• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım neden öyle oldu 😟 Sıkıntınmı var?
Pelteyi çok mu yedin?
Sabahta az yemiş gibisin ondan mı öyle oldu ki? Acıktın bence Civcivim 😟
Keşke yumurtalı ekmek yerine 2 haşlanmış yumurta ve peynir yesen canın pek tatlı,abur cubur da çekmeyebilirdi.
Hemen motivasyonunu kaybetme Balım❤
Enercim sabah az yedim belki ondan olabilir evet.. yumurtali ekmek yapmicaktim da ekmekler küflenmek uzereydi kurtarayim diye yapiverdim hemen 😔
İnşallah yarin daha iyi olur canim💜

Sıkıntım yok bu arada canim hava falan kötüydü belki ondandir icim karardı 🤦🏼‍♀️
Bitanem neyine kızalım, insan bazen iyi hissetmiyor kendini normal böyle şeyler, ayrıca ben abartılı bir şey göremedim, yediğin yufkalar mı üzdü seni. Spor olsaydı onların esamesi bile kalmazdı ama bu haliyle de kötü değil sıkma canını. Sen bugün benimkileri görsen şaşarsın, zaten yüzüm yok yazmaya ama yarından itibaren kötü de olsa yazmalıyım ki kendimi tutabileyim.

Çok geçmiş olsun canım, inşallah hemen toparlanır yavrucak.
Haklisin canim insaniz tabi degisiyo her gün birbirinin aynisi olamiyo🤦🏼‍♀️
Sen neden öyle oldun peki 😔
Evet yarin bakiyim sana yazdin mi yazmadin mi diye. Ona göre sabahtan basla dikkat etmeye. Ben de menüme seni etiketlerim etiket gelmezse bil ki yanlis yollara sapmışım :olamaz:

iyi akşamlar kızlar 😘😘

oğlum hastalandı. girip çıkamıyorum çok. diyete uyuyorum ama👍 sadece kaçamak yaptım dün 🙈
inşallah toparlicam:)

hibiskusu senle mi konuşmuştuk sudem34 sudem34
bugün içtim tadını beğendim:)

su icmedim gibi bişey bugün.
adım da 5 bin olmadı maalesef 😬
Cok gecmis olsun kuzuya canim💚

iyi akşamlar kızlar 😘😘

oğlum hastalandı. girip çıkamıyorum çok. diyete uyuyorum ama👍 sadece kaçamak yaptım dün 🙈
inşallah toparlicam:)

hibiskusu senle mi konuşmuştuk sudem34 sudem34
bugün içtim tadını beğendim:)

su icmedim gibi bişey bugün.
adım da 5 bin olmadı maalesef 😬
Canım seni özledim 🤗

Kuzucuga geçmiş olsun 💐
Nisa da filan çocuk Dr.oluyor gece ama biraz tuzlu fiyatları .

Diyetine dikkat etmene cok sevindim🤗

Çayı alınca deniycem sağol haber verdiğin için 😉

Ballarımmmm
Özledimmm 🥺

Bugün Ne Yedim? 😋
09.00 2 bardak ılık su

11.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 3 kıl biber, 5 zeytin, 5 ceviz, 1 elma

17.45 1 porsiyon hamsi ve bol yeşil salata

3 litre su
Aslim oncelikle masallah diyor ve başarılarının devamini diliyorum.
Bisey sorcam bu mitivasyonun kaynagi ne😬
Ben gecen sene gelinligin icinde incecik goruncem diye cok cok saglam bi motivasyona sahiptim. Ondan canim kacamak istemiyodu durmadan hareket halindeydim.
Ama bu sene gelinlik yok yetismem gereken bisey yok motive olamiyorum. Aralarda bozuluyo.
Yine veiriyorum ama iste daha iyisini yapabileceğimi bildigim icin kendimi zorlasam fena olmazdı..

Kizlar nasılsınız? Uzun upuzun bir aradan sonra menü paylaşımlarına döneyim diyorum 🤭

25 Ocak menüsü:

Kahvaltı yok , 1 fincan sekersiz filtre kahve
1 küçük fincan şekersiz expresso

12:30 Öğlen menüsü: çok az patates üstüne 200 Gr kadar mantarlı et sote
1 kase Ezo gelin çorba
1 küçük kase yeşil salata
200 gr.yogurt
2 mandalina

13:30 1 sade türk.kahvesi

Akşam 21:15 1 kase şehriyeli tavuk çorbası
Lahanalı havuçlu bol limonlu salata

2 lt ye yakın su
Spor yok, saatim 7314 adım gösteriyor ama yarısını ancak attım sanırım.

Aslim oncelikle masallah diyor ve başarılarının devamini diliyorum.
Bisey sorcam bu mitivasyonun kaynagi ne😬
Ben gecen sene gelinligin icinde incecik goruncem diye cok cok saglam bi motivasyona sahiptim. Ondan canim kacamak istemiyodu durmadan hareket halindeydim.
Ama bu sene gelinlik yok yetismem gereken bisey yok motive olamiyorum. Aralarda bozuluyo.
Yine veiriyorum ama iste daha iyisini yapabileceğimi bildigim icin kendimi zorlasam fena olmazdı..
Canım hemşehrim ASLInda sebebini yukarıda söyledim, senin geçen yıl ki hayalin, benim bu yıl doğum günüme olan hayalim, yeniden doğuş 💗 yarış falan mı yapsak ne dersin? Motivasyonu arttırmak için 🥰

Kizlar nasılsınız? Uzun upuzun bir aradan sonra menü paylaşımlarına döneyim diyorum 🤭

25 Ocak menüsü:

Kahvaltı yok , 1 fincan sekersiz filtre kahve
1 küçük fincan şekersiz expresso

12:30 Öğlen menüsü: çok az patates üstüne 200 Gr kadar mantarlı et sote
1 kase Ezo gelin çorba
1 küçük kase yeşil salata
200 gr.yogurt
2 mandalina

13:30 1 sade türk.kahvesi

Akşam 21:15 1 kase şehriyeli tavuk çorbası
Lahanalı havuçlu bol limonlu salata

2 lt ye yakın su
Spor yok, saatim 7314 adım gösteriyor ama yarısını ancak attım sanırım.
Canım iyi yapmışsın 😉

Sorumluluk bilinci olunca daha temiz menü çıkarmaya çalışıyor insan🤗

Zaten if yapmışsın bir nevi😉

Çalıştığın için baya kalori harcamışsindir 🤗

Ben bile bugün temizlik ile 4468 den fazla adım attım 😁

Ama pertim o ayrı konu 🤪

Canım hemşehrim ASLInda sebebini yukarıda söyledim, senin geçen yıl ki hayalin, benim bu yıl doğum günüme olan hayalim, yeniden doğuş 💗 yarış falan mı yapsak ne dersin? Motivasyonu arttırmak için 🥰
Ya aslim inanir misin ne zaman yaris yapsam ya da karar verdim bu hafta sağlam spor beslenme yapcam desem tam tersi oluyo :D nedendir bilmem inadina tersini yapasim geliyo yay burcundan midir nedir özgurlugun kisitlanmasindan hoslanmazya. Beynim benim emirlerimi bile dinlemiyo galiba :D :D

Ya aslim inanir misin ne zaman yaris yapsam ya da karar verdim bu hafta sağlam spor beslenme yapcam desem tam tersi oluyo :KK70: nedendir bilmem inadina tersini yapasim geliyo yay burcundan midir nedir özgurlugun kisitlanmasindan hoslanmazya. Beynim benim emirlerimi bile dinlemiyo galiba :KK70: :KK70:
O zaman ilk önce beynini eğitmek gerek, nerede kaldı o secretlar, dümdüz bir karın, o yuvarlak totolar 😂😅 ah civcivim ah

O zaman ilk önce beynini eğitmek gerek, nerede kaldı o secretlar, dümdüz bir karın, o yuvarlak totolar 😂😅 ah civcivim ah
İyi ki hatirlattin kötü enerji yok:KK12:
(Burdaki enerji sen degilsin balim enerji_kusagi enerji_kusagi :KK8:)
Kendimi portakal toto incecik bir bel dumduz karin narin kollar ve bacaklarla hayal ediyorum🧘🏼‍♀️ ne kadar da citi piti bir kiz🧘🏼‍♀️

İyi ki hatirlattin kötü enerji yok:KK12:
(Burdaki enerji sen degilsin balim enerji_kusagi enerji_kusagi :KK8:)
Kendimi portakal toto incecik bir bel dumduz karin narin kollar ve bacaklarla hayal ediyorum🧘🏼‍♀️ ne kadar da citi piti bir kiz🧘🏼‍♀️
Ama o yakında o çıtı pıtı kız deyimini sadece civcivsu için kullanacağız, hemen toparlanman lazım :sinirli: civcivim . Ay birden korktum, pıçağın geldi aklıma:KK61:affet beni civcivim. Ben seni çok ama çokkk seviyorum. 😅😂😅😂❤️

25 Ocak Menüm

08:40
1 kupa filtre kahve
1 incir,1 hurma
3 ceviz,5 çiğ fındık

13:00
1,5 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
1,5 dilim tt ekmek
2 yk hibeş (tahinle yapılan bir meze)

18:30
5 yk kabak+3yk yoğurt+1yk keten tohumu