70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bana yardım 74 kiloyum kollar üst bacak ve göbek var... Hangi diyeti uyguluyorsunuz...Diyetisyenin söyledikleri ile kilo veremedim... Aslında ben sinirlenince çok yiyorum bir saniye bile boş durmuyor ağzım ama şu günlerde ekmek hamur işleri yok ama kilo kaybı da yok... Eşim sürekli beni kilolarım yüzünden eleştiriyor bazen öyle ki 2 kere evi terk ettim ama kızım yüzünden geri döndüm çünkü kızım küçük ve babaya çok düşkün.. Şimdi ona iyi bir ders vermek için yardım istiyorum... Yürüş falan yapma gibi bir durumum yok...

Ben daha önce diyetisyene gitmiştim. Sonra başka sebeplerden geri aldım. Nacizane yaptığım diyeti yazayım biraz. Öncelikle kendime su hazırlıyorum 2 litre içine biraz limon sıkarak. Sabah 1 bardak bu suyu içerek başlıyorym güne. Sonra klasik bir kahvaltı yapıyorum. Şöyle:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta veya 1 parça beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
Domates
Salatalık
Şekersiz açık çay
( bazen 1 adet meyvede ekliyorum kahvaltıya )

Öğlen
Bir tabak sebze yemeği ve 1kase yoğurt
Veya
2 parça baget tavuk veya et ve salata
Veya
Fırında balık salata
Veya
Peynirli salata 1 dilim kepek ekmeği
( bunlardan birini yiyorum)
Ara
1 adet meyve (elma, armut, nektarin, şeftali gibi. Üzüm kiraz vb 10-12 tane)

Akşam
Öğlen yazdığım menülerden birini yiyorum. yazmamışım yukarı menüye ama 1 tabak kuru fasülye veya nohut veya mercimek ve yoğurt olarak da hazırladığım oluyor.

Gece:
1 adet meyve
Gün içinde veya akşam çok acıkırsam 1-2 adet salatalık yiyorum. Mutlaka en az 2 litre su.
Şu an kilo vermeye başladım, kilo vermem durursa tekrar diyetisyene gidebilirim. Ben bir de yürüyorum havanın iyi olduğu her an en az 5 km. Ama bebeği olanlar evden çıkamayanlar aerobik, lesli vb. şeyler yapabilirler ben önceden onlarla da kilo vermiştim çünkü. Ben kendimde şunu farkettim su içmiyormuşum. Acıktığımda su içince 15 dakika geciktiriyor acıkmamı. Sanırım doğru zamanda yemekte önemli. Kendine göre sabah öğle ve akşam yemeği için saat belirle ( 8:30-12:30-19:00 gibi) bu saatlerin dışında yemek yeme. Acıkırsan bile o saati bekle. Benim tavsiyelerim bunlar. Ben de sinirlendiğimde üzüldüğümde neşelendiğimde vb. her durumda yiyorum motivasyonum şimdi iyi sanırım grubun etkisi de var bunda Bence sen de yapabilirsin

Teşekkür ederim yardımcı olduğun için...

Merhaba kizlar. Anneler gunumuz kutlu olsun. Bugun anneler gunu sebebiyle kahvaltiyi biraz abarttim. Ama hala o kahvaltiyla duruyorum. 75lere inmistim. Bugun tartildim ki 77 olmusum. Aman allahim diyip tekrar ipleri elime almaya karar verdm. Ins hayirlisiyla basaricam.

Merhabalar hanımlar. daha once burada dukan diyeti ile 3 ayda 19 kilo vermiştim ve bu kilomu 2 yıl boyunca muhafaza etmştim. lakin sonrasında yüz felci geçirip steroid kullanmak zorunda kalınca kilolarımın bir kısmını geri aldım. tabi sonrasında da demoralize olunca yedim durdum. veeee işte yine buradayım sizlerin destek ve motivasyonuna ihtiyacım var. daha önce bunun cooooook etkili olduğunu biliyorum . beni de aranıza kabul ederseniz buradan tekrar başlamak istiyorum.
08/05/2018 başlangıç kilom 79
13/05/2018 güncel kilom 76,8

bu arada 40 yaşındayım ve 2 tane evladım var :)

2 haftada 3 kilo bence çok iyi

Hoşgeldin canım,hayatta tek önemli olan şey bizim ve sevdiklerinizin sağlığının yerinde olması.Eminim yine kilo vereceksin

Ben başa döndüm arkadaşlar hafta sonu öyle yedim ki artık tekrar 70 kiloyum.

Bende ya resmen suçluluk psikolojisi içerisindeyim. Cumartesi günü arkadaşımın doğum günü, pazar günü anneler günü derken ipin ucu kaçtı. Ama bugün yeniden dahada azimlenelim miiii? Yoksa ben kendimi biliyorum bir kere yedim zaten amaaan diyip devam edeceğim. Bana engel olun ablalarım,arkadaşlarım

Bu akşam ben dogum gününe katılacagim.Ama tok gideceğim ve kendime hiç tabak hazırlamayacagim.Bir kere girdik bu yola geri dönmeyeceğiz.Bu hafta cumartesi günü benim kendimle gurur duyduğum gün olacak

Olabilir bozmuş olabilirsin diyeti bu moralini bozmasın, bugün tekrar başla hiç birşey olmamış gibi. Dün ben de kaçırdım biraz. Hatta şöyle diyeyim su böreği yedimfakat bugün güne 5 km yürüyerek başladım. Bence önemli olan bozdum diyeti diye ipin ucunu kaçırmamak. Başaracağız bunu sakın bırakma

Canım çatlaklar genelde kalıcı oluyor diye biliyorum ama takipteyim

Kızlar ben şuan 72.6 kilodayım bugün sabah aç karnına tartıldım... Ben su+limon maydanoz tarcın karışımlı su içiyorum ve bu karışım beni tok tutuyor... Tabi yediklerime artık daha dikkat ediyorum... Aslına bakarsanız gündüz değil ama akşamları canım çol fazla yemek istiyor ama kocacımın yüzüne bakıp söyledikleri aklıma gelince vazgeçiyorum galiba en büyük motivasyonum zayıfladıktan sonra kocamın yüzünün alacağı şekil...

Zayiflayacagim bu adamı da bosayacagim de!!! Ama icinden Ofke müthiş bir motivasyon kaynağıdır.Zayifladiginizda taş gibi olacaksınız ve ofkenizden dolayı eşinize mesafeli olacaksınız, o zaman görün size davranisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…