70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Haha ben de bi kirmizi odayi izliyorum onu da youtubedan ilerleterek izliyorum tvden izleyemiyorum canim bakismalar beni öldürüyo
Bide kpss videolarını hep 2× hizla dinlemeye alistim hepsi yavas geliyo artik dizilerin
Canım oğlum 6, kızım 15 yaşında

YouTube dan birazdan atarım
Oo masallah boyunca kizin var desene

Bıraksak uyurlar sanırım balım benimki evlenince de gitmeyecek burda yaşayacakmış, yandı benim gelin
Oğlan yatmaya gitti direk kk
Hepimiz aynıyız
Valla bebekler yönetiyor her şeyi, anne de o kadar yoruluyor ki azcık rahatlayalım diye meme açıkta yatıp istedikleri zaman emziyoruz
Ben izliyorum balım, çok güzel başladı bölüm, internetten falan da izlersin olmazsa.

Ha ha oda iyiymiş

Oğlan uyudu hayat benim için yeni başlıyor

Zaten tahmin ettim canim kadın anlatirken anlatması cok kolay ama umarim uygulamasi da bu kadar düzenli kolay olur dedim

Kizceler günaydın ben yine yollardayım

03.02.2021 menüsü

Sabah kahvaltısı 9:30
2 haşlanmış yumurta
1,5 kk kadar süzme peynir
Domates salatalık
1 fincan sekersiz çay

16:00 1 çorba kasesi yoğurt+musli

20:00 akşam yemeği
3 küçük köfte
1 ince küçük dilim ekmek
Lahana havuç salatası bol limonlu

2 lt su
2 km kadar yürüyüş

Günaydın kızlar.Sayfama da yazdım ben bir süre aktif olamayacağım.Sitede çok zaman geçiriyorum,e kitap da okuyorum.Haliyle boyun,kol ağrısı oluyor telefonu çok tutmaktan.Boyun ve el ağrısıyla başladım yine güne.Mesajı yazarken bile zorlanıyorum.
Sağlıklı,kalıcı kilo vermeler size.Allaha emanet olun

Kahve içtim ya gündüz hala uykum yok
Bide 10 da kalkıyorum

Asil senden ne haber seni bize benzetebildik mı

Kaçta kalktın sabah

İyi geceler boğam
Haha yok kuşum yine sabah 7 bucukta uyandım aksam sen yazdiğında çıkmıştım
Günaydın canım kendini nasil hissetceksen öyle olsun yorma kendini dikkat et dinlendirmeye calis boynunu gözlerini..
Böyle devam ederse de doktora git lütfen belki rahatlatcak biseyler yazar

Ama bu menü cok güzel olmus miyendizim demek ki derece yapman hic tesadüf değilmis bundan sonra ben de az laf cok is sudem balin taktigini uygulucam ama duramiyorum ki konusmadan

Günaydın
Ne güzel menü
Günün de güzel geçsin inşallah
Nego geçmiş olsun
Oğlun ve sen diyetini bırakma ama
Cumartesi görüşuruz
Dinlen güzelce.
Store de uygulamalar var onlardan indir postur için ben de indirdim sırt ağrısı oluyordu ara ara .

Şimdi dik durmaya filan dikkat ediyorum.
Boynum bile 1 cm inceldi dik durmaktan.
Günaydın fıstık kızlarEki Görüntüle 2775849

Koskoca kk de nasil fıstık emocisi olmaz cildiriciimm
Günaydın bal böceği
Resmi açamadım
Fıstık gibi bir hatun muydu

Antep fıstığı resmi koymustum ama benim de acmama izin yokmus öyle yaziyo ben paylastim zaten bana neden izin vermiyosun eyy kk
Canim ben hep leslie yaptim o hafif gelemye baslayinca da jillian level1-2-3 yaptim 1er ay arayla..
Baska bir seyi ne zaman denesem devami gelmedi bunlari tuttum ben❤ ama cook sıkıştırdı coook
Ha bide hafif geldigini hissedersem bilek agirliklari takip yapmaya basliyodum bi ara leslieyi de öyle yapiyodum daha zor oluyo hem. Biraz kilo veriyim yine geccem agirliklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…