• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım süt kullanırsan daha iyi olur en güzel yağ yakan şekersiz Türk kahvesi sanırım🍀
Hazır kahveleri sağlıksal açıdan pek önermiyorlar
Afiyet olsun 🌸
Tesekkur edeem turk kahvesinj zaten ebedi sekersiz icerdim, ama su gold kahveden yani suda cozunen; vazgecemiyorum... hazir toz kahve kremasi kullaniyordum. Onu keseyim bari sagolun😃♥️

Kızlar yeni defterim bu anı olarak kalsın burda💃💃

İlk sayfasi ilk başlık 💃💃

Yeni Bir Başlangıç 💃💃

Eki Görüntüle 2752150
7 sene sonra bu sayfaya girip bu satırları okuduğumda tatlı bir tebessüm bıraksın bende hepimizde 💃💃
Çok güzelmişşşşş , hep eşsiz anılarla dolsun içi. Belki 7 yıl sonra , 7 tepeli şehirde, 7 dost bir kahve eşliğinde okuruz bu eşsiz satırları 🥺❤️🥺 duygusala bağladım ben ❤️

7leri görmüş olmana çok sevindim kuzum 😘😘
Bende çok sevindim, çok güzel bir başlangıç oldu. ❤️
Tebrik ederim Aslım🎊🎊🎊
Teşekkür ederim balımmmm ❤️
Günaydın Aslım, süper haber bu 😍
Evet balım, çokkk teşekkür ederim ❤️
Ha ha 🤣🤣 kalpten gidecek :confused:

Sayıların kraliçesiyim ben🤭
En az 900 gram ödem olur diyordum🤪
Ödem bile yokmuş 🤣
Kuş 🐦gibi hafifim😅😅

Vooov 🎉🎉🎉🎉
Bu ne güzel sürpriz 👏👏👏👏
Hoşgeldin 2021 hoşgeldin 7 li kilolar 🥳🥳🥳🥳

Enerji 7 nin gizemini çözdüm😅

Ben ödemli filan 70 i görürdüm 😁😁

Şimdi 66.6 maksimum 😅😅😅

Aslı için uğurlu bak yeni yıla 7 oldu💃💃💃

Aslı'm huzurlu bir uyku sana da İnci ye de hafiflik olarak dönmüş 💃💃💃
Evet Sudem, çok şükür . Çok mutluyum. Dün o kadar tepindim 🤭 80.0 altı gelemedim. Bugün çok güzel bir sürpriz oldu. ❤️
Pazartesi günü yapacağımız liste var değil mi Aslım ? Yoksa sana özelden atayım 😘😘😘
Sevinirim canım. Malzemeleri tamamlayın. Hem tutmadığım şeylerin de tadına bakayım. 🥰😘
Kzlar sekersiz kahve serbest dimi?
Peki kahve kremasi? O da iyi degil diye biliyorum ama okadar da etkilemez sanki yaa:110:
Hoş geldiniz ❤️

Yawrum ben az çıkacağını biliyordum. Sen sistemi çözdüm deyince sana yakın olsun, karizma çizilmesin dediydim 😂😂

Artık içinde ne gibi ağırlıklar varsa bence onlar gitmiş olabilir 😂

Kesin anladım artık sen matematik terk :KK70:

Yeni defterinle yeniden bir daha bizimle keşfet sırları😍

Civciv de 'secret' deyip duruyordu tüm işaretler burada toplanıyor sudem 😂😂😂
Bu grubun acilmasi da benim secretlarin eseri ben söylüyüm size evren olumlu enercilerimi bana geri gönderiyo adeta🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️
Kadro toplansin diyip durdum al sana kadro dedi.

Back