• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Incim esim yanimda ayrintili okuyup dusunup cevaplayamiyorum. Ama dicegim su songüle tekrar katiliyorum😁
Gercekten biraz kendini cekmek iyi gelecektir iliskinize.. hep böyledir bu maalesef hep veren taraf olmak yıpratıcı oluyo.. mesafe her zaman iyidir.. biraz anlarlar.. yok olunca degerini farkederler.
Sen tüm isi yapma bakalim ne olcak..
😊haklisin canimm bakalim o zaman ne yapacaklar😂

Biri yazmıştı kendi kendime konuşturtup bir de seans parası aldı terapist diyordu :KK70:
Hatta adını da okumuştum tekniğin neydi ki, hatırlayınca yazacam 😂

Balım kendine çok hor davranmışsın. Ne derse de desinler, bırak bu deli bile desinler. Sana haksızlık yapmışlar maalesef. Songül Boncuğumun dediklerine aynen katılıyorum. Bu kadar süre içinde tutmuşsun 😟
Aslında sen ezdirmezdin bu kadar kendini ama biraz da anlayışızlar galiba, laftan anlamıyorlarsa epey geri çekin kendinizi. Bir şoklansınlar, niye böyle oldu desinler, gereklrse üzülüp ağlasınlar. İyice düşünüp anlayacakları o fırsatı ver. Onlar yaklaşmaya başlayınca da yine çok az geri dur, eskiye sarmasın hemen. Yani nen böyle yapardım, yaptım da, Balım kıyamam 😘
Saoll balimm bende kendime sasiyorum aslinda ezdirmem kimseye kendimj de iste aile olunca😊 bundan sonra gorsunler bakalim😍

Incim esim yanimda ayrintili okuyup dusunup cevaplayamiyorum. Ama dicegim su songüle tekrar katiliyorum😁
Gercekten biraz kendini cekmek iyi gelecektir iliskinize.. hep böyledir bu maalesef hep veren taraf olmak yıpratıcı oluyo.. mesafe her zaman iyidir.. biraz anlarlar.. yok olunca degerini farkederler.
Sen tüm isi yapma bakalim ne olcak..

Biri yazmıştı kendi kendime konuşturtup bir de seans parası aldı terapist diyordu :KK70:
Hatta adını da okumuştum tekniğin neydi ki, hatırlayınca yazacam 😂

Balım kendine çok hor davranmışsın. Ne derse de desinler, bırak bu deli bile desinler. Sana haksızlık yapmışlar maalesef. Songül Boncuğumun dediklerine aynen katılıyorum. Bu kadar süre içinde tutmuşsun 😟
Aslında sen ezdirmezdin bu kadar kendini ama biraz da anlayışızlar galiba, laftan anlamıyorlarsa epey geri çekin kendinizi. Bir şoklansınlar, niye böyle oldu desinler, gereklrse üzülüp ağlasınlar. İyice düşünüp anlayacakları o fırsatı ver. Onlar yaklaşmaya başlayınca da yine çok az geri dur, eskiye sarmasın hemen. Yani nen böyle yapardım, yaptım da, Balım kıyamam 😘

İki balım da nasıl da bana katılırmış böyle 😍😍

:KK60:
Şimdi kahvemi de yaptım içiyorum bir yerim şişmesin, yarına da sözü aldık 😍

Hatırlamak istemedim deyince ne kaçamak yaptın mı dicektin ki 😂
Afiyet olsun🤩
Evet olabilir belki de onu dicektim :D :D hala hatirlamiyorum da:deli:
Ben de bu sabahı hatırlamak istemiyorum ne hikmetse 😂😂
Songülüm bu arada seni orti bellemistim hatirliyosan menü yazmaman gözümden kacmiyo islerin var diye bisey demiyorum :KK15: ama sene tarkanin yakalarsam muck muck sarkisini armagan ediyorum :KK8:
İki balım da nasıl da bana katılırmış böyle 😍😍
Valla sen olmasan kime katilcaktik diye düşündüm bi an 😁
Cok mantikli yorum yapiyosun ama🤩🤩🤩

Off süt dedin bak ben daha kahvemi icmemistim ben de gidiyim de içiyim:KK70:
Daha kahvalti da yapmadm ama:KK16:
Günaydın Fıstıkkk 😘
Bu sütlü kahve benimkineydi.
Şimdi kendime sade kahve yapacağım.
Karşılıklı içeriz bebişimle 😍 Afiyet olsun.

Metabolizmamız hızlansında biraz spor yapalım, açken hem depodan yakarız 😍

Günaydın Fıstıkkk 😘
Bu sütlü kahve benimkineydi.
Şimdi kendime sade kahve yapacağım.
Karşılıklı içeriz bebişimle 😍 Afiyet olsun.

Metabolizmamız hızlansında biraz spor yapalım, açken hem depodan yakarız 😍
Enerjine hayran kaldim enercim ama su an acliktan kahvalti hazirlicak halim bile yok:D :D

Afiyet olsun🤩
Evet olabilir belki de onu dicektim :KK70: :KK70: hala hatirlamiyorum da:deli:

Songülüm bu arada seni orti bellemistim hatirliyosan menü yazmaman gözümden kacmiyo islerin var diye bisey demiyorum :KK15: ama sene tarkanin yakalarsam muck muck sarkisini armagan ediyorum :KK8:

Valla sen olmasan kime katilcaktik diye düşündüm bi an 😁
Cok mantikli yorum yapiyosun ama🤩🤩🤩
Yakalandık desene, tamam bal ortim bugün de müsade et bana, doktor randevum var, geçen hafta boğaz ağrılarım yine başlamıştı, bugün taaa il merkezine gideceğim doktora. Yarın istersen kilo verme yarışına da başlarız ne dersin balım 😘
Günaydın kızlar:süslü::süslü::süslü:
Gunaydinnn 😍
Hay Allah tam gülüyordum süt yine taştı ya :KK70:
Ayy sinirlerim bozuldu sabah sabah :KK70:
Bu aralar taşırmalar kaderiniz oldu balım yaa 😂😂
Off süt dedin bak ben daha kahvemi icmemistim ben de gidiyim de içiyim:KK70:
Daha kahvalti da yapmadm ama:KK16:
Afiyet olsun kuzum 😘

Yakalandık desene, tamam bal ortim bugün de müsade et bana, doktor randevum var, geçen hafta boğaz ağrılarım yine başlamıştı, bugün taaa il merkezine gideceğim doktora. Yarın istersen kilo verme yarışına da başlarız ne dersin balım 😘

Gunaydinnn 😍

Bu aralar taşırmalar kaderiniz oldu balım yaa 😂😂

Afiyet olsun kuzum 😘
Ay inşaallah bu sefer ebediyen kurtulursun bu ağrılardan 🙏🙏🙏

Balım günde 1 kere taşırmazsak işlerimiz rast gitmiyor sanki :D

Yarış işine çok sevindim😍 Çok da güzel olur. Bende epey olduğum yerde saydım şu günlerde. Gitsin artık kilolar epey sıktıı 😂

Ay inşaallah bu sefer ebediyen kurtulursun bu ağrılardan 🙏🙏🙏

Balım günde 1 kere taşırmazsak işlerimiz rast gitmiyor sanki :KK70:

Yarış işine çok sevindim😍 Çok da güzel olur. Bende epey olduğum yerde saydım şu günlerde. Gitsin artık kilolar epey sıktıı 😂
Tatlım bu sefer üniversite hastanesinde docentten randevu aldık. İş büyümeden ciddi davranalım dedik, bakalım o neler diyecek. Önceki raporları da götüreceğim.

O zaman bu hafta yarışlar başlasın balım, spor yapamam onu vakit ayiramam ama kilo verme yarışına okeyim 🤩🤩
Günaydın ☀️
Ballarımmmm 🍯

Takımımda, adım yarışmalarında hep birinci oluyorsam sebebi sizlersiniz . ❤️ Çokkk teşekkür ederim. ❤️
Balimmm tebrik ederim. Adım sayın kaç, bir de kilo bildirimini merak ediyorum 🤩🤩 ne kadar verdin bu hafta kuzum 😘

Günaydın 💕
Hala uyanmadim sayılır :uykucu:
Dersim öğlenden sonra Allah'tan 😁
6 gündür yediklerim tartıda bugün beni hazin son ile karşılaştırdı.
Bugün sıvı alım günü yapicam bakalım yüzde kaçı gidecek
Taze zencefilli limonlu çay yaptım onunla güne başladım sayılır 😉

Back