• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

afiyet olsun civcivim:) eşim aradı geliyorum dedi benim yemek sarktı maalesef. sen beni bekleme iç kahveni😍😍
Ben de icemedim artik yarina kaldi:D nasipte yoksa kahveyi bile içemiyorsun bacim:D
En son bdv ye yazarken görülmüş Civcivim:KK64:
Evet canim gordum :(
Kiz kahve iciyom ben de canimi istettiniz
:D :D kahve candir gerisi heyecandir:KK8:
Namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmış :KK70:
İlk defa duyuyorum harika sözmüs sudem balim :D :D
Beni de deldi geçti 💕 Çiçeğim 🌹

İstanbul'u yakma Balımlar var 💕
Kendini yakma sende gönlüm var 💕

Tamam karar verdim beni yak 😁
Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak 😜
Aşk icin ölmeli ask o zamaaaan aaskkkk:KK75: Allahiimm Allahiimmm kpss ye yuruyorummm Allahiimm kalemler illeeee derslerleee büyüyorummm:KK75::KK75:
Şansımmmmmmmm
:KK15:
Ben ben peki ben neyinim biraz anlatsana :KK8::KK73:

Voooov 💕💕💕💕

Yağlarım yandı kesin 🔥🔥🔥

Tamam İstanbul u yakmıycem sırf sen yakınsın oraya sıçramasın diye :KK70:

Bal 🍯 börek 🌯 yok🤣
Sadece balların var 🍯🐝
Onları sevebilirsin sadece💕

Yangın Aydın a mı geldi tee :KK70:

Yarış derken efendim :KK70:

Çok abartmasak :KK70:

Normal insan gibi yarışsak :KK70:

Geçmesek kimseyi :KK70:

O zaman niye yarışıyorsak :KK70:
benim tek ballarım sizsiniz söz :KK60:

aşkolsun balım biz insan mıyız hem de normalinden :KK70::KK70:meleğiz biz melek :KK60:

kimseyi geçmeyeceksek niye yarışıyoruz ki :KK70::KK70:

bknz sözlük: yarış: genellikle kazanmak ereğiyle birbirini yenmeye çalışma.

Şubat sonu gibi yani 😁😁
Keşke haftada verebilseydim 5.6 kg 😜😜
65.500 - 5.600= 60 altı 😁😁
Ben de toplamda 4.6 vermişim bugün hesapladım 72.6 ile baslamstim.(burda yokken kendi kendime😂)
Yaklaşık 5 kilo iste daha ne olsun Allaha şükür bana yeter ağır ama kalici😬

Bence gayet iyi gidiyosun enercim tebrik ediyorum eksilerini😍🍯
Haftada 5 6 kilo veririz de enercim bosver seffaflik onemli hile hurdayla isimiz yok balim:KK5:
Simdi terminatörler düşünsün :deli:

benim tek ballarım sizsiniz söz :KK60:

aşkolsun balım biz insan mıyız hem de normalinden :KK70::KK70:meleğiz biz melek :KK60:

kimseyi geçmeyeceksek niye yarışıyoruz ki :KK70::KK70:

bknz sözlük: yarış: genellikle kazanmak ereğiyle birbirini yenmeye çalışma.
Melek miyiz :skandal:
Noldu niye ücüncü boyuta gectik birden bisey mi kacirdim :D :D :D

Çokmuş balım, sen onu haftalara böl bence :KK70: :KK70:

O topa girmeyeceğimi o kadar iyi biliyor ki, bugün beni çıldırttı öğrenciler, valla ülkenin geleceğine içim yandı bugün :confused:
Pıcak lazim mi 1 saat var arada lazimsa jetgiller gibi hayali cetime atlar gelirim:KK8:

Melek miyiz :skandal:
Noldu niye ücüncü boyuta gectik birden bisey mi kacirdim :KK70: :KK70: :KK70:
Kemal sunal ve halit akçatepenin bir filminde öyle bir repliği vardı yaa, kadına sen insan mısın falan diye yardırıyorlar sanki kötü bir şey diyecekmiş gibi, sonra da meleğe bağlıyorlar. Ama civcivim yaa açıklayınca komik gibi görünmedi :KK70: :KK70:

Pıcak lazim mi 1 saat var arada lazimsa jetgiller gibi hayali cetime atlar gelirim:KK8:
Lazım valla tatlım, bugün bir yere ad ve soyadlarını kullanarak kayıt olmalarını istedim, adlarının sonuna tuhaf tuhaf kelimeler harfler ya da rakamlar ekleyerek kayıt oldular inanabiliyor musun :confused::confused: Parantez içinde örnek de vermiştim nolur nolmaz diye :confused::KK70::KK70:

Yandı buralar :confused::confused:

Tüm hepiniz toplaşıp okuyun canım, ancak keser beni :KK70::KK70:Valla şaka maka okuyandan Allah razı olsun canım.

Dikkat et aslı balım kıvılcım sıçramasın sana da, pek yanık oldu buralar :KK70::KK70:

Çok kıskandım sizleri ben de deniyciiğim, hatta hepimiz birbirimize meydan okuyalım, bakalım en çok kim durcak, bilirsiniz yarış deyince kendimi tutamam :KK70::KK70:
Mevzu planksa meydan okuyorum😎

f74b17ba412fb9cc01fda1c7c2b63bfe.jpg

Kemal sunal ve halit akçatepenin bir filminde öyle bir repliği vardı yaa, kadına sen insan mısın falan diye yardırıyorlar sanki kötü bir şey diyecekmiş gibi, sonra da meleğe bağlıyorlar. Ama civcivim yaa açıklayınca komik gibi görünmedi :KK70: :KK70:
Aayy valla bilmiyodum ondan anlamadim demekki ama olsun simdi de gayet komik bak gülüyorum hemen.
:D :D
Lazım valla tatlım, bugün bir yere ad ve soyadlarını kullanarak kayıt olmalarını istedim, adlarının sonuna tuhaf tuhaf kelimeler harfler ya da rakamlar ekleyerek kayıt oldular inanabiliyor musun :confused::confused: Parantez içinde örnek de vermiştim nolur nolmaz diye :confused::KK70::KK70:
Allahim yarabbim :D :D cekirgeler neden böyle yapiyorsunuz :KK12:

Ben de icemedim artik yarina kaldi:KK70: nasipte yoksa kahveyi bile içemiyorsun bacim:KK70:

Evet canim gordum :KK43:

:KK70: :KK70: kahve candir gerisi heyecandir:KK8:

İlk defa duyuyorum harika sözmüs sudem balim :KK70: :KK70:

Aşk icin ölmeli ask o zamaaaan aaskkkk:KK75: Allahiimm Allahiimmm kpss ye yuruyorummm Allahiimm kalemler illeeee derslerleee büyüyorummm:KK75::KK75:

Ben ben peki ben neyinim biraz anlatsana :KK8::KK73:
Seni anlatacak kelimeler henüz TDK lügatına eklenmedi biricik civcivim ❤️
negoocuğum en yakın zamanda sana meydan okuyorum. 💪🏻 Aha da okudum, ben ne okudum, neden okudum? 😅😂😅😂😅

:KK60: o zaman sene yöremize ait manda yuva yapmis söğüt dalina türküsünü armagan ediyorum :KK75:
Sudem ve enercim gibi özgün siirler yazamıyorum bari türku armagan ediyim :D
Çikolatanın hastasıyım,plankın ustasıyım🤣🤣
Yollar duruşuna yokuşlar çıkışıma hasta😂

Mevzu planksa meydan okuyorum😎
Meydan okumana meydan okuyorum negom 😂😂
Restine rest, jestine jest negocum 🤩
Screenshot_2021-01-24-00-16-15-219_com.android.deskclock.jpg

Aayy valla bilmiyodum ondan anlamadim demekki ama olsun simdi de gayet komik bak gülüyorum hemen.
:KK70: :KK70:

Allahim yarabbim :KK70: :KK70: cekirgeler neden böyle yapiyorsunuz :KK12:
Kuzum benim inandım güldüğüne 😂😂

negoocuğum en yakın zamanda sana meydan okuyorum. 💪🏻 Aha da okudum, ben ne okudum, neden okudum? 😅😂😅😂😅
Bana da oku balım, bak hemen yaptım ben, kimbilir belki yarın belki yarından da yakın diyerek 😂😂

Back