70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kizlar ne yemek yapcaksiniz ya beni ölduruyo bu yemek derdi
Bugün 10 gunluk falan menüler yazcam not defterime her gün birini yaparim döndürüp döndürüp habire dusunmekten iyidir cok sıkıldım
Bi yemek formu takip etsen Kuşum,
Ramazan menüleri diye gir kafadan 30 günlük menü tamamdır

Afiyet olsun

Nefis yemek tariflerini takip ediyorum aslinda da menüdeki bi yemek uysa öburu uymuyo arada bi cozutuyolar perde pilavi falan gerek yok ne gari bu alt tarafi doymak icin yicez diyette olmasak yaparim da
Ha ha
Ben denedim perde pilavını

Civcivim Türkçeye de ağırlık ver derslerde
Hep matematik, hep sayısal olmuyor böyle

Doğru yazdın bu arada
Anam bitmiyo ki kelimeler. Dipsiz kuyu resmen yesilzeytinin birlesik siyah zeytinin ayri yazildigini ogrendigimden beri kendime gelemiyorum zaten
Irkciliga hayir
Bide son zamanlarda kelime oyunlari yapmaya basladi canim ösym bunlari da sormuyo. Neyse sakinim halledicez

Afiyet olsun

Nefis yemek tariflerini takip ediyorum aslinda da menüdeki bi yemek uysa öburu uymuyo arada bi cozutuyolar perde pilavi falan gerek yok ne gari bu alt tarafi doymak icin yicez diyette olmasak yaparim da
Alengirli pilav görünce kolay olanını koy yerine milyon tane pilav şekli var
Diğer tarifler içinde öyle, uydur kaydır oldur

Kız ne özrü beni de aglatcaksin bak
İstedigini soyleyebilirsin hemserim özre falan gerek yok şaka yaptığını biliyorum ben de ondan takıldım
Minnak civcivim benim. Latife yaptım bende, seni nasıl severim bir bilsen
Kizlar ne yemek yapcaksiniz ya beni ölduruyo bu yemek derdi
Bugün 10 gunluk falan menüler yazcam not defterime her gün birini yaparim döndürüp döndürüp habire dusunmekten iyidir cok sıkıldım
bende bilmiyorum Pazardan karnıbahar almıştım ama canım onu yapmak hiç istemiyoo. Et, tavuktan da biraz bıkar gibi oldum. Bakalım , akşam ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…