• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

asliogretmen asliogretmen
Neşem çok tebrik ederim seni :nazar: :nazar:
Hem 650 gr vermişsin hemde toplam 10 kilo vermişsin 😍

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Fıstığım seni de çok tebrik ederim :nazar:
yarın tartını heyecanla bekliyorum 😍

Ben totoyu kaldırana kadar sen bana yetiştin sanki 😂

Bugün yarın regl oldum olacam 😐
Tartıya çıkmaya da korkuyorum😬
65i geçmediysem iyidir :KK17:
Canim sana tam yetiscek gibi olurum sen kacarsin benden yine genelde art arda gidiyoruz :D
Sen git de ben arkandan gelmeye raziyim :KK8:
Ölüm ölüm dedigin nedir ki gülüm der gibi oldu:KK53:

Afiyet olsun Civcivim ❤️

Canım Avrupa yakasını kastetmiştim biliyordum 😁😁😁 ben Anadolu yakasındayım

Geçmiş olsun sporda ters hareket yapma balım

vücut yağ oranı yükseldikçe daha kolay su yüzünde kalınıyor galiba Civcivim deniz sezonu gelene kadar sen bir deri bir kemik yüzersin 🧿🧿🧿

Canım biraz stratejik davran arkadaşların tavsiyelerine tamamen katılıyorum sadece kıskançlık olarak algılanmaması için bir süre sonra yavaş yavaş elini ayağını Çek ablanla abin gibi sende bahaneler bul Kadir kıymet bilmiyorlarsa bence kendini yıpratma onlar için balım

Bence bu kadar sert yapmasaydın amacın kendini korumak olmalı onlara sitem yapma bence onları görmüyorlarsa özlüyorlardır

Sen neden yardım ediyorsun sırayla olsun bu iş sırayla olmuyorsa sende yapma bence sonra sen kıskanç yaptığını yüzüne vuran biri gibi algınırsın bu kadar çabaya 😞

Geçmiş olsun Songülüm haber ver dr ne dediyse 🌸🌸🌸 umarım geçer gider basit bir şeydir balım ❤️

Tebrik ederim Aslım süpersin sen ❤️❤️❤️

Ben korkudan tartılmadım Sudem balım 😁 sen kısa zamanda halledersin hiç endişe etme 😘

650 gram çok iyi hiç az değil Aslım tebrik ederim 🥳

Süpersin Civcivim tebrik ederim 🥳
Senin korktuğun 100-200 gram oluyor 😁
Benimki 2-3 kilo oluyor en az 😁

Canim sana tam yetiscek gibi olurum sen kacarsin benden yine genelde art arda gidiyoruz :KK70:
Sen git de ben arkandan gelmeye raziyim :KK8:
Ölüm ölüm dedigin nedir ki gülüm der gibi oldu:KK53:

Yok 'gülüm' ya bayağı durdum seni bekliyorum 😂
Aynı yarışlarda ki start çizgisi gibiyim. Herkes beni geçip gitmeden harekete geçmeliyim :halay:

Yarışacaksak şuan ki motivasyonun gözümü korkutmadı diyemicem:rolleyes:

Aynı yarışlarda ki start çizgisi gibiyim. Herkes beni geçip gitmeden harekete geçmeliyim :halay:

Enerjim vitesi 5 e takıp gaza sonuna kadar bas 😍 Civcivim öyle yapıyor bu aralar maşallahı var 🧿

Gel gel güzelim gel hic acimicak :KK8: :rolleyes:
Bide yarin 70 cikiyomusum kendimle ne dalga gecerim varya :D
Yok yok durmak yok forma girdik burdan 59a kadar devam enercim. 59 da 1 güncük mola sonra yine devamke:D
Enerjim vitesi 5 e takıp gaza sonuna kadar bas 😍 Civcivim öyle yapıyor bu aralar maşallahı var 🧿
Sağ ol canım evet asıl ben buyum aslinda genel olarak azimliyimdir(sadece kilo konusunda değil hayatta her konuda) ama bazi sorunlar yüzünden dikkatimi kendime verememiştim.
Sorunları sallamaya karar verdim🤷🏼‍♀️

Kilo vermek bircok seye göre basit yani her türlü veriliyo verilir😊 Keske hayatta her sey kilo vermek kadar basit olsa😁

Gel gel güzelim gel hic acimicak :KK8: :rolleyes:
Bide yarin 70 cikiyomusum kendimle ne dalga gecerim varya :KK70:
Yok yok durmak yok forma girdik burdan 59a kadar devam enercim. 59 da 1 güncük mola sonra yine devamke:KK70:

Sağ ol canım evet asıl ben buyum aslinda genel olarak azimliyimdir(sadece kilo konusunda değil hayatta her konuda) ama bazi sorunlar yüzünden dikkatimi kendime verememiştim.
Sorunları sallamaya karar verdim🤷🏼‍♀️

Kilo vermek bircok seye göre basit yani her türlü veriliyo verilir😊 Keske hayatta her sey kilo vermek kadar basit olsa😁
Bebişim bugün ne yapsanda 70 olaman zorlama :D

Beni çok sıkıştırırsan kıyafetsiz tartılırım bak 😂 (Tehdite bak hele)

Evet artık itiraf ediyorum, hep elbiseyle tartılıyorum. Tokamı ıvır zıvırımı da çıkarmıyorum hiç :D

O şarkıyı da çok severim, Kalbimmmm ahhhh kalbim ❤

Afiyet olsun Civcivim ❤️

Canım Avrupa yakasını kastetmiştim biliyordum 😁😁😁 ben Anadolu yakasındayım

Geçmiş olsun sporda ters hareket yapma balım

vücut yağ oranı yükseldikçe daha kolay su yüzünde kalınıyor galiba Civcivim deniz sezonu gelene kadar sen bir deri bir kemik yüzersin 🧿🧿🧿

Canım biraz stratejik davran arkadaşların tavsiyelerine tamamen katılıyorum sadece kıskançlık olarak algılanmaması için bir süre sonra yavaş yavaş elini ayağını Çek ablanla abin gibi sende bahaneler bul Kadir kıymet bilmiyorlarsa bence kendini yıpratma onlar için balım

Bence bu kadar sert yapmasaydın amacın kendini korumak olmalı onlara sitem yapma bence onları görmüyorlarsa özlüyorlardır

Sen neden yardım ediyorsun sırayla olsun bu iş sırayla olmuyorsa sende yapma bence sonra sen kıskanç yaptığını yüzüne vuran biri gibi algınırsın bu kadar çabaya 😞

Geçmiş olsun Songülüm haber ver dr ne dediyse 🌸🌸🌸 umarım geçer gider basit bir şeydir balım ❤️

Tebrik ederim Aslım süpersin sen ❤️❤️❤️

Ben korkudan tartılmadım Sudem balım 😁 sen kısa zamanda halledersin hiç endişe etme 😘

650 gram çok iyi hiç az değil Aslım tebrik ederim 🥳

Süpersin Civcivim tebrik ederim 🥳
Çok teşekkür ederim bal Leylammmm ❤️🥰😘
asliogretmen asliogretmen
Neşem çok tebrik ederim seni :nazar: :nazar:
Hem 650 gr vermişsin hemde toplam 10 kilo vermişsin 😍

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Fıstığım seni de çok tebrik ederim :nazar:
yarın tartını heyecanla bekliyorum 😍

Ben totoyu kaldırana kadar sen bana yetiştin sanki 😂

Bugün yarın regl oldum olacam 😐
Tartıya çıkmaya da korkuyorum😬