- 21 Haziran 2020
- 4.934
- 28.089
Tabiki olur yarın komple grupta paylaşayım hatta uygun olursa senin içindeCanım ben o listeyi kaydetmedim sanırım,benle de paylaşır mısın balım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki olur yarın komple grupta paylaşayım hatta uygun olursa senin içindeCanım ben o listeyi kaydetmedim sanırım,benle de paylaşır mısın balım
Ben tam uydum, şimdi de öğle yemegimi yiyorum ama çok fena fıstık ezmesi ekleyesim varBende çilek ve ekmeğin üstüne çok az labne sürdüm boş boş geçmedi boğazımdan afiyet olsun canım
He ya yokluğu hemen de nasıl anlaşılıyorNeredesin Enerjim az görmeyeyim özlüyorum seni
Oo süpermişBende çilek ve ekmeğin üstüne çok az labne sürdüm boş boş geçmedi boğazımdan afiyet olsun canım
1 çay kaşığı kesmezse bir tatlı kaşığı maksimum ekle canım afiyet olsunBen tam uydum, şimdi de öğle yemegimi yiyorum ama çok fena fıstık ezmesi ekleyesim var
Ne demek uygunolursa canım, demeyin öyle şeyler. Sen paylaş yine uygun olanlar birlikte yapalım canımTabiki olur yarın komple grupta paylaşayım hatta uygun olursa senin içinde
Leyla senle benim menüyu okuyan yoldan çıkacak gibiBen tam uydum, şimdi de öğle yemegimi yiyorum ama çok fena fıstık ezmesi ekleyesim var
Duymamış olayım neyseki verilecek kilon yokHe ya yokluğu hemen de nasıl anlaşılıyor
Oo süpermiş
Bende ekmek üstü tereyağ itiraf edebilirim
Balım ben uyuyorum sadece 40 kalorilik çok az bir ek yaptımLeyla senle benim menüyu okuyan yoldan çıkacak gibi
Tesekkur edeem turk kahvesinj zaten ebedi sekersiz icerdim, ama su gold kahveden yani suda cozunen; vazgecemiyorum... hazir toz kahve kremasi kullaniyordum. Onu keseyim bari sagolunCanım süt kullanırsan daha iyi olur en güzel yağ yakan şekersiz Türk kahvesi sanırım
Hazır kahveleri sağlıksal açıdan pek önermiyorlar
Afiyet olsun
Çok güzelmişşşşş , hep eşsiz anılarla dolsun içi. Belki 7 yıl sonra , 7 tepeli şehirde, 7 dost bir kahve eşliğinde okuruz bu eşsiz satırları duygusala bağladım benKızlar yeni defterim bu anı olarak kalsın burda
İlk sayfasi ilk başlık
Yeni Bir Başlangıç
Eki Görüntüle 2752150
7 sene sonra bu sayfaya girip bu satırları okuduğumda tatlı bir tebessüm bıraksın bende hepimizde
İkimiziz galiba canım ama en yakın zamanda bence ballarımıza yetişiriz . sence ?Grubun en kilolusu benim galibaa
Benim başım kel mi yaa, hiçbir şeyin dışına çıkmadımHe ya yokluğu hemen de nasıl anlaşılıyor
Oo süpermiş
Bende ekmek üstü tereyağ itiraf edebilirim
İmam ..... Cemaat ..... Unutmayın bu sözüLeyla senle benim menüyu okuyan yoldan çıkacak gibi
Kesinlikle yetişeceksiniz canımİkimiziz galiba canım ama en yakın zamanda bence ballarımıza yetişiriz . sence ?
Fıstık ezmesi yemek şart olduBenim başım kel mi yaa, hiçbir şeyin dışına çıkmadım
Bende çok sevindim, çok güzel bir başlangıç oldu.7leri görmüş olmana çok sevindim kuzum
Teşekkür ederim balımmmmTebrik ederim Aslım
Evet balım, çokkk teşekkür ederimGünaydın Aslım, süper haber bu
Evet Sudem, çok şükür . Çok mutluyum. Dün o kadar tepindim 80.0 altı gelemedim. Bugün çok güzel bir sürpriz oldu.Ha ha kalpten gidecek
Sayıların kraliçesiyim ben
En az 900 gram ödem olur diyordum
Ödem bile yokmuş
Kuş gibi hafifim
Vooov
Bu ne güzel sürpriz
Hoşgeldin 2021 hoşgeldin 7 li kilolar
Enerji 7 nin gizemini çözdüm
Ben ödemli filan 70 i görürdüm
Şimdi 66.6 maksimum
Aslı için uğurlu bak yeni yıla 7 oldu
Aslı'm huzurlu bir uyku sana da İnci ye de hafiflik olarak dönmüş
Sevinirim canım. Malzemeleri tamamlayın. Hem tutmadığım şeylerin de tadına bakayım.Pazartesi günü yapacağımız liste var değil mi Aslım ? Yoksa sana özelden atayım
Hoş geldinizKzlar sekersiz kahve serbest dimi?
Peki kahve kremasi? O da iyi degil diye biliyorum ama okadar da etkilemez sanki yaa
İmam ..... Cemaat ..... Unutmayın bu sözü
Kesinlikle yetişeceksiniz canım
İnsallah bakalim caninmm hedef 60 siz kadar olsm yeterEn fit belki sen olacaksın bu yıl
Ha ha 8 e kadar saymayı beceremeyen Sudem mi?
Talihe bak
Bu enerjiyle yetisiriz bencede canimİkimiziz galiba canım ama en yakın zamanda bence ballarımıza yetişiriz . sence ?
Bu grubun acilmasi da benim secretlarin eseri ben söylüyüm size evren olumlu enercilerimi bana geri gönderiyo adetaYawrum ben az çıkacağını biliyordum. Sen sistemi çözdüm deyince sana yakın olsun, karizma çizilmesin dediydim
Artık içinde ne gibi ağırlıklar varsa bence onlar gitmiş olabilir
Kesin anladım artık sen matematik terk
Yeni defterinle yeniden bir daha bizimle keşfet sırları
Civciv de 'secret' deyip duruyordu tüm işaretler burada toplanıyor sudem