70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar.
Başlangıç kilo : 77.100
1. Hafta kilo : 76.400
Hedef kilo :69
İlk hafta genelde 1 kg dan fazla verilir ama ben açıkcası son 4 gün filan gerçek anlamda yaptım. İlk 3 gün diyeti oburluk yaparak bozdum. Bu aslında 1 hafta değil de 3-4 günlük diyet diyebilirim. Bu hafta inşallah çok daha iyi geçer herkes için Fakat açıkcası bugün 76 yı görünce çok sevindim. Demek ki doğru yoldayım

Bundan sonra ne yapman ne yapmaman gerektiğini biliyorsun.Kacamaklarini asla gece yapma.Ya sabah kahvaltısında ya da öğlen yap ki akşama kadar dikkatli beslenerek telafi edebilesin.Ver elini 75

Bak al tartı.ilk günler hapşırmadan önce ayrı ,saçını kestirince ayrı tartiliniyor ama sonrasında nasil beslendiğinde şiştiğini , nasıl beslendiginde kilo kaybettiğini daha net görüyorsun.

Hahaha vallahi de doğru ben dakika başı çıkıyorum
Ayrıca eksi kilolar için tebrik ediyorum ohh ne güzel
Bende şuan yoldayım öğlen 1 gibi yazacağım,pazar sabah uyanınca daha sağlıklı ama dayanamam ki

Herkese merhaba arkadaslar. Bende araniza katilmak isterim. 28 yasinda, 1.72 boyunda 76 kiloyum. 9 aylik bi oglum var. Doguma 99 ile girdim 92 olarak ciktim. 5 aydir saglikli besleniyorum ve 16 kilo verdim. Goruntumde ciddi degisim var ama beni tatmin etmiyor. 65e inmek istiyorum. Siizinle motive olurum ins

Hoş geldin canım.Sen zaten zayıflama yoluna girmiş ve çok da güzel kilo vermişsin.Katilman bizi mutlu eder,eminim biz de senden birşeyler öğreniriz

Tebrik ederimhoşgeldin

Hoş geldin canım.Sen zaten zayıflama yoluna girmiş ve çok da güzel kilo vermişsin.Katilman bizi mutlu eder,eminim biz de senden birşeyler öğreniriz
Bir faydam olursa ne mutlu bana. Tarti gunu var mi? Varsa ne zaman acaba

Kızlar bana yardım 74 kiloyum kollar üst bacak ve göbek var... Hangi diyeti uyguluyorsunuz...Diyetisyenin söyledikleri ile kilo veremedim... Aslında ben sinirlenince çok yiyorum bir saniye bile boş durmuyor ağzım ama şu günlerde ekmek hamur işleri yok ama kilo kaybı da yok... Eşim sürekli beni kilolarım yüzünden eleştiriyor bazen öyle ki 2 kere evi terk ettim ama kızım yüzünden geri döndüm çünkü kızım küçük ve babaya çok düşkün.. Şimdi ona iyi bir ders vermek için yardım istiyorum... Yürüş falan yapma gibi bir durumum yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…