- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Bebeğim dikkat et kendine ne olur. Çokkk çok geçmişler olsun. Rabbim acil şifalar versin.Sağ ol canim yok test yaptirmadim astim baslangici dedi doktor desmont diye bi ilac var onu verdi. Cok beterledigim zaman iciyorum. Ama bi süre sonra o da etki etmiyomus aylik iğne olmak gerekiyomus.
Sana da gecmis olsun
Çok geçmiş olsun bir de bana kilo alma demişti doktorSağ ol canim yok test yaptirmadim astim baslangici dedi doktor desmont diye bi ilac var onu verdi. Cok beterledigim zaman iciyorum. Ama bi süre sonra o da etki etmiyomus aylik iğne olmak gerekiyomus.
Sana da gecmis olsun
Cok teşekkür ederim aslim amin❤ evet ilk zamanlar bilmiyordum alerji(astim baslangici) oldugunu. Doktorlar da antibiyotik verip gönderiyodu gribe cok benziyo çünkü. 1 ay gripli oldugumu biliyorum. Sonra bi doktor astim ilaci vercem süpheleniyorum bi dene gecmezse birak dedi. İnanir misin 1 2 aylik grip 1 günde gecti meger grip değilmiş.Bebeğim dikkat et kendine ne olur. Çokkk çok geçmişler olsun. Rabbim acil şifalar versin.
Evet canım genel olarak saglikli beslenmek lazim her yönden..Çok geçmiş olsun bir de bana kilo alma demişti doktorHer tür formumuzu korumamız gerekiyor balım bol su içmek de iyi geliyor alerji semptomlarını azaltmaya
Leyla'mm ❤ çok teşekkür ederimYok balım benim şuan normal Civcivimiz de alerji çıkmış
Demeyin çok üzüldüm ne güzel uzaktan çalışıyordunuz kesin değil yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla değil mi Aslım
Gurur duydum seninle süpersin balımYeme sakın kabus oluruz
Kolay gelsin balım
Aynı benim gibi canım enerjim
Şimdiden iyi yolculuklarbizi ihmal etme enerjim Bol bol yürü bizim yerimize de
Menüm çok güzel bayıldımCumartesi çok güzel bir eksi gelecek senden
Maşaallah Bal LeylamaTünaydın canlarım ballarım
Bugün çok dikkat ettim yediklerimeCumartesiye hazırlık var
Teşekkür ederim Neşemm ❤Yolun açık olsun şimdiden şiirim
aklımı sende koma e mi ?
sık sık yaz bize.
evet biriciğim dün geceden beri sorunluydu şükür kendine geldi.
Ne de güzel bir mesaj
Senin ki gibi özlü sözlere benzemese de uğraşıyoruz Hocamİlkokullar kesin açılacak biriciğim, ben görevim gereği şimdilik uzaktan devam edeceğim.
Harikasın canım benim
afiyet olsun şiirim, şiir gibi bir menü
Ohh be, çok güzel olmuşSağ olun kizlar evet bilerek yemegi erkenden yaptimayy valla cok iyi geldi ormanlik alanda yürüdük mis gibi temiz hava. Hava da ne cok gunesli ne cok soğuktu iyi geldi icim acildi özlemisim
Unutma biziinşallah hayırlısıyla varirsiniz canım ❤
Yol güzergahi hangi sehirler acaba neler meşhur tadina bakardın guzel olurdu her zaman gitmiyosun enercim sonuçtaLeyla'mm ❤ çok teşekkür ederim
Sana yazacağım mesajlarda gitti tabi
Busuu ve English Grammer Today kitabına da gözatmıştım. Güzel görünüyor. İyi çalışmalar diliyorum çalışkan arım benim ❤
O menünün sabahı -500 gördüm Balım
Maşaallah Bal LeylamaBir uçan bir de kaçan kurtulur azminden
Teşekkür ederim Neşemm ❤
Sana en yakın noktadan geçerken sevgilerimi ve mesajımı bırakacağım.
Hep yazarım
Senin ki gibi özlü sözlere benzemese de uğraşıyoruz Hocam
Ohh be, çok güzel olmuşsen böyle mutlu olunca sanki benim gözüm açıldı
Ne mümkün, hele ki senin gibi muzip bir civcivi nasıl unuturum❤ Rakibecim, kazanılacak bir yarış varhemen geçer affetmezsin Bende affetmem ha
Allah razı olsun, inşaallah bebeğim ❤
+ Şu an (18.55)25 Şubat Menüm
Sabah 09.30 2 haslanmis yumurta+bol maydanoz+ bol taze soğanla yumurta salatasi cherry domates 1 dilim ezine peyniri sekersiz cay
Ara 11.00 filtre kahve
Ara 14.00 türk kahvesi+2 dilim kivi+5 leblebi
Akşam 17.40 1 kase bol limonlu çorba 1 kücük kase mor lahana tarator
Spor; 1 saat hizli tempo(bayagi hizli) yürüyüş + Gün icinde toplam 10 bin adimi geçtim uyuyana kadar da eklenir net bilmiyorum.
Su; 2 litre
Hayırlısı balımBiliyorum balım, kardeşimi ne zaman arasam çok yoğunum, çok yoğunum deyip telefonu kapatıyor. Bakalım sonuç ne olacak? Hayırlısı olsun her şey için.
Sana bütün zaaflarımı döküyorumYol güzergahi hangi sehirler acaba neler meşhur tadina bakardın guzel olurdu her zaman gitmiyosun enercim sonuçtaKır zincirlerini ye gitsin
Ben de onu dicektim gel afyonda bi mola verelim orasi soguktur sicak bi corba arkasina ana yemek arkasina sucuk ekmek arkasina gelsin lokumlar gitsin kaymaklarSana bütün zaaflarımı döküyorum
->>Kocaeli, Adapazarı❤, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Afyon, Burdur, Antalya, .......->>
Kocaeli-Pişmaniye, ? Durmadım ama..
Adapazarı-Böreği,köftesi,Kabak tatlısı,❤
Bilecik-Pide,helva,et,lokum
Eskişehir-orayı iyi ki ucundan geçiyorum
Kütahya-Çini,Seramik, Küpte ett
Afyon-Bal-Kaymak-Lokum-Sucuk...........
(Tam Afyon, kafa uyuşturan herşey var)
Burdur-Şiş,köfte,.......
Antalya-Piyaz,köfte,döner,balık,......
Manavgat-iş,iş,işş (şiş değil yani)
Gördüğüm bildiğim bunlar Bebişim ama ben pek yemiyorum RakibecimAdapazarı çok soğuk oluyor. Gece olsaydı bir kase çorba içerdim
Afyondan sana Lokum alayım, celibon alayım, seversin sen şekerlemeyi, Burdur sınırından geçerken atayım,Antalya uzak düşer
Bu kadar bilgiyle Kpss Coğrafyadan full çıkarmazsan gücenirim bak
Ben de onu dicektim gel afyonda bi mola verelim orasi soguktur sicak bi corba arkasina ana yemek arkasina sucuk ekmek arkasina gelsin lokumlar gitsin kaymaklar
Ayy senin canini cektiriyim derken kendi canimi cektirdimneyse en iyisi susuyum ben
Cikmadim cikmiyorum cikmiciiigiiim
Kuşum sen çok çabuk pes ettin ya... Daha seni yoldan çıkarma zevkini tadamadan kendi kendine yoldan çıkacaktın iyi mi
Afiyet olsun minnoşum, harika menü25 Şubat Menüm
Sabah 09.30 2 haslanmis yumurta+bol maydanoz+ bol taze soğanla yumurta salatasi cherry domates 1 dilim ezine peyniri sekersiz cay
Ara 11.00 filtre kahve
Spor; 1 saat hizli tempo(bayagi hizli) yürüyüş + Gün icinde toplam 10 bin adimi geçtim uyuyana kadar da eklenir net bilmiyorum.
Su; 2 litre
ASLInda çok haklısın, ben kürtajdan sonra da hiç kan testi yaptırmadım. Geçen hafta bir iki gün tiroit hapımı kullanayım dedim, çarpıntım oldu, bıraktım. Belki de hızlı çalışmaya başladı, ben zayıfladıkçaHayırlısı balım
Galiba vaka sayısına filan bakicaklar radyoda dinledim akşam.
Büyükşehir için zor gibi ama son dakikaya kadar heyecan olacak bize de işte.
Ya ben çok dikkat ediyorum ama arkadaşlar bugün rahattı bilmiyorum çok Fransız kalıyorum kalabalık içinde
Umarım adapte olabilirim
Aslım Dr. a gittin mi tiroid için ilaç dozlarin vs için?
10 kilo verdikten sonra kan değerine filan baktırdin mı?
Benim kafam çok karışık
Daha az kiloya indikçe üstünü görmek mutsuz ediyor
İner de ya koruyamaz sam bu sefer
Şimdi iyi kötü canımın istediğini yiyip dengelemeye çalışıyorum
Gerçi 2 haftadır daha 66 yı göremedim tekrar
Eskiden 68 hayal bile edemezdim şimdi tartıda mutsuz eden bir rakama dönüştü
Aslım doğum gününden sonra sen de öyle olacaksın
68 bile yetmeyecek daha da fit olmak için bırakmayacaksin.
Aslımm, troit hapı çarpıntı yapıyorsa dozu fazla geliyor demektir. Azaltmak lazım.Afiyet olsun minnoşum, harika menü
ASLInda çok haklısın, ben kürtajdan sonra da hiç kan testi yaptırmadım. Geçen hafta bir iki gün tiroit hapımı kullanayım dedim, çarpıntım oldu, bıraktım. Belki de hızlı çalışmaya başladı, ben zayıfladıkçaBen yarına randevu alayım şimdi. Hatırlattığın için teşekkür ederim balım.
Ben hep kendime geç kalırım zaten
.
Balım afiyet olsun çok güzel bir menü, sanırım -500 getiren bu24 Şubat Menüm
Sabah
1 dilim tt ekmek, 1 salatalık,5 zeytin,
1 biber, 2 kk peynir, Bolca yeşillik
1 dilim ananas
Ara
1/2 muz, 1 dilim ananas
1 büyük bardak süt
Akşam
1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
2 baget haşlanmış tavuk
Bolca yeşillik
6 fincan açık çay şekersiz
1 kupa filtre kahve
1 sade Türk Kahvesi
Su 2 lt (az içiyorum bu günlerde)
Spor: 1668 adım
Bolca ayakta bir gündü ama olduğum yerde tabi.
Listeyi mi yaptın canimTünaydın canlarım ballarım
Bugün çok dikkat ettim yediklerimeCumartesiye hazırlık var
Aman Allah'ım kimse yarışı unutmamişLeyla'mm ❤ çok teşekkür ederim
Sana yazacağım mesajlarda gitti tabi
Busuu ve English Grammer Today kitabına da gözatmıştım. Güzel görünüyor. İyi çalışmalar diliyorum çalışkan arım benim ❤
O menünün sabahı -500 gördüm Balım
Maşaallah Bal LeylamaBir uçan bir de kaçan kurtulur azminden
Teşekkür ederim Neşemm ❤
Sana en yakın noktadan geçerken sevgilerimi ve mesajımı bırakacağım.
Hep yazarım
Senin ki gibi özlü sözlere benzemese de uğraşıyoruz Hocam
Ohh be, çok güzel olmuşsen böyle mutlu olunca sanki benim gözüm açıldı
Ne mümkün, hele ki senin gibi muzip bir civcivi nasıl unuturum❤ Rakibecim, kazanılacak bir yarış varhemen geçer affetmezsin Bende affetmem ha
Allah razı olsun, inşaallah bebeğim ❤
Valla benim umutlarim bitti ben sizinle bas edemem herkes yarisalim diye bekliyomus meğerBalım afiyet olsun çok güzel bir menü, sanırım -500 getiren bu
Listeyi mi yaptın canim
Aman Allah'ım kimse yarışı unutmamişben de gizliden sizi yenerim diye umut ediyordum
Afiyet olsun balım, maşallah pek azimli gördüm seni25 Şubat Menüm
Ara 11.00 filtre kahve
Su; 2 litre
Sen çok fenasinYol güzergahi hangi sehirler acaba neler meşhur tadina bakardın guzel olurdu her zaman gitmiyosun enercim sonuçtaKır zincirlerini ye gitsin
Offf offf diyorum, minnakın yerine ben yoldan çıkacağımSana bütün zaaflarımı döküyorum
->>Kocaeli, Adapazarı❤, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Afyon, Burdur, Antalya, .......->>
Kocaeli-Pişmaniye, ? Durmadım ama..
Adapazarı-Böreği,köftesi,Kabak tatlısı,❤
Bilecik-Pide,helva,et,lokum
Eskişehir-orayı iyi ki ucundan geçiyorum
Kütahya-Çini,Seramik, Küpte ett
Afyon-Bal-Kaymak-Lokum-Sucuk...........
(Tam Afyon, kafa uyuşturan herşey var)
Burdur-Şiş,köfte,.......
Antalya-Piyaz,köfte,döner,balık,......
Manavgat-iş,iş,işş (şiş değil yani)
Gördüğüm bildiğim bunlar Bebişim ama ben pek yemiyorum RakibecimAdapazarı çok soğuk oluyor. Gece olsaydı bir kase çorba içerdim
Afyondan sana Lokum alayım, celibon alayım, seversin sen şekerlemeyi, Burdur sınırından geçerken atayım,Antalya uzak düşer
Bu kadar bilgiyle Kpss Coğrafyadan full çıkarmazsan gücenirim bak
Sen bı de beni sor kuzum, Afyon da pek yakınBen de onu dicektim gel afyonda bi mola verelim orasi soguktur sicak bi corba arkasina ana yemek arkasina sucuk ekmek arkasina gelsin lokumlar gitsin kaymaklar
Ayy senin canini cektiriyim derken kendi canimi cektirdimneyse en iyisi susuyum ben
Bu sevda da yanan ben oldum kuzum
Kuşum sen çok çabuk pes ettin ya... Daha seni yoldan çıkarma zevkini tadamadan kendi kendine yoldan çıkacaktın iyi mi
Geçmiş olsun canım ihmal etme lütfenAfiyet olsun minnoşum, harika menü
ASLInda çok haklısın, ben kürtajdan sonra da hiç kan testi yaptırmadım. Geçen hafta bir iki gün tiroit hapımı kullanayım dedim, çarpıntım oldu, bıraktım. Belki de hızlı çalışmaya başladı, ben zayıfladıkçaBen yarına randevu alayım şimdi. Hatırlattığın için teşekkür ederim balım.
Ben hep kendime geç kalırım zaten
.
Akşam yine çok az olmuş kuzum, üzülüyorum yemek vaktini kaçırdığın zamanBallarımmmm08.45 2 bardak kayısılı su ( geceden 2 gün kurusu kayısı ile bekletilmiş )
Bugün Ne Yedim ?
11.00 4 yk menemen, 5 badem, 5 kaju, 5 Antep fıstığı, 2 gün kurusu kayısı, 1 küçük muz
19.10 6 yk yoğurt, 4 gün kurusu kayısı
( 18’de e sınav görevim vardı. Geç saatte yemek yemek istemediğim için böyle oldu.
3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?