70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hoşgeldin canım 🌸 Nasılsın?

Kaç hedefliyorsun civcivim🌸

Günaydın İncim 🌸🌸🌸

Eksiyle başlaman çok güzel 🌸🌸🌸

Günaydın ☀️ 🌸

Günaydın ☀️ 🌸
55 canim hatta 52 civarında daha guzel olduğumu dusunuyorum. Ama bu zamana kadar spor yaparak kalmadim o kiloda hic. Simdi spor yaptigim icn ekstra sıkılasiyorum belli olmaz belki 55te birakirim.
Gecen sene 12 kilo verip 57ye dustum ama o kadar inceydimki.

Hoşgeldin canım 🌸 Nasılsın?

Kaç hedefliyorsun civcivim🌸

Günaydın İncim 🌸🌸🌸

Eksiyle başlaman çok güzel 🌸🌸🌸

Günaydın ☀️ 🌸

Günaydın ☀️ 🌸
Sağol . İki Mesajıma da cevap vermemiştin de üzülmüştüm biraz. Olumsuz konuşup enerji düşürmücem ama farkında olduğumu belirteyim dedim

Size şahane muhteşem haberimi vermedim 🥳🥳

Son iki ayda 2.1 kilo verip ne kadar incelmişim🥳🥳

Göğüs 2 cm 🥳🥳
Kol 1 cm 🥳🥳
Göbek 1 cm 🥳🥳
Basen 2 cm 🥳🥳
Üst bacak 3 cm 🥳🥳
Alt bacak 1 cm 🥳🥳

3 günde 107.422 adım hem bir haftada 1.8 kilo vermemi hemde bacağımın 3 cm incelemesini sağlamış 🥳🥳

Hadi parti başlasın 🎉🎉🎊🎊🥳🥳
Tebrikler canimmmm🎉🎉🎉🎇🎇🎇

Sağol . İki Mesajıma da cevap vermemiştin de üzülmüştüm biraz. Olumsuz konuşup enerji düşürmücem ama farkında olduğumu belirteyim dedim
Canım bluem benim sayfam sadece burası o nedenle başka sayfaya girip bakıp okumuyorum o nedenle görmedim ❤️ Eminim ki güzel şeyler yazmışsındır 🌸🌸🌸 Teşekkür ederim 💕 kusura bakma olur mu 😘😘😘

Canım bluem benim sayfam sadece burası o nedenle başka sayfaya girip bakıp okumuyorum o nedenle görmedim ❤️ Eminim ki güzel şeyler yazmışsındır 🌸🌸🌸 Teşekkür ederim 💕 kusura bakma olur mu 😘😘😘
Bu sayfa açılmadan önce yazmıştım, destek olmuştum sana . Birşey değil 🥰🥰 öptümm

Canim Sağlıklı ve Fit Bir Yaşam Defteri 🤗

Yeni yılda yeni bir başlangıç 🤗

Yüreği güzel insanlar için 🤗

Tarih vücut ölçüsü kilo ölçümleri önemli notları ona alıyoruz 🤗
Anladim canim. Diyete baslarken bi tane tutuyorum.tarti gunu ne kadar kilo verdigim yaptigim kurler i sekilde halah yaziyorum

Bende kilo bildirimimi yapayım hedefim 50 olmak 🍀🍀🍀
2 Ocak Cumartesi Kilom
52,6

Eklentiler

• AFB8A0DB-E73A-4585-A7FE-EB7C02A762BE.jpeg
    AFB8A0DB-E73A-4585-A7FE-EB7C02A762BE.jpeg
    53,2 KB · Görüntüleme: 34
X