- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Canim ne kadar uyabilirim bilmiyorum ama elimden geldigince katilirim size1. GÜN
Eki Görüntüle 2773345
2. GÜN
Eki Görüntüle 2773343
3. GÜN
Eki Görüntüle 2773342
4. GÜN
Eki Görüntüle 2773346
5. GÜN
Eki Görüntüle 2773344
Kızlar 5. Günlük liste bu, diyetisyen Sebahat karadavutun yeni listesi. Listeyi bugün bitirdiler, yarın sonuçları açıklayacaklar. Ne dersiniz yarın hep beraber bu listeye başlayalım mı. Cumartesi sonuçları görmüş oluruz.
Sag ol canimAfiyet olsun balım,menün de sporun da güzel olmuş
Tamam canım elinden geldiğince yaparsın.Canim ne kadar uyabilirim bilmiyorum ama elimden geldigince katilirim size
Sag ol canim❤
Tamam canım onu da atayım hemen. Kiloları takip ederim, ölçü almayı da unutmayalım.sonngulen listeye yarın başlıyorum inşallah
Sabah kilomu foto çekip atarım
Bır de alışveriş listesi vardı onu da paylaş istersen balım
Kilolarımizi sen tutarsın olur mu?
Bakalım detoks ne etki yapacak.
Tespitin dibi olmus buSistem Sudem geldi
Şiir yazdığım hafta herkes kilo almıştı
Bu sefer başka bir şey çözdüm
En çok konuşanlar en az kiloyu vermiş
Bundan sonra kendi adıma az laf çok iş umarım becerebilirim
Eki Görüntüle 2773362
En az Leyla konuşmuş
En çok kiloyu o vermiş
Leyla izinden gelmeye çalışacam
En çok yüzde Myson ,Leyla ve MühendisTespitin dibi olmus bu3. Sirada ben varim bundan sonra ben de susuyorum
O biraz zor ve balımFelicio senin mesaj sayın beni geçene kadar ben sussam aceba totem tutar mı
Az laf bol icraat
Hatta herkes beni gecene kadar
Niye kiO biraz zor ve balım
En çok yüzde Myson ,Leyla ve Mühendis
En çok kilo Myson ,Aslı ve İnci
En çok konuşan dan bir tek Leyla var
HoşgeldinizKızlar benide aranıza alın gaz verin kilo vermeliyim
Hoş
Gluten alerjisi
Laktoz alerjisi
AS hastalıgı
Hormonlu spiral hepsi bir oldu iyi şiştimm
Hoş buldukHoşgeldiniz
Kendinizi tanıtılabilir misiniz?
Yukarda liste var yarın başlıyoruz yarın sabah tartı fotoğrafı çekip başlayabilirsiniz.
Canım akşam inceleyip yazıcam1. GÜN
Eki Görüntüle 2773345
2. GÜN
Eki Görüntüle 2773343
3. GÜN
Eki Görüntüle 2773342
4. GÜN
Eki Görüntüle 2773346
5. GÜN
Eki Görüntüle 2773344
Kızlar 5. Günlük liste bu, diyetisyen Sebahat karadavutun yeni listesi. Listeyi bugün bitirdiler, yarın sonuçları açıklayacaklar. Ne dersiniz yarın hep beraber bu listeye başlayalım mı. Cumartesi sonuçları görmüş oluruz.
Eki Görüntüle 2773361
Bu da alışveriş listesi.
sudem34 Felicio enerji_kusagi birmuhendisanne Saricivcivcikcik asliogretmen inci-tepik Nego kk birinci noteri Mysonismysun
Kızlar yarın kilo bildirimi ve vücut ölçüleri alıp başlıyoruz, katılacak olanlar bildirsin. Katılmayacak olanlar da ölçü bildirirse iyi olur çünkü aylık takip yapacağız
Hosgeldiniz grubumuzaHoş bulduk
35 yaşında evli 2 çoçuklu (11-9 erkek ve kız annesi) çalışan bir kadınım .İsviçrede yaşıyorum meslek yapıyorum. Koçburcuyum daha ne öğrenmek istiyorsunuz
Tamam BebişimmTabatayi sen yap bakim begenirsen ben de arkandan gelirim enercik hanımefendiler önden buyursun lütfen
Step icin bi basamak bulamamak cok canimi sıkıyo sandalyeyle devam mi etsem
Kiz alcak bisey bulamadim tamamen caresizlikten sehpaya ciktimTamam Bebişimm
Denediklerimi yazacam sana tek tek
Step için ben onu sert bir meyve kasasından uyarlamıştım deneme için hatırlıyor musun?
Geçen taşınırken denk geldi az daha dursun bakayım, belkiii demiştim
10-15 cm falan bir yüksekliği var. Epey de sert
Sen sehpaya çıkmaya çalışıyordun o sıra daha etkili olursa diye
Merhabalar hoşgeldiniz aramıza. Şimdilik yeterli gibi bu bilgiler. Yarın sabah kilo da bildirirseniz güzel olur. Cumartesi günleri tartiliyoruz, eğer düzenli şekilde gelmeye de devam ederseniz takip tablolarimiz var, oraya da isminizi ekleriz.Hoş bulduk
35 yaşında evli 2 çoçuklu (11-9 erkek ve kız annesi) çalışan bir kadınım .İsviçrede yaşıyorum meslek yapıyorum. Koçburcuyum daha ne öğrenmek istiyorsunuz
Tamam canım bekliyorum, yeni kararlarını da merak ettim.Canım akşam inceleyip yazıcam
Yeni kararlar verme peşindeyim zaten
Balım sehpa çok yüksek değil mi, Allah korusun sakatlık çıkmasınKiz alcak bisey bulamadim tamamen caresizlikten sehpaya ciktimhala bulamiyorum ama kasa mantikliymis bulabilirsem dur ben de bakim bi
Step en son spor salonuna gitmistim bi donem orda yaptırıyodu hoca. Bayagi güzel geliyodu bana etkiliydi yani. Evde de yapabilsem harika olur hem de leslie ye farkli bi secenek cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?