Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum günaydın, aklım sizde kaldı yine de, bir merhabaya geldim, sonra tekrar derse döneceğimİyi uykular balım, Allah rahatlık versin. Yarın için de kolaylıklar diliyorum.![]()
Heyy maşallah kuzuma benim, erkenden tüm işlerini halletmiş. Günün geri kalanı da belli ki çok güzel geçecek, keşke benim de olsaGünaydın kızlar
Yemeğim hazir kahvaltimi yaptim bugün disari cikcam yürüyüşe sonra da alışverişe falan gitcez muhtemelen 4ü falan bulur gelmem yazamayabilirim merak etmeyin![]()
Günaydın balımGünaydınnn
Fıstığım bu ne hız sabahtan herşey tamam, maşaallah
Çok sevindim çıkmanıza hem kafan dağılır hem güzel güzel yürümüş olursun. İyi eğlenceler balım![]()
Hoşgeldinnnn BoncuğumKuzum günaydın, aklım sizde kaldı yine de, bir merhabaya geldim, sonra tekrar derse döneceğim
Heyy maşallah kuzuma benim, erkenden tüm işlerini halletmiş. Günün geri kalanı da belli ki çok güzel geçecek, keşke benim de olsa
Günaydın balım![]()
İyi yapmışsın balımGünaydın canlarım, size bir bakayım dedim. Hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşallah, seviliyorsunuz![]()
Bayağı sıkıntı vardı bu sabah özellikle. saat 8.30 olmadan günaydın yazayım dedim, telefondan girmedi. Pcden gireyim dedim, ordan da bağlanmadı. Güncelleme falan vardı belki de.Güzel bir gün için 'Merhaba' Ballarım
Sitede bazen sorun oluyor. Cevap yazmak istediğim alıntılarda gitmiş bulunuyor. Nedir bu alıntıların başına gelen![]()
Şimdiden iyi yolculuklar diliyorum kuzum, orda yürüyüş yapma imkanın bence de fazla olacak. İnşallah bizden de çok uzak kalmazsın. Çok özlerim benBallarımbilgi vereyim aklımdayken.
Bu pazartesi sabah 5te yola çıkıyoruz. Yolun durumuna göre en az 8 en çok 12 saat sürer. 820 km.
1 ay kadar evimde olmayacağım. Tartıyı da yanıma alacağım. Belki gittiğim yerlerde daha çok yürüme imkanım olur. Yolculuk dışında genelde gelirim. Meşgul olacağımda da yazarım. Sizi merakta bırakmam, sizden de çok uzak kalamam, özlerim çok ❤
Çook teşekkür ederim BoncuğumŞimdiden iyi yolculuklar diliyorum kuzum, orda yürüyüş yapma imkanın bence de fazla olacak. İnşallah bizden de çok uzak kalmazsın. Çok özlerim ben![]()
![]()
Aynen balım, gece 24ten sonra başladı sorun. Bende nete bağlanan her cihazdan denedim olmadı. Yine arada kısa süreli gidip geliyordu şuan düzene girdi galiba.Bayağı sıkıntı vardı bu sabah özellikle. saat 8.30 olmadan günaydın yazayım dedim, telefondan girmedi. Pcden gireyim dedim, ordan da bağlanmadı. Güncelleme falan vardı belki de.
Yok balım benim şuan normal Civcivimiz de alerji çıkmışSağol balım
Yoğun geçiyor hafta içi.
Ben de çok özledim
Geçmiş olsun
Bahar geliyor yine mi azdı alerjin.
Selam ballar
Geçmiş yapamadım daha . Etiketin olduğu sayfaya yazdım direk mesaj.
Herkes iyi mi?
Dün biraz yürüyüş yaptım iyi geldi günler sonra.
Tartıya cumartesiden beri korkudan hiç çıkamadim.
Yarın tartılsam iyi olacak
Şurada iki gün kalmış tartıya![]()
Demeyin çok üzüldüm ne güzel uzaktan çalışıyordunuz kesin değil yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla değil mi Aslım1 Mart’ta ilkokullar yüz yüze açılmıyor mu ?açılıyor
![]()
Gurur duydum seninle süpersin balımAfiyet olsun balım, menü de spor da çok güzel her zamanki gibi
Bu gece de aynıyım canım, yine fırsatın var yaniama sabah tartıda gördüğüm rakamdan sonra kesseler yemem
enerji balıma verdiğim sözü tutuyorum, 25 mayısa 55 kilo gelecek inşallah, ilk haftanın hesabı tutmak üzere
İnşallah faydasını da görürsün canım, ben de uzun süreli bir menüyü yapıyorum, güzel rakamlar görüyorum şimdilik
Yemedim Leylam yemedim, bugün de aynı durumdayım ama düne göre daha iyiyim. Akşam yemeğini 5 gibi yiyorum o yüzden erkenden acıkıyorum ama iyi oluyor, bol bol leptin![]()
Kolay gelsin balımYavrular hepinize iyi geceler diliyorum, yarın derslerim aşırı yoğun bilesiniz. Akşam gelirim ancak, hepinizi öpüyorum![]()
Aynı benim gibi canım enerjimGüzel bir gün için 'Merhaba' Ballarım
Sitede bazen sorun oluyor. Cevap yazmak istediğim alıntılarda gitmiş bulunuyor. Nedir bu alıntıların başına gelen![]()
Şimdiden iyi yolculuklarBallarımbilgi vereyim aklımdayken.
Bu pazartesi sabah 5te yola çıkıyoruz. Yolun durumuna göre en az 8 en çok 12 saat sürer. 820 km.
1 ay kadar evimde olmayacağım. Tartıyı da yanıma alacağım. Belki gittiğim yerlerde daha çok yürüme imkanım olur. Yolculuk dışında genelde gelirim. Meşgul olacağımda da yazarım. Sizi merakta bırakmam, sizden de çok uzak kalamam, özlerim çok ❤
Menüm çok güzel bayıldım24 Şubat Menüm
Sabah
1 dilim tt ekmek, 1 salatalık,5 zeytin,
1 biber, 2 kk peynir, Bolca yeşillik
1 dilim ananas
Ara
1/2 muz, 1 dilim ananas
1 büyük bardak süt
Akşam
1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
2 baget haşlanmış tavuk
Bolca yeşillik
6 fincan açık çay şekersiz
1 kupa filtre kahve
1 sade Türk Kahvesi
Su 2 lt (az içiyorum bu günlerde)
Spor: 1668 adım
Bolca ayakta bir gündü ama olduğum yerde tabi.
Yolun açık olsun şimdiden şiirimBallarımbilgi vereyim aklımdayken.
evet biriciğim dün geceden beri sorunluydu şükür kendine geldi.Bayağı sıkıntı vardı bu sabah özellikle. saat 8.30 olmadan günaydın yazayım dedim, telefondan girmedi. Pcden gireyim dedim, ordan da bağlanmadı. Güncelleme falan vardı belki de.
Ne de güzel bir mesajÇook teşekkür ederim Boncuğum
Bende öyle düşünüyorum umarım umduğum gibi olur da burada yürüyememenin acısını çıkarırım
Yolculuk hariç her fırsatta buradayım, dayanamam size![]()
İlkokullar kesin açılacak biriciğim, ben görevim gereği şimdilik uzaktan devam edeceğim.Yok balım benim şuan normal Civcivimiz de alerji çıkmış
Demeyin çok üzüldüm ne güzel uzaktan çalışıyordunuz kesin değil yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla değil mi Aslım
Gurur duydum seninle süpersin balımYeme sakın kabus oluruz
Kolay gelsin balım
Aynı benim gibi canım enerjim
Şimdiden iyi yolculuklarbizi ihmal etme enerjim
Bol bol yürü bizim yerimize de
Menüm çok güzel bayıldımCumartesi çok güzel bir eksi gelecek senden
![]()
Harikasın canım benimTünaydın canlarım ballarım
Bugün çok dikkat ettim yediklerimeCumartesiye hazırlık var
![]()
afiyet olsun şiirim, şiir gibi bir menü24 Şubat Menüm
Sabah
1 dilim tt ekmek, 1 salatalık,5 zeytin,
1 biber, 2 kk peynir, Bolca yeşillik
1 dilim ananas
Ara
1/2 muz, 1 dilim ananas
1 büyük bardak süt
Akşam
1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
2 baget haşlanmış tavuk
Bolca yeşillik
6 fincan açık çay şekersiz
1 kupa filtre kahve
1 sade Türk Kahvesi
Su 2 lt (az içiyorum bu günlerde)
Spor: 1668 adım
Bolca ayakta bir gündü ama olduğum yerde tabi.
Günaydınnn
Fıstığım bu ne hız sabahtan herşey tamam, maşaallah
Çok sevindim çıkmanıza hem kafan dağılır hem güzel güzel yürümüş olursun. İyi eğlenceler balım![]()
Sağ olun kizlar evet bilerek yemegi erkenden yaptimKuzum günaydın, aklım sizde kaldı yine de, bir merhabaya geldim, sonra tekrar derse döneceğim
Heyy maşallah kuzuma benim, erkenden tüm işlerini halletmiş. Günün geri kalanı da belli ki çok güzel geçecek, keşke benim de olsa
Günaydın balım![]()
Unutma biziBallarımbilgi vereyim aklımdayken.
BalımBalım, bende biir an ben şüphe ettim, ben mi yanlış biliyorum diye
Bizim dün toplantımız vardı, yüz yüze İl Miili Eğitim Müdüremizle. Şimdilik değişen bir şey yok bizim için. Evden çalışmaya devam. Ama süreç ne gösterir bilmiyorum.
Regl olmak üzereyim ama olamadım. Karnım şiş, bu hafta eksi gelmek için çaba sarfetmeyi bırakmadım. Ama korkuyorumyarın akşam belki yemek bile yemem.
![]()
YaaaYok balım benim şuan normal Civcivimiz de alerji çıkmış
Demeyin çok üzüldüm ne güzel uzaktan çalışıyordunuz kesin değil yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla değil mi Aslım
Gurur duydum seninle süpersin balımYeme sakın kabus oluruz
Kolay gelsin balım
Aynı benim gibi canım enerjim
Şimdiden iyi yolculuklarbizi ihmal etme enerjim
Bol bol yürü bizim yerimize de
Menüm çok güzel bayıldımCumartesi çok güzel bir eksi gelecek senden
![]()
Sağ ol canim yok test yaptirmadim astim baslangici dedi doktor desmont diye bi ilac var onu verdi. Cok beterledigim zaman iciyorum. Ama bi süre sonra o da etki etmiyomus aylik iğne olmak gerekiyomus.Balım
Toplantıdan geldim şimdi
Herkes şok
Valilik kararına bırakılmış İstanbul'da son dakikaya kadar herşey değişebilir sanki
Bilim kurulu ne diyecek ,valilik ne diyecek bakalım pazartesi sabah gorucez.
Yaaa
Civcivgeçmiş olsun
Test yaptırdın mı benim kedi köpek tüy hariç herşeye alerjim var
Deri testinde çıktı alerjik prick mı ne adı koldan yapılıyor.
Sağ ol canim yok test yaptirmadim astim baslangici dedi doktor desmont diye bi ilac var onu verdi. Cok beterledigim zaman iciyorum. Ama bi süre sonra o da etki etmiyomus aylik iğne olmak gerekiyomus.
Sana da gecmis olsun![]()
Biliyorum balım, kardeşimi ne zaman arasam çok yoğunum, çok yoğunum deyip telefonu kapatıyor. Bakalım sonuç ne olacak? Hayırlısı olsun her şey için.Balım
Toplantıdan geldim şimdi
Herkes şok
Valilik kararına bırakılmış İstanbul'da son dakikaya kadar herşey değişebilir sanki
Bilim kurulu ne diyecek ,valilik ne diyecek bakalım pazartesi sabah gorucez.
Yaaa
Civcivgeçmiş olsun
Test yaptırdın mı benim kedi köpek tüy hariç herşeye alerjim var
Deri testinde çıktı alerjik prick mı ne adı koldan yapılıyor.