- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Enercim sabah az yedim belki ondan olabilir evet.. yumurtali ekmek yapmicaktim da ekmekler küflenmek uzereydi kurtarayim diye yapiverdim hemenCanım neden öyle olduSıkıntınmı var?
Pelteyi çok mu yedin?
Sabahta az yemiş gibisin ondan mı öyle oldu ki? Acıktın bence Civcivim
Keşke yumurtalı ekmek yerine 2 haşlanmış yumurta ve peynir yesen canın pek tatlı,abur cubur da çekmeyebilirdi.
Hemen motivasyonunu kaybetme Balım❤
Haklisin canim insaniz tabi degisiyo her gün birbirinin aynisi olamiyoBitanem neyine kızalım, insan bazen iyi hissetmiyor kendini normal böyle şeyler, ayrıca ben abartılı bir şey göremedim, yediğin yufkalar mı üzdü seni. Spor olsaydı onların esamesi bile kalmazdı ama bu haliyle de kötü değil sıkma canını. Sen bugün benimkileri görsen şaşarsın, zaten yüzüm yok yazmaya ama yarından itibaren kötü de olsa yazmalıyım ki kendimi tutabileyim.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah hemen toparlanır yavrucak.
Cok gecmis olsun kuzuya canimiyi akşamlar kızlar
oğlum hastalandı. girip çıkamıyorum çok. diyete uyuyorum amasadece kaçamak yaptım dün
inşallah toparlicam:)
hibiskusu senle mi konuşmuştuksudem34
bugün içtim tadını beğendim:)
su icmedim gibi bişey bugün.
adım da 5 bin olmadı maalesef
Canım seni özledimiyi akşamlar kızlar
oğlum hastalandı. girip çıkamıyorum çok. diyete uyuyorum amasadece kaçamak yaptım dün
inşallah toparlicam:)
hibiskusu senle mi konuşmuştuksudem34
bugün içtim tadını beğendim:)
su icmedim gibi bişey bugün.
adım da 5 bin olmadı maalesef
Aslim oncelikle masallah diyor ve başarılarının devamini diliyorum.Ballarımmmm
Özledimmm
Bugün Ne Yedim?
09.00 2 bardak ılık su
11.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 3 kıl biber, 5 zeytin, 5 ceviz, 1 elma
17.45 1 porsiyon hamsi ve bol yeşil salata
3 litre su
Gidip bi gözatayim canim tesekkur ederim❤❤❤Saricivcivcikcik bence listelerden birini uygula
4. sayfada 2 günlük
31.sayfada 7 günlük var .
Hattainci-tepik bugün başladı onunla devam et yarın.
Canım hemşehrim ASLInda sebebini yukarıda söyledim, senin geçen yıl ki hayalin, benim bu yıl doğum günüme olan hayalim, yeniden doğuşAslim oncelikle masallah diyor ve başarılarının devamini diliyorum.
Bisey sorcam bu mitivasyonun kaynagi ne
Ben gecen sene gelinligin icinde incecik goruncem diye cok cok saglam bi motivasyona sahiptim. Ondan canim kacamak istemiyodu durmadan hareket halindeydim.
Ama bu sene gelinlik yok yetismem gereken bisey yok motive olamiyorum. Aralarda bozuluyo.
Yine veiriyorum ama iste daha iyisini yapabileceğimi bildigim icin kendimi zorlasam fena olmazdı..
Canım iyi yapmışsınKizlar nasılsınız? Uzun upuzun bir aradan sonra menü paylaşımlarına döneyim diyorum
25 Ocak menüsü:
Kahvaltı yok , 1 fincan sekersiz filtre kahve
1 küçük fincan şekersiz expresso
12:30 Öğlen menüsü: çok az patates üstüne 200 Gr kadar mantarlı et sote
1 kase Ezo gelin çorba
1 küçük kase yeşil salata
200 gr.yogurt
2 mandalina
13:30 1 sade türk.kahvesi
Akşam 21:15 1 kase şehriyeli tavuk çorbası
Lahanalı havuçlu bol limonlu salata
2 lt ye yakın su
Spor yok, saatim 7314 adım gösteriyor ama yarısını ancak attım sanırım.
Ya aslim inanir misin ne zaman yaris yapsam ya da karar verdim bu hafta sağlam spor beslenme yapcam desem tam tersi oluyoCanım hemşehrim ASLInda sebebini yukarıda söyledim, senin geçen yıl ki hayalin, benim bu yıl doğum günüme olan hayalim, yeniden doğuşyarış falan mı yapsak ne dersin? Motivasyonu arttırmak için
O zaman ilk önce beynini eğitmek gerek, nerede kaldı o secretlar, dümdüz bir karın, o yuvarlak totolarYa aslim inanir misin ne zaman yaris yapsam ya da karar verdim bu hafta sağlam spor beslenme yapcam desem tam tersi oluyonedendir bilmem inadina tersini yapasim geliyo yay burcundan midir nedir özgurlugun kisitlanmasindan hoslanmazya. Beynim benim emirlerimi bile dinlemiyo galiba
İyi ki hatirlattin kötü enerji yokO zaman ilk önce beynini eğitmek gerek, nerede kaldı o secretlar, dümdüz bir karın, o yuvarlak totolarah civcivim ah
Ama o yakında o çıtı pıtı kız deyimini sadece civcivsu için kullanacağız, hemen toparlanman lazımİyi ki hatirlattin kötü enerji yok
(Burdaki enerji sen degilsin balimenerji_kusagi )
Kendimi portakal toto incecik bir bel dumduz karin narin kollar ve bacaklarla hayal ediyorumne kadar da citi piti bir kiz
Voov tebrikler25 Ocak Menüm
08:40
1 kupa filtre kahve
1 incir,1 hurma
3 ceviz,5 çiğ fındık
13:00
1,5 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
1,5 dilim tt ekmek
2 yk hibeş (tahinle yapılan bir meze)
18:30
5 yk kabak+3yk yoğurt+1yk keten tohumu
Bolca pulbiber, nane
Su: 3 litreye yaklaşıyor, devam
1 sade maden suyu içine 1/2 limon
1 kupa yeşilçay
Spor:
10 dk yoga
20 dk bölgesel egzersiz
76 dk bisiklet
3834 adım
Teşekkür ederimVoov tebrikler
Mekanın sahibi geldi, bebeleri pistten alalımdiyosun
Balım çok özledimFelicio uykum geldi
Sabah 8.30 da kalktım dün gece uyuyamadım
Tez gel yarim yine görüşmeyecek gibiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?