70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Enercim sabah az yedim belki ondan olabilir evet.. yumurtali ekmek yapmicaktim da ekmekler küflenmek uzereydi kurtarayim diye yapiverdim hemen
İnşallah yarin daha iyi olur canim

Sıkıntım yok bu arada canim hava falan kötüydü belki ondandir icim karardı
Haklisin canim insaniz tabi degisiyo her gün birbirinin aynisi olamiyo
Sen neden öyle oldun peki
Evet yarin bakiyim sana yazdin mi yazmadin mi diye. Ona göre sabahtan basla dikkat etmeye. Ben de menüme seni etiketlerim etiket gelmezse bil ki yanlis yollara sapmışım

Cok gecmis olsun kuzuya canim

Canım seni özledim

Kuzucuga geçmiş olsun
Nisa da filan çocuk Dr.oluyor gece ama biraz tuzlu fiyatları .

Diyetine dikkat etmene cok sevindim

Çayı alınca deniycem sağol haber verdiğin için

Ballarımmmm
Özledimmm

Bugün Ne Yedim?
09.00 2 bardak ılık su

11.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 3 kıl biber, 5 zeytin, 5 ceviz, 1 elma

17.45 1 porsiyon hamsi ve bol yeşil salata

3 litre su
Aslim oncelikle masallah diyor ve başarılarının devamini diliyorum.
Bisey sorcam bu mitivasyonun kaynagi ne
Ben gecen sene gelinligin icinde incecik goruncem diye cok cok saglam bi motivasyona sahiptim. Ondan canim kacamak istemiyodu durmadan hareket halindeydim.
Ama bu sene gelinlik yok yetismem gereken bisey yok motive olamiyorum. Aralarda bozuluyo.
Yine veiriyorum ama iste daha iyisini yapabileceğimi bildigim icin kendimi zorlasam fena olmazdı..

Kizlar nasılsınız? Uzun upuzun bir aradan sonra menü paylaşımlarına döneyim diyorum

25 Ocak menüsü:

Kahvaltı yok , 1 fincan sekersiz filtre kahve
1 küçük fincan şekersiz expresso

12:30 Öğlen menüsü: çok az patates üstüne 200 Gr kadar mantarlı et sote
1 kase Ezo gelin çorba
1 küçük kase yeşil salata
200 gr.yogurt
2 mandalina

13:30 1 sade türk.kahvesi

Akşam 21:15 1 kase şehriyeli tavuk çorbası
Lahanalı havuçlu bol limonlu salata

2 lt ye yakın su
Spor yok, saatim 7314 adım gösteriyor ama yarısını ancak attım sanırım.

Canım hemşehrim ASLInda sebebini yukarıda söyledim, senin geçen yıl ki hayalin, benim bu yıl doğum günüme olan hayalim, yeniden doğuş yarış falan mı yapsak ne dersin? Motivasyonu arttırmak için

Canım iyi yapmışsın

Sorumluluk bilinci olunca daha temiz menü çıkarmaya çalışıyor insan

Zaten if yapmışsın bir nevi

Çalıştığın için baya kalori harcamışsindir

Ben bile bugün temizlik ile 4468 den fazla adım attım

Ama pertim o ayrı konu

Canım hemşehrim ASLInda sebebini yukarıda söyledim, senin geçen yıl ki hayalin, benim bu yıl doğum günüme olan hayalim, yeniden doğuş yarış falan mı yapsak ne dersin? Motivasyonu arttırmak için
Ya aslim inanir misin ne zaman yaris yapsam ya da karar verdim bu hafta sağlam spor beslenme yapcam desem tam tersi oluyo nedendir bilmem inadina tersini yapasim geliyo yay burcundan midir nedir özgurlugun kisitlanmasindan hoslanmazya. Beynim benim emirlerimi bile dinlemiyo galiba

O zaman ilk önce beynini eğitmek gerek, nerede kaldı o secretlar, dümdüz bir karın, o yuvarlak totolar ah civcivim ah

O zaman ilk önce beynini eğitmek gerek, nerede kaldı o secretlar, dümdüz bir karın, o yuvarlak totolar ah civcivim ah
İyi ki hatirlattin kötü enerji yok
(Burdaki enerji sen degilsin balim enerji_kusagi )
Kendimi portakal toto incecik bir bel dumduz karin narin kollar ve bacaklarla hayal ediyorum ne kadar da citi piti bir kiz

İyi ki hatirlattin kötü enerji yok
(Burdaki enerji sen degilsin balim enerji_kusagi )
Kendimi portakal toto incecik bir bel dumduz karin narin kollar ve bacaklarla hayal ediyorum ne kadar da citi piti bir kiz
Ama o yakında o çıtı pıtı kız deyimini sadece civcivsu için kullanacağız, hemen toparlanman lazım civcivim . Ay birden korktum, pıçağın geldi aklımaaffet beni civcivim. Ben seni çok ama çokkk seviyorum.

25 Ocak Menüm

08:40
1 kupa filtre kahve
1 incir,1 hurma
3 ceviz,5 çiğ fındık

13:00
1,5 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
1,5 dilim tt ekmek
2 yk hibeş (tahinle yapılan bir meze)

18:30
5 yk kabak+3yk yoğurt+1yk keten tohumu
Bolca pulbiber, nane

Su: 3 litreye yaklaşıyor, devam
1 sade maden suyu içine 1/2 limon
1 kupa yeşilçay

Spor:
10 dk yoga
20 dk bölgesel egzersiz
76 dk bisiklet
3834 adım

Voov tebrikler

Mekanın sahibi geldi, bebeleri pistten alalım diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…