- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 33
Canım burda heryer kapalı sadece yiyecek ve temizlik eşyası alqbiliyorsun digerleri yasak satılması . Tartıyı internetten sipariş vercem . TeşekkürlerPilbenimde bitiyor değişince çalışır.
Yeni tartı alana kadar pil alıp diyetinize başlayabilirsiniz.
Alerjileriniz için geçmiş olsun
Dr.unuz nasıl bir beslenme planı yapıyor sizin için?
Neler yiyip içiyorsunuz?
Süt yapan besinler var.
Dereotu,kefir en aklımda kalan diyete uygun.
Granola,nesfit tarzı değilde daha dengeli beslensen daha çok sütun de olur kilo vermen de artar.
Enerji balım
31 Aralık 2020 günü 66 kiloda idim ve ölçülerim daha iyiydi .
Şöyle idi.
Belim 74 ,göbeğim 95 , kalça 98 ,kolum 26, göğüs 85 ,üst bacak 54 ,alt bacak 36 idi.
31 gün boyunca ödem modem ölçülerime ihanet etmişim resmen.
Ölçü almak iyi geldi.
Ne kadar hata yaptığımı gördüm.
Tekrar aynı ölçüleri ve daha da altını yapmak hedefim artık.
7 aylık ölçülerimi defterime kronolojik olarak sıraladım sistem Sudem iş başında yani.
Bundan sonra ben de kacamak yapinca bahanem hazir ben yapmadim beynimin suçu dicemKuzum dediğin mopa mutlaka bakacağım, öyle bir şey işimi inanılmaz kolaylaştırır, çok sağol balım
Afiyet olsun canım menün de adımın da çok güzel.
Off off dün gece 12.30da bir açlık bastırdı, kendimi nasıl tuttum bilmiyorum valla, bence hepsi şeytanın işi
Günaydın Ballarım
Sabah yürüyüşü tamamdır
Forumdan kaynakli olabilir arada bi donuyoSabah bir dondu kaldı, gitmedi derken iki kere gitmiş
Evet kollar ah kollarSamdanim gecmis olsun insallah önemli bisey degildir. Junior samdan olabiler mi ki acaba
Enercim soylemis vertigo olabilir ablamda var insallah değildir cok daha hafif bisey cikar da
Ablamda var vertigo canim ne menem bi hastalikmis o ya. Bazen deprem oluyo saniyorum diyo. Meger kulak kristalleri oynadigi icin öyle oluyomus. Bikac kere gitti düzeldi fazla hareket edince falan yine oynuyo. Doktor tembihlemis cok fazla hareket halinde olmucaksin diye bizimki de durur mu masallah evi kırklamadan oturmaz her gün. yine oynuyo kristalleri
Tabi stresi falan söylemiyorum bile
Off ya şu kollar benim de en cok gozume batan yer.. dedigin gibi ben normalde elbise giymem ama dugun dernekte hadi elbiseyi bi tık bol alinca kapaniyo basen falan. Ama kollar her zaman göz önünde
Canim sezaryen icin öyle söylüyolar ama inan gidiyomus düzenli sporlaönce ideal kilona gel sonra oraya yönelik egzersiz yaparsin sürekli tabi zaman alıyormuş da. İnstada *goozdeyle* diye bi hesap var o da 2 sezaryeni var ama hic kalmamis iz falan tabi sporla. Bayagi bilgi veriyo istersen gözatabilirsin. O kadina bakip motive oluyorum bu ara ben masallah sanki 2 cocugu ben dogurmus gibiyim o bekar sanirsin ajjdksjs
Günaydınn canim
Afiyet olsun balımMenüm
6.45 1 yk sızma zeytinyağı
10.00 geceden ıslanmış kayısı suyu
11.35 kahvaltı
4 kuru kayısı+3 YK Yulaf ezmesi+4 YK yoğurt+1 yk keten tohumu+yarım çay kaşığı tarçın
13.00
Sade kahve
16.45
Yarım portakal,2 ceviz ,1 çb kefir
18.45
Ton balıklı salata
Su içiyorum
Spor 10.524 adım (8 dk tabata içinde dahil)
sonngulen
Menume uydum sadece süt hakkımı tüketmedim.
Fazladan zeytinyağı içtim sadece.
Sayende balımAfiyet olsun balımmenün çok güzel olmuş
Böyle listeler güzel oluyor balım ara ara farklı listeler de yaparızSayende balım
Detoksu bulman iyi oldu
Umarım güzel sonuçlar alırız
Yapalım.Böyle listeler güzel oluyor balım ara ara farklı listeler de yaparız
Emocisiz sudem mesajı şaşkınlık yarattı bende balımYapalım.
Ben telefonu filan kurcalıyorum bu ara .
You tube dan videolar filan indirip izliycem.
Sanki diyete yeni başlamış gibi bilgilerimi başa sardım.
Defterime 2 gündür notlar listeler hazırlıyorum.
Hatta senin geçen hafta paylaştigin listeyi de yazdım 3 günlük olan.
Oda güzel onu da yapalım.
Ya da yeni listeler bulalım.
Leyla nin 2 listesini de ben yapamadım sizin yaptıklarınızı .
Çok sevindim balım gelmeneBallarımmmm ,
Songül Balım toplantım vardı, yeni bitti biriciğim . Koşa koşa geldim sonra.
Bugün Ne Yedim?
09.00 2 bardak ılık su
11.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 7 zeytin , 1 domates , 1 tk bal, 5 ceviz
16.00 4 yk yoğurt, 3 gün kurusu kayısı
18.30 8 yk yumurtalı ıspanak, 4 yk yoğurt
3 litre su
Ha haEmocisiz sudem mesajı şaşkınlık yarattı bende balımO üç günlük listeyi ben de uygulamayı düşünüyordum canım. Ne yiyeceğimi bilmek daha disipline ediyor beni. Yoksa evde onu da yiyim bunu da yiyim derken önünü alamıyorum. Ben de spora başlamak istiyorum ama motive olamıyorum o konuda, ne yapsam diye düşünüyorum.
Bu arada ben senin bu sessizlik kararını sevmedimcumartesi bitecek dimi
Canımın içi uzaktan eğitime devam edilecek yine de . Aşı tarihi henüz tam belli değil.Çok sevindim balım gelmenemenün yine harika her zamanki gibi.
Okullar açılacakmış deniyor canım, uzaktan eğitim şubatta başlamaayacak öyleyse dimi, bilgin var mı. Bir de sizlere aşı yapılacakmış, tarihler belli oldu mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?