70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Sağ ol canim yok test yaptirmadim astim baslangici dedi doktor desmont diye bi ilac var onu verdi. Cok beterledigim zaman iciyorum. Ama bi süre sonra o da etki etmiyomus aylik iğne olmak gerekiyomus.
Sana da gecmis olsun
Bebeğim dikkat et kendine ne olur. Çokkk çok geçmişler olsun. Rabbim acil şifalar versin.

Sağ ol canim yok test yaptirmadim astim baslangici dedi doktor desmont diye bi ilac var onu verdi. Cok beterledigim zaman iciyorum. Ama bi süre sonra o da etki etmiyomus aylik iğne olmak gerekiyomus.
Sana da gecmis olsun
Çok geçmiş olsun bir de bana kilo alma demişti doktor Her tür formumuzu korumamız gerekiyor balım bol su içmek de iyi geliyor alerji semptomlarını azaltmaya

Bebeğim dikkat et kendine ne olur. Çokkk çok geçmişler olsun. Rabbim acil şifalar versin.
Cok teşekkür ederim aslim amin❤ evet ilk zamanlar bilmiyordum alerji(astim baslangici) oldugunu. Doktorlar da antibiyotik verip gönderiyodu gribe cok benziyo çünkü. 1 ay gripli oldugumu biliyorum. Sonra bi doktor astim ilaci vercem süpheleniyorum bi dene gecmezse birak dedi. İnanir misin 1 2 aylik grip 1 günde gecti meger grip değilmiş.
Artik nüksedince hemen önlemini aliyorum öyle agir grip gibi olmadan kurtariyorum şükür ilk zamanlar bilmeyince tabi
Çok geçmiş olsun bir de bana kilo alma demişti doktor Her tür formumuzu korumamız gerekiyor balım bol su içmek de iyi geliyor alerji semptomlarını azaltmaya
Evet canım genel olarak saglikli beslenmek lazim her yönden..

Leyla'mm ❤ çok teşekkür ederim
Sana yazacağım mesajlarda gitti tabi
Busuu ve English Grammer Today kitabına da gözatmıştım. Güzel görünüyor. İyi çalışmalar diliyorum çalışkan arım benim ❤
O menünün sabahı -500 gördüm Balım
Tünaydın canlarım ballarım
Bugün çok dikkat ettim yediklerime Cumartesiye hazırlık var
Maşaallah Bal Leylama Bir uçan bir de kaçan kurtulur azminden
Yolun açık olsun şimdiden şiirim
aklımı sende koma e mi ?

sık sık yaz bize.

evet biriciğim dün geceden beri sorunluydu şükür kendine geldi.

Ne de güzel bir mesaj
Teşekkür ederim Neşemm ❤
Sana en yakın noktadan geçerken sevgilerimi ve mesajımı bırakacağım.
Hep yazarım
İlkokullar kesin açılacak biriciğim, ben görevim gereği şimdilik uzaktan devam edeceğim.

Harikasın canım benim

afiyet olsun şiirim, şiir gibi bir menü
Senin ki gibi özlü sözlere benzemese de uğraşıyoruz Hocam
Ohh be, çok güzel olmuş sen böyle mutlu olunca sanki benim gözüm açıldı

Ne mümkün, hele ki senin gibi muzip bir civcivi nasıl unuturum❤ Rakibecim, kazanılacak bir yarış var hemen geçer affetmezsin Bende affetmem ha
Allah razı olsun, inşaallah bebeğim ❤

25 Şubat Menüm
Sabah 09.30
2 haslanmis yumurta+bol maydanoz+ bol taze soğanla yumurta salatasi cherry domates 1 dilim ezine peyniri sekersiz cay

Ara 11.00 filtre kahve
Ara 14.00 türk kahvesi+2 dilim kivi+5 leblebi

Akşam 17.40 1 kase bol limonlu çorba 1 kücük kase mor lahana tarator

Spor; 1 saat hizli tempo(bayagi hizli) yürüyüş + Gün icinde toplam 10 bin adimi geçtim uyuyana kadar da eklenir net bilmiyorum.
Su; 2 litre

Yol güzergahi hangi sehirler acaba neler meşhur tadina bakardın guzel olurdu her zaman gitmiyosun enercim sonuçta Kır zincirlerini ye gitsin

+ Şu an (18.55) 1 avuc sari beyaz karisik leblebi

Biliyorum balım, kardeşimi ne zaman arasam çok yoğunum, çok yoğunum deyip telefonu kapatıyor. Bakalım sonuç ne olacak? Hayırlısı olsun her şey için.
Hayırlısı balım
Galiba vaka sayısına filan bakicaklar radyoda dinledim akşam.
Büyükşehir için zor gibi ama son dakikaya kadar heyecan olacak bize de işte.
Ya ben çok dikkat ediyorum ama arkadaşlar bugün rahattı bilmiyorum çok Fransız kalıyorum kalabalık içinde
Umarım adapte olabilirim

Aslım Dr. a gittin mi tiroid için ilaç dozlarin vs için?

10 kilo verdikten sonra kan değerine filan baktırdin mı?

Benim kafam çok karışık
Daha az kiloya indikçe üstünü görmek mutsuz ediyor
İner de ya koruyamaz sam bu sefer
Şimdi iyi kötü canımın istediğini yiyip dengelemeye çalışıyorum
Gerçi 2 haftadır daha 66 yı göremedim tekrar

Eskiden 68 hayal bile edemezdim şimdi tartıda mutsuz eden bir rakama dönüştü

Aslım doğum gününden sonra sen de öyle olacaksın
68 bile yetmeyecek daha da fit olmak için bırakmayacaksin.

Yol güzergahi hangi sehirler acaba neler meşhur tadina bakardın guzel olurdu her zaman gitmiyosun enercim sonuçta Kır zincirlerini ye gitsin
Sana bütün zaaflarımı döküyorum

->>Kocaeli, Adapazarı❤, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Afyon, Burdur, Antalya, .......->>

Kocaeli-Pişmaniye, ? Durmadım ama..
Adapazarı-Böreği,köftesi,Kabak tatlısı,❤
Bilecik-Pide,helva,et,lokum
Eskişehir-orayı iyi ki ucundan geçiyorum
Kütahya-Çini,Seramik, Küpte ett
Afyon-Bal-Kaymak-Lokum-Sucuk...........
(Tam Afyon, kafa uyuşturan herşey var)
Burdur-Şiş,köfte,.......
Antalya-Piyaz,köfte,döner,balık,......
Manavgat-iş,iş,işş (şiş değil yani)

Gördüğüm bildiğim bunlar Bebişim ama ben pek yemiyorum Rakibecim Adapazarı çok soğuk oluyor. Gece olsaydı bir kase çorba içerdim
Afyondan sana Lokum alayım, celibon alayım, seversin sen şekerlemeyi, Burdur sınırından geçerken atayım,Antalya uzak düşer

Bu kadar bilgiyle Kpss Coğrafyadan full çıkarmazsan gücenirim bak

Ben de onu dicektim gel afyonda bi mola verelim orasi soguktur sicak bi corba arkasina ana yemek arkasina sucuk ekmek arkasina gelsin lokumlar gitsin kaymaklar
Ayy senin canini cektiriyim derken kendi canimi cektirdim neyse en iyisi susuyum ben

Ben de onu dicektim gel afyonda bi mola verelim orasi soguktur sicak bi corba arkasina ana yemek arkasina sucuk ekmek arkasina gelsin lokumlar gitsin kaymaklar
Ayy senin canini cektiriyim derken kendi canimi cektirdim neyse en iyisi susuyum ben

Kuşum sen çok çabuk pes ettin ya... Daha seni yoldan çıkarma zevkini tadamadan kendi kendine yoldan çıkacaktın iyi mi

Afiyet olsun minnoşum, harika menü
ASLInda çok haklısın, ben kürtajdan sonra da hiç kan testi yaptırmadım. Geçen hafta bir iki gün tiroit hapımı kullanayım dedim, çarpıntım oldu, bıraktım. Belki de hızlı çalışmaya başladı, ben zayıfladıkça Ben yarına randevu alayım şimdi. Hatırlattığın için teşekkür ederim balım.
Ben hep kendime geç kalırım zaten

.

Ballarımmmm

Bugün Ne Yedim ?
08.45 2 bardak kayısılı su ( geceden 2 gün kurusu kayısı ile bekletilmiş )

11.00 4 yk menemen, 5 badem, 5 kaju, 5 Antep fıstığı, 2 gün kurusu kayısı, 1 küçük muz

19.10 6 yk yoğurt, 4 gün kurusu kayısı

( 18’de e sınav görevim vardı. Geç saatte yemek yemek istemediğim için böyle oldu.

3 litre su

Aslımm, troit hapı çarpıntı yapıyorsa dozu fazla geliyor demektir. Azaltmak lazım.
Kaç mg ve ne kullanıyordun?

Balım afiyet olsun çok güzel bir menü, sanırım -500 getiren bu
Tünaydın canlarım ballarım
Bugün çok dikkat ettim yediklerime Cumartesiye hazırlık var
Listeyi mi yaptın canim
Aman Allah'ım kimse yarışı unutmamiş ben de gizliden sizi yenerim diye umut ediyordum

Kizlar yine bas agrim tutturegl de yakın degil.
Aksam yemeginde çorbayı bol limonlu ictim taratorun icinde de sarımsak vardi bunlar etkilemis olabilir mi acaba enerji_kusagi enercim? Tansiyon mu var ki ama bu sene basladi bas agrisi olayi önceden hic olmazdi.. eger varsa neden 27 yildir yoktu da simdi basladi

25 Şubat Perşembe menüsü

11.15 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 3 kaşık yoğurtlu biber kavurması, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 2 dilim ekmek.

14.00 ara
1 orta boy muz

16.00 akşam
Yarım tabak pazı kavurması, 2 dilim ekmek, yarım limon.

16.15 ara
3 kuru kayısı, 2 ceviz.

Su 3 lt

Balım afiyet olsun çok güzel bir menü, sanırım -500 getiren bu

Listeyi mi yaptın canim

Aman Allah'ım kimse yarışı unutmamiş ben de gizliden sizi yenerim diye umut ediyordum
Valla benim umutlarim bitti ben sizinle bas edemem herkes yarisalim diye bekliyomus meğer icinden canavar cikti grubun bende hep ters teper inadina ama bakalim cumartesi kac görcem

Afiyet olsun balım, maşallah pek azimli gördüm seni
Sen çok fenasin

Offf offf diyorum, minnakın yerine ben yoldan çıkacağım
Sen bı de beni sor kuzum, Afyon da pek yakın

Kuşum sen çok çabuk pes ettin ya... Daha seni yoldan çıkarma zevkini tadamadan kendi kendine yoldan çıkacaktın iyi mi
Bu sevda da yanan ben oldum kuzum
Geçmiş olsun canım ihmal etme lütfen
Akşam yine çok az olmuş kuzum, üzülüyorum yemek vaktini kaçırdığın zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…