70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

1. GÜN
Eki Görüntüle 2773345

2. GÜN
Eki Görüntüle 2773343

3. GÜN
Eki Görüntüle 2773342

4. GÜN
Eki Görüntüle 2773346

5. GÜN
Eki Görüntüle 2773344

Kızlar 5. Günlük liste bu, diyetisyen Sebahat karadavutun yeni listesi. Listeyi bugün bitirdiler, yarın sonuçları açıklayacaklar. Ne dersiniz yarın hep beraber bu listeye başlayalım mı. Cumartesi sonuçları görmüş oluruz.
Canim ne kadar uyabilirim bilmiyorum ama elimden geldigince katilirim size💚
Afiyet olsun balım,menün de sporun da güzel olmuş 😘
Sag ol canim☺️

Canim ne kadar uyabilirim bilmiyorum ama elimden geldigince katilirim size💚

Sag ol canim☺️
Tamam canım elinden geldiğince yaparsın.
sonngulen sonngulen listeye yarın başlıyorum inşallah 🧿

Sabah kilomu foto çekip atarım 🤗

Bır de alışveriş listesi vardı onu da paylaş istersen balım 🍯

Kilolarımizi sen tutarsın olur mu?

Bakalım detoks ne etki yapacak.
Tamam canım onu da atayım hemen. Kiloları takip ederim, ölçü almayı da unutmayalım.

Sistem Sudem geldi 😁
Şiir yazdığım hafta herkes kilo almıştı😁

Bu sefer başka bir şey çözdüm 😁
En çok konuşanlar en az kiloyu vermiş 😁
Bundan sonra kendi adıma az laf çok iş umarım becerebilirim😁

Screenshot_20210131-181350.png
Bir aylık konuşma kotami fazlasıyla harcamışim😁
Kilo vermede tirt 😁

En az Leyla konuşmuş 😁
En çok kiloyu o vermiş 😁
Leyla izinden gelmeye çalışacam 💕💕

1. GÜN
Eki Görüntüle 2773345

2. GÜN
Eki Görüntüle 2773343

3. GÜN
Eki Görüntüle 2773342

4. GÜN
Eki Görüntüle 2773346

5. GÜN
Eki Görüntüle 2773344

Kızlar 5. Günlük liste bu, diyetisyen Sebahat karadavutun yeni listesi. Listeyi bugün bitirdiler, yarın sonuçları açıklayacaklar. Ne dersiniz yarın hep beraber bu listeye başlayalım mı. Cumartesi sonuçları görmüş oluruz.

Screenshot_2021-01-28-22-13-52-843_com.instagram.android.jpg

Bu da alışveriş listesi.

sudem34 sudem34 Felicio Felicio enerji_kusagi enerji_kusagi birmuhendisanne birmuhendisanne Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik asliogretmen asliogretmen inci-tepik inci-tepik Nego Nego kk birinci noteri kk birinci noteri Mysonismysun Mysonismysun

Kızlar yarın kilo bildirimi ve vücut ölçüleri alıp başlıyoruz, katılacak olanlar bildirsin. Katılmayacak olanlar da ölçü bildirirse iyi olur çünkü aylık takip yapacağız 😘

Sistem Sudem geldi 😁
Şiir yazdığım hafta herkes kilo almıştı😁

Bu sefer başka bir şey çözdüm 😁
En çok konuşanlar en az kiloyu vermiş 😁
Bundan sonra kendi adıma az laf çok iş umarım becerebilirim😁

Eki Görüntüle 2773362

En az Leyla konuşmuş 😁
En çok kiloyu o vermiş 😁
Leyla izinden gelmeye çalışacam 💕💕
Tespitin dibi olmus bu:D 3. Sirada ben varim bundan sonra ben de susuyorum:eek:

Kızlar benide aranıza alın gaz verin kilo vermeliyim
Hoş
Gluten alerjisi
Laktoz alerjisi
AS hastalıgı
Hormonlu spiral hepsi bir oldu iyi şiştimm
Hoşgeldiniz🌷
Kendinizi tanıtılabilir misiniz?
Yukarda liste var yarın başlıyoruz yarın sabah tartı fotoğrafı çekip başlayabilirsiniz.

Hoşgeldiniz🌷
Kendinizi tanıtılabilir misiniz?
Yukarda liste var yarın başlıyoruz yarın sabah tartı fotoğrafı çekip başlayabilirsiniz.
Hoş bulduk 💓☺️
35 yaşında evli 2 çoçuklu (11-9 erkek ve kız annesi) çalışan bir kadınım .İsviçrede yaşıyorum meslek yapıyorum. Koç 🐏 burcuyum daha ne öğrenmek istiyorsunuz😉

1. GÜN
Eki Görüntüle 2773345

2. GÜN
Eki Görüntüle 2773343

3. GÜN
Eki Görüntüle 2773342

4. GÜN
Eki Görüntüle 2773346

5. GÜN
Eki Görüntüle 2773344

Eki Görüntüle 2773361
Bu da alışveriş listesi.

sudem34 sudem34 Felicio Felicio enerji_kusagi enerji_kusagi birmuhendisanne birmuhendisanne Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik asliogretmen asliogretmen inci-tepik inci-tepik Nego Nego kk birinci noteri kk birinci noteri Mysonismysun Mysonismysun

Kızlar yarın kilo bildirimi ve vücut ölçüleri alıp başlıyoruz, katılacak olanlar bildirsin. Katılmayacak olanlar da ölçü bildirirse iyi olur çünkü aylık takip yapacağız 😘
Canım akşam inceleyip yazıcam😘
Yeni kararlar verme peşindeyim zaten😊

Tabatayi sen yap bakim begenirsen ben de arkandan gelirim enercik hanımefendiler önden buyursun lütfen :KK70: :KK70:
Step icin bi basamak bulamamak cok canimi sıkıyo sandalyeyle devam mi etsem:halay:
Tamam Bebişimm 💪
Denediklerimi yazacam sana tek tek 😍

Step için ben onu sert bir meyve kasasından uyarlamıştım deneme için hatırlıyor musun? :D
Geçen taşınırken denk geldi az daha dursun bakayım, belkiii demiştim😁😁
10-15 cm falan bir yüksekliği var. Epey de sert👍
Sen sehpaya çıkmaya çalışıyordun o sıra daha etkili olursa diye :D

Tamam Bebişimm 💪
Denediklerimi yazacam sana tek tek 😍

Step için ben onu sert bir meyve kasasından uyarlamıştım deneme için hatırlıyor musun? :KK70:
Geçen taşınırken denk geldi az daha dursun bakayım, belkiii demiştim😁😁
10-15 cm falan bir yüksekliği var. Epey de sert👍
Sen sehpaya çıkmaya çalışıyordun o sıra daha etkili olursa diye :KK70:
Kiz alcak bisey bulamadim tamamen caresizlikten sehpaya ciktim :D hala bulamiyorum :D ama kasa mantikliymis bulabilirsem dur ben de bakim bi🤔

Step en son spor salonuna gitmistim bi donem orda yaptırıyodu hoca. Bayagi güzel geliyodu bana etkiliydi yani. Evde de yapabilsem harika olur hem de leslie ye farkli bi secenek cikar

Hoş bulduk 💓☺️
35 yaşında evli 2 çoçuklu (11-9 erkek ve kız annesi) çalışan bir kadınım .İsviçrede yaşıyorum meslek yapıyorum. Koç 🐏 burcuyum daha ne öğrenmek istiyorsunuz😉
Merhabalar hoşgeldiniz aramıza. Şimdilik yeterli gibi bu bilgiler. Yarın sabah kilo da bildirirseniz güzel olur. Cumartesi günleri tartiliyoruz, eğer düzenli şekilde gelmeye de devam ederseniz takip tablolarimiz var, oraya da isminizi ekleriz.

Benim adım Songül, 36 yaşındayım, akademisyenim, 8.5 yaşında oğlum var. İkizler burcuyum 🤩
Canım akşam inceleyip yazıcam😘
Yeni kararlar verme peşindeyim zaten😊
Tamam canım bekliyorum, yeni kararlarını da merak ettim.

Kiz alcak bisey bulamadim tamamen caresizlikten sehpaya ciktim :KK70: hala bulamiyorum :KK70: ama kasa mantikliymis bulabilirsem dur ben de bakim bi🤔

Step en son spor salonuna gitmistim bi donem orda yaptırıyodu hoca. Bayagi güzel geliyodu bana etkiliydi yani. Evde de yapabilsem harika olur hem de leslie ye farkli bi secenek cikar
Balım sehpa çok yüksek değil mi, Allah korusun sakatlık çıkmasın 😘

Back