- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Hoş geldin canım, çok şükür iyiyim ben. İki gündür çok yoğundum. Bugün daha dingindi.Sağol balım
Yoğun geçiyor hafta içi.
Ben de çok özledim
Geçmiş olsun
Bahar geliyor yine mi azdı alerjin.
Selam ballar
Geçmiş yapamadım daha . Etiketin olduğu sayfaya yazdım direk mesaj.
Herkes iyi mi?
Dün biraz yürüyüş yaptım iyi geldi günler sonra.
Tartıya cumartesiden beri korkudan hiç çıkamadim.
Yarın tartılsam iyi olacak
Şurada iki gün kalmış tartıya
1 Mart’ta ilkokullar yüz yüze açılmıyor mu ?Hoş geldin canım, çok şükür iyiyim ben. İki gündür çok yoğundum. Bugün daha dingindi.
Haftaya daha yoğun olursun, okullar açılıyor. Hazır mısın ?
Masallah aslim cok güzel afiyet olsunİyi Akşamlar
Ballarım
Bugün Ne Yedim ?
08.45 2 bardak kayısılı su ( geceden ıslatılmış kayısının suyu )
10.15 1 yk yulaf ezmesi, 1 biber ve 2 yumurta ile yapılmış omlet, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 5 Antep fıstığı, 5 badem, 5 kaju, 2 gün kurusu kayısı ( sabah sıyunu içtiğim kayısılar )
16.30 1 muz
18.45 2 parça tavuk, 4 yk yoğurt ve salata
3 litre su
Teşekkür ederim minnoşummm benimMasallah aslim cok güzel afiyet olsun
BalımHoş geldin canım, çok şükür iyiyim ben. İki gündür çok yoğundum. Bugün daha dingindi.
Haftaya daha yoğun olursun, okullar açılıyor. Hazır mısın ?
Balım, bende biir an ben şüphe ettim, ben mi yanlış biliyorum diyeBalım
Aslında hiç hazır değilim
Aşı olmadık daha
Zümre toplantısı vs hepsi yarın
Bizim müdür son dakika haber verir
Seminer zamanı Mayıs i bulur dedi
Sen neler yapacaksın?
Haftaya evden mı merkezden mı çalışacaksın?
Kilo ne durumda
Güzel sonuçlar bekliyorum senden balboğam
Afiyet olsun balım, menü de spor da çok güzel her zamanki gibi23 Şubat Menüm
09:30
1 kupa filtre kahve, 1 kk peynir,
1 salatalık,1 biber, 3 ceviz, 1/2 dilim ekmek
12:00
1 kase çorba
Tere,maydanoz
Ara:
1/2 muz
1 mandalina
1 kivi
16:30
1 kase cacık
1 karnıyarık
23:00
1 filtre kahve
Su 2 lt
Çaylar bolca açık şekersiz
Spor: 7174 adım
15 dk bisiklet
Bu gece de aynıyım canım, yine fırsatın var yaniOnun secretla alakasi yok senin kendi akilliligin bal hemsehrim
Tüh ben nasil uyudum ya bu firsati kaçırıphic aklima gelmedi gece algilarim kapandıysa demek ki
İnşallah faydasını da görürsün canım, ben de uzun süreli bir menüyü yapıyorum, güzel rakamlar görüyorum şimdilikGünaydın Songül balım son listeyi bende aldım emeğine sağlık menüye biraz ekle Perşembe Cuma yapmak istiyorum
Yemedim Leylam yemedim, bugün de aynı durumdayım ama düne göre daha iyiyim. Akşam yemeğini 5 gibi yiyorum o yüzden erkenden acıkıyorum ama iyi oluyor, bol bol leptinGeçmiş olsun ah o alerji belası bende de var civcivim
Balım benim ablamın aldığı bir program var busuu diye konular karışık geliyor ondan çalışıyorum ilk seviyeyi tamamladım dün çalıştım biraz şimdi 2. Seviyeden devam ediyorum defter kitap olayıyla daha güzel English gramer today diye bir kitap var elimde ona da başlamayı düşünüyorum
Kolay gelsin balımÇok zor yatılı misafir Arada bak bize çok özletme hep misafire yedir hiç kendin yeme balım
Bende çok özledim sizi hep özlüyorum
Sakın yeme Songül balımbir dilime dolarım offf kurtuluş olmaz
Aynen işte o biziz
Günaydın Aslım balım
Günaydın enerji balımBenim titiz temiz en pırıltılım
Kuzum kendini kötü hissetme, sürekli evde olmak bunalttı herkesi, eminim en kısa zamanda düzenini oturtursun sen.Gitmiyo canim ya 2 gün calisip 2 gun calismiyorum gibi oluyo düzeni oturtamadim. Tabi biraz canım sıkılıyo sürekli evdeyim falan kapana kısılmıs gibi hissediyorum onun da etkisi var
Önümu göremiyorum yoruldum artik
Bir dokun bin ah işit al sana
Afiyet olsun balım, harika bir menü. Dediğin gibi sabah sağlam bir kahvaltı yapmışsın çok sevindimİyi Akşamlar
Ballarım
Bugün Ne Yedim ?
08.45 2 bardak kayısılı su ( geceden ıslatılmış kayısının suyu )
10.15 1 yk yulaf ezmesi, 1 biber ve 2 yumurta ile yapılmış omlet, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 5 Antep fıstığı, 5 badem, 5 kaju, 2 gün kurusu kayısı ( sabah sıyunu içtiğim kayısılar )
16.30 1 muz
18.45 2 parça tavuk, 4 yk yoğurt ve salata
3 litre su
Afiyet olsun canim cok güzel menün24 Şubat Çarşamba Menüsü
11.45 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, domates, 3 ceviz, yeşillik.
17.00 akşam
2 tane fırın baget, 4 kaşık pazı kavurma, üzerine sarımsaklı yoğurt, 1 dilim ekmek.
2.5 lt su
4000 adım
Afiyet olsun Songül Balım, muhteşemsin24 Şubat Çarşamba Menüsü
11.45 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, domates, 3 ceviz, yeşillik.
17.00 akşam
2 tane fırın baget, 4 kaşık pazı kavurma, üzerine sarımsaklı yoğurt, 1 dilim ekmek.
2.5 lt su
4000 adım
Evet sözümü tuttum bebeğimKuzum kendini kötü hissetme, sürekli evde olmak bunalttı herkesi, eminim en kısa zamanda düzenini oturtursun sen.
Afiyet olsun balım, harika bir menü. Dediğin gibi sabah sağlam bir kahvaltı yapmışsın çok sevindim
Sağol balım, inşallah devamı da gelirAfiyet olsun canim cok güzel menün
Sağol balım. Sana da afiyet olsun çok sevindim sözünü tutmana bitanemAfiyet olsun Songül Balım, muhteşemsin
Evet sözümü tuttum bebeğim
Biriciğim ne çok kıymetlisiniz benim için ah bir bilsenizSağol balım, inşallah devamı da gelir
Sağol balım. Sana da afiyet olsun çok sevindim sözünü tutmana bitanem
Sen de öylesin kuzum benimBiriciğim ne çok kıymetlisiniz benim için ah bir bilseniz
Çok ama çokkkk teşekkür ederim.
İyi uykular balım, Allah rahatlık versin. Yarın için de kolaylıklar diliyorum.Yavrular hepinize iyi geceler diliyorum, yarın derslerim aşırı yoğun bilesiniz. Akşam gelirim ancak, hepinizi öpüyorum
GünaydınnnGünaydın kızlar
Yemeğim hazir kahvaltimi yaptim bugün disari cikcam yürüyüşe sonra da alışverişe falan gitcez muhtemelen 4ü falan bulur gelmem yazamayabilirim merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?