• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İyi uykular balım, Allah rahatlık versin. Yarın için de kolaylıklar diliyorum. ❤️
Kuzum günaydın, aklım sizde kaldı yine de, bir merhabaya geldim, sonra tekrar derse döneceğim :KK60:
Günaydın kızlar:temizlik:
Yemeğim hazir kahvaltimi yaptim bugün disari cikcam yürüyüşe sonra da alışverişe falan gitcez muhtemelen 4ü falan bulur gelmem yazamayabilirim merak etmeyin :KK60:
Heyy maşallah kuzuma benim, erkenden tüm işlerini halletmiş. Günün geri kalanı da belli ki çok güzel geçecek, keşke benim de olsa :KK70::KK70:
Günaydınnn 😍
Fıstığım bu ne hız sabahtan herşey tamam, maşaallah:nazar:
Çok sevindim çıkmanıza hem kafan dağılır hem güzel güzel yürümüş olursun. İyi eğlenceler balım :KK60:
Günaydın balım :KK60:

Kuzum günaydın, aklım sizde kaldı yine de, bir merhabaya geldim, sonra tekrar derse döneceğim :KK60:

Heyy maşallah kuzuma benim, erkenden tüm işlerini halletmiş. Günün geri kalanı da belli ki çok güzel geçecek, keşke benim de olsa :KK70::KK70:

Hoşgeldinnnn Boncuğum 💜
Günaydın :KK15:

Ballarım🍯 bilgi vereyim aklımdayken.
Bu pazartesi sabah 5te yola çıkıyoruz. Yolun durumuna göre en az 8 en çok 12 saat sürer. 820 km.
1 ay kadar evimde olmayacağım. Tartıyı da yanıma alacağım. Belki gittiğim yerlerde daha çok yürüme imkanım olur. Yolculuk dışında genelde gelirim. Meşgul olacağımda da yazarım. Sizi merakta bırakmam, sizden de çok uzak kalamam, özlerim çok ❤

Güzel bir gün için 'Merhaba' Ballarım :KK36:

Sitede bazen sorun oluyor. Cevap yazmak istediğim alıntılarda gitmiş bulunuyor. Nedir bu alıntıların başına gelen 😂
Bayağı sıkıntı vardı bu sabah özellikle. saat 8.30 olmadan günaydın yazayım dedim, telefondan girmedi. Pcden gireyim dedim, ordan da bağlanmadı. Güncelleme falan vardı belki de.

Bu pazartesi sabah 5te yola çıkıyoruz. Yolun durumuna göre en az 8 en çok 12 saat sürer. 820 km.
1 ay kadar evimde olmayacağım. Tartıyı da yanıma alacağım. Belki gittiğim yerlerde daha çok yürüme imkanım olur. Yolculuk dışında genelde gelirim. Meşgul olacağımda da yazarım. Sizi merakta bırakmam, sizden de çok uzak kalamam, özlerim çok ❤
Şimdiden iyi yolculuklar diliyorum kuzum, orda yürüyüş yapma imkanın bence de fazla olacak. İnşallah bizden de çok uzak kalmazsın. Çok özlerim ben :KK60: :KK200:

Şimdiden iyi yolculuklar diliyorum kuzum, orda yürüyüş yapma imkanın bence de fazla olacak. İnşallah bizden de çok uzak kalmazsın. Çok özlerim ben :KK60: :KK200:
Çook teşekkür ederim Boncuğum 🙏
Bende öyle düşünüyorum umarım umduğum gibi olur da burada yürüyememenin acısını çıkarırım 😍

Yolculuk hariç her fırsatta buradayım, dayanamam size :KK60:

Bayağı sıkıntı vardı bu sabah özellikle. saat 8.30 olmadan günaydın yazayım dedim, telefondan girmedi. Pcden gireyim dedim, ordan da bağlanmadı. Güncelleme falan vardı belki de.
Aynen balım, gece 24ten sonra başladı sorun. Bende nete bağlanan her cihazdan denedim olmadı. Yine arada kısa süreli gidip geliyordu şuan düzene girdi galiba.

24 Şubat Menüm

Sabah
1 dilim tt ekmek, 1 salatalık,5 zeytin,
1 biber, 2 kk peynir, Bolca yeşillik
1 dilim ananas

Ara
1/2 muz, 1 dilim ananas
1 büyük bardak süt

Akşam
1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
2 baget haşlanmış tavuk
Bolca yeşillik

6 fincan açık çay şekersiz
1 kupa filtre kahve
1 sade Türk Kahvesi
Su 2 lt (az içiyorum bu günlerde)

Spor: 1668 adım
Bolca ayakta bir gündü ama olduğum yerde tabi.

Sağol balım 🍯
Yoğun geçiyor hafta içi.😉
Ben de çok özledim 😍

Geçmiş olsun 💐
Bahar geliyor yine mi azdı alerjin.😔

Selam ballar 🍯

Geçmiş yapamadım daha . Etiketin olduğu sayfaya yazdım direk mesaj.

Herkes iyi mi?

Dün biraz yürüyüş yaptım iyi geldi günler sonra.💃

Tartıya cumartesiden beri korkudan hiç çıkamadim.🤪

Yarın tartılsam iyi olacak🎯

Şurada iki gün kalmış tartıya:KK17:
Yok balım benim şuan normal Civcivimiz de alerji çıkmış 😕
1 Mart’ta ilkokullar yüz yüze açılmıyor mu ? 🤔 açılıyor 🙄
Demeyin çok üzüldüm ne güzel uzaktan çalışıyordunuz kesin değil yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla değil mi Aslım 💕
Afiyet olsun balım, menü de spor da çok güzel her zamanki gibi :KK60:

Bu gece de aynıyım canım, yine fırsatın var yani :KK70::KK70:ama sabah tartıda gördüğüm rakamdan sonra kesseler yemem :KK70::KK70:enerji balıma verdiğim sözü tutuyorum, 25 mayısa 55 kilo gelecek inşallah, ilk haftanın hesabı tutmak üzere :KK60:En Büyük KK

İnşallah faydasını da görürsün canım, ben de uzun süreli bir menüyü yapıyorum, güzel rakamlar görüyorum şimdilik :KK60:

Yemedim Leylam yemedim, bugün de aynı durumdayım ama düne göre daha iyiyim. Akşam yemeğini 5 gibi yiyorum o yüzden erkenden acıkıyorum ama iyi oluyor, bol bol leptin :KK200:
Gurur duydum seninle süpersin balım ❤️ Yeme sakın kabus oluruz 🤥😁😁😁
Yavrular hepinize iyi geceler diliyorum, yarın derslerim aşırı yoğun bilesiniz. Akşam gelirim ancak, hepinizi öpüyorum :KK60::KK200:
Kolay gelsin balım 🌸🌸🌸
Güzel bir gün için 'Merhaba' Ballarım :KK36:

Sitede bazen sorun oluyor. Cevap yazmak istediğim alıntılarda gitmiş bulunuyor. Nedir bu alıntıların başına gelen 😂
Aynı benim gibi canım enerjim 😍😍😍
Şimdiden iyi yolculuklar 💕💕💕 bizi ihmal etme enerjim ❤️ Bol bol yürü bizim yerimize de 💕
24 Şubat Menüm

Sabah
1 dilim ananas

Ara
1/2 muz, 1 dilim ananas
1 büyük bardak süt

Akşam
2 baget haşlanmış tavuk
Bolca yeşillik

1 kupa filtre kahve
1 sade Türk Kahvesi

Menüm çok güzel bayıldım 🥰 Cumartesi çok güzel bir eksi gelecek senden 🧿

Yolun açık olsun şimdiden şiirim ❤️
aklımı sende koma e mi ?

sık sık yaz bize. 🥺
evet biriciğim dün geceden beri sorunluydu şükür kendine geldi.

Çook teşekkür ederim Boncuğum 🙏
Bende öyle düşünüyorum umarım umduğum gibi olur da burada yürüyememenin acısını çıkarırım 😍

Yolculuk hariç her fırsatta buradayım, dayanamam size :KK60:
Ne de güzel bir mesaj :KK60: :KK24:

Demeyin çok üzüldüm ne güzel uzaktan çalışıyordunuz kesin değil yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla değil mi Aslım 💕

Kolay gelsin balım 🌸🌸🌸

Şimdiden iyi yolculuklar 💕💕💕 bizi ihmal etme enerjim ❤️ Bol bol yürü bizim yerimize de 💕

İlkokullar kesin açılacak biriciğim, ben görevim gereği şimdilik uzaktan devam edeceğim. ❤️
Tünaydın canlarım ballarım 💕💕💕
Bugün çok dikkat ettim yediklerime 💕 Cumartesiye hazırlık var ❤️
Harikasın canım benim ❤️
24 Şubat Menüm

Sabah
1 dilim ananas

Ara
1/2 muz, 1 dilim ananas
1 büyük bardak süt

Akşam
2 baget haşlanmış tavuk
Bolca yeşillik

1 kupa filtre kahve
1 sade Türk Kahvesi

afiyet olsun şiirim, şiir gibi bir menü ❤️

Günaydınnn 😍
Fıstığım bu ne hız sabahtan herşey tamam, maşaallah:nazar:
Çok sevindim çıkmanıza hem kafan dağılır hem güzel güzel yürümüş olursun. İyi eğlenceler balım :KK60:

Sağ olun kizlar evet bilerek yemegi erkenden yaptim:D ayy valla cok iyi geldi ormanlik alanda yürüdük mis gibi temiz hava. Hava da ne cok gunesli ne cok soğuktu iyi geldi icim acildi özlemisim 😍
Unutma bizi :( inşallah hayırlısıyla varirsiniz canım ❤

Balım, bende biir an ben şüphe ettim, ben mi yanlış biliyorum diye 🤭😅😂

Bizim dün toplantımız vardı, yüz yüze İl Miili Eğitim Müdüremizle. Şimdilik değişen bir şey yok bizim için. Evden çalışmaya devam. Ama süreç ne gösterir bilmiyorum.
Regl olmak üzereyim ama olamadım. Karnım şiş, bu hafta eksi gelmek için çaba sarfetmeyi bırakmadım. Ama korkuyorum :KK61:yarın akşam belki yemek bile yemem.🙈
Balım 🍯
Toplantıdan geldim şimdi 😁
Herkes şok 🤪
Valilik kararına bırakılmış İstanbul'da son dakikaya kadar herşey değişebilir sanki 😉
Bilim kurulu ne diyecek ,valilik ne diyecek bakalım pazartesi sabah gorucez.🧐

Kolay gelsin balım 🌸🌸🌸

Yaaa😱
Civciv 🐣 geçmiş olsun 💐
Test yaptırdın mı benim kedi köpek tüy hariç herşeye alerjim var😔
Deri testinde çıktı alerjik prick mı ne adı koldan yapılıyor.

Balım 🍯
Herkes şok 🤪
Valilik kararına bırakılmış İstanbul'da son dakikaya kadar herşey değişebilir sanki 😉

Yaaa😱
Civciv 🐣 geçmiş olsun 💐
Sağ ol canim yok test yaptirmadim astim baslangici dedi doktor desmont diye bi ilac var onu verdi. Cok beterledigim zaman iciyorum. Ama bi süre sonra o da etki etmiyomus aylik iğne olmak gerekiyomus.
Sana da gecmis olsun💐

Benim yeni değil belki taa çocukluktan kalma çünkü çok hasta olur iğne yerdim.

Bünye alerjik olunca oluyor.

Astım başlangıcı ise toz , yün, parfüm,oda kokusu,çamaşır suyu tepsi tıkar seni.

Senin ilaci duymadım bir araştırayım şimdi.

Ben oğlan doğduğundan beri yumuşatıcı dahi kullanmıyorum.

Parfüm oda kokusu hepsine elveda dedim.

Bir tek oğlanı yürüyüşe falan dışarı gönderince hemen camları açıp çamaşır suyu yapıyorum eve .Hatta süpür ,sil bile 😁
Sağ ol canim yok test yaptirmadim astim baslangici dedi doktor desmont diye bi ilac var onu verdi. Cok beterledigim zaman iciyorum. Ama bi süre sonra o da etki etmiyomus aylik iğne olmak gerekiyomus.
Sana da gecmis olsun💐

Balım 🍯
Herkes şok 🤪

Yaaa😱
Civciv 🐣 geçmiş olsun 💐
Biliyorum balım, kardeşimi ne zaman arasam çok yoğunum, çok yoğunum deyip telefonu kapatıyor. Bakalım sonuç ne olacak? Hayırlısı olsun her şey için.

Back