• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hoşgeldin Leylam 💕 🌹
Seni seviyor ve özlüyorum❤
Yoğunluğunun azalacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum ❤
Uyku zorluyor yine direniyorum❤
İyi geceler diliyorum ❤
Hoşçakal Leylam💕 💋

Hoşgeldin Leylam 💕 🌹
Seni seviyor ve özlüyorum❤
Yoğunluğunun azalacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum ❤
Uyku zorluyor yine direniyorum❤
İyi geceler diliyorum ❤
Hoşçakal Leylam💕 💋
Bende seni çok seviyorum güzel enerjim ❤️❤️❤️ Biraz daha erken gelsem çok iyi olacak 😘

Yüzde 1,5 mu olmuşum 😁
Efenim sizin verdiğiniz kilolar yanında benimki devede kulak kaldı 😍

Çok teşekkür ederim 💕 Çiçeğim şımartıyorsun beni 😍

Leylam baklavaya izin verecek mi şimdi 😁
Baklava da bitti tüh yetişemedim 😁
Zaten Leylam 3 kiloya 2 tane dedi. 1,5 kilo veremeyerek 1 tane bile hakedemedim :mad:
Baklavanın bitmesine çok sevindim 😁😁😁 çok kalorili ☹️ Sütlü tatlı ye enerjim mis gibi 💋

teşekkürler feliciocum 😍😍

arkadaşlar herkesi tebrik ederim bende 😍 kısacası muhteşemsiniz😍😍
Sende muhteşemsin 😍😍😍
Canım.cok geçmiş olsun, biraz dinlen bakalım.

Balım eline koluna sağlık 😘 ama ben bu listede en sonda yer almalıyım bence, çünkü başlangıç kilomun doğru olmadığını biliyoruz. Tabi ödem attığım için çok mutluyum o ayrı. Hepinizi de çok tebrik ediyorum ballarım, bu sefer ki katılım daha fazlaydı, çok da güzel oldu bence 😍
Canım kendine haksızlık etme makinemiz bile olsa kim yağ yaktı kim ödem attı onu bilemeyiz çok güzel sonuçlarla geldin 😍😍😍
Çok az hafifledi,geçmişe bakayım.Bende boyun fıtığı,düzleşmesi var,dün yordum kendimi,ağrısı başıma vuruyor şimdi.
Niye yoruyorsun demeyin,benim kendimi sakinleştirme rahatlama yöntemim de temizlik,düzen yapmak:/
Çok geçmiş olsun 💐
Ayrık otu gibi olmuşum tabloda🤣🤣
en son sen bildirince Negocum galiba öyle gibi olmuş 😁 sadece listede tabiki günlükte tam kalbimizin orta yerindesin 😍

İf i düzgün yaptığımda ,bir de canlı dersler 9-13 arasında olunca .

Sabah aç karnına içince 9 da içerdim öğlen 13 e kadar tok tutardı.😍

13 de kahvaltı yapardim😁

Vay be ne günler miş 😁

Ha ha 🤣🤣
Sen yine ev işiyle eritirsin😁😁
Benim ev işinden anladığım mutfakta hazırlayıp salonda yemek🤣🤣
Sabah 8 de kalkınca da akşam 6 ya kadar yemeğe devamke😁😁

Sağol canım 💕
Hiç yormayalım tatlı canımızı balım ❤️
zaten elektrik faturalari çok geliyo negom:KK70: kettle bile kullanmıyorum ben😬😬
Biz dehşet kullanıyoruz 🙃
Ay ben çikolata sanmıştım. Şimdi jeton düştü. 🤭😅😂
😁😁😁
Ballarrrr, bu arada ben plank duruşunda 35 saniyeyi buldum. :KK71:
Süpersin 🤩🤩🤩
Voooov 💕💕💕💕

Yağlarım yandı kesin 🔥🔥🔥

Tamam İstanbul u yakmıycem sırf sen yakınsın oraya sıçramasın diye :KK70:

Bal 🍯 börek 🌯 yok🤣
Sadece balların var 🍯🐝
Onları sevebilirsin sadece💕

Yangın Aydın a mı geldi tee :KK70:

Yarış derken efendim :KK70:

Çok abartmasak :KK70:

Normal insan gibi yarışsak :KK70:

Geçmesek kimseyi :KK70:

O zaman niye yarışıyorsak :KK70:
az normal olun 😃😃😅😅😅
Şubat sonu gibi yani 😁😁
Keşke haftada verebilseydim 5.6 kg 😜😜
65.500 - 5.600= 60 altı 😁😁
Hurdacılara sormak lazım formülü ne diye 🤣🤣🤣
Mevzu planksa meydan okuyorum😎
Waaoow sonuç ne olacak acaba 🥸
Ne cevherler varmış sende negocum🤩🤩🤩
Çikolatanın hastasıyım,plankın ustasıyım🤣🤣

😂😂😂😂

İyi uykular bebem, daha biz ailece film izleyeceğiz ❤️
İyi seyirler canım 😍😍😍

İyi geceler Sudem balım 💕
Sağol balım 🍯
Bende seni çok seviyorum güzel enerjim ❤️❤️❤️ Biraz daha erken gelsem çok iyi olacak 😘
Leyla'm tez gel😍
En geç 23 de burda ol😍
Sende muhteşemsin 😍😍😍

Canım kendine haksızlık etme makinemiz bile olsa kim yağ yaktı kim ödem attı onu bilemeyiz çok güzel sonuçlarla geldin 😍😍😍

Çok geçmiş olsun 💐

en son sen bildirince Negocum galiba öyle gibi olmuş 😁 sadece listede tabiki günlükte tam kalbimizin orta yerindesin 😍

Hiç yormayalım tatlı canımızı balım ❤️

Biz dehşet kullanıyoruz 🙃

😁😁😁

Süpersin 🤩🤩🤩

az normal olun 😃😃😅😅😅

Hurdacılara sormak lazım formülü ne diye 🤣🤣🤣

Waaoow sonuç ne olacak acaba 🥸

Ne cevherler varmış sende negocum🤩🤩🤩

😂😂😂😂

İyi seyirler canım 😍😍😍
Hurdacı mı :D :D

Sözde civcivim gelip erkenden temizliği yapacak, çay koyacaktı. Nerdeeee ? Bu yeni nesil gelinleri pek bi rahata alışkın 😅😂😅😂😅 en iyisi ben temizleyim de sürpriz olsun. :temizlik:

temizlik bitti, çayı koymaya gidiyorum, ben gelene kadar herkes masanın başına toplaşsın bakıyım 🤨🥰❤️

İyi geceler balım, ben geç gelirim merak etme 😂😂
Sabah gelip tükkanı acarim diyip 12de gelmeyen de ne biilim:D :D
Erken kalkmaya alıştırdin :KK70:

Ha ha yürek yemiş Aslı:KK70:

Voov

Ben de isterim türkü :KK70:
Biliyon şiir kilo yapıyor :KK70:

Ufaklık uyumadı mı?
Su an aklima gelmedi en yakin zamanda sene sarki türkü gelecek😍 karga sesimle :D
Kuşum bende buraya gelmeden 72.6 kiloydum :KK57: Biraz kendi çabalarımla verdim gelmeden.
Küsürümüz bile aynıymış. Boyumuzda neredeyse aynı. Eşimde geçen diyor acaba evi Fethiye'den mi alsak?
Kim secret şimdi sen mi ben mi?

Civcivim bizden olsa olsa radyatör olur 😁
Terminatörler 3er 5er kilo atarken
Radyatörler bolca ödem atıyor 😁
Enercim enisteyi destekliyorum burdan ev alin. Ama fethiye 1.5 - 2 saat suruyo bizim evden. Marmaris bodrum daha yakin marmariste anlasalim gel bene yakin ol.
Bu arada ciddiyseniz mugla cok gelismis bi yer degil bastan uyarayim da sövmeyin sonra kisin bayagi ölüdür 😬😂
Hakkaten de bu secreta merak sardim sarali ne dusunsem olumlasam oluyo. Evet varmis olumlu dusunce gücü artik inaniyorum. Eskiden hic inanmazdim aksine kotusunu dusunup iyisi olursa sevinirim derdim :D
Sözde civcivim gelip erkenden temizliği yapacak, çay koyacaktı. Nerdeeee ? Bu yeni nesil gelinleri pek bi rahata alışkın 😅😂😅😂😅 en iyisi ben temizleyim de sürpriz olsun. :temizlik:

temizlik bitti, çayı koymaya gidiyorum, ben gelene kadar herkes masanın başına toplaşsın bakıyım 🤨🥰❤️
Ayip ediyosun hemsehrim 7 bucuktan beri ayaktayim :KK12: ben erken kalkip isleri erkenden bitirmeyi severim:63:
Dun sildiydim buralari ondan bugün silmeyiveriyim dediydim:oops:

Sabah gelip tükkanı acarim diyip 12de gelmeyen de ne biilim:KK70: :KK70:

Su an aklima gelmedi en yakin zamanda sene sarki türkü gelecek😍 karga sesimle :KK70:

Enercim enisteyi destekliyorum burdan ev alin. Ama fethiye 1.5 - 2 saat suruyo bizim evden. Marmaris bodrum daha yakin marmariste anlasalim gel bene yakin ol.
Bu arada ciddiyseniz mugla cok gelismis bi yer degil bastan uyarayim da sövmeyin sonra kisin bayagi ölüdür 😬😂
Hakkaten de bu secreta merak sardim sarali ne dusunsem olumlasam oluyo. Evet varmis olumlu dusunce gücü artik inaniyorum. Eskiden hic inanmazdim aksine kotusunu dusunup iyisi olursa sevinirim derdim :KK70:

Ayip ediyosun hemsehrim 7 bucuktan beri ayaktayim :KK12: ben erken kalkip isleri erkenden bitirmeyi severim:63:
Dun sildiydim buralari ondan bugün silmeyiveriyim dediydim:oops:
Ay balım özür dilerim ya 🥺😔😭

Yeni gelin tembel çıktı :D

Back