazırla, birde yenilmesin![]()
Tünaydın bebeğim
Allah seni![]()
Hepsini yedim Balım amann küsmeHayali bile ağırlık yaptı, biraz yuvarlanayım
Tünaydın güzellik ❤ Ne kadar güzel olursa artık temizlik yaparken
Kolay gelsin BalımmMart'ın ilk pazartesisi yeni mesaide yeni başlangıçlar olacak mı aceba
Böyle diyosun ama eksiyle de gelmeyi iyi biliyorsun Balımm
Zaten hep piskevitli pastalar yemedik diye biz böyle olduk
Kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz olmasın da kuşumSecret da sıtkını sıyıracak bizden, az kaldı
Ooo, Secret yine iş başında
Bende öyle düşünüyorum hadi bakalım
Allah Allahhh, yarış iyice kızıştı ben yazana kadar
Tünaydın Canımın İçiiiii![]()
Şu yeni iş görüşmesi çok iyi geçsin inşallah balımenerji_kusagi cnm 1 Mart itibari ile yeni müdürüm geliyor, aynı zamanda haftaya bir iş görüşmem olabilir
başvururken oldukça yüksek bir rakam yazmama rağmen aradıkları için gidebilirim. Tamamen duygusal bir dönemdeyim
Ben şu piskevitli pastalari yemeyip azcik totomu kaldirsam biraz daha iyi olabilirdi balım![]()
Ben de aşırı duygusalım bu konuda civcivimHayırlısı olsun canim inşallah anlasirsiniz ne güzel olur fazla maaşben senden daha duygusalim gordugun gibi
![]()
Çok haklı bence
Afiyet olsun balım, sen yeme işini bayağı azalttin gibi geliyor aslım bana, acaba bu yüzden kilo veriminde azalma olmuş olabilir mi, 500 Gr kötü değil ama sen daha iyi verebiliyordun, vücut kıtlığa girmiş hissetmesin kendiniİyi Akşamlar Ballarım
Bugün Ne Yedim?
11.00 tb ekmeğiyle yapılmış peynirli tost, 1 domates, 5 badem, 5 kaju, 5 Antep fıstığı, 1 tk bal
18.30 8 yk yoğurtlu semizotu salatası
3 litre su
Akşam oğlumla vakit geçirdik canım, kitap okuyorduk beraber, kitaba çok duygulanip ağlamaya başladı. Keyfini yerine getirmeye çalıştım, sonra banyo vs. Derken erken yattık oğlumla birlikte. Bir akşam hep beraber partileyelim amaBallarım nerelerdesiniz?
Ben de bayılırım yogurtlu semizotu salatasina, evde de çok sevilir. Bahçede keşfe çıkayım, genelde kendiliğinden çıkıyor, belki bu akşam soframızı süslemek istemiştirOlur şiirimcuma cuma
soda ama di me bunlar? Sodadır soda
İyi seyirler minnoş hemşehrim benim
şiirim, pazara gittim bugün, keşke daha fazla alsaydım, ama yeni çıkıyormuş, sadece bir tezgahta vardı. Çok seviyorum şiirim, her akşam semizotu salatası yiyebilirim.![]()
Zinhar izlemez oldum ben onu yaaAtarken soğuk yeşilçay diye hayal etmiştim
Arkadaşlardan birinin fazla yeşilçaydan tansiyonu düştü zaar ondan yıkıldı
Cuma gecesi içende 'ZİNHAR' bizden değildir, tövbe estağfurullah
sonngulen
Yeşil yeşil soda şişesi çok mantıklı, o da olabilir Neşem
'KURU KURU' da soda içen bizden değildir artık
Saricivcivcikcik
Afiyet olsun canım geneli çok hafif olmuş26 Şubat Menüm
Sabah
1 dilim ekmek, 2 biber, 1salatalık,1 zeytin,
2 yk tulum peyniri, 1 domates,tere
Ara
1 mandalina, 1/4 greyfurt, 1/2 portakal
3 yk yoğurt
Akşam
1,5 dilim ekmek, 2 yk tahin-pekmez
(yoldan çıkarıldım,oysa pırasa yapacaktım)
Bolca maydanoz, marul
1 filtre kahve
1 yeşilçay sade
6 fincan çay şekersiz
Su 2 lt
Spor: 944 adım
Birazda temizlik