- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Ayy gecen sene esim belgesel izlerken kapat kapat bildiğimi de unutuyorum diye kapattiriyodum
Halide edip kitaplarini falan ezberlemistim sinav icin neden alip okumak hic aklima gelmedi bu şu an kendimi sorguluyorum. Cok mantiklibi ara bakip siparis ediyim ben.
Allahtan okuduğum yerden cikti diyo Allah seni napmasin
Bisiklet üzerinden yazıyorumEnerji balım
Bitti mi iş güç
Ispanaklı yumurta yaptım oğlan isyanda
Sağlıklı yemekler niye böyle kötü diyo
Elmalı kereviz salatası yaptım tadına bakmadı
Olur tabi olmaz mı, yıllardır yandex kullanıyorum. Bazı sitelere girerken rica yazısı ile karşılanıyorum. Lütfen reklam engellemeyi sitemiz için kapatın, gelirimiz sadece reklamlardan diyenler var. O kadar suyunu çıkarmasalardı bizde insanızAa öyle oluyo muymuş? Bi deniyim canim sağ ol❤
Yaaa ama bunlar benim icin altin degerinde tavsiyeler cook teşekkür ederim samdanim hepsini kaydedeyimama işte civcivim deneyimledim ben bunu
emek verenin emeği zai olmaz
sana kazandirdigimiz yeni bakış açısıyla yardircaksin sınavda inanıyorume kitap şeklinde de okuyabilirsin:) ben kitabı bir haftada bitiriyosam e kitap iki günde bitiyo:) daha hızlı okuyorum ordan:)
nutuk mutlaka al oku mesela:) ben başladım başladım bitirmek nasip olmadı. nutuk da çok faydalı olur
Evet ya sinir oldum bazen üst üste basiyorum yanlislikla bide. Kurtul kurtulabilirsenOlur tabi olmaz mı, yıllardır yandex kullanıyorum. Bazı sitelere girerken rica yazısı ile karşılanıyorum. Lütfen reklam engellemeyi sitemiz için kapatın, gelirimiz sadece reklamlardan diyenler var. O kadar suyunu çıkarmasalardı bizde insanız
Teşekkür ederim Balım, umarımoğlanı uyutunca baslicam canım. o zamana kadar sizleyim
çok fazla kanun var. inşallah hallederim. KDV ye daha gelemedim bile
bu hafta hedefimi tutturursam pazartesi gecebilirim ona
sen zeki kadınsın bence bu baksan yaparsın
Ayy o kitap hala yanımda gezer bir kere okumak nasip olmadıyakız tarihi romanlar da çok güzel
sen nasılsa temel atiyosun. Halide Edip kitaplarını oku mesela kurtuluş savaşı çalışırsın üstüne. aklında mutlaka bişeyler daha iyi kalır. Yakup Kadri mesela:)
şu çılgın Türkler kitabını ben de bitirmedim. okuduğum kısımdan çıktı Allah'tan
belgesel de izleyebilirsin değerlendirmek için:) ya da film:)
Hayatimda ilk defa esi devlette olsun istemeyen bi es goruyorumTeşekkür ederim Balım, umarım
Benim Kpss işi yattı. Eşim maaşla emir altında çalışmamı istemiyor. Şimdilik sadece ticarete sıcak bakıyor. Biraz zaman istedi benden.
Halledeceğine garanti gözüyle bakıyorum. Senin azmine yürekten güveniyorum
Benimki aşırı radikal bir eşHayatimda ilk defa esi devlette olsun istemeyen bi es goruyorum
Anladim canim zsten kazanmakta hakikaten zor 3 yil denedim yok yani 90 dan asagisi kurtarmiyoBenimki aşırı radikal bir eş
Devlete de karşı değil, sadece bir kaç pozisyona olumluonda da sınav yok zaten
Yaaa ama bunlar benim icin altin degerinde tavsiyeler cook teşekkür ederim samdanim hepsini kaydedeyim
E kitap da mantikli evet bu da aklima gelmemisti
Evet ya sinir oldum bazen üst üste basiyorum yanlislikla bide. Kurtul kurtulabilirsenrica yazisi iyiymis de bizim de canimiz var reklamcı abiler
ayyy en sevdiğimTeşekkür ederim Balım, umarım
Benim Kpss işi yattı. Eşim maaşla emir altında çalışmamı istemiyor. Şimdilik sadece ticarete sıcak bakıyor. Biraz zaman istedi benden.
Halledeceğine garanti gözüyle bakıyorum. Senin azmine yürekten güveniyorum
Ayy o kitap hala yanımda gezer bir kere okumak nasip olmadıya
Orta okuldayken biri getirdi eve Çılgın Türkleri, ha bugün ha yarın...
Saricivcivcikcik
Tarih için romanda Defne Altınyeleklioğlu'nun kitapları çok akıcı.
Biraz kalındır ama hiç bırakmadan okuyordum.
Bir de Tolstoy'un kitaplarını sevmiştim, geze geze yazmıştı. Türkleri de çok sever. Hatta müslüman olduğunu düşünüyorum artık.
Bilgi kutusu mu bilgi kutbu mu onu keşfettim geçenlerde. Ali Emiri mi neydi adı. İndirdim henüz okuyamadım. Devlette kütüphanede görev yapmış ve sanırım oradaki her kitabı okumuş. Sonra her konuda bilgiler yazmış. Şurada bundan şöyle bahsederler vs diye.
Birde eskiden tarihi roman olarak seviyordum ama artık yaş ilerledikçe sanırım, saf tarih okumayı seviyorum.
Yine Halil İnalcık kitapları çok değerlidir.
Allah tan cok buyuk hastaliklari yok sukur sma hastasi cocuk dolu etraf ama kucuk hastaliklar bile anneyi oyle telaslandieiyoki hayatin bi anlami kalmiyor resmen. Cok guzel duygu anne olmak ama evham dunyasi resmenne demek civciviminsan her gün farklı bişeye ihtiyaç duyuyo işte:)
ben derse başlıyorum sen naptın
ayyy en sevdiğimeşini dinle bebeğim fırsatım olsa kendi işimi yapardım. mecburen memur oldum gibi bişey benimki:)
devlette rahat gibi görünse de amir ve çalıştığın memur cidden insanı canından bezdirebiliyoinşallah gönlünce olsun işini kurarsan bize de fikir ver canısı
eşim Halil İnalcık tutukunudurbayılır tarih kitaplarına. ama Tolstoy okuduğunu sanmıyorum. ona hediye alabilirim süper bir fikir verdin bana canım ben de faydalanirim tabiki bu vesileyle
Ben şu çılgın Türkler kitabını çaldirdim biliyo musun. bide babamindiaklıma gelmişken onu da alıp babama vereyim
Allah tan cok buyuk hastaliklari yok sukur sma hastasi cocuk dolu etraf ama kucuk hastaliklar bile anneyi oyle telaslandieiyoki hayatin bi anlami kalmiyor resmen. Cok guzel duygu anne olmak ama evham dunyasi resmen
Halil İnalcık bir şehrin tarihini bile yazacağında gider orayı karış karış gezerdi, dibini delerdi, olayı da sanki kendi yaşardı. Öyle de bir adam iştene demek civciviminsan her gün farklı bişeye ihtiyaç duyuyo işte:)
ben derse başlıyorum sen naptın
ayyy en sevdiğimeşini dinle bebeğim fırsatım olsa kendi işimi yapardım. mecburen memur oldum gibi bişey benimki:)
devlette rahat gibi görünse de amir ve çalıştığın memur cidden insanı canından bezdirebiliyoinşallah gönlünce olsun işini kurarsan bize de fikir ver canısı
eşim Halil İnalcık tutukunudurbayılır tarih kitaplarına. ama Tolstoy okuduğunu sanmıyorum. ona hediye alabilirim süper bir fikir verdin bana canım ben de faydalanirim tabiki bu vesileyle
Ben şu çılgın Türkler kitabını çaldirdim biliyo musun. bide babamindiaklıma gelmişken onu da alıp babama vereyim
Gerçekten annelik çok zor. Bugün okula bırakırken bizden önce iki çocuk gelmiş, ayakkabılarını değiştiriyorlardı. benimkini görünce Buğra geldi, biz bittik dedi. Sanki benimki buna bozuldu biraz suratı asık sınıfına gitti, gün boyu aklımdaydı. Öğretmenini aramamak için kendimi zor tuttum. İçim gitti, onun, öyle durgun sınıfına gitmesi. Velhasıl işimiz zoröyle ya cok şükrettim bu hastalıkta da Allah'ım dermansız dert vermesin. o bebeklerin çocukların yanında ne ki benim oğlanın hastalığı. ama insan basit bişey de olsa içi gidiyo. tam bir delilik annelik ya. hiç ortası olmayan bı duyguAllah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin cankm amin gercekten sagligin anlamini evlatla anladimöyle ya cok şükrettim bu hastalıkta da Allah'ım dermansız dert vermesin. o bebeklerin çocukların yanında ne ki benim oğlanın hastalığı. ama insan basit bişey de olsa içi gidiyo. tam bir delilik annelik ya. hiç ortası olmayan bı duyguAllah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Boğa işte yaBisiklet üzerinden yazıyorum
İnersem yemek yiyecez
Çocuk haklı
Bende onun yaşında pek yemek yemiyordum. Her şeyi seçiyordum.
Ispanak, kereviz falan aslaaa...
Sonra annem beni bi aç bıraktı.Öyle de gözü karadır. Ya dedi biz ne yersek bizimle onu yiyeceksin ya da bundan böyle sana özel yemek yok.
3 gün direndim açlığa. Yediğim hiç bir şeyi pişirmedi yemeklerde
3.gün sonu dayanamadım artık açlığa ne bulsam yiyecem
Akşam da menüde ıspanak var
Bende yiyebilir miyim diye sokuldum yavaşça
O kadar güzel geldi ki tadı doyamadım yemeye
O gün bugün bir daha yemek seçmedim.
Her şeyi yedimİyi mi kötü mü bilmiyorum. Keşke diyorum bazen herşeyi yemese miydim ?
Cocuga kufur etsen daha iyiEnerji balım
Bitti mi iş güç
Ispanaklı yumurta yaptım oğlan isyanda
Sağlıklı yemekler niye böyle kötü diyo
Elmalı kereviz salatası yaptım tadına bakmadı
Bebekken ıspanak çorbası çok içtiCocuga kufur etsen daha iyi
Saka maka annem ispanak yemegi falan yaotiginda okuldan geldigimde tok taklidi yapardim hep ordan oraya kacardim kerevizo zaten dusunemiyorum cocuk hakli saglikli olanlarin hepsi kotu
Tamam kuşum cook teşekkür ederim güzel önerilerin içinAyy o kitap hala yanımda gezer bir kere okumak nasip olmadıya
Orta okuldayken biri getirdi eve Çılgın Türkleri, ha bugün ha yarın...
Saricivcivcikcik
Tarih için romanda Defne Altınyeleklioğlu'nun kitapları çok akıcı.
Biraz kalındır ama hiç bırakmadan okuyordum.
Bir de Tolstoy'un kitaplarını sevmiştim, geze geze yazmıştı. Türkleri de çok sever. Hatta müslüman olduğunu düşünüyorum artık.
Bilgi kutusu mu bilgi kutbu mu onu keşfettim geçenlerde. Ali Emiri mi neydi adı. İndirdim henüz okuyamadım. Devlette kütüphanede görev yapmış ve sanırım oradaki her kitabı okumuş. Sonra her konuda bilgiler yazmış. Şurada bundan şöyle bahsederler vs diye.
Birde eskiden tarihi roman olarak seviyordum ama artık yaş ilerledikçe sanırım, saf tarih okumayı seviyorum.
Yine Halil İnalcık kitapları çok değerlidir.
Cok guzel menü canim afiyet olsun sporu yaptin mi yaptiysan o da güzelSabah:
1 diljm tam bugday
2 yumurta
1 tatli kasigi bal
Peynir
5 zeytin
3 kayisi
Ogle:
Biraz beyaz leblebi
Aksam:
1 tabak kurufasulye kusbasi et var az bisey icinde
2 yk zeytinyagli kabak
Spor:
Gece yapicam cocugu uyutup 30 dk tabata
Neden biz bittik dedi canimGerçekten annelik çok zor. Bugün okula bırakırken bizden önce iki çocuk gelmiş, ayakkabılarını değiştiriyorlardı. benimkini görünce Buğra geldi, biz bittik dedi. Sanki benimki buna bozuldu biraz suratı asık sınıfına gitti, gün boyu aklımdaydı. Öğretmenini aramamak için kendimi zor tuttum. İçim gitti, onun, öyle durgun sınıfına gitmesi. Velhasıl işimiz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?