70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canim ne kadar uyabilirim bilmiyorum ama elimden geldigince katilirim size
Afiyet olsun balım,menün de sporun da güzel olmuş
Sag ol canim

Canim ne kadar uyabilirim bilmiyorum ama elimden geldigince katilirim size

Sag ol canim
Tamam canım elinden geldiğince yaparsın.
Tamam canım onu da atayım hemen. Kiloları takip ederim, ölçü almayı da unutmayalım.

Sistem Sudem geldi
Şiir yazdığım hafta herkes kilo almıştı

Bu sefer başka bir şey çözdüm
En çok konuşanlar en az kiloyu vermiş
Bundan sonra kendi adıma az laf çok iş umarım becerebilirim

Bir aylık konuşma kotami fazlasıyla harcamışim
Kilo vermede tirt

En az Leyla konuşmuş
En çok kiloyu o vermiş
Leyla izinden gelmeye çalışacam

1. GÜN
Eki Görüntüle 2773345

2. GÜN
Eki Görüntüle 2773343

3. GÜN
Eki Görüntüle 2773342

4. GÜN
Eki Görüntüle 2773346

5. GÜN
Eki Görüntüle 2773344

Kızlar 5. Günlük liste bu, diyetisyen Sebahat karadavutun yeni listesi. Listeyi bugün bitirdiler, yarın sonuçları açıklayacaklar. Ne dersiniz yarın hep beraber bu listeye başlayalım mı. Cumartesi sonuçları görmüş oluruz.

Bu da alışveriş listesi.

sudem34 Felicio enerji_kusagi birmuhendisanne Saricivcivcikcik asliogretmen inci-tepik Nego kk birinci noteri Mysonismysun

Kızlar yarın kilo bildirimi ve vücut ölçüleri alıp başlıyoruz, katılacak olanlar bildirsin. Katılmayacak olanlar da ölçü bildirirse iyi olur çünkü aylık takip yapacağız

Tespitin dibi olmus bu 3. Sirada ben varim bundan sonra ben de susuyorum

Kızlar benide aranıza alın gaz verin kilo vermeliyim
Hoş
Gluten alerjisi
Laktoz alerjisi
AS hastalıgı
Hormonlu spiral hepsi bir oldu iyi şiştimm
Hoşgeldiniz
Kendinizi tanıtılabilir misiniz?
Yukarda liste var yarın başlıyoruz yarın sabah tartı fotoğrafı çekip başlayabilirsiniz.

Hoşgeldiniz
Kendinizi tanıtılabilir misiniz?
Yukarda liste var yarın başlıyoruz yarın sabah tartı fotoğrafı çekip başlayabilirsiniz.
Hoş bulduk
35 yaşında evli 2 çoçuklu (11-9 erkek ve kız annesi) çalışan bir kadınım .İsviçrede yaşıyorum meslek yapıyorum. Koç burcuyum daha ne öğrenmek istiyorsunuz

Canım akşam inceleyip yazıcam
Yeni kararlar verme peşindeyim zaten

Tabatayi sen yap bakim begenirsen ben de arkandan gelirim enercik hanımefendiler önden buyursun lütfen
Step icin bi basamak bulamamak cok canimi sıkıyo sandalyeyle devam mi etsem
Tamam Bebişimm
Denediklerimi yazacam sana tek tek

Step için ben onu sert bir meyve kasasından uyarlamıştım deneme için hatırlıyor musun?
Geçen taşınırken denk geldi az daha dursun bakayım, belkiii demiştim
10-15 cm falan bir yüksekliği var. Epey de sert
Sen sehpaya çıkmaya çalışıyordun o sıra daha etkili olursa diye

Kiz alcak bisey bulamadim tamamen caresizlikten sehpaya ciktim hala bulamiyorum ama kasa mantikliymis bulabilirsem dur ben de bakim bi

Step en son spor salonuna gitmistim bi donem orda yaptırıyodu hoca. Bayagi güzel geliyodu bana etkiliydi yani. Evde de yapabilsem harika olur hem de leslie ye farkli bi secenek cikar

Hoş bulduk
35 yaşında evli 2 çoçuklu (11-9 erkek ve kız annesi) çalışan bir kadınım .İsviçrede yaşıyorum meslek yapıyorum. Koç burcuyum daha ne öğrenmek istiyorsunuz
Merhabalar hoşgeldiniz aramıza. Şimdilik yeterli gibi bu bilgiler. Yarın sabah kilo da bildirirseniz güzel olur. Cumartesi günleri tartiliyoruz, eğer düzenli şekilde gelmeye de devam ederseniz takip tablolarimiz var, oraya da isminizi ekleriz.

Benim adım Songül, 36 yaşındayım, akademisyenim, 8.5 yaşında oğlum var. İkizler burcuyum
Canım akşam inceleyip yazıcam
Yeni kararlar verme peşindeyim zaten
Tamam canım bekliyorum, yeni kararlarını da merak ettim.

Balım sehpa çok yüksek değil mi, Allah korusun sakatlık çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…