70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hoşgeldiniz

Laktoz alerjisi için sadece süt mü tüketmiyorsunuz yoksa tüm süt ürünlerini mi?
Birde gluten alerjisi olduğunuzu anlamadan ne gibi şikayetleriniz vardı?
Hoş bulduk
Evet süt ürünlerini yemiyorum ama eski kaşar sert peynir yiyebiliyorum .
Gluten alerjisi belirtim ise
Her sabah karın agrısı eklem agrısı mide ve bagırsak krampları agrılar şişmeler mide bulantısı kollarda sivilce gibi küçük alerjik birşeyler çıktı

Evet canim yok ya detoks lafi beni irite ediyo yani biseye uymak iatemiyorum kendim kafama gore gidersem daha az kasiliyorum ama detokusnhz cok guzel
Evet insan kendini daha iyi bilir tabiki

Güzel verdin zaten tempoyu bozma

Tabata ben de çok merak ettim

Yarın denemeyi düşünüyorum

Senin esin zayif olmani mi istiyo yoksa balik etli olarak kalman daha mi hosuna gider

Senin esin zayif olmani mi istiyo yoksa balik etli olarak kalman daha mi hosuna gider
Sadece sağlıklı olmamı istediğini, kilonun önemli olmadığını söylüyor.
Görüntümle ilgili hemen hiçbir konuda asla yorum yapmıyor. Çok çok zorluyorum, sana her şey yakışıyor, sen işini biliyorsun diyor, yorumlamış hali bu kadar işte baskıyla.

Sanki zayıf veya balık etli olmamı daha çok beğeniyor gibi.

Anladım canım, çok geçmiş olsun.

Peki ekmek işini tamamen çıkardın mı hayatından yoksa glutensiz gıdalarla devam mı ediyorsun?

Bende glutene hassasım ama seninki gibi kramp boyutunda değil. Glutensiz unlara da baktım içeriği hep karbonhidrat. Mısır nişastası, pirinç unu,şeker, kabartıcılar vs. Protein değeri de çok düşük.

Ben çölyak hastası oldum canım alerjikken fazla dikkat etmediğim için neyse sanada geçmiş olsun dikkat et.glütensiz ürünleri kullanıyorum ve ekmeği kendimde yapıyorum mısır ve nohut unundan

Ne guzel boyle soylemesi ama

Tablo burda dursun nerelerimin olcusunu alcagima bakcam

Boyun: 33
Göğüs:96
Bel:76
Karin:86
Kalça:103
Basen:99
Üst sag bacak:62
Üst sol bacak:63
Sağ kol:30
Sol kol:31

Cumartesi kilom:69.3
Bugün:69.9
(Dün gece bayagi sisircek seyler yedim muhtemelen ödem 3 4 günde 1 2 kilo almis olamam)
Bugün yola devam moral bozmuyorum

Kilo: 76.4
Ölçüler:
Boyun: 35
Göğüs:102
Bel:86
Karin:100
Kalça:108
Basen:103
Üst sag bacak:62
Üst sol bacak:63
Sağ kol:34
Sol kol:35

Günaydın canım,evet hercai menekşe
Oley oley bildim iste bildim şubata iyi basladik neyse
Günaydın bal arıları

Şimdi küçük bir yürüyüş, sonra listemize uygun bir kahvaltı. Hadi bakalım listeye başlayacak olanlar tartilmayi unutmuyoruz
Günaydın songülüm napiyoruz ortilige var mısın costurcaz mi birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…