Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
55 canim hatta 52 civarında daha guzel olduğumu dusunuyorum. Ama bu zamana kadar spor yaparak kalmadim o kiloda hic. Simdi spor yaptigim icn ekstra sıkılasiyorum belli olmaz belki 55te birakirim.Hoşgeldin canımNasılsın?
Kaç hedefliyorsun civcivim
Günaydın İncim
Eksiyle başlaman çok güzel
Günaydın![]()
Günaydın![]()
![]()
Sağol . İki Mesajıma da cevap vermemiştin de üzülmüştüm biraz. Olumsuz konuşup enerji düşürmücem ama farkında olduğumu belirteyim dedimHoşgeldin canımNasılsın?
Kaç hedefliyorsun civcivim
Günaydın İncim
Eksiyle başlaman çok güzel
Günaydın![]()
Günaydın![]()
![]()
Bence deKız deme öyle
Bu enerji sana yağ yaktırır
Bundan sonra ccıbıldak olmayanları çekersin
Ben de heveslendim, hemen defter yapayım
İşte bu daha güzel oldu.
Bu bir işaret![]()
Tebrikler canimmmmSize şahane muhteşem haberimi vermedim
Son iki ayda 2.1 kilo verip ne kadar incelmişim
Göğüs 2 cm
Kol 1 cm
Göbek 1 cm
Basen 2 cm
Üst bacak 3 cm
Alt bacak 1 cm
3 günde 107.422 adım hem bir haftada 1.8 kilo vermemi hemde bacağımın 3 cm incelemesini sağlamış
Hadi parti başlasın![]()
Canım bluem benim sayfam sadece burası o nedenle başka sayfaya girip bakıp okumuyorum o nedenle görmedimSağol . İki Mesajıma da cevap vermemiştin de üzülmüştüm biraz. Olumsuz konuşup enerji düşürmücem ama farkında olduğumu belirteyim dedim
Bu sayfa açılmadan önce yazmıştım, destek olmuştum sana . Birşey değilCanım bluem benim sayfam sadece burası o nedenle başka sayfaya girip bakıp okumuyorum o nedenle görmedimEminim ki güzel şeyler yazmışsındır
Teşekkür ederim
kusura bakma olur mu
![]()
Sağol TepikTebrikler canimmmm![]()
Teşekkür ederim Bluem arada misafirliğe beklerim seniBu sayfa açılmadan önce yazmıştım, destek olmuştum sana . Birşey değilöptümm
Ne defterii aaaa hic haberim yokSağol Tepik
Defter tutmaya başladın mı?![]()
Canim Sağlıklı ve Fit Bir Yaşam DefteriNe defterii aaaa hic haberim yokay kacirdim ben orayiii
Anladim canim. Diyete baslarken bi tane tutuyorum.tarti gunu ne kadar kilo verdigim yaptigim kurler i sekilde halah yaziyorumCanim Sağlıklı ve Fit Bir Yaşam Defteri
Yeni yılda yeni bir başlangıç
Yüreği güzel insanlar için
Tarih vücut ölçüsü kilo ölçümleri önemli notları ona alıyoruz![]()
O zaman devamAnladim canim. Diyete baslarken bi tane tutuyorum.tarti gunu ne kadar kilo verdigim yaptigim kurler i sekilde halah yaziyorum
Anaa kiz sen zayifmissin zatenBende kilo bildirimimi yapayım hedefim 50 olmak
2 Ocak Cumartesi Kilom
52,6
Afiyet olsun Boncuğum.Kızlar geç uyandım, kahvaltı geç vakte kaldı, hemen onu yapayım gelirim![]()