- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler Sudem balımBen yatar ballarım
Size iyi forumlar![]()
Bende seni çok seviyorum güzel enerjimHoşgeldin Leylam![]()
Seni seviyor ve özlüyorum❤
Yoğunluğunun azalacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum ❤
Uyku zorluyor yine direniyorum❤
İyi geceler diliyorum ❤
Hoşçakal Leylam![]()
![]()
Baklavanın bitmesine çok sevindimYüzde 1,5 mu olmuşum
Efenim sizin verdiğiniz kilolar yanında benimki devede kulak kaldı
Çok teşekkür ederimÇiçeğim şımartıyorsun beni
Leylam baklavaya izin verecek mi şimdi
Baklava da bitti tüh yetişemedim
Zaten Leylam 3 kiloya 2 tane dedi. 1,5 kilo veremeyerek 1 tane bile hakedemedim![]()
İlk 3 te olmak muhteşemTesekkür ederim balımmm 3.mü oldumm yanii![]()
Sende muhteşemsinteşekkürler feliciocum
arkadaşlar herkesi tebrik ederim bendekısacası muhteşemsiniz
![]()
Canım kendine haksızlık etme makinemiz bile olsa kim yağ yaktı kim ödem attı onu bilemeyiz çok güzel sonuçlarla geldinCanım.cok geçmiş olsun, biraz dinlen bakalım.
Balım eline koluna sağlıkama ben bu listede en sonda yer almalıyım bence, çünkü başlangıç kilomun doğru olmadığını biliyoruz. Tabi ödem attığım için çok mutluyum o ayrı. Hepinizi de çok tebrik ediyorum ballarım, bu sefer ki katılım daha fazlaydı, çok da güzel oldu bence
![]()
Çok geçmiş olsunÇok az hafifledi,geçmişe bakayım.Bende boyun fıtığı,düzleşmesi var,dün yordum kendimi,ağrısı başıma vuruyor şimdi.
Niye yoruyorsun demeyin,benim kendimi sakinleştirme rahatlama yöntemim de temizlik,düzen yapmak:/
en son sen bildirince Negocum galiba öyle gibi olmuşAyrık otu gibi olmuşum tabloda![]()
Hiç yormayalım tatlı canımızı balımİf i düzgün yaptığımda ,bir de canlı dersler 9-13 arasında olunca .
Sabah aç karnına içince 9 da içerdim öğlen 13 e kadar tok tutardı.
13 de kahvaltı yapardim
Vay be ne günler miş
Ha ha
Sen yine ev işiyle eritirsin
Benim ev işinden anladığım mutfakta hazırlayıp salonda yemek
Sabah 8 de kalkınca da akşam 6 ya kadar yemeğe devamke
Sağol canım![]()
Biz dehşet kullanıyoruzzaten elektrik faturalari çok geliyo negomkettle bile kullanmıyorum ben
![]()
Ay ben çikolata sanmıştım. Şimdi jeton düştü.![]()
SüpersinBallarrrr, bu arada ben plank duruşunda 35 saniyeyi buldum.![]()
az normal olunVoooov
Yağlarım yandı kesin
Tamam İstanbul u yakmıycem sırf sen yakınsın oraya sıçramasın diye
Balbörek
yok
Sadece balların var
Onları sevebilirsin sadece
Yangın Aydın a mı geldi tee
Yarış derken efendim
Çok abartmasak
Normal insan gibi yarışsak
Geçmesek kimseyi
O zaman niye yarışıyorsak![]()
Hurdacılara sormak lazım formülü ne diyeŞubat sonu gibi yani
Keşke haftada verebilseydim 5.6 kg
65.500 - 5.600= 60 altı![]()
Waaoow sonuç ne olacak acabaMevzu planksa meydan okuyorum![]()
Ne cevherler varmış sende negocumEvet plank sürem
Eki Görüntüle 2767789
Çikolatanın hastasıyım,plankın ustasıyım![]()
İyi seyirler canımİyi uykular bebem, daha biz ailece film izleyeceğiz![]()
Sağol balımİyi geceler Sudem balım![]()
Leyla'm tez gelBende seni çok seviyorum güzel enerjimBiraz daha erken gelsem çok iyi olacak
![]()
Hurdacı mıSende muhteşemsin
Canım kendine haksızlık etme makinemiz bile olsa kim yağ yaktı kim ödem attı onu bilemeyiz çok güzel sonuçlarla geldin
Çok geçmiş olsun
en son sen bildirince Negocum galiba öyle gibi olmuşsadece listede tabiki günlükte tam kalbimizin orta yerindesin
Hiç yormayalım tatlı canımızı balım
Biz dehşet kullanıyoruz
Süpersin
az normal olun
Hurdacılara sormak lazım formülü ne diye
Waaoow sonuç ne olacak acaba
Ne cevherler varmış sende negocum
İyi seyirler canım![]()
Sabah gelip tükkanı acarim diyip 12de gelmeyen de ne biilimİyi geceler balım, ben geç gelirim merak etme![]()
Su an aklima gelmedi en yakin zamanda sene sarki türkü gelecekErken kalkmaya alıştırdin
Ha ha yürek yemiş Aslı
Voov
Ben de isterim türkü
Biliyon şiir kilo yapıyor
Ufaklık uyumadı mı?
Enercim enisteyi destekliyorum burdan ev alin. Ama fethiye 1.5 - 2 saat suruyo bizim evden. Marmaris bodrum daha yakin marmariste anlasalim gel bene yakin ol.Kuşum bende buraya gelmeden 72.6 kiloydumBiraz kendi çabalarımla verdim gelmeden.
Küsürümüz bile aynıymış. Boyumuzda neredeyse aynı. Eşimde geçen diyor acaba evi Fethiye'den mi alsak?
Kim secret şimdi sen mi ben mi?
Civcivim bizden olsa olsa radyatör olur
Terminatörler 3er 5er kilo atarken
Radyatörler bolca ödem atıyor![]()
Ayip ediyosun hemsehrim 7 bucuktan beri ayaktayimSözde civcivim gelip erkenden temizliği yapacak, çay koyacaktı. Nerdeeee ? Bu yeni nesil gelinleri pek bi rahata alışkınen iyisi ben temizleyim de sürpriz olsun.
temizlik bitti, çayı koymaya gidiyorum, ben gelene kadar herkes masanın başına toplaşsın bakıyım![]()
Ay balım özür dilerim yaSabah gelip tükkanı acarim diyip 12de gelmeyen de ne biilim![]()
Su an aklima gelmedi en yakin zamanda sene sarki türkü gelecekkarga sesimle
Enercim enisteyi destekliyorum burdan ev alin. Ama fethiye 1.5 - 2 saat suruyo bizim evden. Marmaris bodrum daha yakin marmariste anlasalim gel bene yakin ol.
Bu arada ciddiyseniz mugla cok gelismis bi yer degil bastan uyarayim da sövmeyin sonra kisin bayagi ölüdür
Hakkaten de bu secreta merak sardim sarali ne dusunsem olumlasam oluyo. Evet varmis olumlu dusunce gücü artik inaniyorum. Eskiden hic inanmazdim aksine kotusunu dusunup iyisi olursa sevinirim derdim
Ayip ediyosun hemsehrim 7 bucuktan beri ayaktayimben erken kalkip isleri erkenden bitirmeyi severim
Dun sildiydim buralari ondan bugün silmeyiveriyim dediydim![]()
Kız ne özrü beni de aglatcaksin bakAy balım özür dilerim ya![]()
Yeni gelin tembel çıktıSözde civcivim gelip erkenden temizliği yapacak, çay koyacaktı. Nerdeeee ? Bu yeni nesil gelinleri pek bi rahata alışkınen iyisi ben temizleyim de sürpriz olsun.
temizlik bitti, çayı koymaya gidiyorum, ben gelene kadar herkes masanın başına toplaşsın bakıyım![]()
Hatay kısırıKizlar ne yemek yapcaksiniz ya beni ölduruyo bu yemek derdi
Bugün 10 gunluk falan menüler yazcam not defterime her gün birini yaparim döndürüp döndürüp habire dusunmekten iyidir cok sıkıldım![]()
Dün sana cevaplar yazıyordum sonra noldu bilmiyorum alıntılarda gittigünaydın kızlar
geçmişe bakamadım bakıp geleyim:)
planı meydan okuması gibi birşey gördüm. ben de varım![]()
Günaydın
Ballarımmm
Güzel
Bir
Gün
Olsun
günaydın kızlar
geçmişe bakamadım bakıp geleyim:)
planı meydan okuması gibi birşey gördüm. ben de varım![]()
Günaydın ballarKız ne özrü beni de aglatcaksin bak
İstedigini soyleyebilirsin hemserim özre falan gerek yok şaka yaptığını biliyorum ben de ondan takıldım
![]()