70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hoş bulduk
35 yaşında evli 2 çoçuklu (11-9 erkek ve kız annesi) çalışan bir kadınım .İsviçrede yaşıyorum meslek yapıyorum. Koç burcuyum daha ne öğrenmek istiyorsunuz
Hoşgeldiniz

Laktoz alerjisi için sadece süt mü tüketmiyorsunuz yoksa tüm süt ürünlerini mi?
Birde gluten alerjisi olduğunuzu anlamadan ne gibi şikayetleriniz vardı?

İyi akşamlar menüm
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı 10.30
2 kasık menemen
4 dilim salatalık
4 zeytin
1bdilim peynir
1 dilim ekmek

Ara 15.00
1 portakal
2 tuzlu kraker

Akşam
5 kaşık pırasa yemegi
1 kepçe yayla corbası

Spor
15 dk lesli
10 dk zumba
10 dk egzersiz
Ev temizliği 3 saat
Bütün gün ayaktadım ama

Tarcınlı su 2.5 lt ama 3 olur

Canim benim cok cok tesekkur ederim cok sagol sizlerin destegi ile cok guzel gecti diyetim ve geciyor artik eglenceye donustu resmen

Yok kuşum gecen sene bi kere sehpayla yapmayi deneyip olmayinca birakmistim da ondan bahsediyo enerci annemlerde bayagi alçak bi sehpa vardi da. Yine de kurtarmadi
Sana geçici bir formül türettim bebişim. Kitaplarını üst üste yanyana doldur. Üzerine halı kaydırmazlık şeyinden varsa veya havlu vs bir şey ört, kitap kapakları ayağına takılıp açılmasın diye. Bu tarz bir şey de işini görebilir.

Tamam canim deniyim bi. Kitaplarda kayar çünkü kaydirmazim yok
Valla evim biraz buyuk olsa bi odayi komple spor ekipmanlarina ayircam bi tane step tahtasi alcam

Tamam canim deniyim bi. Kitaplarda kayar çünkü kaydirmazim yok
Valla evim biraz buyuk olsa bi odayi komple spor ekipmanlarina ayircam bi tane step tahtasi alcam
Dene, olmazsa bırakırsın
Benimde şimdiki ev çok küçük ya. Alıştım koca koca evlere. İnşaallah istediğimiz gibi evimiz olur Bende bir odayı komple spora ayıracağım

Lütfen gruptan cikar misin sayin tabata bacı

Yani güzel kilo vermissin son kilonla ilk kilon arasindaki yüzdesi en cok olan kisiler arasindaymissin
Seda saynin dedigi gbi acim anam ac bi bu greve olumune basladik bacim sonuna kadar gidicem

Dene, olmazsa bırakırsın
Benimde şimdiki ev çok küçük ya. Alıştım koca koca evlere. İnşaallah istediğimiz gibi evimiz olur Bende bir odayı komple spora ayıracağım
Tamam canim denerim❤
Seda saynin dedigi gbi acim anam ac bi bu greve olumune basladik bacim sonuna kadar gidicem
Evet o yasta o fizige sahip olmak kolay degil ac geziyorum diyip duruyo iste ünlü de olsan acsın

31 Ocak Menüm

1 bardak su

11:30
*1 kök ıspanak+1yk zeytinyağı+
1 kapya biber+2 yumurta ile omlet
*4 kinoalı form bisküvi
*1 kk Ezine Peynir
*4 çiğ fındık

Ara:
*1/2 greyfurt
*1/4 armut
*1/4 yeşil elma

19:30
*1 kase mercimek çorbası
*2 yk yoğurt
*1/2 kase bakliyatlı yeşil salata;
-2 yk tahinli salata sosu,
-3 yk haşlanmış bulgur,
-3 yk haşlanmış kuru fasulye

Not:Bakliyatlı salatalara yağ yerine tahin kullanıyorum.

Su: 1,5 lt civarı, 2,5-3e tamamlarım
Çay: 6 kupa açık şekersiz
1 sade soda içine yarım limon

Spor:
40 dk tempolu yürüş üzerine
15 dk Leslie 1 mil
5 dk Leslie 2 mil

Ayyy onca paran varcve yiyemiyosun boga burcu icinnbu durum rezalet
Eskiden çok zayıfken annem kızardı hep aç itler gibi gezip duruyorsun biraz yemek ye diye

Bir dönem sıkıntıdan yemeğe sardım ama ne sarmak (almış halim 58 di). Annem bir şey arıyor evde, soruyor neredeydi bu, anne ben onu yedim. Başka zaman soruyor. Onu da yedim Bu seferde yakında beni de yiyeceksin biraz az ye, ocağıma incir ağacı diktin diyor
Anne yiyeyim mi yemeyeyim mi bir karar ver
Boğa işte vur deyince öldürür

Derece yapmama şaşırdım Songülüm
Hayrişim sen elinde olmayan sebeplerle akşamları geç yiyorsun ama maşallah menülerin ona rağmen gayet güzel. Ben hiç şaşırmadım balım.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor olmuş, tuzlu kraker nasıl bir şeydi bilmiyorum ama görmezden gelinebilir.
sonngulen canım listelere bakıp haber veririm ama ölçüler için mezuram yok komsulara bi sorayım yarın.
Tamam canım inşallah bulursun.
Ballarımmmm

Bugün Ne Yedim?

11.00 1 yumurta, 4 yk ıspanak kavurması, 1 dilim peynir, 3 zeytin

18.30 1 kase tarhana çorbası, 3 yk bamya , 5 yk barbunya, boyeşil salata

2,5 litre su
Yine muhteşem sadelikte bir menü, afiyet olsunbalım.
Afiyet olsun canım, her şey muhteşem yine.

Canim benim cok cok tesekkur ederim cok sagol sizlerin destegi ile cok guzel gecti diyetim ve geciyor artik eglenceye donustu resmen
Hak ettin boğa kardeş
Hem en fazla kiloyu veren hem en yüksek yüzde ile vücudu sıkılaşan sensin bu ay.
İki kategoride de birincisin
Tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…