• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kizlar ne yemek yapcaksiniz ya beni ölduruyo bu yemek derdi :KK70:
Bugün 10 gunluk falan menüler yazcam not defterime her gün birini yaparim döndürüp döndürüp habire dusunmekten iyidir cok sıkıldım :KK70:
Bi yemek formu takip etsen Kuşum,
Ramazan menüleri diye gir kafadan 30 günlük menü tamamdır 😁

Afiyet olsun:kk77:

Nefis yemek tariflerini takip ediyorum aslinda da menüdeki bi yemek uysa öburu uymuyo arada bi cozutuyolar perde pilavi falan😁😁 gerek yok ne gari bu alt tarafi doymak icin yicez diyette olmasak yaparim da:deli:
Ha ha 🤭
Ben denedim perde pilavını 😁

Civcivim Türkçeye de ağırlık ver derslerde :KK70:
Hep matematik, hep sayısal olmuyor böyle :KK70:

Doğru yazdın bu arada😍
Anam bitmiyo ki kelimeler. Dipsiz kuyu resmen yesilzeytinin birlesik siyah zeytinin ayri yazildigini ogrendigimden beri kendime gelemiyorum zaten:KK53:
Irkciliga hayir:KK12:
Bide son zamanlarda kelime oyunlari yapmaya basladi canim ösym bunlari da sormuyo. Neyse sakinim halledicez:deli:

Afiyet olsun:kk77:

Nefis yemek tariflerini takip ediyorum aslinda da menüdeki bi yemek uysa öburu uymuyo arada bi cozutuyolar perde pilavi falan😁😁 gerek yok ne gari bu alt tarafi doymak icin yicez diyette olmasak yaparim da:deli:
Alengirli pilav görünce kolay olanını koy yerine milyon tane pilav şekli var 😁
Diğer tarifler içinde öyle, uydur kaydır oldur 😁

Kız ne özrü beni de aglatcaksin bak:KK42:
İstedigini soyleyebilirsin hemserim özre falan gerek yok şaka yaptığını biliyorum ben de ondan takıldım :KK36:
:KK4::KK37::KK31::KK60:
Minnak civcivim benim. Latife yaptım bende, seni nasıl severim bir bilsen 😍
Kizlar ne yemek yapcaksiniz ya beni ölduruyo bu yemek derdi :KK70:
Bugün 10 gunluk falan menüler yazcam not defterime her gün birini yaparim döndürüp döndürüp habire dusunmekten iyidir cok sıkıldım :KK70:
bende bilmiyorum 🤷‍♀️ Pazardan karnıbahar almıştım ama canım onu yapmak hiç istemiyoo. Et, tavuktan da biraz bıkar gibi oldum. Bakalım , akşam ola hayrola 😉

Back