• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aynen balımmm canımı çektirdinşz demledim odun sobası yakıyorum zaten üstünde demleniyor 🤣bu arada ilk defa alanya ya kar atıyor ama sabaha güneş çar karda kursagımızda kalır😂
Ayy size yagiyosa belki bize de yagar ayni kaderi paylasiyoruz iklim olarak :D üfür bene doğru incim
Senin elitligini yesinler bende polar pijamaları giydim sobanın basına çöktüm😂
Offf orda simdi sobanin basina cöküp ne uyunur varya citir çıtır sesle 😍

Sorma sorma:KK70:
Senin simdi derslerin online mi oluyo aslim gerci sen derslere girmiyodun soru hazirliyodun.
Ama sonra tayin olmustun derslere de gircektin sanki.
Kafamda deli sorular :KK53:
Minnoşum tayinim çıktı ama okula devam etmiyorum, il koordinatörlüğüne devam ediyorum. Bu akşam Sakarya’da bulunan 1.sınıf öğretmenleriyle sohbet ettik benim yöneticiliğimde . Yani yine elit işler 😉🥰😍😘
Aynen balımmm canımı çektirdinşz demledim odun sobası yakıyorum zaten üstünde demleniyor 🤣bu arada ilk defa alanya ya kar atıyor ama sabaha güneş çar karda kursagımızda kalır😂
ooo ne güzel sobada çay, afiyet olsun . Gerçekten bu kış biraz çetin geçiyor.

Ayy size yagiyosa belki bize de yagar ayni kaderi paylasiyoruz iklim olarak :KK70: üfür bene doğru incim

Offf orda simdi sobanin basina cöküp ne uyunur varya citir çıtır sesle 😍
Ahh balim keske uflenecek kadar olsaa yine de ufliyim belki bi faydasi olur💨💨 ay sobanin yaninda yatiyoruz canim butun kis bİim oglan ustunu surekli aciyor soba olunca cok ta takmiyoruz sicak sicak uyuyor😀

Minnoşum tayinim çıktı ama okula devam etmiyorum, il koordinatörlüğüne devam ediyorum. Bu akşam Sakarya’da bulunan 1.sınıf öğretmenleriyle sohbet ettik benim yöneticiliğimde . Yani yine elit işler 😉🥰😍😘

Masallah elit isini cok beğendim k.cini kaşı nazar degmesin :D
Allahim tezinden bana da elit bi oda ve masa memuriyet cok biseyde gözüm yok:D

Saol balimmm😍 aynen odunlarda bahceden hani kiye gidiyorum diyorum ya bis durmuyoz odun ayarliyoz millette cok yakiyon diye soyleniyor keyfini bilseler😁

Ahh balim keske uflenecek kadar olsaa yine de ufliyim belki bi faydasi olur💨💨 ay sobanin yaninda yatiyoruz canim butun kis bİim oglan ustunu surekli aciyor soba olunca cok ta takmiyoruz sicak sicak uyuyor😀
Ohhh ne güzel😍
Yaniii baska nelerden kurtulsak acaba bak bunlar baya mantikli geldi bana😂
Bence bundan sonrası derimizi yüzmek falan olur canim :D gerisi kurtarmaz :D

Muhtesem elitler sizi🤣😍

P_20210216_221321.jpg
gelin sobada isinalim cayda demlendi😍

Saol balimmm😍 aynen odunlarda bahceden hani kiye gidiyorum diyorum ya bis durmuyoz odun ayarliyoz millette cok yakiyon diye soyleniyor keyfini bilseler😁
Söylensinler yak gitsin 😁😂
Hahahah valla mıcmaktan baska caremiz yok gibi 😂😂😂
Allahım:D yine basladigimiz yere döndük desene :D
:KK70::KK70::KK70:

Kaşıdım kaşıdım :KK70:
Rabbim sana istediğin en güzel işi nasip etsin minnoşum ❤️🤲🏻
Amiin aslım ❤☺️
Canım üniden arkadaşım Alanya’da öğretmen. Hem de iyi bir okulda . Senin minnak büyüsün, öğretmeni tamamdır 🥰
Ben de ataninca atandigim yerde hazir mi öğretmeni ben de isterim :KK12:

Söylensinler yak gitsin 😁😂

Allahım:KK70: yine basladigimiz yere döndük desene :KK70:

Amiin aslım ❤☺️

Ben de ataninca atandigim yerde hazir mi öğretmeni ben de isterim :KK12:
Minnoşum Türkiye’nin dört bir yanında var hele minnoşumun civcivsuyu olsun, teyzesi ona en tatlış öğretmeni bulur 🥰

Back