70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hoş geldin canım, çok şükür iyiyim ben. İki gündür çok yoğundum. Bugün daha dingindi.

Haftaya daha yoğun olursun, okullar açılıyor. Hazır mısın ?

Masallah aslim cok güzel afiyet olsun

Hoş geldin canım, çok şükür iyiyim ben. İki gündür çok yoğundum. Bugün daha dingindi.

Haftaya daha yoğun olursun, okullar açılıyor. Hazır mısın ?
Balım
Aslında hiç hazır değilim
Aşı olmadık daha

Zümre toplantısı vs hepsi yarın
Bizim müdür son dakika haber verir
Seminer zamanı Mayıs i bulur dedi

Sen neler yapacaksın?
Haftaya evden mı merkezden mı çalışacaksın?

Kilo ne durumda
Güzel sonuçlar bekliyorum senden bal boğam

Balım, bende biir an ben şüphe ettim, ben mi yanlış biliyorum diye

Bizim dün toplantımız vardı, yüz yüze İl Miili Eğitim Müdüremizle. Şimdilik değişen bir şey yok bizim için. Evden çalışmaya devam. Ama süreç ne gösterir bilmiyorum.
Regl olmak üzereyim ama olamadım. Karnım şiş, bu hafta eksi gelmek için çaba sarfetmeyi bırakmadım. Ama korkuyorum yarın akşam belki yemek bile yemem.

Afiyet olsun balım, menü de spor da çok güzel her zamanki gibi
Onun secretla alakasi yok senin kendi akilliligin bal hemsehrim

Tüh ben nasil uyudum ya bu firsati kaçırıp hic aklima gelmedi gece algilarim kapandıysa demek ki
Bu gece de aynıyım canım, yine fırsatın var yani ama sabah tartıda gördüğüm rakamdan sonra kesseler yemem enerji balıma verdiğim sözü tutuyorum, 25 mayısa 55 kilo gelecek inşallah, ilk haftanın hesabı tutmak üzere
Günaydın Songül balım son listeyi bende aldım emeğine sağlık menüye biraz ekle Perşembe Cuma yapmak istiyorum
İnşallah faydasını da görürsün canım, ben de uzun süreli bir menüyü yapıyorum, güzel rakamlar görüyorum şimdilik
Yemedim Leylam yemedim, bugün de aynı durumdayım ama düne göre daha iyiyim. Akşam yemeğini 5 gibi yiyorum o yüzden erkenden acıkıyorum ama iyi oluyor, bol bol leptin

Kuzum kendini kötü hissetme, sürekli evde olmak bunalttı herkesi, eminim en kısa zamanda düzenini oturtursun sen.
Afiyet olsun balım, harika bir menü. Dediğin gibi sabah sağlam bir kahvaltı yapmışsın çok sevindim

Afiyet olsun canim cok güzel menün

Afiyet olsun Songül Balım, muhteşemsin
Evet sözümü tuttum bebeğim

Günaydın kızlar
Yemeğim hazir kahvaltimi yaptim bugün disari cikcam yürüyüşe sonra da alışverişe falan gitcez muhtemelen 4ü falan bulur gelmem yazamayabilirim merak etmeyin
Günaydınnn
Fıstığım bu ne hız sabahtan herşey tamam, maşaallah
Çok sevindim çıkmanıza hem kafan dağılır hem güzel güzel yürümüş olursun. İyi eğlenceler balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…