70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hoşgeldin canım Nasılsın?

Kaç hedefliyorsun civcivim

Günaydın İncim

Eksiyle başlaman çok güzel

Günaydın

Günaydın
55 canim hatta 52 civarında daha guzel olduğumu dusunuyorum. Ama bu zamana kadar spor yaparak kalmadim o kiloda hic. Simdi spor yaptigim icn ekstra sıkılasiyorum belli olmaz belki 55te birakirim.
Gecen sene 12 kilo verip 57ye dustum ama o kadar inceydimki.

Hoşgeldin canım Nasılsın?

Kaç hedefliyorsun civcivim

Günaydın İncim

Eksiyle başlaman çok güzel

Günaydın

Günaydın
Sağol . İki Mesajıma da cevap vermemiştin de üzülmüştüm biraz. Olumsuz konuşup enerji düşürmücem ama farkında olduğumu belirteyim dedim

Tebrikler canimmmm

Sağol . İki Mesajıma da cevap vermemiştin de üzülmüştüm biraz. Olumsuz konuşup enerji düşürmücem ama farkında olduğumu belirteyim dedim
Canım bluem benim sayfam sadece burası o nedenle başka sayfaya girip bakıp okumuyorum o nedenle görmedim Eminim ki güzel şeyler yazmışsındır Teşekkür ederim kusura bakma olur mu

Canım bluem benim sayfam sadece burası o nedenle başka sayfaya girip bakıp okumuyorum o nedenle görmedim Eminim ki güzel şeyler yazmışsındır Teşekkür ederim kusura bakma olur mu
Bu sayfa açılmadan önce yazmıştım, destek olmuştum sana . Birşey değil öptümm

Canim Sağlıklı ve Fit Bir Yaşam Defteri

Yeni yılda yeni bir başlangıç

Yüreği güzel insanlar için

Tarih vücut ölçüsü kilo ölçümleri önemli notları ona alıyoruz
Anladim canim. Diyete baslarken bi tane tutuyorum.tarti gunu ne kadar kilo verdigim yaptigim kurler i sekilde halah yaziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…