- 21 Haziran 2020
- 4.934
- 28.089
Tebrik ederim Aslım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim Aslım
Yawrum ben az çıkacağını biliyordum. Sen sistemi çözdüm deyince sana yakın olsun, karizma çizilmesin dediydim2 Ocak 2021
Cumartesi
Eki Görüntüle 2752202
Enerji 66.6 nin gizemini çöz bakalım
İkimiz de iddiayı tutturamadı
Kim kazanacak ?
Günaydın Aslım, süper haber bu
Ha ha kalpten gidecekElini korkak alistirmasin, 50 yazsın da arada kilo almaya yeri olsun
Sayıların kraliçesiyim benKız bu ne böyle
Vooov
Hosbulduk gulummmHosgeldin canım
Himmm yesilligim yok marlete cikarsam alicamBiz burada ki arkadaşlar uzun zamandır birbirimizi tanıyoruz şimdilik grup yeni üye alımına kapalı ama
bakalım sizi de tanıyalım misafir olarak bize biraz eşlik edebilirsiniz çok memnun oluruz
Bugün yılbaşı telafi diyeti yapıyoruz sizde bir deneyin derim
Nasıl bir hafiflik yaYawrum ben az çıkacağını biliyordum. Sen sistemi çözdüm deyince sana yakın olsun, karizma çizilmesin dediydim
Artık içinde ne gibi ağırlıklar varsa bence onlar gitmiş olabilir
Kesin anladım artık sen matematik terk
Yeni defterinle yeniden bir daha bizimle keşfet sırları
Civciv de 'secret' deyip duruyordu tüm işaretler burada toplanıyor sudem
HoşgeldinizHimmm yesilligim yok marlete cikarsam alicam
Olur canım 1 günde yapsan olur sonuç ne kadar eksi bizi de yeşillendir amaHimmm yesilligim yok marlete cikarsam alicam
HosbuldukkHoşgeldiniz
Senin olduğun her yerdeyim .Oyy vefalı güzel insan gelmiş
Topik şenlenmiş
Ne de güzel hoş buldumMerhaba hoşgeldin, bildik biri misin acaba
ohh be içim kanatlandı resmen
Hep güzel gitsin inşallah canım.
yok öyle söz veremem falan bu enerjiyle hep beraber zayıflıycaz.
hoşgeldin sen de balımmmm
sudem için balımsız bir hayat düşünemiyorum
hoş geldin balımBanada yer var miiiiibu saatte yuzumu guldurdunuz yaaa
Canım özür dilerim, ben bunu kaçırmışım. Ama söz veriyorum elimden geldiğince dikkat edeceğim . Evde malzemelerim yok . Mesela yulaf ezmesi hiç yemedim.Benim size bir sürprizim var
Yeni yıl menüsünde dolmaları, çerezleri, pastaları yedik diye üzülmeyeceğimiz güzel bir telafi diyeti hazırladım 2 günlük program
Yarın sabahtan başlıyoruz ne dersiniz?
Listemiz ekte Şimdiden bol eksilerimiz olsun
sonngulen sudem34 enerji_kusagi asliogretmen Saricivcivcikcik birmuhendisanne @lalalady @incibilal
Bende Aslı , memnun oldumİsmimi yazmamisim Hayriye ben.
muh te şemmmmmmmEki Görüntüle 2752048
Eki Görüntüle 2752050
Kızlar bunu da tekrar paylaşıyorum motivasyon olsun, kiloludan zayifa dönmek hiç de zor değil hepimiz başaracağız.
BenKızlar ben 17 kilo vererek yeni yıla girdim.
Yüz yogası yapmak istiyorum.
Kimler yapmak ister?
Felicio
sonngulen
Saricivcivcikcik
enerji_kusagi
birmuhendisanne
@incibilal
Adını unuttum var mı?
Ballarım, ben hepsine varım.
Neredesin Enerjim az görmeyeyim özlüyorum seniYawrum ben az çıkacağını biliyordum. Sen sistemi çözdüm deyince sana yakın olsun, karizma çizilmesin dediydim
Artık içinde ne gibi ağırlıklar varsa bence onlar gitmiş olabilir
Kesin anladım artık sen matematik terk
Yeni defterinle yeniden bir daha bizimle keşfet sırları
Civciv de 'secret' deyip duruyordu tüm işaretler burada toplanıyor sudem
Pazartesi günü yapacağımız liste var değil mi Aslım ? Yoksa sana özelden atayımBalın mıyım gerçekten
gerçekten balımsınnnnn
Senin olduğun her yerdeyim .
Ne de güzel hoş buldum
hoş geldin balım
Canım özür dilerim, ben bunu kaçırmışım. Ama söz veriyorum elimden geldiğince dikkat edeceğim . Evde malzemelerim yok . Mesela yulaf ezmesi hiç yemedim.
Bende Aslı , memnun oldum
muh te şemmmmmmm
Ben
Bende çilek ve ekmeğin üstüne çok az labne sürdüm boş boş geçmedi boğazımdan afiyet olsun canımLeyla'm ben kahvaltımı yaptım
Protein sebze değişimleri yaptım
Biraz kendime uyarladim
Çünkü ödemim yok
Canım ben o listeyi kaydetmedim sanırım,benle de paylaşır mısın balımPazartesi günü yapacağımız liste var değil mi Aslım ? Yoksa sana özelden atayım
Aslı'm sen bak burdasınBalın mıyım gerçekten
Saricivcivcikcik gerçekten balımsınnnnn
Senin olduğun her yerdeyim .
Ne de güzel hoş buldum
hoş geldin balım
Canım özür dilerim, ben bunu kaçırmışım. Ama söz veriyorum elimden geldiğince dikkat edeceğim . Evde malzemelerim yok . Mesela yulaf ezmesi hiç yemedim.
Bende Aslı , memnun oldum
muh te şemmmmmmm
Ben
Deli gibi temizlik yapıyor tabi kiNeredesin Enerjim az görmeyeyim özlüyorum seni
Canım süt kullanırsan daha iyi olur en güzel yağ yakan şekersiz Türk kahvesi sanırımKzlar sekersiz kahve serbest dimi?
Peki kahve kremasi? O da iyi degil diye biliyorum ama okadar da etkilemez sanki yaa