Süper Darısı başımaGunaydiiinİlk kilo bildirimi benden olsun.69.500
Olacak canım,hiç merak etme.Ustelik sen spor da yapıyorsun,sadece sabretSüper Darısı başıma
Bundan sonra ne yapman ne yapmaman gerektiğini biliyorsun.Kacamaklarini asla gece yapma.Ya sabah kahvaltısında ya da öğlen yap ki akşama kadar dikkatli beslenerek telafi edebilesin.Ver elini 75Günaydın arkadaşlar.
Başlangıç kilo : 77.100
1. Hafta kilo : 76.400
Hedef kilo :69
İlk hafta genelde 1 kg dan fazla verilir ama ben açıkcası son 4 gün filan gerçek anlamda yaptım. İlk 3 gün diyeti oburluk yaparak bozdum. Bu aslında 1 hafta değil de 3-4 günlük diyet diyebilirim. Bu hafta inşallah çok daha iyi geçer herkes içinFakat açıkcası bugün 76 yı görünce çok sevindim. Demek ki doğru yoldayım
İnşallah canımBundan sonra ne yapman ne yapmaman gerektiğini biliyorsun.Kacamaklarini asla gece yapma.Ya sabah kahvaltısında ya da öğlen yap ki akşama kadar dikkatli beslenerek telafi edebilesin.Ver elini 75
Bak al tartı.ilk günler hapşırmadan önce ayrı ,saçını kestirince ayrı tartiliniyor ama sonrasında nasil beslendiğinde şiştiğini , nasıl beslendiginde kilo kaybettiğini daha net görüyorsun.
Sabah kalkınca ve giyinik değilken tartil.Biz seni bekleriz
Hoş geldin canım.Sen zaten zayıflama yoluna girmiş ve çok da güzel kilo vermişsin.Katilman bizi mutlu eder,eminim biz de senden birşeyler öğrenirizHerkese merhaba arkadaslar. Bende araniza katilmak isterim. 28 yasinda, 1.72 boyunda 76 kiloyum. 9 aylik bi oglum var. Doguma 99 ile girdim 92 olarak ciktim. 5 aydir saglikli besleniyorum ve 16 kilo verdim. Goruntumde ciddi degisim var ama beni tatmin etmiyor. 65e inmek istiyorum. Siizinle motive olurum ins
Öğleden sonra dikkat et emiHanımlar çikolata yedim
Tebrik ederimHerkese merhaba arkadaslar. Bende araniza katilmak isterim. 28 yasinda, 1.72 boyunda 76 kiloyum. 9 aylik bi oglum var. Doguma 99 ile girdim 92 olarak ciktim. 5 aydir saglikli besleniyorum ve 16 kilo verdim. Goruntumde ciddi degisim var ama beni tatmin etmiyor. 65e inmek istiyorum. Siizinle motive olurum ins
Daha fazla hareket et, bozdum diyeti diye başka yanlış şeyler yeme, bol su iç lütfen, olur böyle şeyler canını da sıkmaHanımlar çikolata yedim
Hosbuldum. Tesekkur ederim. Motivasyonum cok azaldi. Ama eminim sizinle daha ii olacagim.Hoş geldin canım.Sen zaten zayıflama yoluna girmiş ve çok da güzel kilo vermişsin.Katilman bizi mutlu eder,eminim biz de senden birşeyler öğreniriz
cok tesekkurler. Hosbuldum.Tebrik ederimhoşgeldin
Bir faydam olursa ne mutlu bana. Tarti gunu var mi? Varsa ne zaman acabaHoş geldin canım.Sen zaten zayıflama yoluna girmiş ve çok da güzel kilo vermişsin.Katilman bizi mutlu eder,eminim biz de senden birşeyler öğreniriz
Canım cumartesi sabahları tartı günüBir faydam olursa ne mutlu bana. Tarti gunu var mi? Varsa ne zaman acaba
Ton balıklı salata yedim sadeceÖğleden sonra dikkat et emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?