Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
55 canim hatta 52 civarında daha guzel olduğumu dusunuyorum. Ama bu zamana kadar spor yaparak kalmadim o kiloda hic. Simdi spor yaptigim icn ekstra sıkılasiyorum belli olmaz belki 55te birakirim.Hoşgeldin canım Nasılsın?
Kaç hedefliyorsun civcivim
Günaydın İncim
Eksiyle başlaman çok güzel
Günaydın
Günaydın
Sağol . İki Mesajıma da cevap vermemiştin de üzülmüştüm biraz. Olumsuz konuşup enerji düşürmücem ama farkında olduğumu belirteyim dedimHoşgeldin canım Nasılsın?
Kaç hedefliyorsun civcivim
Günaydın İncim
Eksiyle başlaman çok güzel
Günaydın
Günaydın
Bence deKız deme öyle
Bu enerji sana yağ yaktırır
Bundan sonra ccıbıldak olmayanları çekersin
Ben de heveslendim, hemen defter yapayım
İşte bu daha güzel oldu.
Bu bir işaret
Günaydın balım
Tebrikler canimmmmSize şahane muhteşem haberimi vermedim
Son iki ayda 2.1 kilo verip ne kadar incelmişim
Göğüs 2 cm
Kol 1 cm
Göbek 1 cm
Basen 2 cm
Üst bacak 3 cm
Alt bacak 1 cm
3 günde 107.422 adım hem bir haftada 1.8 kilo vermemi hemde bacağımın 3 cm incelemesini sağlamış
Hadi parti başlasın
Canım bluem benim sayfam sadece burası o nedenle başka sayfaya girip bakıp okumuyorum o nedenle görmedim Eminim ki güzel şeyler yazmışsındır Teşekkür ederim kusura bakma olur muSağol . İki Mesajıma da cevap vermemiştin de üzülmüştüm biraz. Olumsuz konuşup enerji düşürmücem ama farkında olduğumu belirteyim dedim
Bu sayfa açılmadan önce yazmıştım, destek olmuştum sana . Birşey değil öptümmCanım bluem benim sayfam sadece burası o nedenle başka sayfaya girip bakıp okumuyorum o nedenle görmedim Eminim ki güzel şeyler yazmışsındır Teşekkür ederim kusura bakma olur mu
Sağol TepikTebrikler canimmmm
Teşekkür ederim Bluem arada misafirliğe beklerim seniBu sayfa açılmadan önce yazmıştım, destek olmuştum sana . Birşey değil öptümm
Ne defterii aaaa hic haberim yok ay kacirdim ben orayiiiSağol Tepik
Defter tutmaya başladın mı?
Canim Sağlıklı ve Fit Bir Yaşam DefteriNe defterii aaaa hic haberim yok ay kacirdim ben orayiii
Anladim canim. Diyete baslarken bi tane tutuyorum.tarti gunu ne kadar kilo verdigim yaptigim kurler i sekilde halah yaziyorumCanim Sağlıklı ve Fit Bir Yaşam Defteri
Yeni yılda yeni bir başlangıç
Yüreği güzel insanlar için
Tarih vücut ölçüsü kilo ölçümleri önemli notları ona alıyoruz
O zaman devamAnladim canim. Diyete baslarken bi tane tutuyorum.tarti gunu ne kadar kilo verdigim yaptigim kurler i sekilde halah yaziyorum
Anaa kiz sen zayifmissin zatenBende kilo bildirimimi yapayım hedefim 50 olmak
2 Ocak Cumartesi Kilom
52,6
Afiyet olsun Boncuğum.Kızlar geç uyandım, kahvaltı geç vakte kaldı, hemen onu yapayım gelirim